Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
válasz szbalogh #207697 üzenetére
Tankrewardson? Igen.
szerk: én még nem tudtam eldönteni melyiket válasszam, de erősen hajlok a HT NO. VI felé, mert az legalább tier 6-os.[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
3
senior tag
Még nincs hivatalos információ a hétvégi felszerelés-leárazásról, de ha csóróként sok - prémium - tankot, felszerelést és fogyócikket szeretnél kreditre váltani, lassan ideje átgondolni, melyekre van szükséged. Naponta maximum 5 tank adható el, a biztosan feleslegeseket szerintem nem érdemes tartogatni. A tankállomány függvényében a depóban lévő class 1 felszereléseket is meg lehet ritkítani. Ugyanez igaz a kis tierű tankokon maradt felfelé nyilas class 1 felszerelésekre is. Felszerelést egyelőre óvatosan adok el, mert a 25%-os leárazás rémét látom magam előtt.
Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.
-
hulp01
senior tag
válasz e-newsee #207688 üzenetére
Igen, én is érzem, hogy jó tank, egyedül az a zavaró, hogy nem lehet vele semennyire se lefelé lőni. Tegnap egy t-10-zel áltam le 1vs1-ben, és már messze nem volt full hp-m, de így is sikerült egy lövésnyire lecsökkentenem a hp-ját. Csak sajnos neki segített a csapattársa, nekem meg nem, így ő jött ki győztesen a párharcból. Egészen addig bele lehet mászni vele az ellenfél arcába, amíg el nem kezd goldspammelni. És nagyon sokan t9-t10-ben nem is használnak mást. Amit tök nem értek, mert én nem használok prémium lőszert és nem is különösebben érzem a hiányát. Amikor a leo1 goldot lő az obj oldalába, meg hátába, akkor nevetek, hogy legalább sokba kerül majd neki a kinyírásom. Meg amikor a lánc felfogja a heat lőszert. Vannak vele nagyon jó, élvezetes csatáim, de rohadt idegesítő, amikor amiatt nem tudok sebezni, mert rámegyek egy fűcsomóra, aztán máris a repcsiket lövöm.
-
válasz dokee78 #207686 üzenetére
Igen. Még nem próbáltam ki, de ahogy néztem streamereket, kifejezetten rossz tank lett. Ami gáz egy 10 éves évfordulós tankhoz, tekintve, hogy pl a T-50-2 kifejezetten jó tank.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
szbalogh
addikt
válasz kchryss #207677 üzenetére
Igen, köszi! Néha feldobott sikeres küldetéseket. Épp tegnap néztem, csak a fele volt aktiválva Meg egyenlőre nincs francia-brit-olasz-cseh tankom.
Viszont tegnap elkezdtem játszani a T-54-el El kellett adni az E-75-öt miatta. A vége felé már nem volt szabad sokat sebeznem a T-44-el, hogy a T-54-re menjen a 20k XP[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
e-newsee
addikt
válasz hulp01 #207687 üzenetére
Ne már, a 430 az egyik legjobb 9-es med a játékban. Nem véletlen van magasan az elvárt érték. Igazi facehugger közepes tank, bele lehet mászni vele az ellenfél arcába. Eléggé más stílust igényel, mint a T-44, lehet, hogy csak át kell szoknod.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
hulp01
senior tag
Az obj430u-val lehet majd repülőkön kívül másra is lőni? Mert az elődjének talán még a kínaiaknál is szarabb a lövegkezelése. Érzésre még vízszintesen se lehet lőni vele, csak felfelé. De legalább jól megy vele, mert a vasárnapi statom 43 ezer wn8 volt a wot-life-on. Amúgy viccet félretéve, sajnos annyira nem megy vele jól. Ennek elég magasan lehet az elvárt sebzés értéke, mert hiába a 2k körüli átlag dmg, elég szar ratinget ad rá a játék.
Az A46-ot hogy lehet megvenni? Mert én vasárnap próbáltam, és nem sikerült. Bár amiket olvastam róla, lehet, hogy nem is baj. Csak egy újabb tank lenne a garázsban, amivel nem játszok.
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Ez az A46 távol áll egy Type 64 vagy T-50-2-től ugye?
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
60TP csata, amit 2 okból érdemes esetleg megnézni:
1. látható, hogy mennyire nem számíthatunk SENKIRE, mennyire szarnak az emberre és NEM segítenek, SENKI!
2. látható példa arra is, hogy mekkora tróger, retek emberek vannak ebben a játékban (IS4)Ha kaptam volna segítséget - pedig kértem nem keveset - és a nyomorék Grille és TVP nem engedi be a seggembe az FV td-t, vagy aztán picit később az RHM.PZW-t, akkor lehet, hogy meglehetett volna a Szövetség 15 küldetés, de így sajnos ismét elmaradtam a 6500 dmg-től, csak 5789 lett!
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
A szuperteszten most nerfelt Leopard PTA-t tesztelnek. Kíváncsi vagyok miért, amikor jelenleg ennek a legrosszabb a winrate-je a tier 9-es medek között.
-
Imilenni
addikt
Van valami magyarázat végre a 0 dmg lövésekre?
Szánalmas, most egy meccs ment el azon hogy az utolsó két találatom 0 dmg voltPress "F" to pay respects.
-
kchryss
veterán
válasz szbalogh #207649 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy a második küldetéssorozatot lehet párhuzamosan csinálni az elsővel?
Vagyis az excalibur küldetéseket is csinálhatod csak aktiválni kell őket.
(#207673) ImpersonatoR
Nekem a végére egész megtetszett a Valiant. 23 csata kellett a 20 top7-hez.
-
dante3
addikt
válasz jr1994 #207674 üzenetére
Régen mikor klánban voltam, mi is vittük CW-re, IS3 meg T32 volt a sláger, ha el tudtad dugni a hasát átlőhetetlen volt. Persze ez 6-7 éve lehetett, azóta nem tudom mennyire nerfelték le összességében.
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
addikt
Simán meg lehet venni 1500 évfordulós pontért ay A46-ot
En meg tegnap mit össze szenvedtem hogy a Valiant -al meglegyen a 20 csata amiben benne vagyok a top 7 ben.
Állandóan tier 7 be rakot de vagy 6 x egymás után -
nomic
aktív tag
válasz ollie #207670 üzenetére
Hát igen, régen azért más volt a játék. Persze az MM is, volt hogy 1-1 tízes jutott mindkét csapatnak, aztán alatta néhány 8/9 a maradék meg 6/7, tier 4 lightok mentek tier 10be, lényegében kivétel nélkül csak OP szovjet tankok, voltak érdekes dolgok. Persze most már más problémák vannak helyettük.
Ryzen 5 5600 / RX 6700 XT NITRO+
-
dualface
tag
válasz jr1994 #207658 üzenetére
Áhh, akkoriban ez még nem volt divat. Ez még jóval a T110E5 buff előtti időben volt. Nem a mostani, hanem a régi buff, nem is tudom 2014-15 talán?!
Talán már lehetett creditért goldot venni, de az sem biztos. De ha lehetett is, sosem pazaroltam a creditet goldra, igaz most se nagyon, pedig már a credit nem akkora gond mint régen. -
válasz nomic #207668 üzenetére
Nem illettek bele az akkori metába, semmit nem ért volna a buff. Akkor a heavy játék abból állt, hogy beálltak egymással szembe, közel a heavyk, és lőtték egymás weak spotjait. A Maus meg az IS7 előnyben volt, meg a T30 egész teste egy nagy weak spot. Ez a meta sok év alatt változott csak, így semmi értelme nem volt a T34 és T30 tankoknak azon a vonalon. A T32 azért volt jó, mert jóval erősebb a páncélzata, mint előbbi kettőnek. 8 éve (amikor ez a váltás történt), ha bespottoltak téged heavy tankkal, nem kellett félned, hogy a sniperek kilyuggatnak, mert tényleg szinte csak a weakspotos csata működött (na pont ebben is elvérzett a T34 és T30). Az M103 meg a legjobb tier 9-es tank volt, amikor megjelent, csak hát közben elszállt felette az idő.
És ja, az E5 volt a legjobb tier 10-es heavy egy darabig, de aztán nerfelték, és teljesen kiesett a metából.
[ Szerkesztve ]
-
nomic
aktív tag
válasz Argh! #207666 üzenetére
Mármint rossz vicc, vagy jó? Hulldownba beállt, mindenkibe küldött 750et, és ha nem volt arty, akkor kb. lehetetlen volt kikaparni. Nem volt még tier 10 TD meg 340 HEAT, hogy toronyfronton át garázsba küldjék. Persze akkor még volt értelme a páncélnak a játékban, így utólag sajnálom, hogy nem játszottam többet akkoriban.
-
Swinegod
őstag
válasz Argh! #207666 üzenetére
Akkor nem kicserélni hanem buffolni kell, ugyanis az E5 egy még nagyobb szar mint a T30 lehetett. Mondjuk kétlem szar volt, a goldspam előtt kétlem gyenge volt a tornya, az ágyú meg nagy
Én nem tudhatom, mert '14-ben készítettem a fiókom és nem volt 10-es tankom, hát, 2020-ig de az mellékes
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
Swinegod
őstag
válasz ollie #207663 üzenetére
Igazából semennyire nem értem miért kellett megváltoztatni azt az ágat, a T29-T32-T34-T30 vonal nekem tökéletesnek tűnik, passzolnak egymáshoz és saját tierben mindegyik kifejezetten használható lenne 1-2 kisebb buffal
(#207664) nomic: Az E5-öt le lehet írni a mostani buffja után úgy, "nem-túl-super-conqueror"
Eddig egy sokkal szarabb Super Conqueror volt, most már csak egy valamivel szarabb SupConQ[ Szerkesztve ]
-
Swinegod
őstag
válasz nomic #207659 üzenetére
Tény hogy nem lehet akkora szar, de még mindig goldot kell lőni pl a Defender alsólemezére ha nem 30% eséllyel akarod átvinni ami elég felkúró
Az M103-al utána pedig az a baj, ami az E4-el, hogy köze nincs az előző tankhoz és nagyrészt amiben az előd jó az utód egy szar
[ Szerkesztve ]
-
nomic
aktív tag
-
-
nomic
aktív tag
válasz galervin93 #207655 üzenetére
Teszt szerveren gurultam vele múltkor egy kört, nem tűnt rossznak, de azért nem egy Patton.
Indien-Panzert is úgy vettem meg, hogy sokan mondták mekkora sz*r lesz, aztán 51 csata alatt kihúztam a Leo PT A-t (3 tervrajz volt a Leon)
Egyébként a T32 nagyon jó lett a buff óta. Múltkor le 2v1-eztem vele egy E 75 TS + E 50 duót, akik rendkívül bénán játszottak, és az RNG se velük volt. Gyorsan tölt, pontos, hulldownra továbbra is jó.
[ Szerkesztve ]
-
-
dualface
tag
válasz galervin93 #207655 üzenetére
Én a pershinget nem utáltam annyira. Sőt, a T32-höz képest kifejezetten élvezhető volt vele a játék néha. Az egész amcsi med vonal jól (természetesen tier 5től felfelé...M3 lee-t ne emlegessük) Ehhez képest a T-32-t szerintem minden egyes meccsen szidtam, pedig még talán tankász is összejött vele, de tuti hogy még azon a meccsen is a pokolra kívántam. Az M103 felüdülés volt utána, pedig az sem jó tank.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz jano_77 #207606 üzenetére
Ugyan már. Tegnap Party Pancakes csapattársam Province pályán két saját tankot lökött a mélybe szándékosan, egyik halálra zúzta magát. Annyira kretén volt, h nálam is elszakadt a cérna, de nem tudtam büntetni tologatással, csak feljelentéssel.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
jano_77
nagyúr
válasz ImpersonatoR #207650 üzenetére
Én úgy láttam, hogy venni már eddig is lehetett, mert bent volt az évfordulós boltban. Viszont a küldiket elvileg ma hajnali szerver indulásig lehetett csinálni és INNENTŐL már csak venni lehet.
-
addikt
Na meg lehet már venni 1500 pontért az A46 -ot ?
Vagy még farmolható kis tankkal ? -
Argh!
aktív tag
Ami nagyon tetszett az a tankfocis 3v3 játékmod volt, pedig utálom a focit. Sajnálom hogy ezeket a játékmódokat miért nem hagyják benne. Biztos vannak olyanok akik csak ezekkel játszanának azzal is növekedne a játékos létszám.
-
peterson79
őstag
Variálható fejlesztés
Ügyesség nagyon számít
Magadra vagy utalva és nem hibáztathatsz senki mást, ha kilőnek
Izgalmas, mert minden csata végkimenetele kérdéses...
Kötvények elég jól jönnek veleCsak úgy hirtelen..
Figyelj, nem mindenkinek tehetnek a kedvére, de speciel sokkal jobban tetszik, mint a random, például... :)
-
FirstTripla
tag
Sziasztok! Lehet tudni már valamit, hogy az 5 kulcs után lesz-e valami plusz jutalom, vagy csak a T30 3D skin és a medál amit elértünk vele sokan?
-
szbalogh
addikt
E-100 kihúzva. Meg lett a T28 HTC is úgyhogy lehet farmolni az új küldetéssorozattal Kéne hirtelen 9 milla
Ezt a második front személyi küldetéssorozatot még nem is néztem. Azok is olyan nehezek, mint az elsők?Nick: HE_Storm
-
e-newsee
addikt
válasz hulp01 #207632 üzenetére
Nem tudom, mit adnak, azért kérdem, hátha valaki tudja.
A pontokról pedig... hát igen, a FL-ban is lehetnének küldetések. Míg ott, ha jól emlékszem valami ~15k pont kellett a 15-ös szinthez, itt 5k, ráadásul küldetésekkel megtámogatva. Azért nem mindegy. Tény, hogy FL-ban több jutalom jött, ha hozzávesszük a csatánként kapott creditet, és XP-t, amit ott tudtál közvetlenül a legénységre fordítani, itt meg megkapod tank XP-nek, aztán válthatod át aranyért."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
hulp01
senior tag
válasz e-newsee #207631 üzenetére
Nem az volt, hogy bondot adnak érte?
Amúgy azért nagy előnye a SH-nek, hogy gyorsan végig lehet tolni. Ha annyit kellett volna szívni vele, mint a Frontline-nal, az annyira nem lett volna jó. Kicsit a Frontline kihúzását is meg lehetne tolni ilyen napi küldetésekkel. Ráadásul ott egy csata amúgy is lényegesen hosszabb, mint a SH-ben. -
e-newsee
addikt
Nekem annyira nem jött be ez a játékmód. Nem rossz, a takonygyűjtögetésnél ezerszer jobb, de a Frontline-t jobban szerettem.
Ezekhez kapcsolódó téma. Tudja valaki, hogy lesz-e valamilyen kompenzáció a fel nem használt tokenekért? Mert én még tudok szerezni elméletben 9-et, amivel nem tudok majd mit kezdeni, és ha adnak érte a végén valamit, akkor lehet, hogy kifarmolom a következő 3 SH-t is, ha azok is ennyire könnyűek lesznek."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
kchryss
veterán
Nem véletlen rakták vissza a SH játékmódot fél éves ciklusra. A nagy többség kifejezetten szereti és összességében pozitívak a visszajelzések róla.
-
nomic
aktív tag
WoT Classic kéne megint, azt imádtam . Nem volt sok kedvem utána visszamenni az éles szerverre.
-
3
senior tag
A Steel Hunter egy jó ötlet nyomorékul nyomorékok által nyomorékoknak megcsinálva. A WoT önmagát parodizáló esszenciája, amin senki nem nevet.
Ha a moderátor indokolja a döntését, korrektül tegye. Vicc.
-
e-newsee
addikt
No meglett a 12 token.Most már csak el kellene döntenem, hogy Char, vagy Phase. Mindkettő érdekel, de nincs ötletem.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Viktoár
addikt
válasz kchryss #207598 üzenetére
Látod, látod ugye hogy az artyhoz is kell ész? Viccet félretéve engem is fel tudott cseszni ha 2-3 agyhalott artyt kapott a csapat és a végén azért buktunk mert képtelenek voltak egy bokorral odébb menni.
Már semmi sem húz fel .... végleg teljesen kiégtem.
Üdv:Viktor
-
Imilenni
addikt
STB-1-en most ki mit használ ezután a felszerelés rework után?
Press "F" to pay respects.
-
Argh!
aktív tag
válasz peterson79 #207616 üzenetére
Hülyeség ez a replay küldözgetés. Szerintetek tényleg van olyan a WGnél akinek ez a dolga és megnézi?
Kizártnak tartom hogy lenne valami programjuk ami elemzi a replayt hogy történt e kilökés meg ilyenek.
Azért mondják hogy küld el hogy megnyugodjon a kis lelked, kb ennyi szerintem.
Van ingame report és kb ennyi.
-
peterson79
őstag
válasz jano_77 #207608 üzenetére
Nincs világosan leírva, hogy mit kapott. Üzenetet, hogy csúnyán viselkedtél, következő ban lesz? Fiók felfüggesztése 1 napra, következőnél több lesz?
Inkább előbbire tippelnék, bár a sanction = szankció konkrétan büntetést jelent, nem?
Ha tényleg így van, akkor elkezdek Én is replay-eket küldözgetni
-
-
BloodRay
veterán
válasz jano_77 #207608 üzenetére
Kapott valami büntetést. Kíváncsi lennék én is, hogy konkrétan mit. Mit szerettél volna?
Amúgy az ilyeneket én is gyűlölöm. A mókás hogy ha utána az ilyen mögé áll az ember(én toligálni nem szoktam bosszúból se) teljesen befosnak, hogy visszakapják esetleg a kölcsönt."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
jano_77
nagyúr
válasz jano_77 #207606 üzenetére
Válaszolt is a WG:
"Hello farkasjano,
Thank you for contacting the Wargaming Player Support.
I understand the situation that you are bringing to our attention and after checking I agree, this kind of behavior isn't acceptable. Some players thinks that they can act how they want since there is not anymore friendly fire in-game.
No problem for this my team and I are ready to let them know that this kind of behavior is against the game rules.
In the specific case, after analysis of it, measures were taken against __SEPULTURA__. If he doesn't understand with one sanction, the second time should calm him.
We want to thank you for taking part to increase the game experience.
If you have more questions, please feel free to contact us again.
Have a good day and good luck on the battlefield!
Kind regards,"Jól sejtem, hogy ez a nesze semmi fogd meg jól kategória?
-
-
jano_77
nagyúr
Na ilyet sem csináltam még az elmúlt 8 évem alatt: beküldtem egy replay-t a supportnak és kértem egy retek csapattárs kitíltását tisztességtelen magatartás miatt, amivel az Obj.279(e) Szövetség-15 küldetésemet tette tönkre a nyomorék szar!
Ruinbergen kaptam egy álom MM-et, tier8-asok ellen a 60TP-el. Minden frankón haladt és gyűlt a dmg, amikor is a csata felénél oda gurult mellém az E3-unk és elkezdett lökdösni, hogy oda férjen Ő is lőni. Majd fogta és kitolt az ellenséges tűzvonalba. Alig éltem túl, de ezzel a kis közjátékkal éppen annyira zökkentett ki, hogy a végén már nem sikerült elérnem a 6500 dmg-t, hiába volt meg az 5 kill a győzelem és még túl is éltem, mert 500 dmg hiányzott! Rakná teherbe a mamáját az ilyen patkány ember!!!!!
Fricska az egészben, hogy a lökdösésen túl, még az utolsó enemyt, ami egy Skorpio G volt teljes HP-n éppen ez a patkány lőtte le előlem![ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
ilyen evfordulos ermet az is kapott aki nem jatszott 1 csatat sem? mert meg mindig nem volt idom egyet se menni sajnos.
mert ha igen akkor legalabb annyira belepek hogy elkoltsem valamire.
nagy csaladi haz + nagy csalad mellett nulla idom van, plusz inkabb a legpuskaimmal lovoldozok mostanaban.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
WoodrufF
tag
Az A46 -on kívül mást is lehet majd kapni évfordulós érméért ha véget ért az esemény, vagy inkább még most költsem el a boltba ami megmaradt?
-
hulp01
senior tag
Na, tegnap és tegnapelőtt összehaverkodtunk az UDES 16-tal. Tegnap délutáni meccsek wn8-a 2347. Az átlagsebzés már 2200 körül van úgy, hogy az utolsó két csata elég vacakul sikerült. Az ágyúja még mindig tud horror dolgokat művelni, de már nem utálom annyira, mint az elején. Sőt, már inkább élveztem vele a játékot. Valamivel több, mint 100 csata alatt meglett a t10. Ezek a 8-10k xp-s csaták nagyon durvák. Eszméletlen gyorsan lehet fejlődni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest