- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
Ebben igazad van, csak a 650 esetén tényleg érthetetlen a dolog. Nincs másik S212-es Lumia.
Sőt, igazából nem sok féle van, elméletileg az 550-650-950 sorban, na meg a kezdőárával simán beleférhetett volna az 1080p."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
fleetcmd
tag
Oh meg lehet majd nézni, hogy mi frissült? Ezt nagyon-nagyon hiányolom a Windowsból. Nem kapok értesítést, hogy mik frissültek, de ami még jobban bánt, hogy a Store-ba bemászva sem lehet megnézni.
--- Steam Controller + Steam Link // Logitech F310 játékvezérlők; Tel.: Nokia 5 (Android 8.1)
-
foglalkozzon csak vele akkor a forgalmazó
köszi a válaszod...RMZ250: értem, hát akkor nem sok küldöttség van köztük...
igazából a win 10-től tartok, mert a jelenlegi telcsimen elég ramatyul futott, de nagyon tetszett.
az is lehet azért nem voltam vele megelégedve, mert kaksi a telcsim, ezért is megy javítatóba
no alszom rá egyet, de lehet akkor az 550 marad, olcsóbb is, mert hát nem szeretek telcsiért pénzt adni.
majd kivi leszek mit mondanak rá gariban, már mint a lumia 532-mre.
nagyon szerettem, amikor működött"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
flesh
aktív tag
a 640 alapból nem tudja, fentebb említettem egy módszert azzal meg lehet oldani, de a 640-nél egy tok és a hátlap közé kell berakni, mer a 640-nek a hátlapja egyúttal az oldala is a telónak.
Nokia 5110 > Nokia 3510 > Sonyericsson K700i > ETEN Glofish M700 WinCE 5.0 > Samsung Champ DUO WiFi > Samsung C6112 Dualsim > LG Connect 4G metroPCS (Cayman) > LG Optimus F6 (D505) > Nokia Lumia 930 WP8.1 & LeTV Max Pro x900 Snapdragon 810 octacore 4GB/128GB > P8 Lite+Samsung Note 3+iPhone 7 128Gb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest