- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisn
addikt
-
Lehiñito
senior tag
-
azbest
félisten
válasz
Digital #84959 üzenetére
Az ezreshez újabb fajta sagemcom eszközt adnak [link]
A napokban beszélgettem szerelővel, az is valamilyen v3 eszközről beszélt.
Mostanában cserélgetnek erősítőket optikai eszközökre (deep fiber) és ahol szükséges ott az előfizetőket is úgy csoportosítják át, hogy kevesebben jussanak egységnyi kapacitásra.Ez a hír egybecseng azzal, amit a szerelő mondott [link]
-
martonx
veterán
válasz
Digital #82920 üzenetére
A Petőfi sgt-n van a Makita márkabolt (vagy valami ilyesmi a neve?), ott lehet kölcsönözni is. Mondjuk én két éve akartam, aztán kiderült, hogy nem sokkal kerülne kevesebbe, mintha vennék egy komplett újat, és végül inkább hívtam egy kertészt, aki jelentősen olcsóbban megcsinálta, a bokrok csonkolását, mintha nekem kellett volna gép kölcsönzőstől, mindenestől beleállni.
Emlékeim szerint egy napra kölcsönözni fele annyiba került a gépet, mint az új ára. -
Rick4
félisten
-
ShadowX
őstag
válasz
Digital #82544 üzenetére
Saját szinten
Spartan trifecta hétvégére készülök, így nálam nincsenek lebontva napokra az edzések hanem igyekszem általános erőnlétet fejleszteni (plusz mostmár tudom mik a kritikus területek amiket még fejlesztenem kell, így azokra nagyobb hangsúlyt fektetek). Nem vagyok túl jó edzőpartner (tipikus fülest bedugom típus vagyok)...
Ráadásul meló időbeosztása miatt rászoktam a kora reggeli edzésre.
Te?
A jő nők meg háááát...vannak azok is, meg van egy csomó kacsacsőrű emlős is.
-
stopperos
senior tag
válasz
Digital #75745 üzenetére
Szia,
Tudom már nem aktuális, de beírom, hogy ha más keresné akkor legyen meg arhívumban. Mi is kerékpár kölcsönzés problémába futottunk. Nekünk a SzegedBike lett a megoldás. -
Rick4
félisten
válasz
Digital #60591 üzenetére
Ha megfelelő módon hűt, akkor kár pénzt- időt a mennyiség ellenőrzésére fordítani, a mienk 8 éve van betéve, tegnap este direkt emiatt foglalkoztam vele, megmértem tolja szépen az előírt 10°C-ot, ennyit tolt 8 éve is. A klímás haverom, aki szerelte azt mondta, addig, amíg baj nincs, nem hívogassam ezzel.
-
Rick4
félisten
válasz
Digital #60542 üzenetére
A tisztítást magad is meg tudod 1 perc alatt csinálni, kell egy ilyen spray: [link] Ami a Napos úton a Kovács hűtőgépesnél is megvehető, sőt, még olcsóbb is, pár heze asszem 1400Ft volt, ezzel két gép is átfójható, vagy marad jövőre is. Kiveszed, és kimosod zuhany alatt a szűrőket, megszárítod a napon fél óra alatt, eközben a spray-vel jól telefújod a hűtő lamellákat, majd visszarakod a szűrőket. Hagyod jól kiszáradni, legalább egy fél napig.
Bekapcsolás után odatolsz a légfúvó rostélyhoz egy szobahőmérőt, (célszerű leálltani a légterelő lemez mozgását) és cellux-szal felragasztod, hagyod 10-15 percre, ha 10°C alatt van a kijövő levegő, kár bántani.
A klímás se tud / fog nagyon mást csinálni vele, de mivel ő szakember, és ki is kell mennie, az nem 1500Ft-os móka.
-
martonx
veterán
válasz
Digital #57975 üzenetére
Ismerkedésre szvsz a legtutibb hely a telekocsi. Pár héten keresztül telekocsizol ide-oda az országban (nekem csak a Budapest - Szeged viszonylaton van tapasztalatom), és garantálom, hogy jobbnál jobb nőket fogsz összeszedni.
Amikor egy-egy lánnyal szóba elegyedek unalmamban, és a második mondata az, hogy egyébként most veszett össze a barátjával, és jön Szegedre a barátnőivel pasizni, akkor ott már nagyot nem lehet tévedni.
Komolyan láttam olyat, amikor egy srác meg egy lány a kocsiban ismerkedtek meg, és már közösen mentek tovább. -
-
-
-
martonx
veterán
válasz
Digital #54242 üzenetére
Hehe,
"Böngészésre, szövegszerkesztésre használná. Intel i5-ös procival szerelt gépet szeretne, bár szerintem elég lenne az i3-is
"
Erre még egy atom vagy bármilyen AMD proci is megteszi.
Feleslegesen erős processzor helyett kérd SSD-vel, és még bőven benne is maradsz a 150K-s keretben. -
ebegab92
senior tag
válasz
Digital #53115 üzenetére
Nem is mondtam, hogy mindnél 100%, hogy előjön, ha a gazdája rendszeres hordja szervizbe, vigyáz rá, nem hajtja széjjel, akkor csökken az ilyen történetek esélye. Főleg Németországban érdekes a történet az autópályán, ugyanis ott nagy eséllyel nem csak 130-cal "gurulnak"
Itthon meg a kimagasló minőségű utak garantálják az autók tartós élettartamát
-
-
-
-
Rick4
félisten
-
macilaci78
nagyúr
-
-
-
-
-
válasz
Digital #44132 üzenetére
Az a baj, hogy ha nekimegy valakinek, akkor valószínű az ő fostalicskája annyit se ér, mint egy közép árfekvésű új autón az ajtó karosszériáztatása. Valószínű a kis bohóca nem tudná miből kifizetni, biztosítása meg egy angol rendszámú, jobbkormányos kocsira, valószínű "haggyukmán" kategória.
Csak kíváncsi vagyok, hogy rendünk éber őrei hol vannak ilyenkor. Biztos egy nyugdíjas autós égőkészletét ellenőrzik.
-
Luighi
senior tag
válasz
Digital #43879 üzenetére
Ez hülyeség srácok, nem drága az M5-ös melletti CBA. Nézd meg mennyi a sarki spárban a tejföl és néz meg kint is. Sokkal nagyobb arányban árulnak magyar terméket, mint bármelyik másik bolt, tehát ha a tulajdonosi háteret nem nézem, akkor is jó helyen költöm el a pénzemet.
-
tixem
addikt
válasz
Digital #43879 üzenetére
egy két dologért néha megéri kimenni az 5-ös úti nagy CBA-ba (mi leginkább húsért szoktunk kinézni), de amúgy tényleg mocsok drágák.
LIDL ftw
nagyon máshova nem is járunk, de előfordul, hogy az előbbi úgy ki van fosztva, hogy muszáj tecsko, spar (ide is csak azért, mert szemben van a túloldalon), vagy madaras teszkóba menni.
-
-
válasz
Digital #42832 üzenetére
De-de, hori az.. tudom, hogy ő szokott menni lanozni, de onnan szerintem senkit sem ismerek
Azért is kérdeztem itt, hátha valaki akarna még jönni, és akkor csinálhatnánk egy valamennyire Ph-s szegedi csapatást
Illetve te is volános vagy, nem? Néhány éve ganajoztam ott buszokat egy ideig, szóval talán mi láttuk már egymást korábban is -
-
válasz
Digital #42819 üzenetére
Ha csatlakoznak innen többen, mehetnénk valamikor.
CS:Source, CNC3, XCOM EU, Flatout 2 / Ultimate Carnage, esetleg BF1942, Grid 1-2, GTA IV, Serious Samek, UT-k, nálam ezek szoktak állandó vendégek lenni, de nyitott vagyok elég sok játékra, kivéve Starcraft, mert azt sosem játszottam, és akárki elpicsázna
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Battlefield 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Könyvajánló
- Arch Linux
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest