Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulutodurumo
őstag
-
tisn
addikt
válasz
lorcsi #100591 üzenetére
en is ezert filozom az astran
120k km van benne, ocsem hasznalta 14 even keresztul
a motor rendberakasa nelkul kb. 1-1.2M-ert birnam eladni (1.7+-tol vannak az ilyen alapvetoen jo allapotu, keves futasu masinak)de mit veszek helyette?
oke van egy 2000-es yarisom is varosi szaladgalasra, epp nem surgos nezelodhetnek.
-
martonx
veterán
válasz
lorcsi #100460 üzenetére
Intelből a nagyon minimum a 8. generáció, de én őszintén a 10. gen alatt nem vennék semmit. Nyugodt szívvel meg csak a 12. generációtól merném jelenleg ajánlani. Viszonyításképpen jelenleg 15. generációnál tart az Intel, csak közben voltak átnevezések.
Amd vonalon a minimum a 3000-es generáció, de azokból is inkább az 5000-eseket javasolnám. Amd pedig 9000-eseknél tart jelenleg.
Ha viszont tényleg csak és kizárólag irodai felhasználás menne, és MS Office helyett megelégszel online office-al, vagy Libreoffice-al, és nincs olyan luxusod, hogy nyomtatni akarsz, vagy bármi picit is spéci, akkor én feltennék a helyedben egy linuxot. -
-
válasz
lorcsi #99503 üzenetére
én tervezek, de lehet megvárnám a black fridayt, hátha lesz valami akciójuk. postaköltség optimalizálás miatt kérdezed?
más téma: Whirlpool kombinált sütő leverte a biztosítékot. Ezek után légkeverés fokozaton nem működik a melegítés, ezzel szemben alsó-felső sütésen igen. Bárki találkozott már ilyennel?
-
martonx
veterán
válasz
lorcsi #99339 üzenetére
Kaptam céges telót, így hál istennek megszabadultam a digi/voda szartól. Anno azzal hitegettek, hogy mekkora jó lesz, ha megveszi a voda a digit, mert mennyivel jobb lesz a lefedettség. Aztán gyorsan árat emelték, miközben kiderült, hogy a diginek jobb volt a hálózata, mint a vodanak... NER én így szeretlek.
-
garga pista
őstag
válasz
lorcsi #99340 üzenetére
A Digis SIM-ek a Voda hálózatát használják roamingban én úgy tudom. Ugye mikor bekerült a 4IG-hez, a Digis hálózat építés le lett lőve. Nekem Yetteles a privát és a céges sim-em is, de arra nincs panasz, mindenhol jó a térerő. Nemrég kaptam 5G-s telót, sok helyen az is megy Szegeden.
-
mAtech
aktív tag
válasz
lorcsi #99224 üzenetére
Osztom a véleményt.
A legolcsóbb Szeged és környékén az a Sziki és a Suncity.
Hódmezővásárhely is kellemes és nem túl drága. Sok medence van, és étkezdéből is van választék.
Mórahalom, Makó drágult. Aquapolist hagyjuk...
Algyő szintén elfogadható árban, csak nem túl nagy.
Csongrádon a Körös torok szép. Van ingyenes parkoló is. Hátrány hogy oda el kell jutni.
Én ennyiről tudok megélést megosztani. -
SirRasor
addikt
válasz
lorcsi #99184 üzenetére
Bocsánat, előző héten 2x is volt olyan, hogy a zöldnél nem tudtam elindulni.
De miért? Mindig nézem, hogy mikor lesz zöld és azonnal indulok, hogy ne tartsak fel senkit. Nem így vezetünk mind?
Erre ezt a Suzuki csodát nem mindig lehet 1-esbe rakni. Tolnám, nem megy. Visszarakom üresbe, felengedem a kuplungot, megint benyomom, megint tolnám, megint megakad. Megint vissza, megint próba, most jó, mehetünk. Ezzel 3-5 másodperc simán eltelik.Ezt csak azért írtam le, mert sose lehet tudni éppen miért nem indul a másik. Nem feltétlen azért, mert nem figyel. És nem feltétlen azért, mert fos a kocsi/váltó (vagy gyári hibás?
)...
-
fradi81
veterán
válasz
lorcsi #99150 üzenetére
https://csontkovacskezeles.hu/ Kovács Zsolt, nála volt hamar időpont. De mondta hogy akitől ő tanulta az meg pont szegedi, hozzá is lehet menni csak nem reklámozza magát: Dr Pálus Attila. Nem fáj, csak kicsit kellemetlen néha mikor ránt rajtad egyet, vagy ijesztő mikor a fej környékén roppan
De nálam sokkal jobb lett utána így nem kérdés hogy megérte.
-
Bogyi007
veterán
-
martonx
veterán
válasz
lorcsi #99111 üzenetére
A sárgával is az a baj, hogy iszonyú gyorsan mélyül. Az algyői szabadstrand ilyen téren a legjobb, ott nem azt érzed, hogy 3 lépés után már nyakig ér a víz. Nálunk a gyerekek már nagyok, nincs ilyen gond, de testvérem pont idén járta körbe a környék szabadstrandjait, és az ő elmondására hagyatkozok.
Hm, odébb van, de Csongrádon a Kőrös-torok ingyenes (kivéve a parkolás, de az se vészes), és az egy nagy homokpad. -
martonx
veterán
válasz
lorcsi #99108 üzenetére
Ez esetben javaslom az ingyen strandokat. Lapos mondjuk kisgyerek szemmel elég lapos (nem lehetett kihagyni a szóviccet), de az algyői Tisza parti szabad strand meglepően jó, lassan mélyül a víz, csúszda is van.
Nem ingyenes, de szvsz egészen megfizethető a Sun City Algyő és Hmvhely között. Illetve mi még a Hmvhely-i strandra szoktunk átjárni, valamivel olcsóbb a belépő, mint Szegeden, de ami igazán olcsóbb, azok bent a büfék.
Egyébként meg Viktor (vagy Lölő, vagy Lézer Jani vagy ki) megmondta az inflációkor, hogy nem az árakkal van a baj, csak te vagy csóró. (bocsánat, ezt se lehetett kihagyni) -
tisn
addikt
-
-Tsaba-
tag
válasz
lorcsi #98921 üzenetére
Kiegészítőket valóban jó árban adja Árpi, meg rendes is, én is szoktam ott venni ezt azt (mondjuk a hirdetései elég kezdetlegesek). De azért eléggé durva hogy 20-30 évvel ezelőtt is kb így nézett ki a terem, eszközök még hagyján (abból nincs hiány), de ezek az omladozó/málló falak, meg poros ősrégi padlószőnyeg. Kipróbáltam egy edzés erejéig, de többet nincs kedvem...
-
válasz
lorcsi #98809 üzenetére
Gillette Fusion Proglide penge 4db kb. 3500 forint volt legutóbb.
Dolce Gusto gyári kapszula (Milano, Roma, Napoli) 1600 forint/doboz, Nespresso Tchibo 40db 3700 Forint.#98811 attilav2: a MÁV oldalán feltüntetett menetrend valós kb. Én még nem utaztam vele, de a palicsi majálisra a haverok ezzel jöttek és nem volt vele gond (a tömeget leszámítva). Illetve a MÁV és a szerb vasúttársaság is Uzsgyit küld, amiken nincs klíma. Szabadkán felújítás alatt áll a vasútállomás, így egy átmeneti helyen kell le-felszállni. Sajnos a helyi járatokkal nem vagyok képben, de talán a Line 6 bussza lehet a leggyorsabban megközelíteni a piacot a vasútállomás irányából.
-
válasz
lorcsi #98813 üzenetére
Déli partra szezonban szokott lenni Szegedről Aranyhíd expressz, de az csak a déli partra megy, ha az északi partra mennél akkor kelenföldön át kell szállni.
A menetrendből kisilabizálva a szeged szabadka vonaton valószínűleg röszkén és horgoson van ellenőrzés, kis ház ikonnal van jelölve. A vendégmunkások inkább autóval, busszal mennek, szóval a vonaton kevesebb idő alatt lemegy az ellenőrzés -szerintem- Egyszer mindenképp ki szeretném próbálni a szeged - szabadka vonatot, még a vonal felújítás előtt utaztam rajta úgy 2006-7 körül, azóta nem. -
csoszogi
tag
válasz
lorcsi #98813 üzenetére
Vonat Balaton: anyukám többször volt közvetlen oda közvetlen vissza vonattal, csobbanás, hazajövetel, közben csacsogás, nyugdíjas ráér. Egy nap.
Horvátország: vannak éjszakai vonatok, ott este indulsz reggel ott vagy, igaz ez Rijeka.
Ez a MÁV honlapjáról:
"A Splitbe közlekedő Adria IC mellett a ’80-as évek hangulatát idéző Retró Istria expressz is remek alternatívát kínál a horvát, illetve szlovén tengerparti üdüléshez, amennyiben a kedvező ár és a stresszmentes utazás a döntő szempont az utazás megtervezésénél. "Tehát: kerek perec leírják RETRÓ!!! vagyis amivel zötykölődtél Pestre a 80-90-2000-es években, az most RETRÓ, légkondi? USB? Konnektor....hol élsz te..
Hisz RETRÓ...
-
stopperos
senior tag
válasz
lorcsi #98680 üzenetére
Én heti rendszerességgel vonatozom, amit sss kolléga javasol, az a jó. Tedd fel hozzá a mobil alkalmazást, és akkor nem kell nyomtatni. Helyben lesz a jegy.
Ha szeged-budapest és 24 órával előre tudod, hogy melyik vonattal mész, akkor az IC-re van kedvezmény (Okosjegy). -
macilaci78
nagyúr
válasz
lorcsi #98594 üzenetére
Milyet akarsz? Fix, nyitható, vagy levehető keretes?
Fixet nem szeretem, macerás is belülről felrakni.
A nyitható rolós bevált, a redőnytokba építhető a tuti, ami az ablak és a redőny közt van. Általábann a redőnnyel együtt kell(ett volna) megrendelni.
A levehető keretes is bevált, munkahelyen 6 éve rendeltem. Pár elfordítható klipsz tartja a falcban, amik már rozsdálnak, de amúgy minden rendben. Szerszám nélkül levehető, illetve cserélhető benne a háló maga is. Gredex-nél vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Battlefield 6
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- iPhone topik
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest