- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
kukulec
őstag
hali, szerintetek t57 vagy sheridan felé érdemesebb indulni. tudom, hogy lvl 10 nagyon más lesz, de a maga műfajában melyik a jobb tank?
Luxman L-507ux II, Primare i22, Yamaha A-S801 // Pro-Ject Dac Box S2, SMSL SU-9 PRO // Elac Vela 408, Elac FS 147, Q Acoustics 3030i
-
jimmy74
őstag
Superconq-ra nem érdemes optikát rakni ventilátor helyett?
Lehet hasznos mikor hulldown pozícióban van mert azt próbálom inkább vele mint közel harc.WoT:jimmbo
-
Papooo
senior tag
válasz jr1994 #169480 üzenetére
Ne piszkáld szegényt!
Annyi lóvét eddig elvert prémtankokra, mint egy elmaradottabb afrikai ország teljes játékosállománya.
Ha a tudással és a mentalitással nincs is minden rendben, a kitartás és a pénztárca valamennyit kompenzál.Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
kchryss
veterán
válasz wwenigma #169482 üzenetére
Azta 7e blokk 7-es csatában?!
Kb így nézne ki a játék ha kivennék a prém lőszert. Én nagyon utáltam ezt a tankot, de azóta buffolták. Az AT15-öt sokkal jobban szerettem és az is kapott páncél buffot. Szerintem szeretni fogod. A torta pedig talán a legjobb td az ágon azt egyenesen imádtam. -
BÁ Nutrition
addikt
ujratelepitettem ezt a b*lfax jatekot de igy is allandoan kilepked meg lefagy. rosseb tudja mifolyik itt gyongyoson. amugy is elegge kellemes idotoltes a wot, igy meg aztan plane....baxki
[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
wwenigma
Jómunkásember
Bye bye AT7. 60 meccs 63%WR és az utolsó meccsen ugyanott pattogtattam mint multkor. [link] 7k-t....
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
dokee78
félisten
válasz jimmy74 #169478 üzenetére
Nekem:
Töltés gyorsító
Fokozott szellőzés
Vertikális stabilizátorpopey37
Igazad van,ne hívjuk Tier limitnek.
Kedvező Tier besorolású tankok.
Azaz +1 Tier különbség lehet.
Viszont,ha szakaszban mész más "nem kedvező Tier besorolású tankkal,akkor feldob Tier 10-be.
1. példa: Szakaszban 2 Super Pershing,nem fog Tier 10-be dobni.
2. példa: Szakaszban 1 Super Pershing és Defender,ez esetben tuti sokszor leszel 10-esek között.[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz popey37 #169476 üzenetére
azert h ne tolhass 2 defenderrel es egy is6al szakaszt tier limitet generalva. nem akartam hozzaszolni, mert ugy gondoltam h amiatt vagy befeszulve mert epp votozol ami massal is elofordul, es azt siman elnezem.. de ugy tunik most h nalad egyeb problemak vannak..
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
jimmy74
őstag
standard B-re a szokásos cuccot érdemes felrakni nem?
rammer, stab, optika.WoT:jimmbo
-
popey37
addikt
válasz xAttilax #169475 üzenetére
az tök mindegy, ha tier limites akkor miért tier 10?
szakasz, nem szakasz, tök mindegy. a limit az mindig limit legalábbis nálam.
de most arról volt szó, hogy 175 pen semmire sem elég még 8-ban sem, amikor az amcsi M6 160, a goldja meg 243, tier 6-ban.ezzel csak azt akarom mondani, hogy jó a balanszolás, az egyik med 175, a másik 212 és nem kevés csatát megy +1-2-ben. de szerintem a mostani tier8-as tankok között is karcsú a 175mm átütés.
de persze ez csak az én véleményem, a profik tuti nem igy gondolkodnak, nekik pont megfelel így ahogy van. lelkük rajta.a másik meg az, hogy szakaszban tier 10, de ha ugyanabban a csatában van egy tierlimites meg egy pl.defender nem szakaszban akkor él a tier limit, ha szakaszban van a két tank akkor meg nem.
[ Szerkesztve ]
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
popey37
addikt
válasz Viktoár #169470 üzenetére
hagyd rá, amikor a 10. meccsem is 3:15-re végződik, akkor tudomásul kell venni, hogy ez van.
de hogy 280 lövésből csak 130 a sebző az kicsit tulzás, csak azt nem értem, hogy a statban meg 68% fölötti az arányom, talán lehet mégsem én vagyok a béna.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
popey37
addikt
válasz xAttilax #169468 üzenetére
lehet, de nem csak a liberé ilyen ma:
Találat/Lövés: 192 / 282 (68.1%)
Átütés: 135 (70.3%)282 lövésből csak 135 volt sebző, a többi meg a földbe, holdra, napba vagy a jó ég tudja hova ment.
tisztára úgy érzem magam mint egy késdobáló a cirkuszban: akkor jó ha mellé megy, ha talál az baj.
persze tudom fáj ha betalál, de ezt erre játszák. mármint a többiek, mert nekem ma semmi nem jön be.
-
lacibacsi
addikt
pardon...
[ Szerkesztve ]
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
popey37
addikt
áá én kész vagyok, liberté a t29-et nem üti át: se szemből, se oldalról se hátulról. mi van itt ma? 232mm az átütése és 150m-en belül lötem .
-
Flash Gordon
senior tag
válasz sfefe #169461 üzenetére
Kicsivel, de kb. semmit sem jelent mivel a szarhoz viszonyítjuk...
"...még egyszerűbben: Olyanra tervezik átszabni a kezelőfelületet, illetve az egérhasználat módját, hogy ha éppen nincs kedved billentyűkkel matatni, akkor se legyél elveszve, de ettől még nem vagy rá kötelezve, hogy csak egérrel játssz."
-
Viktoár
addikt
Ez a P43 ter egy undorító szar, nagy szopatásnak van berakva az ágra. T5-ben vagy talán t6-ban még elmenne de t7-ben egy használhatatlan hulladék. Se páncél se löveg egyértelműen csak töltelék tank.
Élvezet T9-ben a 140-es pennel bújkálni még a saját tier elől is.
Üdv:Viktor
-
popey37
addikt
szemezek nagyon ezzel az alpine tigrissel, tetszik a domború faragás rajta, vajon mennyire jó? van valahol valami leirás róla? én nem találtam semmit,eddig.
-
KisApám
addikt
Kód: FRIQBGEHYT9
Missziót ad.[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Imilenni
addikt
válasz BÁ Nutrition #169443 üzenetére
Talán fél éve, max január körül.
Még néztem is akkor, hogy erősebb mint a tech-tree-n lévő párja (centi I)Press "F" to pay respects.
-
JKovac
csendes újonc
Itt van a hétvége, elő a tüzérséggel, hiszen még "csapatjátékra" sem, nemhogy csapatjátékra lehet ilyenkor számítani!
[ Szerkesztve ]
Your misery is my delight.
-
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Nemsokára visszatérek a WOT-hoz, azt szeretném kérdezni a közel jövőben várható hogy a kis M41 90 és AMX 13/57 megint elérhető legyen?
Anno az angolokhoz promóztak egy 8-as prém medet, ami elég szép volt (leharcolt textúra/modell) az megvehető?
Köszi[ Szerkesztve ]
Press "F" to pay respects.
-
e-newsee
addikt
válasz KisApám #169427 üzenetére
Érdekes, délután nem fogadta el, most meg igen. Ezek szerint valami időablakhoz lehet kötve?
Amúgy ezek a küldik meddig élnek? Ma meg kell őket csinálni, vagy a GC végéig?[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
lacibacsi
addikt
válasz AlexHerceg #169437 üzenetére
Igaz, a Revo-sat már tegnap aktiváltam. De azért ma is elfogadta. A másik kettő viszont nem adott új küldetést...
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
KisApám
addikt
Kód: REVALDESTRO
Kód: TRYLANDGC18
[ Szerkesztve ]
-
AlexHerceg
tag
WGAMESINKOELN
Hominem te esse memento...
-
KisApám
addikt
Újabb kód, nem tudom milyen, de elfogadta. QB stream chat-jében láttam.
Kód: WGAMESINKOELN
[ Szerkesztve ]
-
popey37
addikt
ami még nagyon zavar a mostani játékmenetben az ez:
hogy egy heavy-val én legyek a spotter ez már katasztrófa, a lightok meg hátul kempelnek ezerrel a pálya legtávolabbi zugában. volt hogy 4 light állt a pálya sarkában 12 percig. persze buktuk.
meg a sok elszállt lövés is kezd kiakasztani.Teló: +36302105384 SW 120/600
-
KisApám
addikt
Nézerm QB-t.
Ezt nem tudom, volt-e itt már, de műxik. QB Chat-jében láttam.Kód: HERDEGC18
Valamint:
Invite Code: QBWOT
Use invite code "QBWOT" to get a T-127 with a 100% crew, a gun laying drive, improved vents and a toolbox.[ Szerkesztve ]
-
popey37
addikt
válasz e-newsee #169424 üzenetére
a revok nálam is gyülekeztek, volt olyan csata ahol 8 volt a két csapatban.
viszont a libertét eladom vagy becserélem, amilyen jó kis tank volt, most olyan fostalicska lett hogy ihaj, minden szembejövő belövi, lassú a 232mm-el szinte minden lövésem pattan. pedig jó drágán vettem: karácsonyi nyeremény volt. de megválok tőle.
[ Szerkesztve ]
-
e-newsee
addikt
válasz popey37 #169408 üzenetére
Akkor rád járt a rúd. Én tegnap 7 csatát mentem a prém WZ td-vel, és csak 2x volt 10-es csata. Viszont tele volt revoval a játék. Szerintem annyira felhígult miattuk a 8-as szint, hogy tudott normális mm-et kreálni a szerver. Vagy nem tudom.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
kchryss
veterán
Írtam a supportnak, hogy cseréljék be a wz-met az alpesi tigrisre.
-
jano_77
nagyúr
válasz jano_77 #169419 üzenetére
illetve wotinfo-n olyat írogatnak, hogy ha esetleg vkinek nem fogadta el a kódot bemásolva, akkor próbálja meg beírva, mert úgy meg elképzelhető, hogy elfogadja. Legalábbis az illetőnek így volt és voltak, akik megerősítették.
Úgy tűnik amúgy, hogy amik voltak eddig kódok, azokat elfogadja minden nap! Hogy ad-e érte vmit azt nem tudom, de minden alkalommal Thank You-t kapok. Pl erre a tegnapira is:
THUQBESOUHZhátha
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
válasz lacibacsi #169418 üzenetére
gamescom-os twitch-ekből szedtem. Elvileg 10x kell legjobb 10-ben lenni a csapaton belül és tartalékokat kapunk. Amik eddig is voltak. Most van QB élőben, de ott még eddig nem volt kód. Épp a Tigrises WZ-111-el tolja
Jaaaa....ez elvileg minden nap elfogadja: MOOTALITYGC18
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
új kód: AHANDTOTHEHELM
-
popey37
addikt
válasz galervin93 #169410 üzenetére
ha lesz mellé jó proci meg sok ram, hasítani fog. remélem a 6 gigásat vetted? mert a 3 gigás buszsebessége 128 bite ./ a 3 gigás butitott vga, bár láttam belőle 192 bites verziót is, a 6 gigás meg mind 192 bites.
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz jano_77 #169405 üzenetére
1.1-es update preload, mindazzal amit mar beharangoztak. Aznap mikor élesítik igy többet várhatsz a szerver patch-ra, mar nem kell letolteni.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
galervin93
addikt
válasz palfitom #169407 üzenetére
Ettől vagy háromszázzal fog nőni a véjennyócam. Annyiban jogos mondjuk a dolog, hogy a bokrokban meg akciódús események alatti fps-dropok megszűnnek. Meg szebbek lesznek a rövid klipjeim, tán egy-két komolyabb videót is összedobhatok majd, ha kedvem, időm tartja.
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
jano_77
nagyúr
nem csúnya néni twitchen a Wargaming-től. sajnos nála nincs kód
-
popey37
addikt
mivel a fő accom bannolt, igy a kicsivel toltam, a stat:
skorpió G , Lőwe, amx m4 49 L, M4A1 rev. T28 Proto. 5 db tier 8 tank.
250 lejátszott meccs az alábbi felosztásban:
minen tankommal 50 csatát mentem
217 tier 10
21 tier 9
12 tier 8
47% winrate. A tier 9-es csaták felében 5 kilences és 10 nyolcas volt.
ennyit a 3-5-7 felállásról, vagyis az megvan, de csak 5%-ban voltam top tier. most akkor hol van a wg által beigért besorolás? mert ez minden csak nem az több mint 200 csatát tizesek közöt toltam.jól megcsinálták, /zárójelben megjegyzem, hogy a t28 proto alap tank, közepes ágyúval és 94%-os legénységgel, a lánc és motor nincs kifejlesztve rajta./
kedvem lenne beküldeni a 250 csatajelentést, de úgysincs semmi értelme.
-
palfitom
félisten
válasz galervin93 #169406 üzenetére
Jó kis gép lesz!
(a játék is jobban fog menni vele! )Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
galervin93
addikt
Jupí, megjött a kicsike. Jövőhéten még jön a többi apróság, kíváncsi leszek, az új mahina mit tud majd a mostani géphez képest.
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
jano_77
nagyúr
Elérhető a következő pöcs frissítése!? Vagy mit szed a gépem közelgő frissítés címén 1944.2 MB mennyiséget?
újabb GAMESCOM-os kód: HERDEGC18
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Villanyszerelés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- ASUS routerek
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubuntu Linux
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest