- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz plau85 #89768 üzenetére
Abban igazad van, a kamera nekem nem volt szempont soha.
Ilyen alapon viszont lehet megéri egy "igazi" okostelefon + egy kompakt gép, mint egy hibrid, amelyik azért mindkettőnek gyenge. (A fényképező része egy kompakthoz viszonyítva, nem a többi telefonhoz, azok között tényleg jó.)
Átlagos felhasználónál azért nem 10 s a nyereség naponta, hanem 50x 10 s. De stabilitásban, szinkronizálásban is jobb a windowsos appnál."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
tibike8
őstag
válasz plau85 #89771 üzenetére
Na szóval fentebb írtam, hogy mit használok, de a lényeg, hogy a G5 lazán kibír másfél napot. Nagyon nyomkodva is reggeltől estig és pöttyet sem laggol frissítés közben sem. Persze ez is flagship teló így ez legyen már elvárás.És szerintem ezek igazak lehetnek a többi márkánál is.
-
scyllarus
veterán
válasz plau85 #89758 üzenetére
van céges levelezés, privát levelezés - van, bár időnként érthetetlenül későn érkező értesítésekkel.
teamviewer, naptári események szinkronizacioja - ezek tényleg működnek. Igaz, a másik két rendszeren is.
skype privát es céges dolgokra - ez is jó pont. Bár az újabban a rendszer által erőltetett összevonás az Üzenetekkel pont nem igazán működik.
facebook, messenger, viber - Az első kettő mondjuk pont sz@r, úgy ahogy van.
képzeld tudok játszani - akkor nagyon kis igényű vagy. Játék kevés van, azok sem olyan szintűek, mint a másik két platformon. Én pl. egyetlenegy játékkal játszom, de az kb. féléves folyamatos lemaradásban van az androidos verzióhoz képest, és még örülök, mert legalább fejlesztik még.
Összefoglalva: nem elsősorban az a baj, hogy itt minden használhatatlan. Az a baj, hogy a másik két rendszeren jobb, droidon még ugyanennyi pénzről is beszélhetünk. És a panaszok általában nem csak úgy ide vannak fröcsögve. Úgy szokott kezdődni, hogy valaki segítséget kér valamiben, rácsodálkozik, hogy itt így (nem) működik az adott dolog, erre szokott a válasz az lenni, hogy ez ilyen, fogadd el vagy válts.Ez pedig az adott helyzetben adekvát válasz."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz plau85 #89760 üzenetére
Itt a lényeg az volt, hogy a magyarnak sose jó l...sz sem. Erre írtam, hogy ez alapjaiban igaz, de nem itt.
Hogy csak egyet említsek, ha egy flahgsip és persze a többi is alkalmatlan arra, hogy alapvető banki dolgokat elintézzek vele, mert nincs rá app, nem is lesz, sőt ami volt az is megszűnt, arról az MS tehet, ezáltal újra átvágtak minket. És ugye most csak egyet említettem, amiért a user megvesz 200 ezer körül egy okosnak kikiáltott telefont. Ezért használom a másik rendszert is, mert ott minden van és működik, ráadásul nagyon jól.Pl fényképezek az s7 edge-vel, a canon (több is van) applikációval beállítok unalmasan mindent, wifi, vagy nfc és már csak kész frankó fotót kell néznem. MS-nél még applikáció sincs, ha meg fényképezek az sem jó, mert az US elcseszi a mai napig, pedig mióta k anyázzák már emiatt ezek a barmokat?! Régóta és rengetegen, de nem javítják, mert nem akarják, hülyék hozzá mittomén nem is érdekel már, de persz regényt lehetne írni mindenről, hogy oltári gáz ezen a rendszeren lassan minden. Ettől még itt a telefon, talán valami morbid kíváncsiság miatt, de érdekel mi lesz ennek a vége.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz plau85 #89758 üzenetére
Több dolgot is tehetsz:
Vagy utána olvasol, hogy miért váltottam XL-ről simára, amikor még elég frankó volt rendszer és áradoztam is róla, vagy elviseled, hogyha úgy tartja kedvem akkor leírom sokadszorra, hogy szar, de nem azért, mert ilyen kedvem van, hanem a jelek szerint a kollégának, akinek válaszoltam korántsem volt ezzel tisztában, hogy a több telefonom is van, amikor az volt válasza, hogy váltsak!Itt általában mindig ez megy, hogy akkor válts! Nem ez a megoldás, nekem nagyon bejön csempés rendszer, de soha nem gondoltam volna majd 7 ! évvel ezelőtt, hogy ennyire beleszarik majd az MS, nagy neveket sárba tiprásával is, mint a Nokia tönkreba...a az egészet, mert ez bizony tönkre van, akinek az elég, illetve megfelel,én elfogadom, de nekem senki nem mondja meg, hogy akkor az nekem is elég legyen. És regényt lehetne írni...
Illetve átgörgetheted a hozzászólásom, emiatt a ritkán írsz ide folyamatodat nem kellett volna megtörni és feleslegesen karaktereket pötyögni a nagy semmire. : )
[ Szerkesztve ]
-
-
tibike8
őstag
válasz plau85 #84997 üzenetére
Mindig elfelejtettem megkérdezni, hogy hogy is van ez. Én is azt a fiókot használom minden eszközömön (PC, laptop, mobil) de az üzeneteket nem látom PC-n. Illetve van egy régebbi üzenet amit már rég töröltem, de az újabbak nem látom a PC-n, ha kapok egy SMS-t. Mit és hogy kell ehhez beállítani? Illetve ha jól rémlik, a hívásokat vagy a nem fogadott hívásokat is lehetne egyből látni a PC-n, de nem tudom hogy hogy... :S
Azt sem tom, hogy ez most a mobil vagy a win10-es topikba tartozik.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest