- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- DIGI Mobil
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nooeca
senior tag
Egyébként aki fél hogy a .107 nem elég jó, nem muszáj rögtön feltenni majd a Windows 10-et...
Valószínű eleinte heti később 2-3 heti rendszerességgel lesznek összegző frissítések, amelyek mint a PC esetében is foltozzák a hibákat...
-
guftabi96
addikt
válasz MrCsiT #76196 üzenetére
hát úgy nyírja, hogy beteszem, és 1-2 hónap múlva jelez, hogy sérült.
És más eszközben (telefon, tablet, fényképező) sem működik tovább, lehetetlen életre kelteni, akármit csinálok vele.
Már 3 vagy 4 kártyám ment tönkre nyár óta, nincs kedvem egy ötödikhez[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
starr
őstag
válasz MrCsiT #76196 üzenetére
Exchange, Google, iCloud, Outlook, Yahoo fiókot, stb fel lehet venni, amihez naptár is tartozik.
A többit "más fiók"-ként lehet felvenni IMAP, vagy POP3-ként, de szerintem ez csak e-mailt jelet, naptárat, stb nem.
Esetleg nézd meg a UPC fiók szinkronizálási beállításainál van-e naptár checkbox, mint pl a gmail-nél.
Nem lehet, hogy az outlook-odban egy másik fiók is be van állítva pl gmail, és annak a naptárát látod? -
-
MrCsiT
addikt
UPC-s naptár problémám van WP-n: nem jelenik meg a naptár, holott az e-mail, az szinkronizál.
Használ valaki UPC-s fiókot WP 8.1-en?
guftabi96: nem tudom, hogyan nyírja az SD-ket a mobilod, de pl. nálam a párom 830-as telóján 8.1-el először egy Samu 32GB-s Class10 SD volt benne, majd, elkezdett rá nyávogni a teló, hogy vizsgálat szükséges.. a 3. ilyen nyávogásnál már az adatok lementése is problémás volt, amíg a kártyát nem tettem át egy droidos telefonba (azzal simán lementettem mindent)..
..ezt követően, a WP 10 prev.-vel futtatott 830-am is elkezdett sírdogálni egy-egy frissítés után a Samu SD-re, hát, kicseréltem mind a 2 SD-t Sandisk-re. Erre, 2-3 frissítéssel ezelőtt, a WP10 prev.-es telóm szólt, hogy gond van a kártyával.. a "javítás" után közölte, hogy tönkre ment, tegyek be egy másikat.
A telepített app-jaim szép elérhetetlen ikont kaptak az applistában.A "tönkrement" kártyát lementettem egy droidos telóval (tehát, hibátlan.)
Visszatettem az SD-t a WP-be, sírt, hogy megvizsgálná, nyomtam rá egy kövér NEM-et, majd 2-3 perc múlva, minden, a kártyán lévő appom ikonja rendben megjelent az applistában.
Azóta, minden restartkor sír, hogy javítani kellene, én meg el-elhajtom a francba, de ezt nem nevezném normál működésnek..[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
guftabi96
addikt
válasz Melack #76183 üzenetére
Köszönöm!
(#76184) juve600
Annyit nem akarok (és nem is fogok) rászánni.
A mostani telefonomban elszállt a kamera, nyírja az SD-ket + a Lumiákon található offline navigáció nagyon bejött. Ez a váltás oka.
Nem volt tervezett, már egy ideje így használom, és simán együtt tudok élni vele így is.(#76185) Lacielvtars
Igen, erről már én is hallottam. Majd kipofozzák. (legalábbis remélem )#KeepFightingMichael
-
mirci18
addikt
válasz FіkuszKukіsz #76192 üzenetére
Nem is hiányolom.
Mert nekem nyugalmat ad hogy a telefonom nem kaphat vírust mivel zárt a rendszer ellentétben egy androidossal.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz tomboy0013 #76190 üzenetére
Így van 3 év alatt 1hr-em volt az is feleslegesen.
Nem piszkálom a rendszert nincs gond.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
tomboy0013
veterán
válasz foxymaci #76176 üzenetére
Az a titok, hogy hagyni kell a gyári rendszert a telefonon. Évek óta vannak Windows-os telefonjaim, de soha egyiknél sem kellett HR-t csinálni ameddig a gyári rendszer volt rajta, egyszer sem. De mivel én vállalkozó kedvű vagyok, volt hogy ROM-oltam WP7-en, vagy PfD-ztem 8-on vagy Insider-eztem 8.1-en maximum ezért kellett a HR ami ugyebár nem kötelező.
[ Szerkesztve ]
-
mntn
tag
Sziasztok!
Lumia 635-as telefonomra feltettem a Vibert, de egyszerűen nem látja azokat a névjegyeket akik használják a szolgáltatást. Húgom pl. használja androidon, látszom nála, de én nem látom őt.
Ha pl. küld egy üzenetet akkor is csak a telefonszámát látom, pedig a telefonkönyvemben ugyanaz a szám található.Újratelepítés, telefon újraindítás után is ugyan az a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Plazmacucci #76186 üzenetére
ez látod, nincs kizárva
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
félisten
válasz Lacielvtárs #76185 üzenetére
W10 a 640-re is lesz, elsők között. A hardver meg jobb mint az 550-ben.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
válasz guftabi96 #76182 üzenetére
szia, nekem lumia 550 van.
tetszik, elég kiforratlan még, de tökéletesen megy, nekem bevállt.
előtte volt lumia 532 és 520, családban van 535 is.
a 8.1 stabilabb jobb, de előbb utóbb vége lesz annak a fajnak is, tehát lehet érdemesebb majd a win 10-ben gondolkodni, hosszabb távon, szerintem"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Gondolkozom egy Lumia 550 vételén.
Mivel ezelőtt csak pár napig használtam WP-t, ezért nincs is vele túl nagy tapasztalatom.
Csak netezésre, zenehallgatásra kellene.
A kérdésem az lenne, hogy gyári kameraalkalmazás tud-e egyből SD-re menteni, illetve appokat lehet-e SD-re telepíteni.
(Ha már itt tartunk, milyen SD kártyát érdemes venni? (class XY) )
Túl nagy elvárásaim nincsenek ezen kívül a telefontól, ha egy angry birds-et és egyéb egyszerű játékokat még elfuttat, az nem hátrány, de nem fontos az se.#KeepFightingMichael
-
mirci18
addikt
válasz St3ven #76180 üzenetére
Sajnos ezt a világot éljük.
Én is nagyon nagy wp fan voltam a lumia 800 óta de kezdek belefáradni hogy vannak problémák.
Engem a factory reset nem zavar nincs is rá szükségem.
Engem a jövő nyugtalanít hogy ilyen jelen után vajon milyen jövője van a cégnek.
Meddig hajlandó még tovább futtani a rendszert.
Meddig hajlandó még fejleszteni.A másik dolog a Romolás lehetséges de azt ne említsük érvként mivel az átlag droidosok azt se tudják mi az nem élnek vele.
Alap rendszert használnak ahogy mi is.
A kisérletezést meghagyom másnak.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
St3ven
addikt
Azért az nagyon frankó, hogy már WP-n is előkerülnek a recovery, ROM-olás meg a flashtool fogalmak, mint mindennapos megoldás, holott a Droiddal szemben pont az volt a legfőbb előny sokunk számára, hogy nem kell ilyenekkel szórakozni, csak használni, mert a rendszer megbízhatóan tudja azt, amire tervezték. 😩
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
T.ati
tag
Sziasztok!
A myappfree ajánlásával letöltöttem a Blek nevű alkalmazást, de eltűnt, nem tudom törölni. Intő jel lehetett volna, hogy letöltéskor lefagyott a teló.
Van lehetőségem törölni, vagy örökre ottmarad valahol a belső bugyrában. Gondolom ha egyszer lesz HR, és visszaállítást kérek, akkor megint letölti automatikusan. Két és fél éves a telefon (L820), egyszer csináltam HR-t kíváncsiságból, többet nem szeretnék
-
confuser
senior tag
válasz ZavaBalazs #76174 üzenetére
Tudom, én is olvastam ezt a cikket. De még mwc előtt is volt valami cikk, hogy valami kínai blogom az ms azt írta, hogy mi5, oneplus1 és oneplus2 (így írjak egyáltalán?) romok várhatóak.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz confuser #76173 üzenetére
közben egy ilyenbe belefutottam (jó, jó, tudom, nem kedvelt forrás )
Remember, Microsoft will be releasing Windows 10 Mobile ROMs which you can install on this device. If you are looking for an affordable flagship Windows 10 Mobile device, Xiaomi Mi 5 might be the best choice.
hát ez így lóf...itty, semmit nem ér.szerk. na amióta haver linkelte, már át is írták feltételes módba a fenti mondatot.
[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
confuser
senior tag
válasz ZavaBalazs #76167 üzenetére
Ja, én se. Gondolom Mi4-hez hasonlóan csak kiadják hozzá a ROM-ot. Vagy már zárt bootloader-re váltottak? Olvastam ilyet is, hogy ez a terv...
-
aprokaroka87
nagyúr
lenne egy nagyon komoly kérdésem.
Adott egy Nokia Lumia 610,amire Androidos telefonrol kellene adatokat másolni,a kérdés hogy bluettoth-on és a Zune szoftveren kivül van-e lehetőség wifi sharingre? -
Ryoo
senior tag
válasz Plazmacucci #76164 üzenetére
Én az edge háttérben futását ki sem tudom kapcsolni, nem jelenik meg sehol.
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS5
-
okés, értelek, hát meg fogom próbálni, de egy kicsit kezdek kiábrándulni a win világából
eddig imádtam 8.1 alatt nem volt semmi bajom, egész addig amíg le nem cseréltem a lumia 520-am az 532-re...
azóta meg csak szívok mint a torkosborz"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Lacielvtárs #76162 üzenetére
Az Gabe Aul.
Természetesen, biztonsági mentés nélkül értettem, teljesen új készülékként, de előtte akár megpróbálhatod a mentést is, hátha működni fog.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
RMZ250
senior tag
válasz mtomi95 #76154 üzenetére
Ja, 10 van fent a 830-on. Lassulást nem tapasztaltam. Nem érzek különbséget a két böngésző között sem(Edge van fent) mondjuk nem vagyok nagy hardcore felhasználó. Minden működik azt kész. Igaz nem volt egyszerű az átállás mert voltak anomáliák. Pl. eltűntek egyes menüpontok, először nem volt tárterület ell., újra tettem aztán nem volt hangszínszabályzás, újratettem utána nem volt energiagazdálkodás Na itt már azért kezdtem pepipulni de most jó minden. Aztán volt olyan, hogy nem kaptam jelzést az üzikről, ezzel már nem tudtam mit kezdeni leszartam, majd pár nap múlva megjavult és jöttek a értesítések. A múlt héten meg olyat csinált, hogy egy éjszaka alatt 20% merült az aksi. Újraindítottam kövi este megint. Eltelt 2-3 nap és most megint visszaállt és nem merül csak pár %-ot.
Összességében tetszik a teló meg a rendszer de az utóbbi szarakodások amiket olvasok itt azért kipróbálnék egy androidos telefont, hogy azon milyen az életThermaltake, Gigabyte B450M S2H, Ryzen7 5800X, G.Skill RipjawsF4 3200, Lian Li Galahad 2 Trinity Performance 360, EVGA RTX3080FTW3 Ultra, Xiaomi 11T
-
ki az a Gabika
értelek, de nem vetted remélem sértésnek
egyesével? biztonsági mentésből volna értelme visszarakni, vagy mindenképp újra kezdeni az egész telepítést?
mert elvileg ez az alkalmazás nem használ mentett adatokat visszaállításnál...
de meg fogom próbálni, hátha segít rajta, és köszönöm a tipped, ötleted"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Lacielvtárs #76160 üzenetére
mert azt mondod érdemes lenne?
Szerintem, igen...és ezzel mindenkinek tele van már töke. Mert, ha nem működik, akkor kénytelen leszel ezt meglépni és "új telefonként" mindent egyenként felrakni, ha akkor sem működik, küld el te is a francba "Gabikát"! Eléggé kapja az ívet mostanában!
-
az újra telepítés a program újra telepítése...
az ost nem állítottam vissza...
mert azt mondod érdemes lenne?
de most komolyan, minden ilyen jelenségnél vissza kellene állítanom a telcsit?
nem szemrehányásként mondom, mert nem hibáztatok senkit, de az ilyen gondok miatt cseréltem le a lumia 532-m erre"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Lacielvtárs #76158 üzenetére
Az újratelepítés, az most a program újbóli telepítése, vagy az OS alaphelyzetbe állítása?
Ha az előbbi, akkor az utóbbit is el kellene "játszani". -
srácok, jó reggelt
tegnap jött a vadiúj hétfőn vásárolt lumia 550-mre egy win 10 frissítés, és azóta nem megy az OTP bank smart alkalmazásom
elindul, de ha be akarok irni valamit akkor elsötétedik, és se kép se hang
semmi nem fagy le, még az alkalmazás sem, de nem tudok vele mit csinálni
már megvolt az újra telepítés, de nem segített. valakinek valami ötlet, javaslat
előre is köszönöm"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Ricardo
titán
Nekem eddig minden esetben ébresztett. Win10 gyári alkalmazás, gyári hang.
-
mtomi95
senior tag
válasz RMZ250 #76153 üzenetére
Olyan fura nekem ez menü. Ez a Windows 10 mobile már?
Ha igen, neked hogy tetszik? Régebbi lumia-t frissítettél rá? Van olyan gördülékeny a rendszer mint a gyári win10-es telefonok? Explorer helyet már Edge van? Vagy mind kettő? Hogy remekel az Edge?
Bocsi a hirtelen sok kérdésért!Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
mtomi95
senior tag
válasz RMZ250 #76151 üzenetére
Nekem ezek vannak:
http://prohardver.hu/dl/upc/2016-02/23/535173_dozlz6fbnulx7asp_wp_ss_20160223_0001.png
Hang az nekem mindig volt beállítva. Vagyis úgymond abban a rublikában szöveg, cím a hangról.[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
RMZ250
senior tag
válasz mtomi95 #76149 üzenetére
A hang ablakban most ha megnézed mi van? Nekem egyszer üres lett és nem ébresztett. Beállítottam egy hangot és azóta jó.
Thermaltake, Gigabyte B450M S2H, Ryzen7 5800X, G.Skill RipjawsF4 3200, Lian Li Galahad 2 Trinity Performance 360, EVGA RTX3080FTW3 Ultra, Xiaomi 11T
-
-
mirci18
addikt
válasz Plazmacucci #76146 üzenetére
Sokan arra panaszkodnak hogyha háttérben fut akkor okoz némulást.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
félisten
-
mirci18
addikt
válasz Melack #76142 üzenetére
A hang nem függvénye az ébresztésnek.
Nekem a gyári programom van.
Mp3 ébresztő hanggal. Lehalkítva a telefonom mégis ébresztÉn azt vettem észre hogy éjszaka random módon nem jelzett már többször de ezt egy év alatt ha 3-4 szer volt velem akkor sokat mondom.
De az is lehet hogy csak én aludtam mélyen.Egyébként miiband-es karkötős ébresztésre sokan esküsznek.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mtomi95
senior tag
Lehet szerkeztés helyett egy új hszt kellett volna írnom!
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
mirci18
addikt
válasz boncser #76128 üzenetére
Nokia ügyelt mindíg a formavilágra is.
A mostani 830-som is szép de tokban tartva mit ér a szépsége.Az a szomorú hogy ma egy 200 e ft os Lumia szarabbul néz ki mint egy 70 e ft-os fémkeretes Lumia.
-
mtomi95
senior tag
válasz Melack #76139 üzenetére
Hm... Gyakran előforduló hiba ez? :S Kicsit ciki ,hogy egy ilyen alap dologban megdől a rendszer!
Szerk: Egy pár perc kutakodás után az áruházban lehet megtaláltam a hiba okát. Azt írják egy alternatív ébresztő app hozzászólásaiban, hogy nem ébreszt (olyan mint a többi) ha lezárja a képernyőt. Nos nekem jelszavas képernyő lezárás van. Ami úgy fest okozhatja a bajt, mert ha meló után alszom pár órát van ébresztés. Ami meg azért lehet mert ilyenkor elfelejtem lezárni a telefont mert nyomkodom közben. De a telefon egy idő után is lezár magától, szóval nem egészen értem. De ma vagyis reggel kipróbálom azt, hogy nem zárom le a kijelzőt és úgy fog e ébreszteni.
[ Szerkesztve ]
-
-
mtomi95
senior tag
Üdv mindenki! Lumia 640 LTE (Telenor) tulaj vagyok. Nagyon tetszik a telefon és a rendszer is, de egy óriási problémám lett vele. Visszaállítottam már a gyáribeállításokat, de nem segített, legalább is vissza tért. Szóval a hiba jelenség az, hogy reggel egyszerűen nem akar felébreszteni reggel! Most nem arról van szó, hogy kikapcsolt állapotban akarok ébredni. Hanem beakapcsolt állapotban, feltöltve. Kiírja a telefon, hogy ébresztés, viszont nincs hang sem rezgés sem világítás! Csak ha megnyomom a feloldó gombot utána írja ébresztés, de csak írja... Nem megyek sokra vele... Sok szabadságom ment már el miatta. Nem is merem már rábízni sajnos... Hogy kellene megcsinálni, hogy ébresszen???
Nagyon idegesítő.
Hang maxra húzva van lefekvés előtt.Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
törölt tag
Appok miatt úgyis kénytelen lesz frissíteni az ember, mert magára hagyják a 8.1 változatot. Az igaz, hogy 10-nél csak kör alakú (brrrr) fotóval lehet kitűzni XY-t és nincs az a fapados Facebook integráció sem, ami 8.1-nél még megvan?
-
Francia91
veterán
-
törölt tag
válasz zsoltzsolt #76131 üzenetére
A szerző
-
Francia91
veterán
válasz watador600 #76130 üzenetére
Én sem szándékozok váltani, nem is nagyon érdekel a dolog, most a 8.1-essel tökéletes az 1020-asom. Ha kiadják rá, majd hónapokig olvasom a véleményeket, ha jó, akkor frissítek csak
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
boncser
aktív tag
válasz ZsoltG60 #76121 üzenetére
Ha egyszerűsített bejelentkezéssel lépsz be (csak jelszót kér, nincs sms kód pluszba), akkor csak előre beállított űrlapok alapján tudsz utalni, ez egy biztonsági funkció. Bejelentkezés előtt vedd ki a pipát az "egyszerűsített bejelentkezés" melletti kockából és úgy lépj be.
[ Szerkesztve ]
-
ZsoltG60
aktív tag
Üdv.Bár lehet nem ide tartozik, de ez a topic pörög a legjobban. Valaki használja az OTP Smartbank alkalmazást ? Belföldi forint átutalás nálam nem működik... Űrlapot kellene kiválasztani de ott nincs semmi, az nélkül meg nem lehet beírni a nevet és a számlaszámot sem...
Lumia 950XL
-
mirci18
addikt
válasz Melack #76119 üzenetére
Miért te miért leszel boldogabb ha egy terméknek vagy szolgáltatásnak elmagyarázzák a nevének az eredetét.
A mai rohanó világban az idegen szavakat már nem magyarosítják hanem egy az egyben átveszik.
Akkor ennyi erővel bele lehetne kötni a facebook vagy a tinder vagy más nevekbe is.[ Szerkesztve ]
-
spider80
őstag
válasz Melack #76116 üzenetére
Lehet a cikkíró is angolos,nem németes
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
spider80
őstag
válasz #65388800 #76112 üzenetére
Telekom vezeti be. Német cég. Immer német szó,magyarul mindiget,folyamatosant jelent. Talán arra celoztak vele , hogy mindig mindenhol hívhatsz,üzenhetsz vele.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
mirci18
addikt
válasz #65388800 #76112 üzenetére
Miért ne lehetne ez a neve?
Mi van akkor ha rövidítés?
Vagy mi van akkor ha külföldön használt szó.
Pl: A Nokia Here navigációja csak itthon hangzik hülyén.Egyébként meg tök mindegy ha tudjuk használjuk adott programot vagy szolgáltatást ha nem nem.
[ Szerkesztve ]
-
-
MrZidi
tag
Akkor ebből is kimaradunk ? 😂😂
http://m.hvg.hu/tudomany/20160223_telekom_immmr_uzenetkuldo
ZTE Grand X In --> Sony Xperia SP --> Nokia Lumia 735/Microsoft Lumia 535
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
WP10-nél a billentyűzetnél ez a kis pötty micsoda az Y és az X között? Esetleg ki lehet kapcsolni valahogy? engem kicsit zavar.
Kicsit fura ez a WP rendszer sok-sok év android után, de bevállaltam céges telónak.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Elite: Dangerous
- Mikrotik routerek
- Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- 2024 - Már fut a Steam téli vására (PC)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest