Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Korábbi telefonnal (Xiaomi Redmi Note 9 Pro) volt, hogy az adatfolyamot bontotta híváskor, ugyanaz a SIM látta el a két feladatot.
Csak néztem ki a fejemből, mikor a telefonnal osztott netre csatlakozó laptopon az online meeting megszakadt, mikor becsörgött a telefon... -
macilaci78
nagyúr
válasz
Ted_Beneky #101061 üzenetére
Aha, 4, 6 mm-es furatokhoz vettem ilyet, megtelt a közepe és nem lehetett kivakarni onnan, a szivacs se fért be.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Stylewars_kp #101040 üzenetére
Én olyan csempét fúrtam életemben először, ami már mozgott a falon, kb a fuga tartotta fenn.
Ugyanezek az instrukciók voltak: valami hegyes dologgal (, esetemben egy reisser csavarral) meg kell kocogtatni a felületet. (Nagy kalapáccsal is lehet kicsit ütni.)
Kőzetfúró, sima fúrás üzemmódban, nem ütve! Igény szerint kisebb mérettel kezdeni és utána nagyobbal fúrni akár több lépcsőben. A legkisebb kőzetfúrót vettem elő, ami volt a készletben, 4-es, vagy 5-ös. Sose koptatom le a felületet azon a területen, amit fúrni kell, csak épp annyira, hogy a fúró hegyét ott tartja. Általában egy gombostűfejnél kisebb területen csak. Lassú, előtolással és megy.
Utána a falazat szerinti fúróval és üzemmóddal.A mostani greslaphoz kellett csak komolyabb szárakat vennem, de azok is elkoptak. Vagy nem értek hozzá és nem volt megfelelően hűtve, vagy ez a greslap ennyire kemény. Egy szár elkopott, mire végeztem: 2 falikar, WC-papírtartó, zuhanyszett, pedig a fal ytong.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
fecus #101024 üzenetére
Csak szegedi cég jöhet szóba? HMVH, Makó például? Hívogatás helyett kocsiba ülni lehet, célravezetőbb lennek.
Szegedet nagyon elkapta a vihar, sokan küzdenek ugyanazzal a problémával, amivel te.Én egy szünetmentes invertert vettem itthonra tavaly, amire tetszőleges AGM akku akasztható. Most egy 12V 18Ah akku és a kombi gázkazán van rajta, max terhelésen kb 6 órát bír.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
quailstorm #101020 üzenetére
Nem biztos, hogy oktatási intézmény, vagy akár kollégium lenne. Lehetnek itt irodák, vagy más kiszolgáló létesítmények. A 17-ben, mint SZTE telephelyen, tavaly pályázatot írtak ki oxigénközponthoz automata lefejtőállomás telepítése jelzőrendszer kiépítésével témában.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
garga pista #101011 üzenetére
Én is Erstés vagyok egy jó ideje, MasterCard és mellette virtuális bankkártya, ami Visa. Néhány hete, pár hónapja kaptam levelet, hogy a MasterCard le lesz cserélve Visa-ra, nem várják meg a jövő télen esedékes rendes cserét.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
martonx #100993 üzenetére
Anno Szegeden nem csak úgy navigáltam Apámat a hátsó ülésről, hogy hol jobbra, hol balra, hanem hogy az adott sáv melyik részén menjen, mert úthiba, csatornafedő, stb. Meg is lepte, mennyire ismerem a várost, pedig saját autóm nem is volt.
Pesten csak annyi intelemmel láttam el, hogy eszébe ne jusson a kátyúkat kerülgetni, mert felken egy robogós futárt a busz oldalára... -
macilaci78
nagyúr
válasz
Stylewars_kp #100963 üzenetére
175k, törve. Valaki benézett egy piros lámpát, mikor olajcserére vittem.
Abban az időszakban történt, amikor már roncstelepen nem vették át, a MoHu meg még nem állt fel rendesen.
Többet is ki lehetett volna belőle venni, ha elbontom, de nem volt helyem foglalkozni vele és ki tudja, meddig tart. A maradékot pedig ugyanúgy el kellett volna paterolni. -
macilaci78
nagyúr
válasz
csoszogi #100930 üzenetére
Kényes jószágok ezek, kemény víz, mechanikai szennyezők... Szüleimnél is van, ott a hőmérsékletállító rész bírja, a vízmennyiség oldal adta meg magát. A kijövő oldal kapott egy golyóscsapot.
Ezeket nem szeretem, nem tud natív forró vizet adni, hiába szeretném azzal felmosni a csempét.
-
macilaci78
nagyúr
A bojler akkor volt kicsi, amikor feleségem előre megfontolt szándékkal magára folyatta a teljes tartalmát. De ezt megtette volna 400 literes hőtárolóval is, csak tovább tart.
Minden más esetben kiszolgált kettőnket.A mosógép fölött volt a kiállás és a bojler. A bojlert felrakattam, amennyire csak lehetett és hosszabb flexibilis csövekkel volt bekötve azon logika mentén, hogy ha később kinőjjük, akkor ugyanazon termékcsalád nagyobb kapacitású bojlere plug&play lesz. Ugyanarra az akasztóra mehet, csak a két bekötőcsövet és az azt a 3 sorkapcsot kell átkötni. Volt még alatta kb 60 cm hely.
-
macilaci78
nagyúr
Fais 80 literes bojlerünk volt az előző lakásban épített zuhanyzóval. Feleségem sportot űzött abból, hogy kifürödje, kb 1 óra alatt sikerült is neki, de akkor már a villanykapcsolón is kicsapódott a pára.
Az tény, hogy ha mindketten fürdötünk, hajat mostunk, akkor célirányosan kellett csinálni, hogy a mosogatásra is jusson melegvíz. Amikor vendégek is aludtak nálunk, akkor 4 főre elég volt tusolni, de a hajmosást már meg kellett beszélni.Vezérelt áramot elengedtük. Egyrészt a kiépítési költség nemigen térült volna meg az üzemeltetés alatt, másrészt nekem heppem, hogy 0-24 álljon rendelkezésre. Mi van, ha az időszak után fürdöm ki, várhatok fél napot, mire elkezd melegíteni?
A mostani lakásban kombi gázkazán van. Mikor már másodjára ment el az áram fürdés közben és kapcsolt ki a gázkazán, berágtam. Vettem egy szünetmentes invert neki. Beüzemelést követő 2. héten megint elment az áram, ráadásul órákra. Lehalt a szolgáltató trafóháza. Elemlámpákat elővettük, szépen kényelmesen elmosogattunk, megfürödtünk, közben ment a fűtés...
-
macilaci78
nagyúr
válasz
SirRasor #100900 üzenetére
Kell egy nyomás, hogy elinduljon. Átfolyós gazkazán nem ad melegvizet csepegtetve.
Mi villanybojlerre váltottunk az előző lakásban. A mostaniban egy Immergas Vitrix Exa 28 ERP kombi kazán van, alacsonyabb nyomással is ad melegvizet, de mosogatáskor még ez is lehetne alacsonyabb. -
macilaci78
nagyúr
válasz
Stylewars_kp #100832 üzenetére
Jó, erre nem írom le, ami először eszembe jutott.
Ha jól éreztétek magatokat, akkor mindegy, mit csináltatok, megérte. -
macilaci78
nagyúr
válasz
Stylewars_kp #100824 üzenetére
Ennyi időbe már nem csak a petting fér bele.
Kisebb múzeum, kiállítóterem tárlata, Dóm torony, vagy a Szent István téri víztorony kilátója, Füvészkertben egy séta, Novotel Hoteltőlt a Boszorkányszigetig séta (és persze vissza
).
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Stylewars_kp #100795 üzenetére
Az sem mindegy, hol veszed a bútort. Budapestre szegedi üzletben vettünk hálószobabútort. Volt olyan elem, ami önmagában a teljes szállitási díj árával volt olcsóbb, mint Budapesten, 2012-ben.
A konyhabútor is Szegeden készült fusiban, a kettő együtt, meg az én motyóm, plusz egy kanapé ment a platóra, én meg az anyósülésre.
Pesten derült ki, hogy az összetrombitált segítőkből senki sem jön. Szóval ketten a fuvarossal felhordtuk a motyót. Mire felért az asztalos Szegedről, addigra a konyhabútor már fent volt, tudott vele dolgozni.Még jó, hogy beülhettem a teherautóba, ha vonattal kellett volna feljönnöm, miután Szegeden bezártam, feleségemmel ketten pakolhattak volna...
-
macilaci78
nagyúr
A banános dobozokat miért nem bízzátok rájuk? Mi csak a nagyon szenzitív dolgot vittük személyautóval. Díszporcelán, TV csomagolás nélkül, váza, ilyesmik. Azért néhány banános doboz nehéz volt: könyvek, étkészlet, fém edények, kamra tartalma... 23 db banános doboz fér a B5 Passat kombiba, üresen kipróbáltam. 23 lépcsőfordulót átlag 20 kilós dobozokkal nem kívántam volna.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
SirRasor #100746 üzenetére
Az emberek saját magukat. Egy TV adjon szép képet, esetleg valami értelmezhető hangot. Majd egy 50$-os kütyüvel naprakészen tartom az okos funkciókat, ne kelljen az amúgy teljesen jól működő TV-met (autómat, hűtőmet, porszívómat) 3-5 évente lecserélnem, ha ragaszkodom a teljes funkcionalitáshoz.
-
macilaci78
nagyúr
Sziasztok!
Lenne 400 db műanyag vödör Domaszéken, amit Budapestre kellene juttatni. 2,5 és 5 literes vödrök műanyag zsákba csomagolva. A korábban bejáratott Oszkár-os logisztikai partner már leadta a kulcsot, nem dolgozott ott, úgyhogy most kell egy alternatíva.
Van valakinek olyan ötlete, ami nem futárszolgálat, vagy raklapos szállítás, mert ezeknek az eladó nem örül...Köszi!
-
-
macilaci78
nagyúr
válasz
martonx #100694 üzenetére
Budapesten nem is tudom, melyik celeb gyerekét csapták el a belvárosban tán tavaly nyáron. Amennyire tudom, a kis család barátokkal sétált a járdán, a gyerek kezét nem az egyik szülő fogta, hanem az egyik barát. A gyerek kihúzta a kezét a felnőttéből, lelépett az úttestre a forgalomba és az egyik autó elcsapta, elhunyt.
Az esetben az autóst nem marasztalta el sem a hatóság, sem a szülő, véletlen baleset, van ilyen sajnos. De ettől függetlenül az autóst élete végéig elkíséri a tény, hogy halálra gázolt egy gyereket. Persze a szülőkkel sem cserélnék, meg azzal a személlyel sem, aki a gyerek kezét fogta.Minden kapun óvatosan állok ki, kb tolva is gyorsabban menne. Tehetsz, vagy kérhetsz az önkormányzattól domború tükröt, amivel be lehet látni a terepet. De sok kapuoszlopon látni is IFA-ról, traktorról származó nagyméretű tükröt. Ugye, modern autóban már elérhetőek az autó sarkaiba helyezett kamerák, amik az oldalról érkező forgalmat nézik, mutatják.
-
macilaci78
nagyúr
Alatta üreg van, a lapok közti résen oda folyik a víz. Gondolom, a függőleges terhelést, a gép súlyát bírta, csak a vízszinteset nem, amikor fékezett. A hátsó tengely még nem érkezett rá a mezőre.
Azért ment a térre a cikk szerint, mert oda vitt motyót. Valószínűleg nem mondta a sofőrnek senki, hogy hova álljon, milyen nyomvonalon és segítőt sem kapott. -
macilaci78
nagyúr
válasz
Stylewars_kp #100585 üzenetére
Esetemben ez úgy nézne ki nem elektromos kapu esetén, hogy beállok a bejáróra, kiszállok, nyitok, beszállok, begurulok, kiszállok, becsukok, de közben a kocsi nem lóg az úttestre.
Ezt lehet elcserélni "nem oszt nem szoroz" alapon arra, hogy megállok az úttesten a sáv jobb szélén, amennyire lehet, kiszállok, felhúzom, ellököm, kinyitom, beszállok, mialatt vagy 20-30 autó is feltorlódik az enyém mögött a reggeli, vagy délutáni forgalomban. -
macilaci78
nagyúr
válasz
Stylewars_kp #100520 üzenetére
Egy magyartanár felsírt valahol...
Agglomerációban lévő tüzépeket hívogatnám fel. -
-
macilaci78
nagyúr
válasz
martonx #100483 üzenetére
Ha van egy eszközöm, ami kiszolgálja az igényeimet, jó állapotú, fenntartható, miért dobjam el egy újabbért, ráadásul sok pénzért?
Az autónál is így gondoltam, de az árnyaltabb. A '99-es Passat után a '17-es Kia néhány tekintetben visszalépés, de mégiscsak egy modernebb autó modernebb biztonsági felszereltséggel.
De számítógép vonalon nincs olyan indok a csere mellett, hogy egy Win10 által támogatott hardver támadható lenne szemben egy Win11 által támogatottal. -
macilaci78
nagyúr
válasz
garga pista #100468 üzenetére
Miből veszi meg, az nem is annyira érdekes. Már ott elakadok, hogy jó állapotú, az adott célt kiszolgáló eszközt dobat el, csak mert van újabb.
Mintha a tegnapi kenyér ehetetelen lenne csak azért, mert sütöttek frisset. -
macilaci78
nagyúr
válasz
martonx #100459 üzenetére
A laptopoban 4. generációs i7 proci van, 16 GB rammal, SSD-vel, mindenben kiszolgál, amire használom. 3-4 óra akkus üzemidő, fHD érintőkijelző, billentyűzetvilágítás, 12". Egy friss akkuval, külső megjelenítővel 8 órás munkanapot végig toltam vele home office-ban a covid elején.
Csak azért dobjam el, mert előre kell menni, nem hátra? Inkább felteszek rá egy Linuxot. -
macilaci78
nagyúr
válasz
johnny82 #100360 üzenetére
Ismerős által ajánlott ügyvéd 61,5 mFt-ért vett lakás+garázs műsort 200k+föüldhivatali illetékért zongorázott le 2020 október-2021 január időtávon Budapesten.
A szándék egyezett, de Fundamentára is várni kellett, volt a tulajdonlapon, aki idő közben elhunyt, más otthonban élt, a covid pedig tombolt, se ki, se be... -
macilaci78
nagyúr
Az alkalmanként kigyulladó tápcsatik korában?
SirRasor: leírta, hogy nincs jogsija, nem is lesz, nem fog közúton vezetni, nem lesz autótulajdonos. Innentől kezdve szerintem mindegy, hogy mit szeretne megvalósulva látni.
Elméletileg meg lehet csinálni, ha a V8 Mercedes motor belement a motortérbe, akkor egy kólányi is. Gyakorlatilag aki építeni akar egy európai piacon megejelent gyáritól korszerűbb motoros Ladát, az nem egy akármilyen Lada motort fog választani, vannak sokkal izgalmasabb projektótletek.
Tudok valakiről, aki VW 1.9 PDTDI AFN blokkot tett egy Nivába, vadász és offroad terepen használja. -
macilaci78
nagyúr
válasz
attilav2 #100303 üzenetére
Pár éve még többször láttam az M5-ösön egy homokszínű kerek lámpás Ladát 140-150 km/h közötti tempóval haladni.
A mai forgalom ritmusának ugyanúgy részesei az elektromos autók 90-100 km/h-val, na meg a fogyasztáshuszár hibridesek. Ezek között elfér ez 1.2-es Zsiguli is tempóban.
A környezetvédelmi besorolás viszont kb minősíthetetlen, ennél fogva drága a kötelező. Old timernek levizsgáztatva lényegesen olcsóbb, de annak megfelelni megint egy kaland.
Erősebb motornál nem szabad megállni. Még ha a hajtáslánc, váltó bírja is a túlméretezés okán, a gyári fékekkel megállni nem tud.
Egy átalakítás meg abban az országban külön kaland, ahol a gyárilag sárga színű hátsó rugó miatt is vegzálják a tulajt. -
macilaci78
nagyúr
válasz
FoxiestFox #100305 üzenetére
Van, aki Ladázik, vagy más retro autóba öl energiát, időt, pénzt. Miért lenne ő hülyébb, mint aki ugyanezt csinálja retro számítógépekkel, notebookokkal?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
martonx #100299 üzenetére
Használható autó? Mi egy autó alapfeladata? Az utast és csomagjait A-ból B-be közúton bármikor eljuttatni. Ezt miért ne tudhatná egy Lada?
Persze a következő rész, ha ne adj Isten, baj történik... Egy baleset esetén milyen állapotban szállsz ki egy Ladából? Meg egy Volvóból, meg egy Micrából? Hát az attól függ. Egy Volvóban is meg lehet halni, például ha frontálisan telibe kap egy 40 tonnás szerelvény. És akkor a motorosok?Olyan ez, mint a mobiltelefon. Lehessen vele telefonálni, kész. Van, akinek nincs igénye a telefonon bankolni, tömegközlekedési bérletet mutogatni, social médiázni, az autója kabinfűtését indítani... Attól, hogy mások igényeit nem elégíti ki, még nem lesz rossz telefon.
attilav2: amit pedzegetek, a biztonság. 1,5 éve ültem át az 1999-es B5 Passat kombiból egy 2017-es Kia Ceed kombiba, mindkettő manuális váltós dízel. Visszasírom a Passat helykínálatát, kényelmét, anyagminőségét, de a harmadannyi idős Kia passzív biztonsági berendezései azért nyomnak a latba. Más, jobb gyűrődési zónák, jobb törésteszt, több légzsák, stb. Etekintetben attól félek, egy legfrissebb Lada sem veszi fel a versenyt a legolcsóbb kategóriatárs nyugati, vagy épp keleti autókkal. De olyan ez, mint a motoron: ha csak a saját életedért felelsz...
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Ted_Beneky #100260 üzenetére
Én is úgy emlékszem. Négyen emelték a teraszról, egyedül húztam be az erkélyajtón keresztül.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Ted_Beneky #100258 üzenetére
Havernál az erkélyen ment be a háromajtós szekrény, mert a lépcsőfordulóban nem fért el.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
ritkaság #100244 üzenetére
Hát, akkor iOS emulátor adja magát.
Apám 58-60 évesen ült gép elé. TeamViewer-en keresztül írtunk CD-t, nyomtattunk, szkenneltünk. Telefonon mondtam neki, hogy tegye be a lemezt, fordítva tette be, még a tálcát is én nyitottam ki neki Nero-val, hogy ne kelljen keresni az előlapon...
És minden igyekezetem ellenére itt tartunk. Remélem, a te késed élesebb... -
macilaci78
nagyúr
válasz
mAtech #100231 üzenetére
Alapvetően nekem nem lenne ellenemre a német módi. Sógoromék Bécsben laknak, barátnővel összeköltöztek a srác albijában. A lány Linz-ben kapott munkát, a vonaton töltött időt is elszámolják home office-nak. Így elköltöztek a vasútállomástól 1 saroknyira.
Mikor Szegeden laktam, 14 helyen éltem összesen. A lokáció fontos szempont volt: vagy a munkahelyhez legyen nagyon közel, vagy egy preferált bolthoz. A munkábajárás heti 5 nap, a bolt heti 3-4 (friss pékáru, zöldség, gyümölcs), ami rendszeres időtöltés és nem élvezet.
Németországban ezt tartományok közt művelik: komplett családok költöznek akár ezer km-t is munkahelyváltáskor.Szerencsém volt, vagy ismerős, barát volt a tulaj, vagy csak egyszerűen nem járt a nyakunkra. Ha volt valami költség, simán meg tudtuk beszélni. Volt, ahol a 34 éves Lehel hűtőt cseréltük a bérlő költségén újra (hasonló méretben). A villanyszámlán kb 1-1,5 év alatt hozta be az árát. Beköltözéskor mosógépet vettünk a kaució értékében, amit kiköltözéskor kp-ban kaptunk vissza.
De az első albi tényleg gyász volt, mondjuk, Anyám választotta. 1,5 szobás panel, tulaj lakott a nagyszobában, sötétben felkapcsolva a fürdőben a villanyt a csempén a minta szétszaladt... Egyik este főzött egy kis csülköt, közben leült TV-t nézni. Bealudt, én már arra ébredtem, hogy irdatlan büdös füst terjeng a lakásban, a csülökről a víz elforrt, a hús szénfeketére égett a lágasban.
tisn: ha nincs gyereked, akkor a nyugdíjadat sem teremeli meg. Persze előre tudsz gondoskodni a saját vagyonodról. De mi lesz a maradékkal, ha nincs örökösöd? Vagy mi van, ha előbb éled fel, és tervekkel ellentétben tovább élsz?
A gondoskodást el is engedem, nagyon vegyes tapasztalatokat lehet látni, hallani. -
macilaci78
nagyúr
válasz
mAtech #100225 üzenetére
A másik irányból 200k havi bérleti díjból egészen élhető pecót lehet bérelni, ami kerekítve is 20 év alatt hozza vissza a lakás árát.
Innen nézve bérlőként szorgalmaznám a közjegyzői bérleti szerződést, ingóságaimra a biztosítást és nincs több költségem. Festés, vagy egy kiégett izzó? A tulajdonos költsége. -
macilaci78
nagyúr
Gyerekkorom óta ismerem, Dr Juhász Máté.
Lugosi fórumtárs is szegedi ügyvéd, ha jól emlékszem. -
macilaci78
nagyúr
válasz
vizslakutya #100121 üzenetére
Előbb tedd bele a ledet.
Én pár hete cseréltem izzót, halogént halogénre, azonos típust, de így is állítani kellett.proper: nekem más a tapasztalatom. Legalábbis sima műszaki vizsgaállomás nem vállalta a fényszóróállítást, mert nincs gépük.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
vizslakutya #100106 üzenetére
Ilyenünk van nekünk is, most indukciós tűzhelyen használjuk. Hiámnyzik, hogy az oldalát nem melegíti a gázláng.
Berőkanállal, tálalókanállal nyúlok csak bele, ami fém, amúgy általában fa lapáttal van benne egyengetve a minden. Szerintem már 15 éves is elmúlt... -
macilaci78
nagyúr
Tudtok ajánlani jó endokrinológust magánrendeléssel?
Édesanyám terheléses vércukorszintmérésen produkálta magát, sztk-ban júniusra van időpont... -
macilaci78
nagyúr
válasz
Stylewars_kp #100073 üzenetére
Nagyon. Nem sok lesz az a szellemi tőke, amivel magyarként hozzá lehet járulni.
Egy elektromos autó hardveresen sokkal egyszerűbb egy belsőégésű motorral szerelttől: egyszerűbb motorikusan, valamint a hajtáslánc is. Ez kevesebb mérnökórát igényel, mint amit a hazai Mercedes, Audi, stb autógyárakban.
Szoftveresen pedig kb ugyanaz kell hozzá, de azt a részt a többiek sem Magyarországon végzik, végeztetik. -
-
macilaci78
nagyúr
válasz
garga pista #99816 üzenetére
Apám címével.vam regisztrálva.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
garga pista #99814 üzenetére
Édesanyám miatt kérdezem. Még emailcíme sincs...
-
macilaci78
nagyúr
válasz
SirRasor #99782 üzenetére
Kb 1 óra nekem a munkábajárás egy irányba tömegközlekedéssel, erre BT fülhallgatót használok. Szóval ez túl sok...
Viszont most egy Xiaomi Air Buds 5-re váltottam, bekapcsolva az aktív zajszűrést olyan zen csend van a munkahelyen zenehallgatás nélkül is, hogy nem hittem el! Az utca zaja, bent a fan coil ventilátorok, semmi! Kb 20-30%-kal alacsonyabb hangerőn hallgatom a zenét, mint korábban és akkor sem volt hangos. Amikor letettem magam elé az asztalra a fülest, nem minden zeneszámot ismertem fel egyből...
-
macilaci78
nagyúr
Mostanra a háztartások nagyobb részében nincs gáz, vagyis a használati melegvíz, fűtés is elektromos. Elterjedtek a klímák, amik nyáron fogyasztanak. A személyi számítógépek is hozzátesznek.
(Nálunk a decemberi áramfogyasztás az átlag havi duplája, megy a sütés, főzés ezerrel.) -
macilaci78
nagyúr
válasz
SirRasor #99704 üzenetére
Hu-Go köteles útszakaszon az útdíjat megfizetve közlekedhet, kresz szerint várakozhat arra alkalmas parkolóban.
Nem kell a szöcskének járatnia a motort, elég, ha a hűtős pót generátora jár nyáron egész éjjel, mikor mindenki nyitott ablaknál alszik.Öcséméknél lakó-pihenő és fizető övezetben emelőhátfalas 7,5 tonnás teherautó parkol rendszeresen. Ott lakik a tulaj, megkérte rá a várakozási hozzájárulást és ennyi.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest