Hirdetés
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Magisk
- IFA 2024: Alig vettük észre, olyan kicsi ez a telefon
- Taroltak a Pixel 9-ek a DxOMarknál
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Hirdetés
-
IFA 2024: termetes okosmonitorral gyarapodott az Acer kínálata
ph A CS2 termékcsalád 4K-s képviselője az LG WebOS szoftverkörnyezetét használja, és USB hub is akad rajta.
-
Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
ma Friss renderkép és tárhely információ is érkezett.
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
starr
őstag
Gondolom az outlook-os volt a telefonon az elsődleges, a bingest meg később adtad hozzá.
Microsoft account kell, ami outlook.hu, outlook.com, hotmail.com, vagy live.com. Az utóbbi kettőt már (tudtommal) nem lehet újonnan létrehozni.
Csinált az outlookossal. A bingeset meg később hozzáadod. -
Dalai Láma
őstag
Nekem előfordul olyan, hogy fél órán át nem találja, hol vagyok. Ha wifi, vagy mobilnet be van kapcsolva, akkor gyorsan megtalál. Külföldön bosszantó volt párszor, hogy ne tudta, hol vagyok, csak mikor már késő volt.
Más nem tapasztalt ilyet?''Ugrott apósom, nagy régi sólyom, mindene az illegalitás''
-
-
félisten
-
félisten
-
Aethelstone
addikt
-
starr
őstag
Outlook, alul három pötty, beállások, értesítések.
Bepipálni és bekapcsolni mindent. Még az "alkalmazás az összes fiókra"-t is.
Természetesen az értesítések, és műveletekben is be kell kapcsolni, ha nem lenne.
Aztán még a zárolási képernyőnél is fel kell venni.
A csempét meg úgy kell kitűzni, hogy Outlook, hamburger menü, fiókok:
Hosszan nyomva az adott fiókra, kitűzés. Tehát nem az Outlook appot kell kitűzni.[ Szerkesztve ]
-
Aethelstone
addikt
Vagy PC-ről másolod be vagy használod ezt: Ringtone Maker
MI 10T Pro 8/256 , Arsenal FC - Go Gunnarz...
-
Aethelstone
addikt
-
félisten
-
Kin Tan Te
tag
Igaz ami igaz, többnyire én is valamilyen problémával, kérdéssel fordulok a fórumtagokhoz. Azonban olyan még nem fordult elő, hogy valaki ne tudott volna tanácsot vagy legalább egy lusta tippet adni a bajomra. Ebből a szempontból összetartó kis közösség ez - mégha egy virtuális térben összeverődött nick-név mögé bújt gárdát enyhe túlzás közösségnek nevezni.
A platform meg sajna olyan amilyen. Megértem a Te véleményed is, ha sokallod a sopánkodókat. Mindig is lesznek, akik csalódtak a platformban és lesznek, akik el is hagyják a gondok, bajok miatt.
Én úgy gondolok magunkra, mint a modern kor Symbianosaira. Amolyan renegát-félék. Árral szemben úszók. WP-fanok.
Én is elégedett vagyok a kütyümmel, mint Te. (640 DS) Nagyon remélem, hogy sokáig a támogatott készülékek között maradunk.
Na, ennyit a reggeli kávé mellé...apropó. mi az az off topik?
-
scyllarus
veterán
Senki sem fog azért beírni, hogy de jó, x app, vagy y funkció működik. Ezt természetesnek veszi mindenki a teló megvásárlásakor. A fórum természetéből adódóan ide a hibák, segítségkérések és panaszok kerülnek. Nézd meg bármelyik játék topicját, többnyire oda sem azt írják be, hogy de jó, 100 fps-sel fut nálam, vagy szuper, hogy ez is működik benne
Az 550-nel én is elégedett vagyok, a 10-zel már kevésbé, de használható. Igazából a probléma gyökere az appkínálat mennyisége-minősége, de ezt sokszor leírták már sokan. Ha az ember ezt elfogadja (vagy kénytelen elfogadni, mint én), akkor a legtöbb készülék valóban nem sok panaszra ad okot.
Jut eszembe: valaki járt úgy, hogy autós kihangosítóhoz csatlakozva 2-10 másodpercre megszakad a Bluetooth kapcsolat, majd visszaáll? Az 532 egyáltalán nem csinált ilyet, az 550 minden nap, ugyanaz a 2 build volt fent mindkettőn (utolsó hivatalos, 6xx illetve insider release ring .726). Mindkettővel ugyanaz/volt a helyzet.[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Megpróbálok váltani, de csak azért, mert ilyen frappáns szöveggel próbálod meggyőzni itt a felhasználókat! mármint, hogy totálisan balfa...izé fékek, hogy egy fórumban panaszkodnak és megoldást próbálnak arra keresni, amit ez az agyilag elkúrt cég nem képes, lassan írhatjuk azt, hogy évek óta...csak rosszabb lesz szinte minden! Illetve biztos képes rá, csak épp nem az a célja, hogy nekem/nekünk működő okos telefonod legyen, ami simán volt valamikor 200+ ezer tetves rongy.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
A megpróbálok váltani amolyan szarkazmus volt ebben az esetben. Látszik nem ismersz, mert jó párszor leírtam már, hogy használom a másik kettőt is, nevezzük így.
Éppen ezért van összehasonlítási alapom nagyon is, hogy manapság milyen egy okostelefon és hogyan is kellene működnie, amire kitalálták, főleg egy flagship esetében.
Hacsak ezt a szart kellene használnom, mert egyelőre jobb jelzővel nem tudom illetni, már rég a falhoz vágtam volna, így csak félre van dobva, hogy "ilyen is van/volt".------------------------------------------
#89756) Gömbike
Ezek a (valós)dolgok már rég nem "konteók".
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Egy hozzászólással nem lehet érzelmeket generálni, ergo, ha azt hiszed, hogy én ezt fröcsögő nyállal írom, miközben szétvág az ideg, akkor nagyon tévedsz.
Amit leírok nem perverzió, hanem egyfajta elvárás és szerintem elég sokat segítettem már az évek alatt sok felhasználónak.
Az, hogy mostanában tele lett a tkm az egésszel, ahogy az MS az egészhez hozzááll, illetve nem áll, az semmi mást nem jelent, minthogy érzem és tapasztalom, hogy ez itt egyre rosszabb lesz.Nem nyűg ez ráadásul, egyre ritkábban írom le, mert kevéssé érdekel már a rendszer úgy, mint régen.
Ilyen elbaxott off hozzászólással meg inkább magadat minősíted, hogy nem tudod túl tenni azon, hogy ilyen is van, ehelyett a sok karakter helyett inkább segítettél volna másnak! Az meg nem megy ugye, mert ami van azt már kijátszottuk itt jó páran sok hekkelgetéssel meg teszteléssel, persze nem te általad!Te is, meg bárki csak egyet tud tenni, ha nem szeretne negatív hsz-t olvasni, ami ugye nem perverzió, hanem a valóság...szóval az szépen görget egyet.
------------------
(#89768) plau85
S7 (edge-t) elég jó szintre felhozták kamera minőségben, sőt. És mivel az US elrontja a képet, ezért meg lehet cseszni a 950 (XL) valóban kiváló minőségű kameráját, hacsak nem dng-be fényképezel, de akkor még vár rád nem kevés időelcseszés, hogy az a raw frankó is legyen.
[ Szerkesztve ]
-
Peathee
aktív tag
Nem teljesen erre a heckelés támára, de nekem is 30GB a OneDrive. Azt hiszem ebből 15Gbyte-ot azért kaptam mert a fotók mentését engedélyeztem a telefonról. A másik 15Gbyte-ra nem emlékszem pontosan. De anno még Lumia 800-al kezdtem, hotmailes emailcímmel. Ilyen-olyan akciókkal beállításokkal összehoztam a 30Gbytot ingyen.
-
scyllarus
veterán
Én is használom mindkettőt, teló ugyanolyan, eddig kopp-kopp-kopp semmi ilyesmi nem történt.
Azért együtt érzek veled."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S21 5G 8GB/128GB
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen