Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• e-newsee

addikt

válasz Balcsix #196364 üzenetére

2014 óta annyit változott a WoT, hogy jobb, ha nem is próbálsz meg azokból az emlékekből táplálkozni. Az alapok megmaradtak, de azóta annyi minden változott (még a játékmechanikában is), hogy inkább tekints rá úgy, mint egy új játékra, ami hasonlít az általad ismert WoT-ra. És ami a legfontosabb, ne pár csata alapján ítéld meg, hogy jobb lett-e számodra, vagy rosszabb! Játssz vele egy hónapig, nyomj le párszáz csatát mindenféle tankokkal, nézd át a legénységet, a felszerelést, hogy az azóta szerzett tapasztalatod alapján jól vannak-e beállítva, stb! Pár éve én is fogtam az összes tankom, és csináltam egy nagy legénységi tréning turnét. Olyan félreképzések voltak még kezdő koromból, hogy csak pislogtam! A felszerelésekről nem is beszélve...
    Szóval, ha komolyan foglalkoztat a gondolat, hogy visszatérsz, akkor érdemes rászánni pár hetet/hónapot. Kipróbálni pár játékmódot, ami azóta bekerült, még ha csak időszakosan is (pl Frontline, Ranked, Steel Hunter, stb). Vannak új nemzetek, a nagy részük elég szórakoztató, rendelkezik pár sajátos tulajdonsággal (pl olasz, lengyel, új svéd közepes ág, orosz duplacsövű, francia kerekesek). A grafika tényleg jó, és szerintem nagyon jól skálázható, gyenge gépen is jól fut. Sok dolog romlott, ez tény.
    A szóráskép pl rosszabb, mint anno, és egyenletesebben oszlik el a célkörön belül, ezért nehezebb weak spotra célozni. Messziről különösen.
    Sok a prémium tank, bár a nagy részük nem OP, csak azokat nem veszi senki. Van pár, amivel tényleg elszaladt a ló, de azok közül nem sok van randomban.
    Sokan nehezményezik a sok fantázia tankot is, nekem személy szerint semmi bajom velük. A játék régi, a Földön véges a tankok mennyisége. Valahogy fejleszteni kell a tankállományt, hogy legyen újra kihívás azoknak is, akik már szinte minden ágat kihúztak. Negem pl rohadtul nem érdekel, hogy nem létezett a tank. Egyiket sem vezettem a háborúban (szerencsére), onnantól meg nekem egy létező tank ugyanolyan, mint egy kitalált. Az előbbit is kitalálta valaki, csak azt korábban, és meg is építették. A teljesen kitalált tankok nagy része ugyanúgy valós alapokra épül, és simán megépíthető lenne. Az a pár, ami nem, az meg elfér. Ez egy árkád játék, nem szimulátor. Úgy kell hozzáállni!
    A prémium lőszer sajnos tényleg kicsit túl van tolva így, hogy már kreditért is megvehető, de hát ez van. A páncélra egyre kevésbé lehet alapozni, ezzel együtt kell élni!
    9-10-es tierben most is elég mínuszos tud lenni egy átlagos csata prémium nélkül, de ki lehet farmolni a költségeket, és annyira azért nem nehéz.
    Minden évben van pár maraton, ahol (szerintem sajnos), de ki lehet seggelni egy ingyen 8-as prémium tankot, és általában nem olyan rossz egyik sem. Ezen kívül van néha "minimaraton", bár ezt az utóbbi pár hónap alapján úgy néz ki, leváltja a tankrewards esemény, ahol tokeneket gyűjtesz a csaták közben, amikért kaphatsz egy közepesebb tankot (tier 5-7). Ezekkel a tankokkal már jól lehet kreditet halmozni. Néha hozzád vágnak pár nap prémiumot egy-egy esemény kapcsán, akkor meg pláne.
    Az MM-et is sokan szidják, és hát valljuk be, néha tényleg produkál érdekes csapatokat, de szerintem sokkal jobb, mint akár csak 2 éve. Akkor egy 8-as tank kb 70-80%-ban csak 10-es csatában volt, most van olyan napom, hogy 10-12 csatából 1-2 van csak, amikor 10-esek is vannak, a többi 9-es, 8-as, néha top tier.
    A játékosállomány sokat romlott, ezt én is észreveszem, pedig én sem vagyok unikum (nagyon nem). Erről valahol a játék is tehet, mert sok nagyon jó tankot meg lehet venni pénzért, és a sok idióta azt hiszi, hogy attól jobban játszik. Azt hiszik, a tank ópé, pedig nem, csak annak, akik tudják használni. Pl. tegnapi példa, amikor egy Skorpi G (megvehető prémium tank) villogtat engem megszólítva, hogy kövessem. Artyval voltam Siegfried line-on, és be akart hívni magával a városba. Egy papír sniper TD bement a városba, és szerette volna, ha egy arty is bemegy vele! :Y Csata után megnéztem az embert, és hát, 46% wr, és 3000 értékelés. Nincs több kérdésem...
    Viszont ezt el kell fogadni, mert ez már nem fog javulni. A sok reklám bevonzotta a kezdő játékosokat, akiknek viszont van pénzük. Mi meg szenvedünk. Vagy épp kacsavadászatot tartunk. Attól függ, melyik oldalra dob a játék.
    Szóval összefoglalva, ha nem görcsölsz rá, csak szeretnél szórakozni, akkor arra nagyon is alkalmas még mindig. Szerintem nem rossz játék a hátrányai ellenére sem. Néha nagyon felb@sz, akkor ki kell lépni, és tartani pár perc/óra/nap szünetet, és ennyi. Ez más játéknál is így van. Egyelőre a játék szórakoztatásra való, nem idegőrlésre.

Hű, jó hosszú lettem... már megint. :D

"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/

Új hozzászólás Aktív témák