Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
macilaci78 #101026 üzenetére
Ez a jövőre jó ötlet. Nem célravezetőbb. minden weboldalon azt írják, hogy előtte hívják fel mielőtt elindulnak. Amúgy dolgozom, csak úgy nem tudok elindulni a kocsiért, stb.
-
-
Tudtok olyan helyet ahol olyan nagy powerbankot, olyan táskát lehet kölcsönözni? Tegnap 3 óta nincs áramunk. Az MVM reggelig még arra se járt. A hűtőket kellene megmenteni!
SZVSZ 1 kW már megmentene minket. -
válasz
macilaci78 #100851 üzenetére
Köszi mindenkinek. Akkor nézem a Dell topikot meg az aprót.
-
Vennék egy USB dokkolót a céges laptopomhoz. Saját pénzből, tehát valami olcsó használhatót Kínából.
Van tapasztalatotok? Hol tárgyalnak ilyesmit?
Azon gondolkozom, hogy a kínai dokkolót tudom-e táplálni a laptop eredeti töltőjével? Fizikailag, ha jól olvasom, tudja fogadni a C csatiján, csak nem tudom működőképes-e. Ha csak kevesebbel töltené a laptopot az nem gond. -
Van valakinek tapasztalata ezzel a szervizzel: Rozsnyai Autószerviz Makó?
1.6 THP-t kellene koksztalanítani. Legalábbis azt hiszem ez a baja a rángatásnak, meg az erőtlenségnek. Egész pontosan fordítva: van akinek megoldotta a problémát a beavatkozás. -
válasz
Stylewars_kp #100073 üzenetére
Csak hallomásból: napi 12 órás munkára kerestek már embereket középiskolákban, tehát 5x12 a hét. Ha lehet a bérminimumon.
Más.
Az a feladatom, hogy gyors és olcsó megoldást keressek a kis cégünknek ~100db, szkennelt doksi word-be alakítására. Képként szkennelt tehát OCR szükséges.
A folyamatnak pár hét alatt le kell zajlania. Ember van rá. Szoftvert venni - valószínűleg - nem érdemes ezért. Marad az online. Erre akár elő is fizetnénk 1-3 hónapra.
Van olyan javaslatotok amit ki is próbáltatok?
Tudtok rá topikot vagy levlistát ahol kérdezhetek? -
Előbb itt megkérdezem. Telekomos Internethez (Sagemcom F@st 3686AC) ac-s USB WiFi dongle-t keresek.
Hátha valakinek van eladó, felesleges cucca. Még jobb lenne, ha már volt használva és jól működött Telekommal!
Esetleg konkrét, kipróbált típust tudtok ajánlani? -
válasz
quailstorm #99872 üzenetére
Ez lesz mert nem találom a megadott adatokkal sem.
Mindenkinek kösz. -
Digis vagyok. Eltűnt a Szeged TV meg az Egyetem TV. Tudom, hogy kavarják a csatornákat, de nem találom ezeket. Megnéztem a Digi csatornakiosztását. Látom, hogy helyi továbbított adóként benne vannak a listában, de a csatornalistában nem találom, hogy hol vannak?
Szóval a kérdés, nektek megvannak valahol? Keressem tovább? Panasonic Plazma TV. Nem mai darab. -
válasz
attilav2 #99767 üzenetére
A DÉMÁSZ-nak nincs köze a mért oldalhoz. Az az ügyfél felelőssége. A villanyszerelő az akivel meg tudsz egyezni minden másról (munka , pénz, kifizetés, stb.).
Biztos nem kell kicserélni a mért bejövőt, csak a 3 lámpát kell leszedni róla és tisztességesen bekötni az elosztóba valamelyik kismegszakító után, hogy védve legyen! Remélni, hogy befér a csatornába. Ha nem vágta el a bejövőt, csak rátekerte, az eredeti vezetéknek soha nem lesz baja, de ezt a szaki majd megítéli. Övé a felelősség ha belenyúl. -
Feltettem virtuális gépre a Win11-et. Nem lehet a tálcát kitenni jobbra. Gáz.
A debloat-ról jutott eszembe: rákerestem és több script van a githubon erre a feladatra, hogy ne kelljen egyenként kinyírogatni őket.
Van bevált, megbízható tippetek, hogy melyiket használjam? Vagy egyenként csináljam ki őket? Ahhoz keresgélnem kell a Neten. -
-
válasz
SirRasor #99659 üzenetére
Hiába gúnyolódsz, volt ismerős akinek 1 hónap után kiírta a Win, hogy regisztrálja, efféle olcsó licenc-el. Ott is írták, hogy ha nem sikerül a licenc ingyen küld másikat, de egy hónap múlva már nem volt sehol, hogy küldhessen. Persze akkor sem dőlök a kardomba, csak érdeklődtem a tudós uraktól.
#99658 DarkByte : Hol ettél te utoljára pizzát?Tán még mélyhűtve se kapsz ennyiért.
Amúgy pont arra kell amit írtatok. Már évek óta Linuxon vagyok, de virtuálban hordozom linuxról-linuxra azt az egy Win10-et, amit spec esetekben használok. Előtte a 7-est, előtte az XP-t. (még megvannak az image-ek
)
-
válasz
SirRasor #99655 üzenetére
Ez biztos jogtiszta? Nem lehet olyan, hogy afféle tömeges licenc amit később kinyír a MS?
Pl. ennyiért már a virtuális Win10-emet is megérné jogtisztává tenni, sőt 11-re javítani. (Már ha ez javításnak számít)
Amúgy ha a virtuális gépem jogtiszta win, és a fájlt hurcibálom hostról hostra, akkor is tudja, hogy új a gép alatta és új licenc kell neki? -
Ezt nem tudom, mert nem ismerem a kapcsolását. Simán lehet, hogy mind megvédi, meg az is, hogy csak az utána lévő eszközt. A védelem itt jórészt energiaelnyelés. Azt a védendő cucc előtt kell és lehetőleg valaminek ki is kell égni, megszakadni, hogy a további, ismétlődő túlfeszültségektől védje.
A kérdés, hogy hol van a védelmi elem a többi alkatrészhez képest? -
4 évszakosra váltottam. Előtte megkérdeztem a Generalit, hogy beikszelhetem-e az évszaknak megfelelő gumi használatot, lehet-e belőle problémám. Azt mondták a 4 évszakos megfelel az évszaknak megfelelő gumi használatnak. Most azzal járok.
-
Azt hiszem teljesen félreértetted. A munkálkodásom azért indult mert néha (pl. 3 indításból 1-szer) a szerver újraindítás után nem indul el a mosquitto. Ezen hiba üzenetét nem tudom prezentálni, mert most nem fogom 3-szor újraindítani a szervert, hogy egyszer kijöjjön a hiba. Amúgy azt írja, hogy nem találja a mosquitto.log fájlt. És tényleg nincs ott, ha megnézem.
A fenti hiba az általam kreált scriptet futtató service hibajelzése. -
Gyári, ami jött vele.
Most ez:systemctl start my_mosquitto
Job for my_mosquitto.service failed because a timeout was exceeded.
See "systemctl status my_mosquitto.service" and "journalctl -xe" for details.
Érdekes, hogy a timeout-ig van szolgáltatás, tehát fut. A journalctl-ben semmi sincs. A systemctl az alábbi státuszt adja:systemctl status my_mosquitto
my_mosquitto.service
Loaded: loaded (/lib/systemd/system/my_mosquitto.service; enabled; vendor preset: enabled)
Active: failed (Result: timeout) since Sun 2024-07-21 08:09:54 CEST; 4min 51s ago
Process: 714636 ExecStart=/bin/bash /opt/my_mosquitto.sh (code=killed, signal=TERM)
Main PID: 714636 (code=killed, signal=TERM)
Jul 21 08:08:14 hobbit2020 systemd[1]: Starting my_mosquitto.service...
Jul 21 08:08:14 hobbit2020 bash[714637]: [212901.235907]~DLT~714637~INFO ~FIFO /tmp/dlt cannot be opened. Retrying later...
Jul 21 08:08:14 hobbit2020 systemd[1]: my_mosquitto.service: Got notification message from PID 714637, but reception only permitted for main PID 714636
Jul 21 08:09:44 hobbit2020 systemd[1]: my_mosquitto.service: start operation timed out. Terminating.
Jul 21 08:09:54 hobbit2020 bash[714637]: [213001.328890]~DLT~714637~WARNING ~Lost log messages in user buffer when exiting: 10
Jul 21 08:09:54 hobbit2020 systemd[1]: my_mosquitto.service: Failed with result 'timeout'.
Jul 21 08:09:54 hobbit2020 systemd[1]: Failed to start my_mosquitto.service.
-
A HUP-nak nem vagyok tagja. Csak amatőr it-s vagyok. Itthon játszom a kis szerveremmel.
#99037 stopperos : Köszi.
Az Ubuntu 20.04.6 szerveren a systemd indítja a mosquitto-t. Kb. minden 2. újrainduláskor a Mqtt nem indul el mert nem találja a mosquitto.log fájlt. És tényleg nincs ott. Meg sem próbál létrehozni egy újat. Ekkor áll majdnem az egész HomeAssistant.
Gondoltam írok egy scriptet ami megnézi a fájlt. Ha nincs csinál és betölti a mqtt, ha van csak betölti. A script működik ha csak lefuttatom. Ha azonban egy service-t csinálok belőle a systemd-nek. Akkor nem működik. Az eredeti mosquitto service-ből csináltam.[Unit]
# Description=Mosquitto MQTT v3.1/v3.1.1 Broker
# Documentation=man:mosquitto.conf(5) man:mosquitto(8)
After=network-online.target
Wants=network-online.target
[Service]
Type=notify
NotifyAccess=main
ExecStart=/bin/bash /opt/my_mosquitto.sh
# ExecReload=/bin/kill -HUP $MAINPID
# Restart=on-failure
[Install]
WantedBy=multi-user.target
Annyit haladtam, hogy a Neten találtam, hogy kevés az EXEC-nek a # /bin/bash a scripben, a parancssorba is be kell írni a parancs elé. Előtte hibára futott, most beleragad és timeout-al később kilövi.
A script:# /bin/bash
if ! test -f /var/log/mosquitto/mosquitto.log; then
echo -n "" > /var/log/mosquitto/mosquitto.log
fi
/usr/sbin/mosquitto -c /etc/mosquitto/mosquitto.conf
Az amatőrségem, hogy nem mindent értek a service készítésben.
-
Szerintetek Ubuntu szerver, kérdést hol tegyek fel? A linux kezdőben vagy a haladóban? A haladóban próbáltam, de mindenki elmenekült belőle
, előlem. Most még egy másik systemd-s kérdésem is lenne.
Vagy hol segítenének magyarul? -
Van biztonságos és használható android app emulátor windowsra vagy linuxra vagy virtualboxra?
-
Egy kis segítséget kérek. Kis brainstorming kellene.
Azt a feladatot kaptam, hogy nézzek utána, hogy kb. 20 fős projektmenedzser cégben, hogyan tudnánk használni a ChatGPt-t és/vagy társait. Csak ötletelés, de hátha valamelyikőtök már találkozott konkrét feladattal.
Nem kódolunk és nincs komoly IT a cégben. Sok doksit állítunk elő (levelek, jegyzőkönyvek, emlékeztetők, rengeteg fotó videó), sok tervet nézünk, sok dokumentumot kezelünk különböző felhőkben. Használunk pár kormányzati portált.
Rengeteg határidővel dolgozunk, ahol nem egy időpillanatban kell tenni valamit, hanem rendszeresen b*tatni másokat, hogy határidőre meglegyen az eredmény.
Köszi. -
válasz
szabzoltan1 #98705 üzenetére
Peugeot 308 THP. Ezért kérdezem. Van töltő cégre javaslatotok? Kipróbált?
-
Autóklíma töltésére van javaslatotok, friss tapasztalatotok? Nem jön a hideg a kocsiban.
-
válasz
attilav2 #98577 üzenetére
A 2,8kW az 12,2A. Ez azonnal le fogja vágni a 10A-es kismegszakítót, tehát nagyobb kell. Főleg ha bármi más is lesz a körön.
Az alu-réz kötést meg kell csinálni rendesen wago+wagózsír. Időnként ellenőrizni.
A villanyásznak igaza van. Kell egy külön kör, nagyobb kismegszakító, új drót, jó minőségű aljzat vagy fix bekötés.
A Net szerint a 6mm2-es alu 27A-ig jó, de mennyi a főmegszakító értéke? Ha csak 16A akkor a sütő mellett nem szabad mosogatógépet, mosógépet, stb. működtetni. Ha ezek is kellenek egyszerre akkor lehet azt is bővíteni kellene 20 A-esre.
Mindezt egy jó villanyász megcsinálja csak fizetni kell érte. Ha bővítenél, úgyis kell aláírás egy erre megfelelő villanyszerelőtől az MVM-nek. -
válasz
Rawulf #98439 üzenetére
Mindenkinek köszönöm. Kiindulva lorcsi linkjéből találtam egy drivert ami jó lett. (megnéztem és az volt a többihez képest a különbség, hogy volt benne egy .dll fájl is)
Be voltam tojva, hogy fertőzött, de egyik kereső sem mutatott bajt. Bezzeg a hozzá mellékelt progi, ami automatikusan telepítené a driver-eket, arra kiírták, hogy fertőzött.
Mindjárt lett DVD olvasó és bazi nagy meghajtó is a Win11 alatt. -
Van a gépembe egy ilyen kártya. SiI 3132 Serial ATA Raid II Controller Nincs Raid, csak + SATA portokat ad hozzá.
Nincs hozzá win10 driver. Volt Win7-es, de valamelyik frissítéskor kinyírta a Win10. A Linux látja.
Fel lehet hekkelni a régi drivert? Ha nem, mi a legolcsóbb megoldás a + SATA portokra? Van ilyen topik? -
Hátha valaki tudja: A Parkside elektromos fűnyíró késének csavarja bal- vagy jobbmenetes? Nem merem erősebben fordítani.
A régi MTD-nek sima volt. A jótanácsadók szerint balos.
Egyik irányba sem mozdul. -
válasz
SirRasor #98370 üzenetére
Nekem egy volt kollégám szépen végighívta a márkakereskedéseket xxxkm belül és Békéscsabára ment el a kocsiért, mert ott volt legjobb az ár és amit mellé adtak. Azt mondta az a 200km már nem költség a kocsi árához és a megtakarításhoz képest. A típus és a felszereltség Szegeden ki lett választva de kemény dolog a piac.
-
Honnan lehet megtudni a Neten, hogy egy film bejött-e hozzánk és szinkronizálták-e?
-
A Postának vége. A múltkor 6 napra kaptam meg a sima levelet. Úgy gondolom, hogy a Monarchiában is hamarabb ideért volna Budapestről.
Ma meg találtam egy a gyereknek küldött banki levelet a postaládában. Ajánlott tértivevényes. Csak úgy bedobva.
Ezeknek annyi.... -
válasz
vizslakutya #98176 üzenetére
Kossuth Lajos sgt. 60. az új címük.
-
válasz
macilaci78 #98105 üzenetére
Örülök.
-
válasz
macilaci78 #98025 üzenetére
Szia! Kerestél Internetes rádiót valahol: Ez esetleg?
-
-
válasz
quailstorm #97721 üzenetére
Mindenkinek köszönöm.
#97721 quailstorm: A mobil APU-k közül tudsz javasolni mit keressek?
Úgy néztem, hogy az Xe az Intel 11-es sorozatától van jelen, tehát az i5-11-től jó lesz. -
válasz
SirRasor #97707 üzenetére
Ez céges gép és biztos vagyok benne, hogy valamit állítgatott a külsős IT-s, de azt mondja nem tudja megoldani. Lehet valami más szabály amivel véd minket, ezt is kézivé teszi. Nem értek a Win-hez ennél jobban. Ez válasz az utolsó kérdésedre is.
Bár bármit feltehetnék olyan jogom van, de eddig minden víruskergető lelassította a gépemet. Ez még Intel(R) Core(TM) i5-7200U CPU @ 2.50GHz 2.70 GHz.Mindenki:
Más:
A következő követelménye van egy proginak:
Zwift ajánlott rendszerk. Minimum Optimális
OS Windows 10 64bit, Windows 11 vagy újabb
PROCESSOR Intel® Core i3 or AMD Athlon Intel® Core i7 or AMD Ryzen
MEMORY 8GB 8GB
GPU 1GB dedicated GPU or embedded Intel HD 4000 or AMD RS 2 GB Radeon R9 290 series, or NVIDIA Geforcee GTX 970
HARD DISK HDD 5 GB of free space SSD 5 GB free space
Bluetooth Version 4.0 or greater Version 4.0 or greaterLaptop vételében kérnek tanácsot.
Az egyetlen amihez nem értek az a GPU. Laptop esetében mit keressek ami ezt kielégíti? Van már olyan külön GPU nélküli mobil processzor ami megfelel?
Ha ti nem, melyik topik tud segíteni? -
válasz
SirRasor #97688 üzenetére
Köszönöm. Beállítottam.
Abban tudtok segíteni, hogy a Win10 minden nap felajánlja a defender frissítés telepítését és le kell mindent kattintani, hogy felkerüljön.
Lehet ezt automatizálni? Elég lenne csak a defender cuccát.
Tavaly egy Netes példa alapján megoldottam, de valamelyik frissítés kinyírta. Most meg nem találom hogyan csináltam. Annyira emlékszem, hogy ugyanebben a segédprogiban (gpedit.msc) kellett állítani valamit. Erről jutott eszembe. -
Tudtok valami olcsó forrást madáreledelre?
Régen volt kint a piacon, hogy kilószám eladták a szemét magot madárkajának. Mostanában nem látok.
Ezek hetente megesznek egy kilót. -
Valaki tudna nekem 10 db 18650-es Li-Ion aksit kettesével párhuzamosra ponthegeszteni? Sör, csoki, JMF ellenében. Fúróba mennének. Olyan kis lemez is kellene, mert nekem nincs! 15-20A-re.
Néztem, hogy építek kondenzátoros ponthegesztőt, de sokba jönne ki évi 10-20 aksi miatt. -
Valakinek van egy szabad 4TB-s, SATA HDD-je amivel ki lehetne próbálni a régi külső HDD házamat?
Frissítettem a firmware-t benne. Elvileg most már kezeli 8TB-ig a HDD-ket.
De SAMSUNG ház és lehet kissé spéci a hardware, mert az új firm-el nem jelentkezik be USB2-n csak 3-an.
No, ebből gondolom, hogy mielőtt megveszek egy 4TB-s HDD ki kellene próbálni, hogy tudja-e kezelni. Most egy 320GB-s van benne azzal működik. Tudta a Win defregmentálni. -
2-3TB-s, 3,5"-es, használt HDD-t keresek. Megdöglött a külső backup-om.
-
válasz
proper #96890 üzenetére
Szerintem az egyetlen helyes válasz: vedd meg valamelyik "nagy nevet" akcióban, relatíve olcsón, egy megbízható bolttól és vegyél hozzá még garit pár évet (amennyit lehet)!
Ezt egy rokon, praktizáló mosógépszerelő tanácsolta amikor javította az Energomat-unkat. Megkérdeztük mi legyen helyette. Ma is az az Energomat mos. -
-
válasz
Rawulf #96369 üzenetére
Igen, úgy van. Ki szerettem volna használni/próbálni az új alaplap c-s csatiját. Nem mertem megvenni az OTG-t mert - elvileg - abban valami fordított kötés van.
Megpróbáltam az Aliról olyan 3 egy csomagban akcióval. Itt csak az lehet, hogy átvernek a Gen2-vel, de 3 dollár még belefér. -
Javasoljatok egy jó keresési kifejezést erre:
Olyan USB 3.1 Gen2 hosszabbító kábelt keresek ami type C apa és Type A anya. -
válasz
pulutodurumo #96007 üzenetére
Nem hiszem. Majd meglepetten felkiáltanak, hogy mennyire nincs verseny és újra koncessziókat írnak ki a telco-ra pl. 4 részre osztva az országot és beszednek egy zsák pénzt érte.
Aztán újra ellehetlenítik a cégeket és visszavásárolják olcsón (Lásd. Digi) Etc. etc. -
válasz
Rawulf #96005 üzenetére
Ja, mint az MVM. Egy évig küzdöttem velük, hogy lássam a számláimat az "új" online felületen. Pár hete minden elveszett kivéve az áram vételezési hely. Az ügyfélszolgálat válasza: van érvényes regisztrációm vegyem fel a végpontokat a bla-bla menüpontban. Nincs olyan menüpont.
Állami monopólium. B#@ meg! -
Megint emelt a Digi!?
Nem úgy volt az ajánlata, hogy ha újra 1 évre szerződöm akkor nem emelik 1 évig? -
Elektromos fűnyírót kell vennem. Kicsit, 150 nm-re. Óccsóé.
Van topikja? Nem találom. -
Van köztetek olyan aki érti ezt a kút-bejelentés mizériát?
Van egy ásott kútja a Társasháznak. Biztos van 100 éves mert már az előző kisháznak megvolt.
Van a kis kertünkben egy fúrt kút ami 1992 előtt készült.
Melyiket kell bejelenteni, melyikhez kell terv? -
Tudtok valamit erről a cégről: H-Vend Service Kft.?
Néztem egy álláshirdetést tőlük, de abban minden szép és jó. -
válasz
macilaci78 #95553 üzenetére
Keress meg privátban pár oszkárost! Nekem évekkel ezelőtt elvittek egy (jó nehéz) oszcilloszkópot Debrecenbe, konkrét címre. Nálam vette fel. +500Ft volt minden "kitérő", tehát +1000 volt a felvétel és a leadás.
Persze tele fuvarral ment Debrecenbe az én cuccom csak + volt. -
válasz
martonx #95353 üzenetére
Lehet már kiókumláltam, de megerősítést kérnék.
Van egy kártyám hozzá. Hivatalosan nem lehet, de azt rebesgetik, hogy odaadhatom a családtagnak és tud vele fizetni a gyógyszertárban!? Tud így működni praktice?Azt már megtaláltam, hogy milyen számlát kell kérnie akinél nincs a kártya. Most faragok nekik egy kis kártyát az adatokkal.
Azt is megtaláltam, hogy a maszek klinikáknak kell szerződni az EP-vel. Majd nézem a listájukat.
Azt nem értem pontosan, hogy mit lehet elszámolni és mit nem. Jó lenne a rizstejemet, gyógyvizet de úgy vettem ki, hogy azokat nem lehet.
Mi van az étrendkiegészítőkkel (vitamin, stb)? -
Van itt valaki egészségpénztár expert? Esetleg Új Pilléres?
Beléptem. Megkaptam a kártyát meg tájékoztatót, de nem minden világos. -
válasz
Gergello #94940 üzenetére
SZVSZ ez is összetettebb kérdés. Egy csomó tanár nem csak a fizuért, hanem a munkakörülményekért, a NAT baromságaiért, a kötelező tankönyv miatt is sztrájkolna.
A TV-ben, meg az utcán azonban hiába kiabálod, hogy alakítsák át a NAT-ot. A "Nép" oda sem fog figyelni. Olyat kell kiabálni amit megért a nép. Talán úgy lesz némi támogatás. (ne magadból indulj ki, hanem Marinénit kellene megnyerni, aki elhiszi, hogy az ovisokat nemváltásra biztatják)
Azért jó duma a gyerekek túlterhelése. No azt érti a szülő. Pedig egy l*szt vannak túlterhelve. -
Ötleteljetek!
Szeretném a szerszámgépeimet feltenni egy szerszámfalra. Nem a kéziszerszámokat hanem a fúrót, sövényvágót, kiszúrófűrészt, stb.
Kapni ilyet nem lehet, vagy még nem találtam. Az Neten talált szerszámfalaknak csak rövid tartói vannak és sehol sem írják a teherbírásukat. Gondoltam 3 tartónak elég kellene, hogy legyen. Kettő a gépnek, egy a feltekert kábelnek. A garázs falába nem szeretnék 33 lyukat fúrni.Van valami ötletetek a megoldásra?
-
válasz
Ted_Beneky #94814 üzenetére
Azt nem tudom, de mi tettünk rá telefont és az anyukámnak is van rajta és a nyugdíjasok hívogatják is egymást.
Fel is szoktam venni nappal, ha szabin vagyok, meg választáskor és félreteszem az automatát.
Hadd keressenek pár guruló fillért!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Automata kávégépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest