Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna adni egy KETO tesztert 1-2 hétre? Ha igen, írj rám legyél szíves. -
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Ha telefonálok kikapcsol a hotspot.Ez normális dolog? ki lehet valahol ezt kapcsolni? Xiaomi Redmi 12c az alany.
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Bluetooth füleshez kapok valahol hangszórót?
Vagy lenne valakinek rossz fülese? -
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Elcsesztem a billentyűzetemet.Van valaki aki vissza tudná forrasztani az usb kábelt a vezérlőre kapcsolási rajz nélkül?
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Honnan tudnék szerezni 1db kb. két öklömnyi kavicsot? -
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok-e olyan vállalkozót aki korrekt áron csinálna műanyag teraszajtóra szúnyoghálós ajtót? -
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek volna otthon vastag lazúrja? Kellene egy fél deci. Mogyoró, tölgy vagy paliszander színben. Kipróbálnék valamit, mielőtt megveszem a doboz lazúrt. -
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Hátha érdekel valakit: [Redmi 12C] -
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Távirányító gombokhoz keresek matricát. Bújkálom a netet, de nem találok. Eléggé lekoptak a jelölések a tv távirányítóról. Számokat találtam, de tv táv. specifikusat nem. Tudnátok segíteni? -
ritkaság
aktív tag
sziasztok!
Valaki műgyantázik közülünk? -
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Hátha valakit érdekel kis teló!
-
ritkaság
aktív tag
Nagyon köszönöm mindenkinek az ötletelést. Legközelebb ha meghal a rendszer próbálgatom.
-
ritkaság
aktív tag
Ez értem amit irtok, de ha a repeater nem megy, akkor az én telefonomon, miért van elérhetőség? Ez az egész pár hónapja kezdődött. A repeater azért kellett, mert nem mindig volt elérhetőség a kisszobában. Két vastag panelfal mögött. Megnéztem 15-17 egyéb wifi-s hálózat elérhető a lakásban. Nekem már egy szinttel lejeb sem megy a saját wifi, kocka tizes.
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Ha valaki megoldja a következő anomáliát, le a kalappal előtte és kérhet nagy Milkát vagy sört .....
Tehát adva van egy 1,5 szobás panel. A nagy szobában One(Digi) ZTE hálózati eszköz. 2,4 és 5 GHz-s wifivel, a kis szobában 2,4GHz-erősítő. A kis szobában wifi-s tv, 2,4Ghz-s. Netflix-et néz a párom. Elzárja a tv-t és kb. egy óra múlva megszűnik a tv-én és a telefonján is a 2,4GHz. De úgy, hogy hiába megyek át a nagy szobába a telefonjával, ahol az én telefonomon van 2,4-es wifi, az övén nincs. Mindkét telefon veszi az 5GHz-es wifit, adott pillanatban. De az ő telefonja és tv-je. nem. Ekkor belemegyek a ZTE menüjébe 3-4 alkalommal lefrissítem az adatokat és visszaáll a 2,4 wifi mind a tv-n mind a telefonján. Ez már többször előfordult. Ilyenkor a telefonja kiírja, hogy csatlakozik a wifi-re de nincs internet elérés. A tv-n hálózat csatlakozás : csatlakozva és kiírja az eszköz nevét, hálózat ellenőrzés: nincs hálózat. -
ritkaság
aktív tag
válasz
fradi81 #100412 üzenetére
Ezt nézd meg:
Cím: Szeged, Brüsszeli krt. 17, 6723Telefonszám: (06 62) 469 980 -
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Tesztelés erejéig nincs valakinek kölcsön ddr4 ramja? 3600MHz vagy afeletti kellene. Vettem egy Asrock z390 Pro4 lapot meg Kingston Fury 32gb 3600-as ramot és rakoncátlankodnak. XMP profilban beállítom a 3600-at hibaüzit kapok minden indításnál. Ha 3000-re állítom, akkor meg 1500-on futnak.Annyi gondom van mostanság hogy lassan szétvet az ideg.
-
ritkaság
aktív tag
Tesztelés céljára keresek :
M.2 Socket (Key E), supports type 2230 WiFi/BT PCIe WiFi module and Intel® CNVi (Integrated WiFi/BT)
Hátha valaki tud kölcsönadni. -
ritkaság
aktív tag
válasz
pulutodurumo #100346 üzenetére
Na itt a gond. Ez így nekem nem jön be. Néztem videót róla, de nekem máshogy jelenik meg. Vannak más anomáliáim is, de azok nem zavarnak ennyire. Egy példa a hírcsatornát hiába kapcsolom ki nem tűnik el a tálcáról.
-
ritkaság
aktív tag
válasz
pulutodurumo #100343 üzenetére
Szia!
Nekem nem sikerült beállítani!Béna vagyok na...
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Kicsit hosszabban írok a problémámról bocs érte.
Adott egy PC. Asrock B365M-HDV alaplap, i3-9100F proci, Crucial 16 gb 2666MHz 1db ram, Sapphir Pulse Rx580 4gb, ssd, 700W-os táp.
Sem a proci, sem a VGA kártya ventilátorát nem tudom vezérelni. Sem a saját sem külső progival. Szerettem volna hogyha a proci ventije nem pörögne alapból csak bizonyos hőmérséklet után. Nem sikerült beállítani. A vga-val pedig az a helyzet, hogy WOT-ozás közben, ha zoomolok valakire, akkor felpörög a ventilátor, pedig a hőmérséklet nem indikolná.
Most jön a csavar!!!
Lecseréltem a gép egy részét. Asrock Z390 Pro4 alaplap, i5-9600K proci, Kingston Fury Renegade 32 gb 3600MHz 1 db, Sapihe Nitro+ RX 5700 XT, ssd és a táp maradt.
A helyzet pedig változatlan. Nem tudom a ventiket vezérelni.
Ha valaki tud segíteni szívesen megosztom az asztalt, adok hozzáférést a géphez Chrome-on keresztül.
Nem kérem ingyen, ha sikerül orvosolni a problémát! (sör, csoki mindig van a bótban)
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek RX 5700 XT-je? -
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Hidrofób anyagot használ valaki a szélvédőjére? Ha igen milyet és hol veszi/rendeli? -
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne. RX 5700 XT-t veszek. Melyik a top 3 márka?
Előre is kösz a segítséget! -
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Ha valaki menne vasárnap Budapestre esetleg Gödöllőre, akkor szívesen elviszem. Reggel 5-kor indulnánk. Csak 1 személyt, elől az autóban + normál csomag. Az alany 2020-as Dacia Sandero Stepway. Autópálya, de nem rohanok 130-cal! Viszont Gödöllő a végcél! M5-M0-M3(1) könnyen megközelíthető helyén tudnám kitenni. Valamint délután vagy kora este jövök is vissza! Ugyan azokkal a feltételekkel. PM keress, ha érdekel.
-
ritkaság
aktív tag
válasz
mAtech #100246 üzenetére
Szia!
Bocs, de nem diktafon, diktálás. Le kellene írja amit diktál. Nem tudom, hogy melyik jó, ezért keresek olyan valakit aki már csinált ilyet, van tapasztalata. Én 61 éves vagyok, fater 81. Ő szeretné megírni a memoárját, de gépelni már nem tud. Én sem vagyok egy pc mágus. -
ritkaság
aktív tag
válasz
macilaci78 #100243 üzenetére
Bocs, azt nem írtam PC. Win10/11.
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Van-e közöttünk olyan aki, vagy akinek valakije, használ diktáló programot. Meg kellene tanulnom a kezelését, hogy egy 80 éves embernek megtanítsam. Tud valaki segíteni? -
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék kölcsön kérni valakitől egy I3-9100f Procihoz való alaplapot. 1151-es foglalattal.
Ki kellene deríteni, hogy hibás-e az alaplapom. Úgy hogy 1-2 hétre kellene.
Hátha van valakinek elfekvőben. -
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Egyik csapás a másik után!!! Valaki ért ehhez a k...tt messengerhez. Ez a végpontok közötti titkosítás kikészít. Eltűnnek az üzeneteim, amiket én írok az is és amit nekem írnak az is. El sem tudom őket olvasni. Valaki távoli asztali segítséggel vagy chromos asztali megosztással megcsinálná nekem?
Másik gondom: audio device 10-es hibakód. Driver újra telepítve, hangfal 3,5 jackkes kíhuzva- bedugva, kikapcsolva-bekapcsolva, csak éppen földhöz nem vágva. -
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Nincs véletlen valakinek elfekvőben egy bluetooth adaptere?
Természetesen a mikis fülesem is most ment tönkre, de nincs kedvem másikat venni.Így arra gondoltam a telefon mikrofonos füllhallgatóját használnám.
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről a kariról, használtam venném egy RX 580 helyére. Nincsenek nagy igényeim, de azért pár évet menjen. Eddig csak Sapphire és Gigabyte karijaim voltak.
Előre is kösz a véleményeket!
[link] -
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Van közöttünk olyan személy aki mélyrehatóan benne van az asztali pc javításában, mind szoftveresen, mind hardveresen.Rengeteg problémám van a gépemmel.
Szakszervizekkel pedig nincs tapasztalatom, csak hallom, hogy arany árnál drágábban dolgoznak.
Természetesen nem ingyen várom a segítséget.
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Valaki vagy valakinek valakije nem dolgozik véletlen lézeres tisztítóval? -
ritkaság
aktív tag
válasz
vizslakutya #100118 üzenetére
Autóvillamossági szerelőknél kellene lenni. Kérdez rá telefonon.
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Érdekelne, hogy valaki ismeri-e ezt a wok-ot?
[link]
Vagy tudtok-e olyat, amiben tényleg lehet fém eszközökkel dolgozni és tapadásmentes. -
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene. Haldoklik a mosógépem.A dob csapágyas és azt mondta a szerelő, hogy valószínűleg a tengely is rossz. Dobcsere 90 ezer!
Mit ajánlanátok, milyet vegyek? 46m2 kis panel lakás, kis fürdőszobával. Tehát első sorban felültöltős gép kellene, mert az elől töltőshöz át kell alakítani a fürdőt. Kinek milyen van, mi vált be eddig? Előre is kösz a tanácsokat! -
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna kölcsön adni akkumulátoros vibrációs csiszolót? Pár napra kellene. Ha tudsz segíteni priviben írj! -
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek nincs véletlen kimaradva egy fél liternyi fehér Easycare vagy Ceramic festék? -
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Valaki edz a Global Fitnessben? -
ritkaság
aktív tag
@azbest
@SirRasor
Köszönöm! -
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
A mini pc biosában van a windows 11 Pro kulcsa. Ki lehet onnan valahogy olvasni? -
ritkaság
aktív tag
Kérdés: a régi gépet upgradelem win 11-re. Az új gép már telepített win 11 proval jön. Meghajtó csere nem jó, mert az új gépben ssd van, azt azért szeretném meghagyni az édesapámnak. A "Forensit" sajna nem írja, hogy win11 kompatibilis lenne (ezért is a kérdés). Mivel tudok a régin backup-ot csinálni? Régen volt valami jó kis ingyenes progi, de elfelejtettem mi volt az. Bocs, hogy ennyit kérdezek, de öregszem és rengeteget felejtek.
-
ritkaság
aktív tag
Nagyon köszönöm srácok!
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Édesapám új pc-t vesz, egy mini lesz az áldozat, windows 11 pro lesz rajta. Az lenne a kérdésem, hogy a windows x beállításait és a böngésző beállításait (kedvenceket is), vagy egyéb programjainak a beállításait, hogy a .... tudnám áttenni az új gépre. 80 éves és már nagyon megszokta a beállításait. -
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Van-e a topik lakók között karosszériás? Vagy van-e valakinek jó kontaktja ilyen mesterrel? -
ritkaság
aktív tag
Köszönöm mindenkinek az ajánlásokat!
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Ismer valaki egy jó gyógytornászt? -
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Ismer valaki egy normális asztalost? -
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tervezi, hogy mostanság rendel az Ali-ról? -
ritkaság
aktív tag
Kösz srácok!
Nem vagyok foci rajongó. Így ezt nem tudtam. -
ritkaság
aktív tag
Sziasztok! Valaki nem csavarog véletlen holnap (22-én) a XIV. kerületben 18 óra körül vagy 23-án 10 óra körül?
Ha igen privátban kérnék egy telefonszámot. -
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Van egy windows-os tabletem, Alcatel plus 12. Kicsi a belső tárhelye. Ha beleteszek microsd kártyát, arra át tudom tenni a rendszert? -
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Alcatel 12 plus tabletem. Szeretném a kocsiban navinak használni. Sajnos nem midig veszi a GPS jelet. Lehet valami drivert felrakni? Tud ebben segíteni valaki? -
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Újabb kérés. Kellene nekem 50x40 centis falap 10-15 mm vastag. Bármilyen falap vagy műanyag is jó. -
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek lenne elfekvőben otthon 10-20 dKg faszene? Apró is jó, mert úgyis porítanom kell. -
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Drasztikusan lement a cipő ára! [link] -
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Cipő eladó! [link]
A szegedi csoport tagjainak 13ezer illetve, ha valaki segít eladni vagy el tudja adni az a 15ezerből kap 2ezret. -
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek nem porosodik véletlen a fiókjában egy bluetooth stick. Megvenném, ha működik vele [ez] . -
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Megint keresek desztvizet. Sajnos egyik Aldiban sincs. Tudtok valahol elfogadható áron? -
ritkaság
aktív tag
válasz
vizslakutya #97908 üzenetére
Szia!
A Bajai út, ahogy átmegyünk a Kálvária végén, a benzinkútnál volt egy ilyen cég, akik jég kár meg egyebeket javítottak. -
ritkaság
aktív tag
válasz
macilaci78 #97811 üzenetére
B U É K mindenkinek!
Egy Dacia Sandero az alany. -
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Köszönök minden segítséget a csoporttagoktól és B Ú É K mindenkinek!
U.I.: Tudtok-e valakit aki autó szoftverekkel foglalkozik? Szoftveresen be lehet állítani pár dolgot az autómban, amit gyárilag nem tettek meg. Azt kellene megcsinálni. Csak garanciával dolgozó érdekel!!! -
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Mágnes bolt van valahol Szegeden? -
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Van Szegeden olyan cég vagy vállalkozó akivel tudnék ilyet csináltatni plexiből vagy gumiból? -
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek lenne elfekvőben egy 5V-2A adaptere USB-s?
[ilyesmi] -
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Valaki nem megy-jön mostanság Pécsre? Sajnos "Oszkár" nincs. -
ritkaság
aktív tag
válasz
Stylewars_kp #97381 üzenetére
Kösz, elvileg javítottam.
@macilaci78: egészségedre!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest