- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz
hodigy #99326 üzenetére
Jól gondolod, nem fejlődtek a hibridek -> zsákutca.
Mekkora SSD kell? M.2 foglalata van? 1 TB-osak vállalható áron vannak M.2 és SATA-ból is, ha az elég.
Ha nem elég, akkor itt vannak külső keretek. de csakis USB3-asat vegyél. -
azbest
félisten
válasz
hodigy #99055 üzenetére
wifire is ezt írják, anno valamelyik régi tplink szappantartó routeremnél kellett a relayd.
Arra is gondoltam csak valsz rossz rövidítést használtam mert wifi wan helyett a mobilnetesre használják
De volt egy másik újabb fajta mini, hordozható routerem, ott meg lehet nem volt rá szükség, mert más chipsetes volt. Itt az előző kommentbeli linknél az openwrt okosabbak elmagyarázzák, hogy miért nem megy csak sima alap bridgevel és miért kell relayd. -
válasz
hodigy #64630 üzenetére
Azt hogy csinálja, hogy nem fejjel lefelé látszanak a dolgok benne?
Mert ha sehogy, akkor ahhoz szoftveres rész is kellene. De akkor meg elég a szoftver is, mert ha odarakod, akkor a szélvédőról amúgy is látszik, nem kell hozzá ez a cucc.
A sygic asszem eleve tud ilyet, hogy tükrözve mutatja a térképet, és a szélvédőn jó irányba látszik. -
-
-
davidcsaba93
aktív tag
válasz
hodigy #59560 üzenetére
Odáig nem jutottam el szerencsére hogy belém kössön, csak amikor a második ember is "elhajtott" a pénztár környékén, ahogy láttam nem kellett volna neki sok, hogy rámmozduljon :S
Érdekes egyébként, hogy az emberek annyira sietnek és bizalmatlanok, hogy meg sem várták amíg befejezem már tereltek is le -
válasz
hodigy #59320 üzenetére
A "mai" LED-es kijelzők közt azért megint csak van sok-sok féle.
Egyik nagy csoport a hagyományos felfogatásű LED-es kijelzők ezeknél legnagyobb a kompatibilitás de a Slim-es kijelzőknél már a kijelzőre van ragasztva a felfogató és ha csatlakozó szempontjából stimmel is még nem biztos,hogy tudod rögzíteni is.Van amikor egyforma db számú érintkező van a csatlakozóba de az egyiket fél centivel szélesebb.Van,hogy az egyik kijelző bal felén van a csati míg a csak 1 számban eltérő típus azonos kijelzőnek pedig a jobb felén van. -
tisn
addikt
válasz
hodigy #58543 üzenetére
ugyfelkapun kerd le az onyf-tol az osszes adatodat, nehogy emiatt szolgalati ido, vagy egyeb problemaid legyenek 30-50 ev mulva (elektronikusan kered, irasban kapod, az online lekerdezes csak 2010-tol (11-tol?) hozza az adatokat.)
most meg konnyen tudsz papirokat, tanukat beszerezni, de evtizedek mulva mar nehezebb lesz
-
macilaci78
nagyúr
válasz
hodigy #58065 üzenetére
Ilyenem nekem is van. Egy pisztoly orrú Mátyásért a Tied, ha megtalálom. + posta, mert BP-en van.
Ahogy elnézem, csak 1db HDD-d van, 5,25-ös helyed meg sok. Annak a HDD-nek szellőzés szempontjából mindegy, hova rakod.
De még az is megoldás, ha kidobod azt a keretet és egy sima szivacsos egéralátétre teszed rá a HDD-t. -
-
sss
őstag
válasz
hodigy #53310 üzenetére
Ment pü.
Más: idegbajt kapok már a gépemtől. Nem megy az egér. Kihúz, visszadug, már megy. Nincs hang. Kihúz, máshova visszadug, usb-n még mindig nem jó, sokadik próbálkozásra megjavul. Nem sokkal utána a gép kifagy, el se indul, 1 csipogás vagy 0 csipogás és egyből le is áll. Szerencsére volt itthon egy csak pár napot használt fsp táp, ezzel most jónak tűnik.
-
válasz
hodigy #52770 üzenetére
Milyen gépet vegyek? - topik.
-
stopperos
senior tag
válasz
hodigy #46529 üzenetére
Nem tudom mennyire sürgős, de lehet akad ilyen gépből 8 darab:
2,66 GHz Celeron FSB 533, DDR2 2*512MB, ASUS P5VD2MX_SE
HDD változó, de ha kell akkor van 4 db 80 GB Samsung SATA. -
Ted_Beneky
senior tag
válasz
hodigy #43467 üzenetére
+ @lugosi: Mindenképpen szólok, és tudja az az 1db könyvelő hogy tavaly 12 éves volt a gyerek, az idén meg 13. Csak ekkora agyagedény!
Ez az igénylés olyan (lenne), mint amikor nagybátyámat leszázalékolási felülvizsgálatra hívták be. Akkor már jó pár éve műlába volt és semmi jelét sem mutatta, hogy kinőne a levágott rész
-
válasz
hodigy #43467 üzenetére
Hogy a fenébe kéne minden évben igényelni? Ha tavaly volt egy 10 éves gyereke, akkor meg kell hogy mondja a munkáltatónak, hogy figyimár, idén is van, nem lett egy év alatt 16 éves ám!
Hozzáteszem persze, biztos van olyan kretén munkáltató, aki azt feltételezi, hogy 1 év alatt 6-ot öregedett a gyerek. -
-
Rhino666
addikt
válasz
hodigy #43311 üzenetére
Kb. 5 éves Indesit mosógépünk van, a legolcsóbbat vettük és soha nem mosott még ki normálisan, akármilyen mosószert tettünk bele (a legtöbb dolgot előre be kell áztatni), a programok addig mennek, ahogy épp a kedve tartja (20 perc ide vagy oda - mit számít), néha habzik a belseje, mert nem mossa ki rendesen az öblítőt a rendszerből stb. A mosógépszerelő meg csak annyit mondott rá, hogy ez ilyen...
Hát nekem nem kell több ilyen...
-
Polemius
senior tag
válasz
hodigy #43060 üzenetére
Egyelőre csak keresgélek, hátha találok tanuláshoz valamit, ami olcsóbb mint egy direkt motoros lábbeli. De ahogy ezen boltok weboldalain elnézem a választékot, kezd alábbhagyni a remény bennem.
Remélem élőben nagyobb a válaszék. Esetleg katonait, de a jobbak abból is bőven ott vannak árban mint a motoros csizmák...
De ha találok valamit, szólok. -
DarkByte
addikt
válasz
hodigy #39527 üzenetére
Arra figyelj hogy ezek a közösítők gyakran még a frekvencia eltolások előtti időszakra vannak belőve. Ha kézzel lehet szabályozni rajta hogy mit üssön ki akkor persze be tudod hangolni de láttam már olyat ami fixen szűrte a korábbi 2-3 DVB-T frekvenciát és ennyi.
-
hodigy
tag
válasz
hodigy #38533 üzenetére
2 db farmer maradt és ezek közelebb vannak a 40-eshez mint a 38-hoz, a mérés 107-108 cm-t mutat derékban!
No Fear Cargo Jeans Mens Tint Wash 38W S 5600 Ft
Lee Cooper Classic Belted Jeans Mens Dark Wash 38W S 3900 Ft - őv nélkül!Nem nyerek az eladáson semmit, csak a szállítás költségébe kell beszálni darabonként 500 Ft-al, szóval az eladási ár a weboldalon található + 500 Ft. Alku nincs, viszont fel lehet próbálni!
-
-
-
-
cantus
tag
válasz
hodigy #26101 üzenetére
Szia!
Én az arcbook oldalukon olvastam ezt:
"felkerült a honlapra az első hivatalos 2013-as időpontunk, de előtte még lesz január 25, vagy 26-án is fellépés, és szerveződik még egy kedvenc teaházunkba, amint fixek lesznek, felkerülnek azok is!"De sajnos erről a jan. 25-26. fellépésről nem tudok semmi többet, lehet nem jött össze.
-
válasz
hodigy #20193 üzenetére
Eddig amit ajánlottak vagy normálisak voltak:
Renault Molnár
Ford HoványHallod, bő 2 évvel ezelőtt elég nagy tortúrát csináltam végig autóvásárlás ürügyén. Ott szivattak a kereskedések, ahol tudtak. Ha valami akadály elhárult, kitaláltak valami újat. Egyszerűen nem értettem, hogy nem kell nekik a pénzem, vagy csak lusták dolgozni? Eszméletlenek voltak.
A Renault Molnár volt az egyetlen hely, ahol ha probléma felmerült, akkor azon gondolkoztak hogy hogyan oldják meg, és nem azon, hogy akkor most miért nem kell dolgozni. Hozzáteszem, nem is Renault-t akartam venni, de a hozzáállásuk ennyire meggyőzött. Azóta akármiért megyek hozzájuk (téligumi, köt.szervíz, vagy egy egyszerű kocsitisztítás pl) mindig ugyanolyan udvariasan és korrektül bánnak velem, mint mikor megvettem a kocsit, úgyhogy a pozitív tapasztalat folyamatos és állandó.
-
Agyasima
őstag
válasz
hodigy #20193 üzenetére
Ha jót akarsz magadnak, akkor nem bízol egy nepperben sem. Vagy viszel magaddal autószerelőt, aki segít, vagy ha találtál szimpatikus járművet, elviszed egy független szervizbe átnézetni. Lehet, hogy ezek pénzbe kerülnek, de sokkal kevesebbe, mintha megszívatnak egy autóval a kereskedők.
-
-
Rick4
félisten
válasz
hodigy #18974 üzenetére
Attól függ, az a Marea hogy áll, megadom inkább a szerelőhaver számát, Multikat is csinál, Marea meg sokszor volt már a keze alatt. Gondolom sejted, hogy nem 100%-os a kocsi, tehát biztosan kell még rá költeni, ezt a haver nagy arányban ki is tudja deríteni, ezzel még nem lenne baj. Szerintem minden problémát megkerülsz, ha a kereskedő iratja a nevedre, műszakiztajta le, de járható az út saját lábbal is. Műszaki kb 30, tartály nyomáspróba 6-10 ezres/db, átírás nincsen, ha nem a magyar köztérsaság területén veszed a gépjárművet (szóval ha a kétnyelvű adásvételin Szegedet írjátok be, nem külföldi várost, országot) akkor az + 50-60 ezres, eredetvizsga asszem elsőre nem kell, regadó, rendszám, forgalmi megvan kb. 100-ból.
-
-
ErőVarázsló
aktív tag
válasz
hodigy #17908 üzenetére
hát a legjobbtól azért messze mint pécsi ezzel tisztában vagyok viszont egyszer el kell menni ha ott laksz vagy nyaralsz
Orfűn tudok olcsó szállást tóhoz erdőhöz közel
Gasztronómia nagyon jó a környéken Pécs 20 perc kocsival, 45perc bringával, 0,3-1 h busszal (jegy kb 230Ft.-)ha hotelek
akkor a
- Nádor Szálló
- Hotel Kikelet
.Mediterrán
-Bagolyvár
-Valics Villa (jó árban és nagyon szép)de romatikára jobb Orfű és bejárni
éttermek:
-Tettye étterem
-Flecken
-Kalamáris
-Barbakánezek a nevesebbek
kicsik: KIOSZ, Havi étterem (egyik régi kedvencem),
a legjobb pedig Mánfai kanyarban van útszéli csárda olcsó, finom, és nagyon sok talán Kőlyuk a neve
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xbox Series X|S
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 4
- Battlefield 6
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Windows 11
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Augusztusi hardverszuflé
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest