Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz
Plazmacucci #60081 üzenetére
Nem baj, végre találtam itt pár WP fant, kár hogy csak ilyen kevés van...
(#60076) hülyegyerek: Tudom, a droid gyerekeknek való, de az s5-tel profin lehet emailezni (a 930cal is), 20+ órát eltelefonálok vele egy töltéssel, ezzel a szar gyerektelefonnal. Van rajta 2 játék, de az is csak mutatóba, ha valaki elkéri. A 930 is műanyag, az s5 fogása egyáltalán nem rossz, egy szinttel mondjuk gagyibb a hátlap minősége, de ennyi.
Nem nyomok HR-t. Samun se kellett.
A HR miért oldhatja meg? Én nem látom... Nincs fent más tárcsázó, se sms program (ha van ilyen egyáltalán).A lényeg: fölöslegesen vitázunk, én is szeretem a wp-t, de el kell ismerni, hogy mi használhatóbb. De azt biztosan mondom, hogy a 930at nem adom el/oda senkinek soha. Megtartom örökre, remélem nem lopják el.
(#60083) Crytec210: Ja, csak azért mondtam, mert eddig nem láttam wp fant, woland már wp hater... ti meg szenvedtek a wp-vel, mint mindenki (majdnem)
-
sz.balazs.95
veterán
válasz
Plazmacucci #60081 üzenetére
Nem tudok QR kóddal Alipay-jel fizetni, és ujjlenyomat olvasó nincs.
Hát valahogy eddig is megvoltam nélkülük.
Jójó, értem, ez már mindjárt két hatalmas feature, ami hiányzik, de... mindegy, nem hiszem, hogy ezeknek a hiánya olyan mellbevágó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Tőzsde és gazdaság
- Melyik tápegységet vegyem?
- Asztalos klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- C# programozás
- Apple asztali gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- AM 4 Lapok
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest