- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
davidcsaba93
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek van kölcsön 1 napra pentalobe ts1 csavarhúzója iphone szereléshez? Vagy esetleg tudtok egy helyet ahol lehet találni ilyet nem aranyáron? -
davidcsaba93
aktív tag
válasz
quailstorm #82474 üzenetére
Sziasztok!
Keresek laptop hűtő ventillátort Szegeden. Lehet bontott működőképes is, a lényeg a vastagság, maximum 5mm legyen.
Bocsánat, nem a hozzászólásodra akartam válaszolni. -
davidcsaba93
aktív tag
Valaki nem cserélné a 2x8gb 2400mhz ddr4 kitjét 16gb 2133mhz-es modulra Szegeden?
-
davidcsaba93
aktív tag
válasz
hodigy #59560 üzenetére
Odáig nem jutottam el szerencsére hogy belém kössön, csak amikor a második ember is "elhajtott" a pénztár környékén, ahogy láttam nem kellett volna neki sok, hogy rámmozduljon :S
Érdekes egyébként, hogy az emberek annyira sietnek és bizalmatlanok, hogy meg sem várták amíg befejezem már tereltek is le -
davidcsaba93
aktív tag
válasz
FoxiestFox #59557 üzenetére
Igen ott, a Media Marktban
. Egyébként ma pont arra volt dolgom, megpróbálkoztam egy kis direkt marketinggel, de sajnos a biztonsàgi őrön kívül senki nem értékelte a próbálkozásom
-
davidcsaba93
aktív tag
Van egy 15000 ft értékű ajándékutalványom, mondjuk 12000 ft-ért eladnám. Aki egyébként is ott vásárolna nem járna rosszul vele.
-
davidcsaba93
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tervez mostanában a szegedi Media Markt-ban vásárolni legalább 15000-20000 ft értékben? -
davidcsaba93
aktív tag
Valaki vállal monitor javítást Szegeden? Egy valószínűleg kondenzátor hibás lcd moncsiról lenne szó..
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest