- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz
mimi82 #100622 üzenetére
Ja benéztem
martonx nem azért. A többi nem jótékonysági és átlagosan a félmaraton 8-13k között szokott lenni, előnevezéssel.
Itt van példának a következő VIII. HOLDFÉNY ÉJSZAKAI FÉLMARATON ÉS CSALÁDI SPORTNAP. -
Rawulf
őstag
válasz
mimi82 #96656 üzenetére
Ha csak kondi baja van, akkor valószínűleg megéri.
Bár ha a két fő kondenzátort (450V 220uf) is ki kell cserélni, az már határeset.
Viszont egy ilyen tápegység kb. 50K HUF újonnan.
Én biztos megpróbálnám megjavítani, ha az enyém lenne.Persze az is kérdés, hogy Nichicon-Panasonic kondikat pakol-e bele az ember, vagy olcsóbb NIC kondikat...
-
-
macilaci78
nagyúr
-
martonx
veterán
-
-
-
-
-
SirRasor
addikt
válasz
mimi82 #48400 üzenetére
Persze!
macilaci78 biztos. Vártam 1 hónapot, hátha visszakerül, illetve átkutattam az összes tárolót, de semmi.
Mondjuk ha egy ezres alatt van ilyen, akkor veszek egyet..úgyis nemrég kaptam meg a seplasttól a több mint félmilliós árajánlatot 3 nyomorult ablak meg egy ajtó cseréjére..ennyi már úgyse számítDe azt magyarázza meg nekem valaki, hogy ha a műanyag olcsóbb, mint a fa, akkor miért van olyan érzésem, hogy fából 200-300k-ból kihozható mindez?
Áhh mind1, fáradt vagyok, inkább megyek aludni.
Syl +1
-
-
-
azbest
félisten
válasz
mimi82 #46043 üzenetére
Öreg hiba azt hinni, hogy egy két-három éves gép annyit ér, mint amennyiért újonnan adták. Egyik kolléga most vett egy Thinkpad T410-es, hasonló korú gépet 70 körül. Annak nem 130 hanem 400 körül lehetett az új ára. Aki eladni akarja, az annyiért adja, amennyiért megveszik. Ha meg túlságosan fájó, hogy milyen gyorsan avul el az elektronikus kütyük értéke, akkor meg kell tartani tartaléknak vagy egy jó ismerősnek átadni, hogy ne csak porosodjon. Ilyen az élet.
Az asztali gépeimmel pont így voltam, miután notira tértem át. Nem használtam őket, csak a helyet foglalták. A két magos egy havernak átadtam igen jó áron, csak vigye, később csak még kevesebbet érne. A négymagosnál meg arra jutottam, hogy inkább megtartom, mert ha mégis kéne teljesítmény, akkor sokkal többe lenne venni egyet, mint amennyit érte kapnék.
-
-
-
-
-
-
-
Agyasima
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest