Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- iPhone topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
válasz
maximilian4
üzenetére
A lényeg, hogy elvileg mindkettőnek friss térképei vannak, de pl a Sygic Arad és Sebes között az A1-es autópályára tervez, míg a Here Drive a kis falukon keresztül vinne, miközben pont ugyanúgy be van kapcsolva a fizetős út és autópálya opció mindkettő programban. Ebből a szempontból nagy különbség van, de vannak kisebb távok is, amiket másfele tervez a két program, nem nagy, de észrevehető különbségekkel. Általában ismerem az út 80%-át, a GPS-t csak megerősítésnek használom, de a Sygic pont azt az útvonalat tervezi, amit én is eltervezek magamnak térképen, vagy éppen a google térképen
De Budapesten és Szegeden pl tökéletes a Here Drive is, Brassóban is mentem vele, nagyvárosokban elsőrangú a Nokia navigációja is, azt kell mondjam. A sávasszisztens remek, többsávos körforgalmaknál időben jelzi, hogy melyik sávba sorolj be, hogy a megfelelő kijáraton tudj kimenni (ezt a Sygic is így teszi). Most hirtelen ezek a különbségek ugranak a két navi között. Nem nagy, de mintha az útvonaltervezés optimálisabb lenne a Sygic-nél[ Módosította: MurdR ]
-
törölt tag
sziasztok. Van a csaladban pedagogus, es elvileg jogosult o365-re. Nekem csak arra kene, hogy a levelezesemet owa feluleten csak gmail fiokommal hasznaljam. Es utána a wp-omon outlook/365 fiokkent vegyem fel a gmail-t hogy az email erkezesekor kapjam meg a telora. Ezt meg lehet csinálni?
-
maximilian4
addikt
válasz
Francia91
üzenetére
(#75096) bogyo112
Igen, közjogilag. Tudom az időpontot,...de én még máig nem fogadtam el és nem is fogom. Mikor a barátaimmal megyek ki, akkor sem úgy tekintünk a dolgora h Romániába megyünk, hanem Erdélybe. Az erdélyi sem Románnak vallja magát...amit meg a román politika művel kint, ne is beszéljünk róla. Na mind1..."lesz még Erdély Magyarországé".
[ Módosította: MurdR ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
Picit OFF, de csak leírom: ma nejem panaszkodott, hogy a 3,5 fél éves Lumia 610-e kipurcant, nem érzékeli az érintést, így képernyőzárat feloldani, hívást fogadni sem tud. A hiba fennáll gombokkal kikényszerített újraindítás után is. Éppen elkezdtem nézegetni a legolcsóbb Lumiákat neki az edigitalnál, mikor hirtelen ötlettől fogva lehúztam a teló hátlapját, akksi ki, vissza, majd bekapcs. Láss csodát, hibátlanul működik...
Érdekes. 
-
Francia91
veterán
A sygic-et én is megvettem a Lumia 1020-asomra. Megmaradt a Here+ is, de a Sygic jobban tervez, plusz frissebbnek tűnik a térképe. Pl Romániába sokkal optimálisabban tervez, mint a Here Drive, szoktam kijárni Erdélybe, navigált már mindkettő program. Amúgy szólok, hogy most a Sygic-re 60% leárazás van január 31-ig, így az Európa csomag csak 6.580 Ft-ba kerül, én is pár hete vettem meg. Ennyit bőségesen megér!

-
MarQs
senior tag
válasz
szekfizsolt
üzenetére
Sygic-ról írnál pár sort? Gondolom volt valami oka, hogy a gyári ingyenes helyett egy fizetőset választottál...
-
szekfizsolt
senior tag
válasz
maximilian4
üzenetére
Ez nálam is felmerült, de túltettem már magam rajta. IOS-en vásárolt IGO-m van, WP-n meg megvásárolt Sygic-em. Egyiket sem tudom a másik platformon használni, sem androidon.
Én beletörődtem, mikor váltottam, nem hiszem, hogy a fejlesztő bármit is tenne ezért, hiszen az bevétel kiesést jelentene, nem is keveset. -
válasz
maximilian4
üzenetére
Teljesen igazad van abból a szempontból, hogy ez így nem fair. Plazmacuccinak meg igaza van abból a szempontból, hogy androidra vettél valamit, wp-re viszont nem, tehát bizony újra meg kell venned.
-
maximilian4
addikt
válasz
spider80
üzenetére
Nem követelem, de meg lehetne lépni. A fejlesztőn múlik, senki máson. Ez az én véleményem, nem kell elfogadni. De ennyi pénzért mint pl egy fifa 16 simán meg lehetne lépni, hogy a fejlesztő elérhetővé teszi mindkét platformon, ha már a felhasználó az egyikre megvásárolta.
-
spider80
őstag
válasz
maximilian4
üzenetére
Pl veszel ps4-re egy fifa 16ot,majd követeled xbox one-ra is,mert ugyanaz a jatekmenet,meg ugyan úgy néz ki?
-
maximilian4
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Azt én sem tudom, de elég nagy baj.

-
válasz
maximilian4
üzenetére
Pedig az eltérő platform == más világ. Ez mindig is így volt, nem értem most miért jött elő. Nem tudom, hogy bárki is tett volna eddig kivételt.
-
maximilian4
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Ez az én magánvéleményem (nyugodtan le is írhatom egy fórumban is sztem
).Nem tartom fair-nek, hogy koppra ugyanazt a játékot ugyanattól a fejlesztőtől 2-szer megvegyem, csak azért mert más platformon akarok játszani. Főleg úgy, hogy nem is 100-200 ft-os játékokról van szó. Ennyi. -
válasz
maximilian4
üzenetére
Jó, akkor erőltesd és írj a fejlesztőnek.
-
maximilian4
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Csak annyi köze van, hogy ugyanaz a játék ugyanattól a fejlesztőtől és videó alapján még a játékmenet is ugyanaz.
-
-
donmackó
addikt
válasz
maximilian4
üzenetére
Szerintem ezt a játék/alkalmazás fejlesztőjével kell lebeszélned.
-
maximilian4
addikt
válasz
maximilian4
üzenetére
Illetve van sok sok drága játékom, amit droidon megvettem és itt is jelen van (pl. rayman részek). Ezeket nem tudom valahogy jóváíratni vagy meg kell vennem újra?
-
válasz
maximilian4
üzenetére

-
maximilian4
addikt
Na megvolt az első random újraindulás. Böngészőbe beléptem, 1 mp gondolkodás, újraindulás (L550).

Más
Egy csomó komolyabb alkalmazásnál, játéknál miért arabul van a leírás? Pl. asphalt 8, de még sorolhatnám. -
cigam
titán
Az furcsa, de majd a hivatalos verzió kiadásakor kiderül. Per pillanat nálunk(és talán az egész EU-ban)a másik fél előzetes beleegyezése nélkül nem készíthetsz felvételt a beszélgetésről. Ezért a készülékek nem támogatják . Persze vannak ilyen trükkös programok, hogy először kitelefonálnak egy olyan országban ahol nem ilyen szigorú a szabályozás, és onnan hívják fel azt akivel beszélni szeretnél.
-
-
height
aktív tag
válasz
Aethelstone
üzenetére
Köszönöm, hogy írtál de valóban nem elérhető jelenleg az áruházban

-
cigam
titán
válasz
Aethelstone
üzenetére
Older versions could record directly on your phone. The current version requires to call a US number, so is too expensive for users outside US. Shame... it was a good app.
-
Aethelstone
addikt
-
height
aktív tag
Sziasztok, olyan hangfelvételt készítő appot keresek amivel hívás közben is lehet felvételt készíteni...szerintetek, van ilyen lumia 1520as készülékre ?
-
cigam
titán
Ezekszerint nem csak én képzelem el így, de a valóságban is így működik.
Most pedig elképzelem, hogy szombaton nyerek a lottón![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
foxymaci
senior tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Hidd el így működik bár én már felhagytam a telefonon zenehallgatással.....
-
btudos
nagyúr
válasz
Plazmacucci
üzenetére
A zenelejatszo azzal nem tud mit kezdeni - ami az OS butasaga - hogy a telefon app atveszi az iranyitast a hangkimenetek folott. Igy csak annyit eszlel, hogy a telefon miatt allt meg, ha az befejezte, folytatja, fuggetlenul attol, hogy azon a hangkimeneten (esetedben fulhallgaton) keresztul tudja-e kikuldeni a jelet, amin akkor kuldte, amiker megallt.. Ez meglehetosen bena es zavaro, de sajnos ez van.
-
cigam
titán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Ki. Elindítottam a deezert, felhívtam magam. Lekeverte a zenét, és a telefon hangszóróján csörgött. Kihúztam a fűlest. Amikor befejeztem, a háttérbe vonult a telefon app, a deezer folytatta a lejátszást a telefon hangszóróján.
Az más kérdés, hogy a zenelejátszó képes a háttérben futni pl.böngészés közben, és ekkor is érzékeli a füles kihúzását. A böngésző nem kezeli a fejhallgató csatlakozót, a telefon igen.
-
-
cigam
titán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Mint írtam bejövő híváskor az az első dolga hogy háttérbe küldi a zenelejátszót, és a telefon program aktiválódik. Ez után húzod ki a fülest. Ebből a háttérbe küldött program (aminek a futása megállt) semmit sem tud. Nem érzékeli, hogy kihúztad a fülest, nem tud reagálni erre a változásra. Ezt az infót csak az előtérben futó app kapja meg, ami esetedben a telefon.
Az, egyéni megítélés kérdése, hogy ez mennyire jó, vagyí nem. Per pillanat így működik.
-
maximilian4
addikt
válasz
maximilian4
üzenetére
Amúgy egészen megkedveltem a telót. Össz-vissz 28k volt a vodánál az orfk-s flottám mellé (havi 3k ft havidíj).
Annyiért simán jó. A többi csomagban egyébként mind olcsóbban adja, flotta mellé semmi kedvezmény nem jár. -
maximilian4
addikt
válasz
this is life
üzenetére
Sajnos nem. Csak a fényerőt, dolgok méretét a kijelzőn, elforgásgátló stb., de érzékenység állítására lehetősséget sehol sem találtam.
-
válasz
lugosi
üzenetére
En is , ezert van l735-om w10m-el , egy ket bosszanto bugot leszamitva nagy gondom nincs , kiveve az ms kamera appja , neha a viber hulyul meg ... semmi komoly nyavajaja .. de meg messze van a wp8,1 uram bocsa 8,0 black szintjetol... nem mintha vissza sirnam azokat az idoket de azert a regi foto,music hub jobban bejott...
maximilian4
Nem lehet allitani az erzekenysegen , az erintes menupont alatt? -
válasz
this is life
üzenetére
Nézd, vegyük úgy hogy próbálok pozitívan hozzáállni.

-
maximilian4
addikt
válasz
this is life
üzenetére
Én 2 napja használom a lumia 550-et és tökéletes. A kijelzője lehetne kicsit érzékenyebb.
-
válasz
lugosi
üzenetére
Huh ez a nem akarnak csalodast okozni a felhasznaloknak kisse eros kijelentes
gondolj a 950/550 felhasznaloira , nekik alapbol meg az a lehetoseg sincsb, hogy ok bugos a rendszer, megyek vissza 8,1-re. Kiadtak harom keszuleket beta sw-vel . Amugy nem erteni mit tokolnek eddig ...lehet nyilta kene teniuk a forras kodott , aztan fejlessze a kozosseg ... -
válasz
SOAD19
üzenetére
Ez csak feltételezés a részemről, de könnyen lehet, hogy nagyobb munka, mint elsőre gondolták, és nem akarnak csalódást okozni az usereknek, ezért tart ennyi ideig. Én most azt gondolom, hogy ha egy kb. április-májusig nem jön ki, akkor az már blama lesz.
Bár valójában engem már nem érdekel annyira, egy hónapja elhagytam ezt a platformot, már tényleg csak a kíváncsiság meg a "kár lenne elkótyavetyélni" érzés miatt tartottam meg a telefont. Jó lesz backupnak. De ténylegesen nagyon kíváncsi vagyok a w10-re. -
SOAD19
addikt
válasz
lugosi
üzenetére
Nekem is ma jutott eszembe, hogy utánanézzek, hogy mikorra várható végre a megjelenése. Azért nem ártott volna valahogy úgy haladni a fejlesztésével, hogy 1-2 hónap késéssel, de megjelenjen az asztali w10 után. Abszolút nem értek hozzá, de laikusként azt hinné az ember, hogy az pc-s wint kicsit nagyobb meló összehozni... Vagy a telefonosnak később kezdtek neki, és emiatt vannak ennyire megcsúszva?

-
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Nem, én azt szeretném, ha már elkészültek volna vele, bugok nélkül.
Biztos vagyok benne, hogy nem azért csúsznak vele, mert nincs kedvük kiadni, biztosan egy alaposan elkészített, jó terméket akarnak kiadni a kezeik közül - ez lenne jó, ha megérkezne már. Annak ellenére vagyok vele így, hogy egy ideje már sim sincs a 1520-amban, csak tartogatom, hogy majd csak kijön már a w10, nagyon kíváncsi vagyok rá. Ezért a várakozásért is dühít, hogy újra elhalasztották. -
Már meg sem lepődök rajta, hogy tovább késik a w10 a korábban kiadott telefonokra. Bár nincs hivatalos időpont, de mégis el lett halasztja február végére az időpont (?).
http://m.windowscentral.com/windows-10-mobile-update-older-phones-likely-pushed-back-until-end-february?utm_source=wpc&utm_medium=twitter
-
ViktorHUN79
aktív tag
válasz
maximilian4
üzenetére
Van,Metro drive a neve!
-
donmackó
addikt
válasz
maximilian4
üzenetére
Total Commander -ben tudod csatolna a google drive-odat is.
Működik 10 alatt is, én is azon használom.
-
Imo85
tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Nem, nem is ajánlotta fel, csak ráfrissített. Hogyan tudom megcsinálni?
-
maximilian4
addikt
Van használható google drive kliens wp10-re? Fontos lenne.
-
Imo85
tag
Sziasztok! ma felraktam a w10m-et a lumia 930-omra. De sajnos azt tapasztaltam, hogy a játékok elkezdtek rajta szaggatni, de disznó mód. Van esetleg vmi jó megoldás, hogy w10m alatt jól fusson? Előre is köszi a választ.
-
törölt tag
Más is tapasztal olyat, hogy utóbbi jó fél évben nem nagyon működik a nyomkövetés funkció? Be van állítva pedig, régebben emlékeim szerint, ha megnéztem a neten a telefon helyét, mindig elmentette előző nap vagy aznap, nem kellett kézzel rákeresni. Most ha kézzel nem keresek rá, akkor több hónapos elmentést látok ott, pontosabban csak azt, amikor utoljára manuálisan rákerestem.
-
-
height
aktív tag
Sziasztok, nokia lumia 1520 as készülékre zene hallgatás céljából keresek olyan alkalmazást ami megnyomja a hangokat, és jó hangosan szól a fül hallgatón.
tudtok ilyet ?
-
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Úgy rémlik igen. Majd kipróbálom.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
És simán kihangosítva hallanak?
-
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
Ha be van dugva a füles senki nem hall. Pedig nem mikrofonos.És nekem tökre nem normális hogy megy a zene ha kihúzom a jack dugót. Életidegen.
-
cigam
titán
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Amikor jön egy bejövő hívás, a zenelejátszó megáll, háttérbe kerül, és elkezd a telefon app csörögni. A telefon app érzékeli, hogy kihúztad a fülest, és átkapcsol a beépített hangszóróra. Mikor leteszed, a telefon app háttérbe kerül, és visszaadja a vezérlést a zenelejátszónak. Az meg folytatja a lejátszást. Szerintem ez normális.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
tudom nem ez volt a kérdés, de minek húzod ki? mikrofon nélküli füleseknél tudtommal úgy működik a telefonálás, hogy a telefon mikrofonba beszélsz, és a füles adja a hangot. elég lenne a telefont a szád elé emelni ilyen esetben.
-
btudos
nagyúr
válasz
Plazmacucci
üzenetére
A hívás miatt mar megszakadt a zene, igy nem erzekeli a zenelejatszo kulon, hogy kihuztad a fulest, hanem hivas utan folytatja onnan, ahol abbahagyta.
-
Ha zenet hallgatok es jön egy hívás, kihúzom a fülest és beszélek. Ahogy leteszem a telefont, a külső hangszórón el kezd ordítani a zene. Nem kéne kussolnia ha kihúzom a fülest? Vagy a bejövő hívás miatt hülyül be?
-
Ispy
nagyúr
válasz
Bigmen0112
üzenetére
3. komment, nem tudom mikor láttam utoljára ilyen erős kezdést
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lehet nem tudsz róla, de a telefon "függetlenítése" kvázi csalás, szerződésszegés, meg ilyenek. Csak szólok, hátha nem tiszta.
-
tixem
addikt
válasz
Bigmen0112
üzenetére
Ez nem a gyakorikérdések, hogy elküldesz mindenkit a búsba. Itt máshogy mennek a dolgok.
-
NGA
addikt
válasz
Bigmen0112
üzenetére
De kemény vagy :-)
-
Melack
veterán
válasz
Bigmen0112
üzenetére
Azt hiszem pont utánad írták, hogy a vásárlást igazoló dokumentumokkal befáradsz a közeli mobilszolgáltatód ügyfélszolgálatára, és az ÁSZF-ben foglalt összeg kifizetése után a készülékedet hivatalos úton függetlenítik.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Bigmen0112
üzenetére
pedig a megfelelő választ kaptad mindenkitől.

-
StLui
veterán
válasz
Bigmen0112
üzenetére
Ha már figyelmeztetnek, hogy legfinomabban kifejezve is elefánt vagy a porcelánboltban, legalább ne te legyél felháborodva, hanem nézz utána ahol ajánlották hogy mi is a probléma.
Tulajdonképpen csaláshoz szeretnél nyilvános fórumon segítséget kérni, itt ez tiltott dolog akár kitiltás is járhat érte, kérdezőnek és segítőnek is.
-
Bigmen0112
újonc
Tisztelt mindenki !
Azokra vonatkozik aki az előző kérdésemre válaszoltak .......
Nem véleményt kértem hanem tanácsot.Aki nem tud megfelelő válasszal rendelkezni és mellébeszél a feltett kérdésnek az ne is válaszoljon!!!
-
Zoli133
addikt
válasz
Bigmen0112
üzenetére
Ajánlott irodalom: Szabályzat
-
Steelers
senior tag
válasz
Bigmen0112
üzenetére
ráadásul "NOIKA LUMINA".... uh
-
A Zéé
addikt
válasz
Bigmen0112
üzenetére
lyullly!
Szép első hozzászólással indítod a PH-s karriered

Off és warez tilos!
Szolgáltatóhoz bemész, és bizonyos pénzösszegért cserébe megcsinálják. De előbb próbáld ki másik simmel is, egyáltalán nem biztos, hogy hálózat függő.
-
busman
veterán
válasz
Bigmen0112
üzenetére
Szerintem ez itt tiltott...

Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
még jó, hogy eszedbe jutott ez a megoldás!

).Nem tartom fair-nek, hogy koppra ugyanazt a játékot ugyanattól a fejlesztőtől 2-szer megvegyem, csak azért mert más platformon akarok játszani. Főleg úgy, hogy nem is 100-200 ft-os játékokról van szó. Ennyi.
inkább megvárom Windows 10 est akkor.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)