- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
jr1994
addikt
válasz Simulacrum #168694 üzenetére
Hupszi
Mentségemre legyen, hogy négy órát játszottam egyhuzamban a komment megírása előtt és kicsit lefáradtam. Kchryss meg is válaszolta a kérdést, tornyozáskor nagyon jól jön a repesz, S. Conquerorokba 2-300 körül lehet vele sebezni.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Dr.Én
veterán
WOT: kissio
-
kchryss
veterán
válasz jr1994 #168695 üzenetére
A rankedre válaszolt és nem erre az op csatádra.
(#168694) @Simulacrum:
Azért kell a HE, mert nagyon sok a tornyozó tank (super conq, is7) és sokáig megy a kempelés egymással szemben. Így van idő 2-300 sebzésekkel lecsipegetni az ellenfél tornyát. Nekem is repesz a lőszerkészletem harmada rankedben, legalábbis a nagy kaliberű ágyúknál biztosan. -
popey37
addikt
strv s1 gold 330 mm átütés, szemben a 103-B 4 lövésből egyszer sem ütöttem át. ő 3 lövésből kiszedett.
jól kezdődik a mai napom.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
jr1994
addikt
válasz Simulacrum #168694 üzenetére
Kösz! Lehozni sajnos nem sikerült. Pont mielőtt a SU-101 felvillant, akkor vettem észre hogy egy darab AP van betöltve, és pont rosszkor váltottam át APCR-re. Amúgy HE egy darab nincs benne.
-
jr1994
addikt
-
Chris0321
addikt
Invite kód az Alienware-től.
BWX-RZ4AU-PV3GK
Ezeket adja:
7 Days of Premium Account
T-127 – Soviet Light Tank (WoT PC) or Brewster F2A-1 Buffalo – American Fighter (WoWp)
Garage or Hangar Slot -
lacibacsi
addikt
válasz Remus389 #168683 üzenetére
Ahogy mondod.
1. Ez egy kempelős TD.
2. Ha egyszer felfedeznek, akkor meghalsz.
3. Messziről is kellően pontos az ágyúja (csak legyen spot)
4. Qrva jó az álcája, az utolsó pillanatig partiban maradhatsz, ha a bokorban maradsz...[ Szerkesztve ]
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
Puculo
aktív tag
válasz BÁ Nutrition #168678 üzenetére
A T-28 nekem is a nyugtató vagy bemelegítő tank, akárcsak neked. De ma nem adta még az sem. Amint meglett az évfordulós kamó és matrica léptem is..
" Aki nem áll ki valamiért, elveszik a semmiért "
-
Silverr
aktív tag
válasz Remus389 #168683 üzenetére
Nekem Strv s1 van de szinte ugyanaz a tank. Elsősorban szerencse majd pálya és csapatfüggők ezek a tankok. Ha hátul marasz a bokorban nem lesz mit lőnöd ha agreszivabb vagy szétszednek. De lehet épp forditva is. Szerintem az emberek töbsége már nagyon kiismerte a pályákat és nehéz érvényesülni ezekkel a papir sniper td-kell. Ne a replayekre alapozz amikor minden csillag úgy összeáll ahogy kell.
-
lacibacsi
addikt
válasz Remus389 #168680 üzenetére
Pedig az Udes egy rendkívül jó TD...
Más: ezt az ünnepi garázst el lehet valahogy tüntetni? Aslainban van egy minimál (fekete) garázs, de azt hiába telepítem fel, akkor is ez a nyomorúság látszódik. (És nem mellesleg fogja a gépem teljesítményét...)
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz kchryss #168646 üzenetére
/és Jr1994/ : Köszi, akkor elindulok a rögös úton, egyelőre csak turistaként. De ha nem lennének ilyen balekok, mint én, ászból is kevesebb lenne...
Tegnap Párizsban sikerült két tankot is kilőnöm halálom előtt, ez nálam már jónak számít. Sivatagban bóklásztam a dűnéken, valszeg a városban zajlik a csata. Siegfried vonalnál mire körülnéztem volna, több oldalról is kilőttek. III.-as tankjaim próbálgattam óvatosan.
Barret001 :
Én biztos vagyok benne, h profik is lejönnek gyakran I-II. tierbe gyilkolászni, néha csapatostul. T2 Light, M2 Light, Panzer I.C - két perc alatt halott az összes ellenfelük. És néha profi tüzérek is vannak, igen pontos belövésekkel.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Remus389
veterán
Nekem se megy valahogy ezzel az UDES-sel.
-
Papooo
senior tag
válasz BÁ Nutrition #168676 üzenetére
"ma szinte kizarolag a monikashowbol volt hajlando verbuvalni tehetsegeket a csapatomba"
Te melyik adásban szerepeltél?Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
Barret001
addikt
válasz BÁ Nutrition #168676 üzenetére
Mivel mentél,vagy mikkel?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz lacibacsi #168675 üzenetére
rendszeresen beirogatok ha mar felbaxtam magam, pl ma szinte kizarolag a monikashowbol volt hajlando verbuvalni tehetsegeket a csapatomba ez a fos. volt is vagy 2/20 a winrate, igazi elmeny...
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
lacibacsi
addikt
válasz BÁ Nutrition #168672 üzenetére
Ilyenkor azért a csata elején repoltolod magad remélem...
-
Dr.Én
veterán
Hali!!
pont az utolsómásodpercben tudtam nyerni
replayWOT: kissio
-
jano_77
nagyúr
válasz ChristianID #168671 üzenetére
Nekem is szarul indult, mert a 6. csatára sikerült csak nyerni úgy, hogy sokat is sebeztem, de összességében a mai nap sikeres volt számomra. Meg lett végül a 27 db álcafestés
és a statomat (WR) is sikerült a végére 50%-ra hoznom úgy, hogy a WN8 pedig végig 2.5K felett volt.
Standard B-t húzom jelenleg és azt kell mondjam, hogy egy baromira jó és élvezhető tank. 70 csatám van vele eddig és 2270 átlag sebzés - tudom ez talán lehetne több is - 56% WR mellett és csak jót tudok róla írni. Ez az új töltés szerintem baromi jó dolog, jó lövege van, mozgékony - könnyű pozíciót váltani - szép tank.Akinek meg van már a Progetto65, attól kérdezném, hogy a Standard-hoz képest a 10-es milyen? Jobb vagy rosszabb? Érdemes hajtani érte és megvenni vagy fejlesszem ki, de inkább tartsam meg a 9-est?
Köszi előre is az infót."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
BÁ Nutrition
addikt
[link]
egy kis gonoszkodas
csak azert artyzok h kivaltsam a korabbi "kartyakat" ( vagy nemtommiket h a t55a-ra ra tudjam tenni)youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
jr1994
addikt
Köszi!
-
kchryss
veterán
válasz jr1994 #168665 üzenetére
Nagy grat!
Összeírtam néhány ismertebb játékos/streamer hogy teljesített ebben a rangsorolt szezonban:
Skill4ltu - 15-ös rang, 76 csata, 61% wr, 58% stráfszerzés, 2800 átlagsebzés, 1000 átlagassziszt, a csaták felében super conq-kal ment, a másik felében bc, tvp, progetto: [kép]
Dakillzor - 16-os rang, 126 csata, 51% wr, 51% stráfszerzés, 2470 dmg, 700 spot: [kép]
mailand - 16-os rang, 95 csata, 59% wr, 61% stráfszerzés, 3060 dmg, 400 spot: [kép]
Yzne - 15-ös rang, 82 csata, 61% wr, 61% stráfszerzés, 2500 dmg, 600, spot, superconq szinte végig: [kép]
PaPaPawian - 15-ös rang, 210 csata, 53% wr, 39% stráfszerzés, 1900 dmg, 2000, spot, szinte az összes csatáját a 100lt-vel mente ami elég meglepő: [kép]
Scheff - 15-ös rang, 100 csata, 55% wr, 50% stráfszerzés, 1960 dmg, 855 spot: [kép]
mouzAkrobat - 12-es rangon csücsül 170 csatával, 48% wr, 41% stráfszerzés, 2000 dmg, 500 spot: [kép]
QuickyBaby - 13-as rangon csücsül, 128 csata, 52% wr, 45% stráfszerzés, 2000 dmg, 700 spot: [kép]
Sirfoch - 12-as rangon csücsül, 98 csata, 58% wr, 44% stráfszerzés, 2300 dmg, 500 spot: [kép]
Összegezve:
Elég nagy a szórás. Skill4ltu, Yzne, mailand hozták a szuperunikum szintet és nagyon jól teljesítettek.
Daki és Scheff nem voltak rosszak, bár a stráfszerzési arányuk lehetne jobb is.
QuickyBaby és mouzAkrobat nagyon gyengén nyomják.
PaPaPawian-nak borzasztó a sráfszerzési aránya, de ez valószínűleg azért van, mert light-tal csinálta az egészet és a wot nem díjazza a felderítést xp-ben. -
jano_77
nagyúr
válasz jr1994 #168665 üzenetére
Gratulálok a 15. ranghoz és a 3 jelhez is az IS7-en. Az nem gyenge.
Barrett001: én is ezt gondoltam. De végre 6. csatára sikerült egy top sebzős körben. Biztos csak az kellett, hogy egy rövid időre itt hagyjam a gépet és lemenjek a kislányommal játszani egyet az egyik új társassal, amit a születésnapjára kapott ma a családtól.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jr1994
addikt
Célkitűzés teljesítve.
Igaz most nem 100 hanem 150 csata kellett hozzá, de azért összességében nem volt rossz. A képen látható a lőszerkiosztásom , a sok jutalom miatt még így is nyereséges voltam, de minimum kijöttem nullára még prémium nélkül is. A végére az összesített győzelmi arányom felment 50% fölé, mivel tegnap végre jött egy jó széria amikor elég sokat nyertem. Konkrétan 21 csata elég volt rank 13, 1 stráfról rank 15-re eljutni, mondjuk azok után amilyen MM-et eddig kaptam, ezt megérdemeltem. És mostantól figyelem, hogy kell-e még játszanom az első ligáért.
-
jano_77
nagyúr
válasz Barret001 #168663 üzenetére
valójában én is azt szerettem volna letudni és jól is sikerült az első csatám a 4100+ dmg-el, mert az utána következő 1000+ volt éppen csak, de szar csapattal nem lehet nyerni. Ezért geci dolog nyeréshez kötni bármilyen küldetést.
-
jano_77
nagyúr
Standard B-el két kör, egyikben 4100+ dmg, a másikban 1000+ éppen. Lehet tippelni, hogy melyiket nyertük meg.
-
jano_77
nagyúr
válasz slayer006 #168657 üzenetére
Rosszul tudom, hogy ha a WG oldalon azt látom egy kód aktiválásakor, hogy THANK YOU!, akkor mikor a csatába belépek, akkor látnom kellene, hogy miket kaptam a kódért!? Mert a most közzé tett kódok közül kettőre is Köszönöm-öt kaptam, de most beléptem és semmi üzenet nem fogadott, hogy mit kaptam érte?!
-
slayer006
addikt
válasz jano_77 #168655 üzenetére
A kezdőlapon a Fractured Lands vagy milyen videót meg kell nézni. Förumban Subscribe kb.20x.
Én kitöltöttem az accuntot is meg összekapcsoltam mindennel.
Így lett 13ARP -m, 15 kell a lvl2 -höz."Nem könnyű apának lenni, mikor a gyerek a lázadó korszakát éli." - Darth Vader
-
jano_77
nagyúr
válasz Chris0321 #168653 üzenetére
Végül keveregtem kavarogtam az Alienware oldalon és egyik menüpont alatt kiadott 4 különböző kódot, amiből kettő kezdő accounthoz való, egyet nem fogadott el, egy viszont jó volt. Viszont megtnem tudok belépni, így ellenőrizni nem tűz, hogy mit adott.
Slayer006: igen ezt láttam, de sajnos csak egyes szinten vagyok, mint kiderült. esetleg hogyan lehet feltornázni kettesre?
[ Szerkesztve ]
-
slayer006
addikt
válasz jano_77 #168652 üzenetére
Kettő WoT -hoz való kód van az alienware oldalán.
Az egyik új játkosoknak, a másik már regisztráltaknak."Nem könnyű apának lenni, mikor a gyerek a lázadó korszakát éli." - Darth Vader
-
Chris0321
addikt
válasz Barret001 #168651 üzenetére
2-3 kódot aktiváltam mert itt a fórumon is láttam párat. Egy nap prémiumot biztos kaptam ami rajta volt a listán de a többi kódnál nem láttam kiírva. Plusz kaptam még pár boost-ot is, nem emlékszem már pontosan milyeneket.
Nem úgy van, hogy egy bizonyos szintig adja az új accounthoz valót utána a normált? Vagy keverem valamivel?
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz Chris0321 #168650 üzenetére
Megpróbáltam, de nem fogadta el. Nekem az Alienware oldalon írta ezt.
Ha érdekel vkit, ezt adja az új accounthoz:
Prémium számla 7 napja
T-127 - szovjet világítótest (WoT PC) vagy Brewster F2A-1 Buffalo - amerikai harcos (WoWp)
Garázs vagy hangár nyerőgépGoogle fordítás
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz Chris0321 #168618 üzenetére
Én level 2 vagyok, de csak új accountra szóló kódot ad. Azért
Jokerdapro: köszönöm, ezt elfogadta
Zodo: sajnos ez nem jó , azért köszi
Barett001: nekem is feldobta belépéskor, hogy elavult a jelszavad változtass rajta. Megtettem, elfogadta. De a getaway gombra klikkelve csak egy új accountra szóló kódot adott. Ha esetleg vkinek szüksége lenne rá, most szóljon addig nem csukom be az oldalt.
[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz Jokerdapro #168639 üzenetére
Nem tudom, hogy repcsis kód miatt-e, de az 1 nap prém mellé kaptam még 1 napot miután beléptem warplanesbe. Az is lehet, hogy csak a bejelentkezésért járt.
-
kchryss
veterán
válasz 5-ös kezelő #168633 üzenetére
Rendes tőled, hogy nem akarod elrontani a többiek játékát, de van több dolog is amit érdemes megfontolni:
1-es, 2-es tankokkal általában azok játszanak akik most kezdték a játékot. Nem ritka, hogy olyanokkal kerülsz össze akiknek az az első csatája. Simán előfordulhat, hogy azt se tudja ki az ellenfél és ki a csapattárs és kilő téged csapattársként. Ilyen társak mellett nehéz fejlődni.
Bármennyire rossz vagy, 4-es, 5-ös szinten még nem lógsz ki az átlagból, mert rengeteg rossz/kezdő játékos van azon a szinten is.
Én azt mondom, hogy 4-es és 5-ös tankokkal kell játszania a kezdőknek. Ezen a szinten és ezekkel a tankokkal lehet megtanulni a játék alapjait. Több előnye is van ennek a szintnek:
1. A tankok tulajdonságaiban itt már hasonlítanak a magasabb szintű tankokra
2. Normál tankokkal ez a szint a legnyereségesebb kredit szempontjából. Vagyis ha sokat játszol ezen a szinten akkor később nem jelent majd gondot a nagyobb tankok és a felszerelések megvásárlása.
3. Itt már nem 2 fős legénység van, mint az 1-es, 2-es tankokban hanem többnyire már hasonló mint amilyen az egész ágon később lesz. Vagyis ha sokat játszol ezen a szinten akkor lesz egy jó legénységed is amit vihetsz tovább később az ágon a többi tankba.
4. Ezen a szinten már nem első csatás játékosok vannak, de még nem olyan a mezőny, hogy kezdőként kilógnál lefelé
5. Ezen a szinten már az összes térképen játszol, így mindet be tudod gyakorolni
6. A játékban lévő napi/heti/maraton küldetések általában szinthez vannak kötve, és általában minimum 4-es tank kell a teljesítésükhöz. Ezzel kapcsolatban érdemes megjegyezni, hogy például épp most megy a kurszki küldetéssorozat. 50 napos küldetéssorozat és minden nap 1 tokent lehetett szerezni. Ha az 50-ből 30-at megcsináltál akkor kaptál egy 5-ös szintű prémium tankot. Ezt te is megcsinálhattad volna akár 2-es szintű tankkal is, mert a T60 és T70 ruszki tankok kurszki tankként alkalmasak voltak a küldetés végrehajtására.Érdemes 4-es és 5-ös tankokból is a legjobbakat kifejleszteni és azokkal lejátszani nagyon sok (több ezer) csatát. Kb 5 ezer csatáig még kezdőnek számítasz és 10 ezer csata után lehet azt mondani, hogy akkor már az erős alapoknak a fejedben kell lennie, ezután szokott elindulni a komolyabb fejlődés.
Legjobb kifejleszthető 4-es tankok: Matilda, Hetzer, Luchs. Ez a 3 tank iemelkedik ebből a szintből. Utána jó tankok még: T-28, Covenanter, Marder 38T, T40
Legjobb kifejleszthető 5-ös tankok: KV-1, T-34, M4 Sherman, Stug III, T67, ELCEzek közül kezdőknek különösen ajánlottak: KV-1, M4 Sherman, T-34, Matilda és ha szeretsz rohangálni akkor a Luchs, TD-k közül pedig talán a T67. Ezekkel a tankokkal kéne minél több csatát játszanod és akkor minden tankosztállyal elsajátítanád a játékot.
[ Szerkesztve ]
-
Barret001
addikt
-
Papooo
senior tag
válasz ChristianID #168635 üzenetére
Mit kell csinálni a kettes szintért?
Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
Jokerdapro
senior tag
van repcsis kód is akit érdekel esetleg
-
Barret001
addikt
válasz Jokerdapro #168625 üzenetére
Köszi!
-
BÁ Nutrition
addikt
[link]
lowe aceyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
jr1994
addikt
válasz 5-ös kezelő #168633 üzenetére
Ha már megy a WASD kezelése meg valamennyire a célzás, mehetsz nyugodtan tier 5-be, semmivel nem jobb ott sem a színvonal, de legalább vannak tankok amik egy hiba esetén nem párolognak el három másodperc alatt és tanulótanknak is elég jók. Pl KV-1, T1 Heavy, T-34.
-
ChristianID
tag
válasz BÁ Nutrition #168634 üzenetére
Igen, ott, de kb. 1 percbe kerül level 2-vé válni... nekem is megadta utána, és van még kb. 10e kód...
...Only when the last tree has died and the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money....
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz kchryss #168616 üzenetére
És VJokka : Köszi az infót.
Nincs még IV.-es tankom, bár ki tudom fejleszteni /aranyat nem költök, harci tapasztalatból csak/. Rádiót leszámítva van már 3 fullos III.-as /Pz.I.C, Pz III. E, M15/41/ - de ezekkel sem megyek, mert nem akarok kicseszni a többi csapattárssal a tapasztalatlanságom miatt. Ne menjen el miattam a csata, ne köpködjenek. Esetleg javasolhatnátok, hány ezer csata után próbálkozzam a feljebb lépéssel. Nem töltök fel saját csatát /nem is menne a számítógépes tudásommal /, mert akkor azt javasolnátok, maradjak az I-es és II-es osztályban, amíg lehet.
Megyek is gyakorolni, hajnal óta nem játszottam. Kell a kikapcsolódás, mert velem szemben 05h-ig üvölt a Sziget, ház előtt meg gördeszka bajnokság van, és az idióta szpíker üvölt most is a megafonba.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
zodo
nagyúr
válasz BÁ Nutrition #168630 üzenetére
Szerintem azért nem látod mert min. Level 2 szinttől adják.
-
válasz BÁ Nutrition #168630 üzenetére
level 2 accnak kell lennie, különben nincs get key gomb
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
zodo
nagyúr
válasz BÁ Nutrition #168626 üzenetére
Ez nem az azért nem olyan .... Clan Scuffle Showmatch: EU vs CIS
Választható másik kód: CISWINS18
Personal Reserves 100% Crew- 200% Free Xp - 50% Xp
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz MaximPeti #168627 üzenetére
skill: WOTCCSKILL4LTU
szerintem a scheffnek is ilyesmi lehet a nevevel kicserelve ofkorzmukodik az euwins mellett. ill rajottem h auert van neha az h van mondjuk 3db 200% boost es ugyanolyanbol 25db masik sorban mert ezeket a kod alapjan kapott verziokat kulon sorban irja ki, amit jatekon belul szerzel meg stocolja
[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
MaximPeti
csendes tag
Működik.
-
BÁ Nutrition
addikt
ez a sima cc-s kod amit mostonaban kiirnak? van sheffes meg skilles verzio is. orzanelnak hh nem sajatja van?
-
Jokerdapro
senior tag
Orzanel chaten láttam nem voltam még belépve hogy működik e.
If u want some free Personal Reserves 300% crew- 50% Credits - 100% XP - Use code EUWINS18
Szerk: Chris0321 köszi el is felejtettem hogy nekem van ilyenem is
[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
válasz Silverr #168620 üzenetére
Mivel random 30 féle tankot sorsol össze az MM 30 random pléjerrel így elég nagy a szórás minden téren, és ehhez még hozzájön az a x különféle mapp is. Így minden tankkal fogsz jó köröket menni és fogsz erősen szopóágra kerülni.
De ha azt hiszed más online játékokban más a helyzet, akkor el kell, hogy keserítselek, mert már 10 éve ment a nyavalygás például a MOHAA-ban is, de nagybátyám PUGB-zék, hallanád a szitkozódást ami ott megy, szóval aki nem bírja ezt, az inkább játsszon offline.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Silverr
aktív tag
válasz fradi81 #168619 üzenetére
Elnézést kifutottam a szerkesztési időből. De arra azért mégiscsak kiváncsi vagyok, hogy szerinted mi történik akkor 3 napja? Ezt kérdezem midenkitől aki nem hisz a manipulációban. Hogy lehet 2300-as recentről vissza esni 800-ra? Csupán baráti beszélgetést szeretnék hiszen erre való a fórum. Ha ez nektek nem megy akkor oké hanyagoljuk.
-
Chris0321
addikt
Szevasztok.
Nem láttam, hogy valaki feltette volna: Bónusz kód a Alienware-től.
Ezt tartalmazza:
1 Day of Premium Account
Large Repair Kit
1x Personal Reserve: +100% Crew XP for 2 hoursÉn már aktiváltam a sajátom.
-
Silverr
aktív tag
Egyszerűen nem hiszem el mennyire be tudott szippantani ez a rohadt játék és nem tudom még mindig letörölni. Amikor tisztán látom tizenpárezer csata után mennyire manipulálják a játékomat. Undoritó, hogy nem enged úgy játszani ahogy tudok és ez már 3 napja igy megy. Le a kalappal a pszihológusaiknak akik ott dolgoznak és igy ki tudják számolni a tűréshatárokat. Aki nem hisz ebben inkább kiméljen meg a hozzászólásokkal mert az nem tudja felfogni mennyire összetett dolog ez a játék és mi van a háttérben. Sajnálom, hogy nincs más játék egyáltalán ami lekötne egy percre is.
-
kchryss
veterán
válasz 5-ös kezelő #168613 üzenetére
Wargaming Anniversary: the Festivities Continue!
Mindenki megkapja ezt a tankot aki játszik egy csatát egy minimum 4-es szintű tankkal aug 10 és aug 20 között.
Mivel neked talán még nincs 4-es tankod, ezért nem kaptad meg? Aug 20-ig húzz ki egy 4-es tankot és játssz vele 1 csatát és akkor megkapod te is. -
vJokka
aktív tag
válasz 5-ös kezelő #168613 üzenetére
Elméletileg Te is megkaptad: [link]
"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
Injun
senior tag
Csak úgy
-
5-ös kezelő
senior tag
Teleszemetelték a II.-es tier-t valami TKS 20-as minitankkal, 15 ellenfélből 8 ezzel rohangál. Ajándékba kapták valószínűleg, mert nem látom a fejlesztési fán.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
BÁ Nutrition
addikt
[link]
agyalasyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Injun
senior tag
Köszi mindenkinek a T-54/Obj430 véleményt
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz ollie #168608 üzenetére
t54nek inkabb elcsesztek az agyujat. regebben a magasabb dpmet tudo agyu volt a pontosabb is a 140 agan. most az olyan szorassal rendelkezik h inkabb eleg a kevesebb dpm, nem akarom kitepni a maradek hajam
-
válasz BÁ Nutrition #168604 üzenetére
De, gyengébb a páncélzata, és már az ágyúja is, mivel a T-54 ágyúját már buffolták, de a T-55A-é olyan maradt, amilyen volt.
-
xAttilax
őstag
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Simulacrum #168599 üzenetére
a t55a nem gyengebb?
arrol nincs hir hogy a obj260as kuldisorozat ejtve lesz ha bejon a masik vagy lehet csinalni mindkettot?
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy ideje már nem WOT-oztam, most újra kezdeném a játékot.
Gondoltam elkezdem a svédeket, de csajok ücsörögnek az egyik tankban.
A BIA most már vegyes páros esetén is működik vagy inkább ne erre gyúrjak? -
Sanya63
csendes tag
válasz Jokerdapro #168593 üzenetére
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Villanyszerelés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- ASUS routerek
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubuntu Linux
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest