Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
FoxiestFox #100305 üzenetére
Van, aki Ladázik, vagy más retro autóba öl energiát, időt, pénzt. Miért lenne ő hülyébb, mint aki ugyanezt csinálja retro számítógépekkel, notebookokkal?
-
válasz
FoxiestFox #100302 üzenetére
Azért vetettem fel a témát mert magyarországon általában az a jellemző hogy a ladások eredeti állapotban szeretik felújítani a kereklámpás ladákat, és nem számolnak azzal a lehetőséggel hogy a kereklámpásokba könnyen be lehetne építeni a kései kockaladák 1.7i motorblokkját, és ezzel egy olyan autóhoz juthatnának amely a mai forgalom ritmusával teljesen fel tudná venni a versenyt. Ezzel szemben a karburátoros 1200/1500 blokkok némi kívánnivalót hagynak maguk után ami a telejstményt illeti, és sokszor a mai forgalomban már nem elegnedő a teljesítményük. Szóval a véleményetekre voltam/lennék kíváncsi hogy a magyar lada rajongók miért ragaszkodnak ennyire az eredeti karburátoros blokkokhoz ? Magam nem kívánok egyedi ladát építeni, sőt nem tervezek semmilyen autót sem vezetni, sem jogsit letenni, legfeljebb forgalom elől elzárt területen tenni próbakört egy ladával.
-
válasz
FoxiestFox #100097 üzenetére
2002-es autót?Az autó megérdemelné mert szeretem csak a festés(lakkozás) megfizethetetlen.
veze:
1984-ben igazoltattak akkor még kismotorral utána 2006-ban a trabimmal és ma.Már kezdem egy picit "soknak" érezni -
válasz
FoxiestFox #100068 üzenetére
Majd egyszer próbáld ki haverokkal pár sör mellett, az az igazi! -
ShadowX
őstag
válasz
FoxiestFox #99807 üzenetére
Főleg, hogy a jelszónak is olyan bonyolultnak kell lennie manapság, hogy jelszókezelő nélkül (amihez meg biometrikus azonosítás szükséges) esélytelen a kezelésük és használatuk.
-
martonx
veterán
válasz
Ebben egyébként maximálisan egyetértek. Sajnos egyre több a kretén, és ezt mindenki megszívja, nem csak a kretének, akik fel sem fogják, hogy miattuk szív mindenki.
Olyan ez, mint a sebességkorlátozás, meg amikor valaki 60-nal megy az országúton 90 helyett, aztán nem érti, hogy valaki miért vállal be mögötte életveszélyes előzést, és hümmög, hogy lám milyen veszélyes rohanni.
Vagy a fordítottja, amikor meg 50 helyett 130-al versenyeznek, amire az a válasz, hogy akkor legyen 40-es sebességkorlátozás, hagy szívjon mindenki, pár díszfasz miatt, akik ugyanúgy továbbra is leszarják a szabályokat.
Ilyen világot élünk. -
válasz
"user/pass és kész, efelett minden csak kényelmetlenség, és az internet valaha kényelmes volt."
Ezzel 100%-ban egyetértek.
-
martonx
veterán
válasz
FoxiestFox #99678 üzenetére
Megkérdezhetem, hogy mi volt win11-ben ami annyira zavaró a win10-hez képest? Eléggé ugyanolyan a kettő.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
FoxiestFox #99462 üzenetére
Mi péz vót?
-
tlac
nagyúr
válasz
FoxiestFox #99462 üzenetére
és nem homályos?
-
tlac
nagyúr
válasz
FoxiestFox #99457 üzenetére
Személy szerint inkább játszom alacsonyabb felbontáson natívon, minthogy magasra skálázzak és nőjön a válaszidő / megjelenjenek artifactok.
Mondjuk én több mint egy éve visszatértem egy nagy crt-re, tehát nyugodtan használhatok alacsonyabb felbontást, az eredmény éles lesz, nem úgy, mint lcd-n hogy bármi ami nem natív, egy mosott kaksó képét ölti magára.
ahogy írod, lcd-n nem sok opciód van ha nem bírja a kártya még low-n se
viszont a skálázással manapság már így is sokkal jobb a helyzet, mint régenegyébként ha nagyon akarod, megoldható most már egész jól pixel duplázással is
pl. 4k-n tudsz egész számos skálázást csinálni 1080p-ről driver-ből és úgy egyáltalán nem homályos
viszont ezzel a grafikai elemek (menük, feliratok, stb.) is nagyok lesznek, míg ha a játékba be van valami skálázó építve, akkor nemmilyen crt-t használsz?
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
FoxiestFox #99382 üzenetére
Miután kijelentették, hogy csak összeszerelést hoznak és fejlesztést nem így csak a sori meló marad. Ezeknél a cégeknél pedig hozzák magukkal a távol keleti kultúrát. Heti 6 nap 10-12 óra. Reméljük nem lesz igazam.
-
CMR
tag
válasz
FoxiestFox #99304 üzenetére
Ő meg a munka...
-
tisn
addikt
válasz
FoxiestFox #99185 üzenetére
csak novembertol aprilisig.
-
válasz
FoxiestFox #98607 üzenetére
Régen is mérgező volt az azbeszt csak nem foglalkoztak vele úgy vélem azt gondolhatták,hogy ha össze van préselve és ragasztva akkor az már "bajt nem csinál" csak az idő bebizonyította,hogy a pala lemezek,hullámpalák igen is bomlanak és az azbeszt újra elszabadul.Az Unió szerint a vályog is veszélyes hulladék pedig az kimondottan természetes anyag mivel az egy egyedi összetételű agyag fajta és szalmát szoktak még beledolgozni a fizikai stabilitás érdekében de van,hogy csak hidraulikus préssel formába préselik,szárítják és kész is a tégla.Anno mi is csináltunk majd 10.000 téglát elég kemény meló.
-
ShadowX
őstag
válasz
FoxiestFox #98485 üzenetére
Aki nem akar újonnan.
Viccet félretéve azok az alkatrészek, amik miatt úgy gondolod, hogy nem adható tovább, cserélhetőek (fejek).A többi pedig olyan mint bármilyen másik használt termék.
-
tisn
addikt
válasz
FoxiestFox #98314 üzenetére
messze nem birtam annyit felrerakni, ami eleg lenne a nyugdijbavonulasra. persze hozhattam volna par mas dontest korabban, pl. ha nem vallalok gyereket tuti nyugdijas vagyok most
-
duo
addikt
válasz
FoxiestFox #98309 üzenetére
Latom hogy tobb hellyel kell kapcsolatot tartani. ami nem gond, de csak kb nyárra lesz jogsim. Mondjam nekik hogy addig buszozok?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
FoxiestFox #98312 üzenetére
Anno 15-20 éve én is pályáztam sofőr állásra valamelyik autós bolthoz, de autószerelői végzettség, vagy alkatrészismeret híján be se hívtak.
Ezek szerint amikor nem kocsin ül az ember, akkor más feladatot kell ellásson, ami persze nem baj, csak a hirdetésben nem ez szerepelt. -
tlac
nagyúr
válasz
FoxiestFox #98302 üzenetére
A már más által említett scrum master is ilyesmi lehet, csak interaktívabb. Bennem is felvetődött már, de most nem tudok rálöttyinteni 700k-t egy képzésre, pedig relatíve organikusan következne abból, amit most csinálok.
De vannak még ilyenek, pl Product owner, az is tilitoli és igazából nem kell hozzá valódi skill semmiben, csak sok érintett területről kell felszínes ismeret.
én írtam azokat
nem tudom, hogy mennyire fontos, hogy legyen róla papírod is, mert egyébként az agile/scrum stb. dolgokat gyorsan meg lehet tanulni magadtól isa product owner-en gondolkoztam, hogy felsoroljam-e, de kb. ugyanazon a vonalon mozog, mint a business analyst
-
tlac
nagyúr
válasz
FoxiestFox #98208 üzenetére
nem igazán olvastam még korábban ilyen véleményeket, hogy bárkinek segített volna egy légtisztító a por ellen
és ilyen szempontból nekem is ugyanez a tapasztalatommit használtok?
-
azbest
félisten
válasz
FoxiestFox #98202 üzenetére
az nem helyettesíti a takarítást
De komolyra fordítva, az a levegőben maradó pár mikronos port szűri meg, a normál por nagyobb, leülepszik szépen mindenre, nem fogja a levegőből összeporszívózni a légtisztító sajnos. -
tlac
nagyúr
válasz
FoxiestFox #98202 üzenetére
az nem oldja meg
-
válasz
FoxiestFox #98153 üzenetére
Már megoldódott
-
Bogyi007
veterán
válasz
FoxiestFox #98069 üzenetére
Itt van egy hasonló gép az üzlet kínálatából ahol én is vettem - a különbségeket sorolom.
X260 Laptop (ThinkPad) - Type 20F5
Sorozatszám:XXXXXXXX
Gép típus modell:20F5S2RG0GProcesszor
1x 6th Generation Intel® Core™ i5-6300U Processor(Core i5-6300U)
Memória
1x 4GB DDR4-2133
Operációs rendszer
Windows 10 Pro 64(EN:English,FR:French,IT:Italian,DE:German,NL:Netherlands Dutch)
Merevlemezek
1x 128GB helyett- 500 GB Hdd-vel kértem
Vezeték nélküli hálózat
1x Intel® Wireless-AC 8260 2x2 AC & Bluetooth® 4.1
Portok
1x 2 USB 3.0; Mini DP; Docking/Port Replicator; Ethernet; HDMI; 1 Always On USB 3.0; Microphone/Headphone Jacks
Kamera
1x 720P HD
Grafika
1x Intel HD 520
Monitorok
12.5" HD
A gép belső akkumulátora másfél - két órát visz terheléstől függően. Jelenleg 69%-os állapota van stat program szerint.A billentyűzete nem működött megfelelően, erről tájékoztatva lettem és az alaplapról lett lehúzva (ettől fizikailag még ott volt a gépben) mellé kaptam egy Usb-s magyar Dell billentyűzetet.
Ezért fizettem 29990 forintot és 6 hónap garanciát kaptam, számlával és a szétcsavarozható helyeket leragasztották matricával ami a garancia meglétét igazolta.
Ezután vettem egy BT billentyűzet - amit a tablethoz egyébként is szintén venni akartam 1600-1700 forintért.
Aztán vettem SSD meghajtót és másik Ramot a gépbe vadonatújan, garanciával az Emagról, valamint külső házat (2000 Ft) a HDD-hez amit kivettem a gépből.
Végül postaköltséggel együtt 7590 forintért egy vadonatúj billentyűzetet is vettem a régi helyére (francia kiosztás) amit 6000 forintért szereltek be a notiba - én nem tudtam volna megcsinálni ezt bevallom) - ehhez így járt magyar matricakiosztás isKi lehet számolni így hogy mennyibe került a gép összesen - ellenben rengeteg fontos alkatrész így vadonatúj és több éves garanciával is rendelkezik.
És akkor várom hogy te hasonló X260-as notit mennyiért tudnál most venni és hozzá felmutatni garancialevelet is....
Részemről lezárva.
-
garga pista
őstag
válasz
FoxiestFox #98029 üzenetére
Monitort kevesebbet javított, de a helyi számtech boltos anno hozott hozzá azt is. Írj egy márka-típust privátban és rákérdek
-
SirRasor
addikt
válasz
FoxiestFox #97965 üzenetére
-
válasz
FoxiestFox #97897 üzenetére
Na ezért érdemes az embernek magába beszélni és mennyi problémát ki is lehet zárni
DarkByte: Nekem is Mikrotik routerem van de egy barátom állította be vagy 3-4 éve
-
tlac
nagyúr
válasz
FoxiestFox #97890 üzenetére
de ha már youtube-ra belépsz és pl. ugyanazt az email címet is használod a banki cuccokhoz, esetleg még a jelszót is, akkor abból már sok jó nem következik
-
macilaci78
nagyúr
válasz
A beszélgetésindító hirdetésben a nyert TV google meets kompatibilis, van benne mikrofon és webkamera. Mindezt sokan beteszik a hálóba az ággyal szemben, a kanapé elé, szállodai szobákba, tárgyalókba, ahol azért néha-néha lehet olyat is látni, amit az ember különböző okokból kifolyólag, de biztosan nem tárna ország-világ elé.
-
válasz
Én egy kicsit következetesebben és összetettebben gondolok a TV-k gyenge védelmére.
Belejut a TV-dbe mert szinte 0 a védelme azon keresztül a hálózatodra és onnan a telefonodra,laptopodra és már mindened az övé is.
-
válasz
FoxiestFox #97888 üzenetére
Én elég szkeptikus vagyok az összes TV OS-el kapcsolatban.
Kivénhedt mobil telefonok alapjain nyugvó hardver amely kap egy alap szintű OS-t amire a gyártó azt mondja,hogy "biztonságos". -
válasz
FoxiestFox #97882 üzenetére
Az a baj, hogy amíg monitorból gyártanak x mennyiséget, okosTV-ből meg n szer x mennyiséget, ezért is olcsóbbak. Ha a te kedvedért gyártanának pár darabot az okosTV alapra okosság nélkül, az meglepő módon nem olcsóbb lenne, hanem drágább a kis széria miatt. Úgyhogy a legolcsóbb megoldás hogy okosat veszel és ignorálod az okosságát...
-
DarkByte
addikt
válasz
FoxiestFox #97879 üzenetére
Csakhogy TV-knél sokszor más subpixel elrendezést használnak, pl. gyakori BGR a monitorok RGB-jével szemben, ami már kihat a szöveg minőségre (habár ezt még a Cleartype képes lekövetni konfigurálással).
Viszont WOLED-nél (LG) pontosan ugyanaz a WRGB subpixel layout van a monitornak szánt paneleknél is mint a TV-knél is. Totál ugyanaz a panel kerül bele, csak más a körítés. (legalább is legutóbb mikor néztem, pl. ASUS ROG OLED széria). Nem is tökéletes az összkép Windows-al mint itt egy kisregény részletezi.
-
válasz
FoxiestFox #97879 üzenetére
Nem a jelforrás különbözik, hanem az RGB alpixelek elrendezése. Ezért van az, hogy ami apróbetűs szöveget monitoron simán lehet olvasni, TV-n elmosódott paca...
-
válasz
FoxiestFox #97875 üzenetére
Nincsenek. Viszont ez nem véletlen, egy monitornak más követelményeket kell teljesíteni, mint egy TV-nek. pl. a frissítési frekvencia, a világítás, vagy az alpixelek eloszlása a szövegmegjelenítés miatt stb.
Viszont jó hír, hogy az összes ilyen okos izét ki lehet kapcsolni, ha elég a TV minősége is monitorként használva. Legalábbis az én LG OLED-emnél ki lehet. Sokáig én is néztem a bekapcsoláskor az ajánlót meg minden csilivili felesleges vackot, de aztán úgy voltam vele, hogy nehogymár ne lehessen kikapcsolni ezeket. És ki lehet, most ha megnyomom a bekapcsoló gombot, akkor egyből az utoljára nézett csatorna jön be. -
válasz
FoxiestFox #97871 üzenetére
Van ilyen, úgy hívják, hogy monitor
-
válasz
FoxiestFox #97866 üzenetére
Eddig nem volt vele gond mert bekapcsoltam és "húú de okos vagyok" ikonok 30mp-es mutatása után már tudtam is TV-nek használni a TV-t.
De most még azt is nekem kell kiválasztani,hogy mit akarok kezdeni vele....
Jobbra,balra,fel,le nyíllal kiválasztom a TV-t 10~15mp és már TV-re is áll és még 10~15mp mire be is jön valami adás.
Véletlen műve volt a frissítés de az tény,hogy felcseszett rendesen...
Legalább építenék meg úgy ezeket a vackokat,hogy egy mozdulattal ki lehessen belőlük "szedni" az okosságot és továbbra is teljes értékű TV-k maradjanak de nem így csinálják sajnos.
Attól,hogy nem kötöm netre ugyan úgy a bekapcsolást követően végig mutatja azt a sok vackot ami engem nem érdekel... -
SirRasor
addikt
válasz
FoxiestFox #97711 üzenetére
Elmondom mit: telerakják "tweaker" programmal, ami minimum ott ül a memóriában és egymást is nyírják.
Több gép is átment rajtam, ahogy teljes újratelepítést kért a gazdájuk, aztán csak pislogtak, amikor közöltem velük, hogy reinstall nélkül megcsináltam, csak leszedtem a sok fost, amit rápakoltak.Az örök kedvenceim: minimum 2 AV egymás mellé telepítése, de biztonság kedvéért talán egy 3. is kell
-
Protezis
őstag
válasz
FoxiestFox #97512 üzenetére
Négy éve hasonló beszélgetés zajlott le a kollégám és köztem. Akkor én értetlenkedtem, hogy mi a fenéért akar 350k-400k-ért 5K-s monitort venni. Néhány éve nem tudtam elképzelni, hogy iPhone-t használjak. Most itt tartok. 5K-s monitort nem tervezek venni (nem feltétlenül az ára miatt), de ha egy 4K-s megfelelő lenne, akkor simán elköltök erre még 100-150 ezret. Egyébként rengeteg fotós, videós, meg programozó használ 4K 27" monitort, majdnem biztos vagyok benne, hogy nekem is megalkuvás nélküli választás lenne.
-
szabzoltan1
tag
válasz
FoxiestFox #97316 üzenetére
Őőő. . . Ez igy igaz. 🤪
-
mAtech
aktív tag
válasz
FoxiestFox #97245 üzenetére
Szép új világ...
-
SirRasor
addikt
válasz
FoxiestFox #97245 üzenetére
Miért, a külvárosban 80-120 milláért van?
-
fradi81
veterán
válasz
FoxiestFox #97216 üzenetére
.
-
Rawulf
őstag
válasz
FoxiestFox #97157 üzenetére
Figyi! Nem akarom mondani, hogy melyik nyomdai cég járt ugyanígy ebben a
vármegyében, mert beperelnek üzleti titok megsértése miatt, de ők is pont így jártak, pedig előre tudták, hogy konzolra akarják majd felszerelni.
Én már se monitort, se TV-t nem veszek úgy, hogy nincsenek rajta VESA lyukak.
Persze azt is nézni kell, hogy milyen lyuktávolságok vannak, mert ha rossz VESA konzolt veszel, akkor nem bírod felszerelni rá. Vagy nem bírja el... szóval a terhelhetőséget is nézni kell. -
macilaci78
nagyúr
válasz
FoxiestFox #97152 üzenetére
Nyomdában dolgozik, A4-es lapból olyan magas talpat tesz alá, amilyet akar, kimondottan jól skálázható.
-
válasz
FoxiestFox #97155 üzenetére
De nem olyat vettem, mert benéztem, ezért most bukok rajta egy keveset. Evvan...
-
Rawulf
őstag
válasz
Én megértem, ha grafikai munkához PIVOT/VESA felfogatású monitort szeretne inkább.
-
válasz
Ennek ellenére én feltétlen el akarom adni
-
tlac
nagyúr
válasz
FoxiestFox #96992 üzenetére
rókázd le
-
tlac
nagyúr
válasz
FoxiestFox #96987 üzenetére
pedig ha van mpl automata mindkét oldalon, az a legjobb
az ott van a következő munkanapon miután felveszik és olcsóbb is, mint a foxpost -
válasz
FoxiestFox #96989 üzenetére
Házhoz a a legtrébb megoldás
A feladó berakja a dobozba majd felveszi a foxpost kocsi 1 esetleg 2 nap.Bekerül a központba ott legalább 1 nap amíg pihen talán másnap megrendelik az MPL futárt aki a csomagért megy és felveszi az megy az MPL központba és 1-2 napon belül kiszállítja.
Ha mindenki ügyes,gyors és sehol sem kerül porszem a gépezetbe akkor is 5 nap -
válasz
FoxiestFox #96987 üzenetére
Nekem meg mindig címre kell és ha Foxpost-al adja fel valaki akkor az hosszadalmas.
Az,hogy a Foxpost feladással eljön egy csomag címre 1000Ft-ért 5-7 munkanap alatt vagy 1500-öt kifizetek az MPL-nek azt másnapra ott van akkor inkább a másodikat választom... -
válasz
FoxiestFox #96980 üzenetére
Gázkonvektorok kémlelő ablakába is csillám lapot raktak
-
garga pista
őstag
válasz
FoxiestFox #96980 üzenetére
Az a kis lemez a belül ahol a mikróhullám bejön a mangetron felől. Érdemes tisztán tartani, mert ki is tud akár gyulladni az zsírtól.
4ron: Nekem van adapterem, tudok adni, legkorábban szombaton leszek ottohn most éppen, ha átugrasz érte.
Megkérdem fatert, nincs-e csillámlemeze, még lehet az is akad, mert szokott hébe-hóba mikrót (is) javítani. -
Rawulf
őstag
válasz
FoxiestFox #96964 üzenetére
Nem akarsz 4 felé particionálni egy 256GB-os SSD, hogy aztán töredezettség-mentesítsd a 64GB-os rendszerpartíciót???
-
tisn
addikt
válasz
FoxiestFox #96962 üzenetére
kb. miota megvan, 97%-on all a patriot ssd-m.
-
válasz
FoxiestFox #96958 üzenetére
Ez kb. olyan mondás mint amikor meg akart győzni egy eladó,hogy a 95%-os kondíciós Samsung SSD pont olyan jó mint egy hibátlan.Csak annyit írtam neki,hogy a 95%-os kondíció olyan mint amikor észre veszel az autód kerekébe egy szeg fejét....
-
-Tsaba-
tag
válasz
FoxiestFox #96872 üzenetére
Tipik előző generációs tulaj/vállalkozó, jó csajokkal mindent el lehet adni alapelvvel...
-
fradi81
veterán
válasz
FoxiestFox #96737 üzenetére
Árulnak még ilyet itt is egy ilyen fapados philips van, tv box+coreelec és a szülők digi előfizetésével nézhetőek a digionline csatornák meg az m4sport és társai.
-
proper
őstag
válasz
FoxiestFox #96732 üzenetére
Lehet, direct one, lehet külön is de ha van már szolgáltatásod kapod mellé, anyumnál van a műholdas azt használom én is
okostv applikáció és ott van szinte az összes csatornájuk
És vissza is nézhető később is, forma1 et sose tudom élőben nézni, eddig én is töltögettem és este néztem meg míg be nem ugrott ez, most csak hazaérek elindítom és megy azonnal, nem kell várni semmire nem kell másolgatni a laptoprólsok távirányító hoz pedig szinten okos tv kell okos távirányítóval és akkor elég 1, mindent visz
nekem lg van és gyönyörűen viszi a Thome beltérit is
a soundbar automatikusan kapcsolódik hozzá sem kell nyúlni
1 táv van az asztalon és kész -
tisn
addikt
válasz
FoxiestFox #96732 üzenetére
ingyenes stream szar, elofizetni meg minden liga minden meccsere meg dragabb, mint a tv.
de en boomerkent soxor kapcsolgatom a tv-t, latok egy jo filmet, elkezdem nezni, aztan reklamszunetben lehuzom es folytatom jo minosegben
-
tisn
addikt
válasz
FoxiestFox #96728 üzenetére
nem nezel focit azert. minden masra jo az ncore, de focit csak tvn tudok nezni.
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
FoxiestFox #96728 üzenetére
Hát, legfeljebb csak a nyugdíjasok nézik manapság, szinte nem is tudok olyat rajtuk kívül, akinek van türelme a másfél órás filmet negyedóránként 10 perc reklámmal megszakítva végigszenvedni.
-
válasz
FoxiestFox #96707 üzenetére
Olyan 2 éve.Volt kis főnökasszonyom járt vele nem dicsérte agyon
-
Bogyi007
veterán
válasz
FoxiestFox #96704 üzenetére
Szeged és Hódmezővásárhely között a helyi HÉV kvázi.
-
válasz
FoxiestFox #96704 üzenetére
Lázár álma vagy lázálma
Egy nagyobb sebességre képes villamos szerűség ami Hódmezővásárhelyet köti össze Szegeddel
-
macilaci78
nagyúr
válasz
FoxiestFox #96570 üzenetére
Én már nagyjából kitaláltam az ideális lakhelyemet: egy 100 méteres természetes erdősávval körbevett tanya mondjuk 3 hektáron, 10 perc sátatávra az M4 metró.
Az erdősáv déli külső oldalára napelempark szigetüzemmel, elektromos hűtés, fűtés, fúrt kút, Husquarna robotfűnyíró, murvás út, ami a főúttal átelennes oldalról jön be a tanyára.A legnagyobb fájdalmam amellett, hogy nincs ilyen, még kifizetni se lenne kedvem. Kicsiny országunk vezetőjének, bizonyos O. Viktornak sem jött össze, kénytelen volt Felcsúton építkezni és a metrót kisvasúttal, az erdősávot stadionlelátóval pótolni.
-
lorcsi
veterán
válasz
FoxiestFox #96501 üzenetére
Fasza kardio
d3 vitamint nem kell szedni
es az orrodat is tisztitsa
nap vegi fizikai faradtsag egeszen mas erzes -szerintem jobb -
quailstorm
félisten
válasz
FoxiestFox #96379 üzenetére
MAXDATA
Nincs ThinkPadem, csak Gericom, Fujitsu meg MAXDATA. -
Rawulf
őstag
válasz
FoxiestFox #96258 üzenetére
Star Trek : "Milyen jellegű az orvosi vészhelyzet?"
Legalább azt lenne jó tudni, hogy laptop vagy asztali gép...
-
Rawulf
őstag
válasz
FoxiestFox #96174 üzenetére
Úgy vettem észre, hogy az AM4 alaplapok többségénél instabilitást okoz.
A leglátványosabban egy TUF GAMING B550M-E Ryzen 5600G kombónál jött ez elő. -
lorcsi
veterán
válasz
FoxiestFox #96124 üzenetére
Persze, asszem program is van… tegnap vagy meg ma is
-
válasz
FoxiestFox #85718 üzenetére
-
válasz
FoxiestFox #85430 üzenetére
Rossz a hangom így énekelni sem szeretem de hallgatni sem
-
SirRasor
addikt
válasz
FoxiestFox #85340 üzenetére
Gugli semmit se dob. Mi történt?
-
martonx
veterán
válasz
Nagyon remélem!
-
Frenky89
addikt
válasz
Le vagyok maradva. Mi történt?
-
Rick4
félisten
válasz
FoxiestFox #83476 üzenetére
Nem ez a hiba..
-
macilaci78
nagyúr
válasz
FoxiestFox #83423 üzenetére
Rendszeresen ajánlanak budapesti fogorvost is a Szeged topikban annak ellenére, hogy a kérdező Szegeden keres.
-
_Petya_
őstag
válasz
FoxiestFox #82974 üzenetére
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
FoxiestFox #82403 üzenetére
Adom.
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
FoxiestFox #82368 üzenetére
El volt törve az alsó műanyag elem, plusz a fedlapban a tőanya is, végül is igen.
-
Doggy dog
senior tag
válasz
FoxiestFox #82296 üzenetére
Annyira azért nem kicsi
3,5 éves
-
válasz
FoxiestFox #82114 üzenetére
Ha nem nyúlnak hozzá nem cseszik el.Meg "vevőmágnes"
-
tisn
addikt
válasz
FoxiestFox #82076 üzenetére
nem szegedi a csaj, itt nem ismeri a dokikat
viszont tobb emberkenek van itt felesege, gyereke, szoval biztos tudnak par tippet adniIRL ismerosoktol mar kaptam tippeket, de azok nem voltak eddig szimpik, szoval itt is probalom
annyira nem surgos (es gratulalni se kell), csak egy doki kellene)
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
Lehet, hogy sürgős és megpróbálnak minden forrást.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Lehet, hogy távoli tyúkólból való és az orvos nem jár mellé.
-
pintyesz
senior tag
válasz
FoxiestFox #82019 üzenetére
Ja és chrom alatt nincs ez.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
FoxiestFox #81680 üzenetére
Lul. 1 darab.
-
martonx
veterán
válasz
FoxiestFox #81668 üzenetére
Árus válogatja, belépőt lehetett, lángost, üdítőt is lehetett.
-
Cyrin
addikt
válasz
FoxiestFox #81659 üzenetére
-
macilaci78
nagyúr
válasz
FoxiestFox #81543 üzenetére
Nem a frissítés a tákolás, hanem a frissítés nyomán jelentkező hibák orvoslására tett kísérlet jelentheti azt.
Sajnos lehetnek olyan hibák, amik a legképzettebb szakikat is megakasztják és vagy nem tudnak rá megoldást, vagy a megoldásra szánt energia már bőven kifut egy clean installt minden egyéb program telepítésével, beállításával együtt.elvárható, hogy működjön is (én ritkán használtam, de sosem volt vele gond) - itt is elvárták, és nem működött maradéktalanul. Lehet, hozzád kell elvinni.
Én is próbáltam, 3-6 hónap használat megadta magát, Win7 Ultimate-ről frissítettem. Eltelt egy év, mire clean installra adtam a fejem és bepróbálkoztam a Win7 telepítőkóddal. Elfogadta, minden happy. Nálam a hálózati vezérlőket dobta el, de úgy mindent: se lan, se wifi, se hozzáadási lehetőség. 1-2 hétre rá a grafikus felület és a kurzor közti kapcsolat veszett el: mozgott ugyan a kurzor, de kattintást nem érzékelt, mintha az ikonnak nulla területe lett volna. Billentyűparancsok persze mentek. -
Kékes525
félisten
válasz
FoxiestFox #81132 üzenetére
Rendszeresen járok. Sajnos engem nem az szokott megvizsgálni. Beajánlhatnál neki.
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
FoxiestFox #81132 üzenetére
Akkor érdemes volt jól látni! Vagy csak tapogattál?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
FoxiestFox #81082 üzenetére
Helyet foglal, zajos és ahol kidugod a csövet, amellett jön be a zaj és a meleg, na meg kerülgeted szezonban, szezonon kívül tárolod valahol és télen nem fűt, ha kellene.
Valami csendes, hűtő-fűtő inverteres beltéri egység a szükséges helyiségekbe és hozzá 1-2 kültéri egység.
-
válasz
FoxiestFox #80793 üzenetére
Dupla hozzászólás volt.
-
veze
őstag
válasz
FoxiestFox #80790 üzenetére
számolás közben kopik :-))
-
macilaci78
nagyúr
válasz
FoxiestFox #80400 üzenetére
Már későn írok, lehet, de a Context. Vagy Sebők. Előbbi ruhagyár, lehet, nem boldogulsz vele. Utóbbi maszek, szerintem csak pénz kérdése.
Családban nincs senkinek varrógépe és vasalója? Nem olyan bonyolult művelet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gumi és felni topik
- Warhammer 40.000
- Automobilista 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest