- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorcsi
veterán
válasz
stopperos #98683 üzenetére
Mi ez az app ?
appstore-ban rakerestem elvirara, valami mavot adott ki… remelem nincs mas
latok meg egy tonna menetrend appot isLeszedtem ezt a mav-volan appot
Kicsit bekavar nekem, h mas jarmuveket is ki lehet valasztani a vonaton kivul
igy elsore nem valami egyszeru apphogy lehet ezt a kedvezmenyt igenybe venni ?
lenry:
ezt szeretnem en is -
garga pista
őstag
válasz
stopperos #96743 üzenetére
Sajnos az a baj, elég szűk a hely ahova a kábel megy, így marad a cat5e, ha az árnyékolt vastagabb/merevebb. Otthon szülőknél is 5e és a gigabit tökéletesen megy rajta. Már a fali aljzatok is megvannak és azok is 5e-sek igazából. Ha egyszer cserélni kell, nem vészes mert falon kívül megy kábelcsatornában. Legfeljebb a következő felújításnál kap külön csatornát. De hátha 10 év múlva nem panelban fogok lakni már és más gondja lesz a csere
-
lorcsi
veterán
válasz
stopperos #96677 üzenetére
Mig a digi volt egesz jol ment
de azota nagyon gatya
most ugy elkapta a fonalat, de ha abbahagyom a netet es ujra akarok…q nehezen kapja el megintjo mondjuk valami 1200/ho … de azert birnam ha mukodne is
megosztani nem is merem
williamgrant:
nem vagyok nagy pias, sot…
de a belvarosban (Szeged, Kiss Menyhért u., 6720) mr alkohol eleg nagy a valasztek
meg itt a sarkon is van egy bolt meg -
válasz
stopperos #95922 üzenetére
Gondolom ezt is, akárcsak a többi fintech-et, saját néven levő bankszámláról lehet feltölteni. Nem lennék vele beljebb. Ha létezik rugalmas diszkrét hazai bank aminek van a városban fiókja és jól bánnak a fogyatékosokkal akkor inkább azt választom. DeepL Pro-ra akarok előfizetni, mert van két nagyon érdekes könyv amit normális minőségben le akarok fordítani magyarra. Autista vagyok és a család ellenséges velem bank ügyben, és egyelőre a munkatársak sem akarnak belemenni hogy 1 hónapra előfizetnek nekem deepL Pro-ra, úgyhogy ha normális olvasható magyarsággal le akarom fordítani azt a két könyvet kénytelen leszek csak ezért titokban nyitni egy számlát hogy legyen bankkártyám amivel előfizethetek.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
stopperos #93854 üzenetére
Ott van az! Kijelölt főútvonalon lakott területen belül tilos kerékpározni. A Kresz a főútvonal használatra jogosultságánál írja.
Ezzel együtt a körúti járda, de a járdán elhelyezett kerékpárút (ha van ilyen) alkalmatlan a kerékpáros közlekedésre. Túl sűrűn vannak kereszteződések és túl magasak a padkák. Szabályosan átkelve a bringát tolva egy kész agyrém, mire elhelyezkedtél a nyeregben, megint pattanhatsz le. -
martonx
veterán
válasz
stopperos #93329 üzenetére
Nehogymá' bárki szabadon vásárolgasson szinte ingyé' az önkormányzatoktól bérlakásokat
Pilóta, te mennyire vagy NER (hm, mondjuk Szegeden épp a másik oldal balfaszkodik) kompatibilis? A dolog nagyon egyszerű, csak ismerned kell Botkát, utána máris olyan önkormányzati lakást fogsz tudni venni, olyan olcsón, ahogy nem szégyenled.
Ha meg Fideszes vagy, és Vitya belső körével vagy jóban, akkor ugyanez csak épp a Várban tudsz vásárolni -
válasz
stopperos #90196 üzenetére
Jó lesz a tvheadend! Gyorsan sikerült beüzemelni, úgy tűnik nem eszik sok erőforrást. A muxok frekvenciáit át kell írni az újszegedi adóéra és újrakerestetni a csatornákat, sajnos a mux adatbázis elavult, így a beállításvarázsló nem fog találni semmi csatornát, de a freki átírás és újrakeresés után már megtalál minden kódolatlant(csak a kódolatlan muxokat próbáltam, az azokon levő csatornákat biztosan megtalálja, elég csak a frekiket átírni, a többi adathoz nem kell nyúlni). 514 és 554 mhz a két kódolatlan mux.
https://mindigtv.hu/muszaki-segitseg-1/csatornak/frekvenciatablazat/ -
SirRasor
addikt
válasz
stopperos #88121 üzenetére
Hát nemsemmi..végignéztem ebayt, alit, gearbestet és 15-20k környékén dobálják már ezeket.
20k-ért veszek egy olyan használt gépet, ami jelentősen erősebb lesz ezeknél, egyedül a fogyasztása lesz magasabb
Pont az volna a lényege, hogy OLCSÓ
75 usd meg 75 euró EU-ban, ami idehaza felfelé kerekítve 35k.
35k-ért imperiumtól már kapok 2x-es i5-öt -
SirRasor
addikt
válasz
stopperos #88093 üzenetére
256 MB nagyon zóna. Azon gondolkodom, hogy nem elég egy 1 GB-os változat, hanem veszek egy 4GB-osat ebayről és majd ha kelleni fog egy pici gép a pici lánynak, akkor kap mellé perifériákat és ott egy komplett gép.
Protezis én is tanulok minden nap. Például ez az, amit el kell engedi reagálás nélkül
-
martonx
veterán
válasz
stopperos #79360 üzenetére
Nagy körút Petőfi sarkán van egy tök jó kimondottan alvásszaküzlet. Mi ott vettük az ágyunkat is, és a matracot is. Mondjuk nem volt olcsó, de tök jó, és amikor az ember valamit 10-20 évre vesz (meg az alvás amúgy se egy elhanyagolandó dolog az életben), akkor nem pár tíz ezer Ft-on kell spórolni szerintem.
-
azbest
félisten
válasz
stopperos #78729 üzenetére
Komplex a dolog.
Bosszant a butaság, ami egyre nagyobb teret nyer és nem PC szembesíteni szegény visszamaradottakat a csökkent képességükkel. Hanem dícséret jár érte, pozitív megerősítés, hogy nem kell fejlődni.
Bosszantanak az önző élősködők, akik követelőznek és igazolva érzik, hogy nekik minden jár, amiért mások dolgoztak meg.
Valamint bosszantanak azok, akik magukra vesznek olyan kritikát, amely nem is róluk szólt. Megsértődnek azon, hogy miért ne csinálhatnák azt, amit nem is csinálnak. Így mutatva némi funkcionális analfabétizmus jeleit
-
macilaci78
nagyúr
válasz
stopperos #78695 üzenetére
Budapesten az Allee-ban van lego bolt, bementem, azt mondták, minimum 50 gramm, magam válogassam ki. Annyit segítségképp mondott a srác, hogy egy jó marék az 50 g. Na, ilyen apróságból az sok és vélhetően nincs is annyi a dobozban, ráadásul az elemek zöme legalább gyűszűnyi. Azzal váltunk el, hogy majd egy tésztaszűrővel visszamegyek válogatni.
Gondwana: nem lejtő, a meglévő készletekben elkopott, eltörött apróságokat szeretném pótolni.
-
#PeTeY#
aktív tag
válasz
stopperos #75360 üzenetére
Én már mindent próbáltam, mondjuk pont az live cd-re nem volt szükség, de előtte már volt eszköztörlés, registry buherálás, router beállítások, DNS-sel bohóckodás (sokáig azt hittem ezzel van gond, mert a www.google.com nem jött be böngészőben, de a 8.8.8.8 igen), csökkentett mód (ahol volt net rendesen) és teljesen véletlenül vettem észre, hogy az Avast vírusírtóm kavart be. Előző nap jött hozzá valami frissítés és módosulhatott valami beállítás vagy nem tudom, mert először töröltem (kipucoltam mindenhonnan), és volt net, aztán újratelepítettem, és megint nem. Már nem volt idegrendszerem kutatni, hogy mi állítódott el, szóval az Avast ment a kukába...
Köszönöm neked is és minden hozzászólónak a segítséget.
-
-
csoszogi
tag
válasz
stopperos #72381 üzenetére
Habar meg kell majd kuzdjek az asszonnyal aki szaritot akar a teraszra...
Nekunk keleti fekvesu az erkely, reggeltol 11-12-ig kapja az intenziv napfenyt. Most a poloskainvazio alatt megszurkaltak a paradicsomokat a szemet poloskak, par tonkre is ment... Meg annyit, hogy kell a mesterseges beporzas, mert ide mar (3. em) keves rovar jon, es kevesbe is fuj a szello egy zart teraszon. Lehet neked is azert volt keves termes. Beporzas: 11-es ecset, mikor kinyiltak viragok, naponta megsimogatni mindegyiket kicsit kocogtatva, reggel vagy delutan. Lehetett latni, mikor nyaralni voltunk es nem poroztak, hogy azon a viragemeleten joval kevesebb volt a termes. En ezt a tapoldatot hasznaltam: [link] Megeri, mert sok tapsoban nincs is benne amit rairnak, lasd NEBIH oldalak.
Ez a kajalas attol fugg kinek hogy jo, de en is ugy tudom a tobbszor kevesebb az ajanlott. -
macilaci78
nagyúr
válasz
stopperos #72130 üzenetére
Ez nettó hülyeség, épp a párás levegőben száll kevésbé a por.
Vannak profi légmosó készülékek, amik a párásítás mellett vízben megkötik a port, pollent, de még a nagyobb méretű vírusokat is, és egy HEPA-filteren keresztül tolják ki a megszűrt levegőt.
Csak egy ilyen készülék van 200 k HUF is, a bele való HEPA szűrő évente 30 k, a vizet fertőtlenítő ezüst tartalmú rúd meg 10 k. Ezen felül még eszik kb 30 W-ot óránként és párásít ákár 12 litert is egy nap, ha kell. Érdemes beüzemelni mellé egy értelmesebb házi víztisztítót (60-70k), ami lágy vizet ad a párásítónak, így nem kell havi 1-2 alkalommal a kemény víz miatt kimosni a cuccot.Allergiásnak lenni nem olcsó hobbi, ha valaki nem szán rá pénzt, az nem is tudja élvezni.
-
-
SirRasor
addikt
válasz
stopperos #51412 üzenetére
Na ettől féltem.
Thx az infótAmúgy nagyon durva a picike. Félálomban felébredek arra, hogy mintha rajtam lenne mert mondjuk én büfiztetném, de..hol van? Rajtam volt! Legurult? ÚRISTEN, VÉLETLEN RÁFEKÜDTEM?!? ..nem, nincs sehol. Akkor biztosan csak álmodtam
Pedig olyan élethű álom volt, mintha rajtam lenne.
Előzőleg feleségem ébresztett félálomban, hogy volt büfi? Akkor is a fentit álmodtam azzal az extrával, hogy Ő IS -
DarkByte
addikt
válasz
stopperos #50975 üzenetére
Erre gondolsz? [link] 1000 aprócikk? És itt sem fognak megijedni ha azt mondom 4N25-ös optocsatolót szeretnék DIP tokozásban?
(egyébként ez az üzlet fel se tűnt eddig pedig a napokban voltam arrafelé kisállat kereskedésben)
Mod: és tényleg bakker, pont ott van a kisállat bolt mellett. Bakker ennyire vaknak lenni
[link]
-
válasz
stopperos #50065 üzenetére
A Tesco Sim kártyát?
Mi köze a Telekomnak a Tesco mobile-hoz?
A múltkor az Árkádban a Telekomnál egy 80+-os bácsika 30 percet állt sorba, majd mikor hívták, egyszerűen nem találtak semmi infót a rendszerben, se az előfizetését, se a nevét semmit. Aztán kiderült, hogy Telenor ügyet akart intézni.Mondták neki, hogy ez nem az a bolt, menjen át a szökőkútnál lévő üzlethez..
-
-
-
Syl
nagyúr
válasz
stopperos #47368 üzenetére
Az 500-as wd egy hónapja került be a gépbe, előtte 18 hónapig a 128 gigás ssd egyedül volt.
Úgy alakult, hogy néha itthon is kell melós dolgokkal foglalkoznom, ezért tettem be a hdd-t a gépbe. Azon vannak a dokumentumok. A virtuális gép, win7-tel meg az adobe motyókkal ssd-ről fut.
Annyi kímélést vetettem be, hogy nemrég a ram-ba irányítottam a temp-et meg a firefox cache-t.(#47369) Rhino666
Mire cserélted? Csak nem HDD-re?
-
-
-
tipuka
addikt
válasz
stopperos #46984 üzenetére
Azért szeretnék másik helyet kipróbálni, mert nagyobb adagot szereetnék egy kicsivel enni, akkor sajnos a Nazar most kiesik, de máskor kifogom próbálni.
A Mega Megállót én is hallottam már, hogy dícsérek, az a mindent bele hamburger állatnak tűnik.
A kálvária téren a Superburgerra gondolsz? Ott se rossz tényleg a hambi!
A Trójában volt a legfinomabb gyros eddig, amit ettem, (a kebabot nem nézem most, hiába rokonok), de ott tényleg nem túl nagy a többi konkurenshez képest a gyrospita/tál.
De ott van a szeren az ízvilága a számomra.
Na majd megálmodom akkor szerintem, most már tudok miből válogatni, főleg, hogy eszembe juttattad a többi helyet is.
-
tipuka
addikt
válasz
stopperos #46981 üzenetére
Ó köszi a gyors és bő választ.
A New York hambisnak megtaláltam az fb oldalát, íncsiklandónak tűnnek a kaják.
De a kép alapján nem tűnt valami hűű, de nagy adagnak, nem tudom csak én nézem e kisebbnek?!A Nazar Kebabos érdekelne, de nem találtam róla infót, csak a címet, nagyobb adagot adnak, mint a dóm cukival srégen levő kebabosnál? Vagy te még arra nem jártál?
Kicsit elbizonytalanodtam a kajamennyiséget illetően.
Bár eszembe jutott még egy jó hely, azt is számításba veszem az általad említett helyek mellé.
(a rókusi tuskó-val srégen a bigburger)
-
Polemius
senior tag
válasz
stopperos #46903 üzenetére
Ó, ez amit írtam, vagy 20 éve történt. És nem is a két egymást követő cipő minősége volt ami elsősorban ezt elérte nálam. Bár önmagában az is eltántorított volna egy időre tőlük. Minden bizonnyal van számos jó minőségű termékük manapság. De az a hozzáállás, hangnem amit tapasztaltam részükről mint gyártó és márkaképviselet, számomra elfogadhatatlan.
Ha elégedett vagyok egy gyártóval, termékkel vagy kereskedővel, akkor én is hajlamos vagyok visszatérni hozzá, meg másokkal is megosztani a tapasztalataimat és ha megkérdezik a véleményem, akkor ajánlom azt.
De ha negatív tapasztalatom van, pláne ha nem egyszeri eset, vagy olyan szintet ér el, akkor azt is megosztom másokkal, és előfordulhat, hogy a büdös életben többet be nem teszem oda a lábam / hozzá nem nyúlok a termékükhöz.
Azon kereskedők nagy része, amelyik ezt elérte nálam, azóta már be is zárta a boltot (nem miattam, hanem mert gondolom ez volt az általános hozzáállás részéről). Nyilván az adidas nem mostanában fogja lehúzni a redőnyt.De ez az én saját kis tiltakozásom, bojkottom, ami nyilván el sem éri a cég ingerküszöbét.
-
-
Rick4
félisten
válasz
stopperos #45678 üzenetére
Angolul a silicon az magyarul a szilícium, a 14es elem a periódusos táblában. Nem műcsöcs alapanyag, a szilícium csak sima homok gyakorlatilag, (ami még pontosabban szilícium dioxid) míg a szilikon egy polimer vegyület, amiben van jópár dolog a szilíciumon kívül. Angolok a szilikont egyébként silicone- nak írják.
-
pmheros
őstag
-
-
-
válasz
stopperos #44994 üzenetére
Ez most csak egy kötetlen beszélgetés - nem politizálunk, tényeket osztunk meg egymással. Sajnos ez is velejárója a mindennapi életnek. Nem elmúlt 4-8 vagy akárhány évezünk, azt boncolgatjuk hogy kicsiny országunk sz@rban van
(#44996) Syl: Van benne valami, de itt nem sok Svéd él szerintem, nekik ott van Svédország. Szerintem te a hobbiBrazilokra gondolsz
-
válasz
stopperos #44977 üzenetére
Rendben.
Mondjuk a téma a kaja volt, akkor az én véleményem is álljon itt, hátha valakinek jól jön.
Megálló falatozó: hoztam már el tőlük jó palacsintát, de több alkalommal is előfordult, hogy nagyon vastag, nyálkás, és összességében ehetetlen volt. A puding szintén többször állott, savanykás mellékízű volt, a sültkrumplinál szintén tapasztaltam azt számolatlanul, hogy szikadt, több órás volt.
Főtt kajáik állítólag nem rosszak, de azt én nem ettem még ott. Annyira nem is vagyok vállalkozó szellemű.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest