Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #101005 üzenetére
Jo de azt mar nem hasznalod csak a chipet...
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #101003 üzenetére
mit erdekli a magnes a chipet?
-
tisn
addikt
válasz
garga pista #100919 üzenetére
igen, pontyosan.
-
tisn
addikt
válasz
garga pista #100916 üzenetére
de kell, kb. kozepallasban van a csap. vizko volt takaritva vagy 3 eve.
-
tisn
addikt
válasz
garga pista #100914 üzenetére
asszonynal 80 literes van, vellany, nem tudom milyen hofokra rakva.
a fia ki szokta hasznalni, mi varhatunk fel orat, hogy legyen valaminekem jo az atfolyos, az biztos nem fogy ki
-
tisn
addikt
válasz
garga pista #100912 üzenetére
furdokadhoz keves, en heti 3-4x lubickolok 1-2 orat a kadban olvasgatva.
3 ember zuhanyzashoz egy 80l mar keves, nagyobb nem is tudom van e. -
tisn
addikt
válasz
SirRasor #100910 üzenetére
fem kad? csereld ki muanyagra. nekem atfolyos kazanom van, nincs gond a vizhomerseklettel. meg a gyerekek miatt mexoktam, hogy nem lehet tul forro, es azota se valtoztattam.
nekem volt tarolos is, azzal is volt gond, messze volt a furdo, keringetoszivattyu kellett ami ment/idonkent forgatta, de azzal vagy 10 fokkal huvosebb lett a viz... joval dragabb is, meg energiat is kajal.
nekem a vellanybojler a halalom, nem lehet vele furdeni.
-
tisn
addikt
válasz
Ted_Beneky #100869 üzenetére
nekem is ez volt a std utvonal.
-
tisn
addikt
válasz
Stylewars_kp #100824 üzenetére
jo ido van, holt maros, rotary tanosveny, tortamuvek suti utvonalat javaslom
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #100790 üzenetére
en mindent veluk vitettem (a tv-t pl. pont azert mert be se fert volna az autoba), pont a torekeny cuccokat nem biznam magamra.
-
tisn
addikt
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #100754 üzenetére
nalam is digi van tvnek, filmet meg n***e-rol geprol nezek.
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #100736 üzenetére
az mar a koltsegmernokok miatt van
-
tisn
addikt
válasz
lorcsi #100591 üzenetére
en is ezert filozom az astran
120k km van benne, ocsem hasznalta 14 even keresztul
a motor rendberakasa nelkul kb. 1-1.2M-ert birnam eladni (1.7+-tol vannak az ilyen alapvetoen jo allapotu, keves futasu masinak)de mit veszek helyette?
oke van egy 2000-es yarisom is varosi szaladgalasra, epp nem surgos nezelodhetnek.
-
-
tisn
addikt
thx a tippeket
-
tisn
addikt
van egy astra h-m 1.4zexp motorral.
vezerlescsere, szivosor csere, ket vezermutengely csere kell szerelom szerint adott ra egy 600k-s ajanlatot. chatgpt szerint kb. 300k. utobbi osszeget meg raszannam, tud valaki ajanlani olcsobb szerelot? -
tisn
addikt
válasz
pulutodurumo #100294 üzenetére
aham
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #100238 üzenetére
tisn: ha nincs gyereked, akkor a nyugdíjadat sem teremeli meg. Persze előre tudsz gondoskodni a saját vagyonodról. De mi lesz a maradékkal, ha nincs örökösöd? Vagy mi van, ha előbb éled fel, és tervekkel ellentétben tovább élsz?
akkor mar kapsz allami nyugdijat, illetve hat a toket nem biztos, hogy fel kellene elni. es rahagyod egy fociklubra vagy kutyamenhelyre.
A gondoskodást el is engedem, nagyon vegyes tapasztalatokat lehet látni, hallani.
ha penzed van, gondoskodas is lesz, a gyerekeket ilyen szempontbol meg hagyjuk.
(de en nem is varnam el, basszus,pelenkaztam mondjuk masfel evig a kolkokt
, o meg pelenkazzon engem 15 evig cserebe?!)
mindegy, ket gyerekem van, ezt mar elbasztam. epp ket jogsiszerzest fizetek epp, meg egy sitabort
(ez also hangon 1-2 evi megelhetes nekem nyuggerkent.)
-
-
tisn
addikt
válasz
totya694 #100143 üzenetére
.Sok embernek egy H4-es izzó cseréje is gondot okoz és az is tud vakítani ha rosszul van berakva (pedig ez az izzó fajta legalább 40 éve jelen van az autókba)
valamelyik automban nagyon szar volt a foglalat, kuzdes volt egyatalan a csere, es fejjel lefele is be lehetett rakni es ugy teljesen szarul vilagitott. -
tisn
addikt
válasz
Stylewars_kp #100077 üzenetére
a masik, hogy meglepne, ha lehetne itthon havi 240 oraztatni. (5*12*4)
de biztos kemeny melo lesz, a sori melo soha nem konnyu. -
tisn
addikt
Én saját magamból indulok ki: soha nem csúsztam meg semmilyen törlesztővel és egyszer sem tudtak rámterhelni semmi extra díjat. Ehhez nem kell agysebésznek se lenni, csak be kell tartani a feltételeket
akkor ugyes vagy. 0-as hitellel mondjuk en sem (10+ evvel ezelott volt 1x-2x), de pl. hitelkartyam van kb. 20-30 eve, ott volt ket honap is, hogy elbasztam a torlesztest.legutobb meg pl. az egyik automra nem valtottam idoben kotelezot.
szerintem nem eri meg a plusz melot a vacakolas, meg az adott esetben par ezer forint hozamot a kockazat, hogy ha elbaszod, soxorosaba kerul.
nem vagyunk gepek, hibazunk.
-
tisn
addikt
válasz
vizslakutya #99837 üzenetére
tudom, harmashatar, mint irtam jartam ott
-
tisn
addikt
válasz
vizslakutya #99835 üzenetére
na akkor mar a magyar is szebb lett, amikor en voltam a nyaron akkor meg az is csak egy atlagos atkelohely volt. es ha jol ertem bekoltoztek a szerbek is, mar nem kell kontener + sator
-
tisn
addikt
válasz
garga pista #99804 üzenetére
thx
-
tisn
addikt
hi. borondon elromlott a cipzar, tescos mister minit mexunt, hova erdemes vinni? thx
-
tisn
addikt
válasz
attilav2 #99795 üzenetére
Hihetetlen szemét és cinikus húzás volt ez a nagybátyámtól,
...
Na ez a teljes újravezetékelés kiverte nálam a biztosítékot teljesen. Remegek az idegtől.igy vegigolvasva a threadet tenyleg van gond fejben bro, ez az utolso hsz egyertelmuen bizonyitotta.
szerintem nagyon rafuggtel erre a fovezetekcserere, kicsit lazulj, tulporogtel, es a vegen meg csinalsz valami faszsagot.
ha a lakas meg edesanyade, akkor meg tenyleg kulonosebb kozod nincs hozza, hogy mit mikor ujit fel, az o dolga.
-
tisn
addikt
válasz
quailstorm #99646 üzenetére
nalam is igy csinaltak. jol mukodik, de kibaszott igenytelen
viszont tizedannyi, vagy meg kevesebb penzben, idoben, mint ha rendesen megcsinaltak volna...
-
tisn
addikt
válasz
ritkaság #99623 üzenetére
az lg utan budik lettek a ruhak, nem volt erezheto az oblito illata
tisztitani meg ugyanugy tisztitom a ket gepet (ugyan oblitorol kozben leszoktam)
plusz akkor meg azt hittem eleg lesz egy 5kg-os, es a bosch praktikusabb 8kg-os gepde a szag miatt csereltem, amugy hibatlan volt
-
tisn
addikt
válasz
vizslakutya #99529 üzenetére
szerintem delejjel tobbszoros aron futenel
kell egy co erzekelo, meg egy jo lakasbiztositas, es nincs gond a gazzal.
-
tisn
addikt
válasz
vizslakutya #99525 üzenetére
ez zart egesteru?
ha az megtartanam, hiba eseten javitas, vagy felujitott ugyanlyan.
ha nem valami olyan hasznaltat rakatnek fel, gazterv es varia nelkul.kondisra akkor valts ha nagyon nagy a gazszamla, de valoszinuleg ugy sem terul meg soha.
-
tisn
addikt
válasz
martonx #99510 üzenetére
teljesen mindegy, hogy mennyi az atveteli arad eves szaldonal. (5ft, cirka egyhetede a lakossagi olcsobbik delejarnak)
esetedben ugy mukodik, hogy termelsz x kWh-t, fogyasztasz y kWh egy ev alatt, akkor az x-y fogod kifizetni, nyilvan savosan. neked nem lesz olyan fogyasztasod, amit 5ft-ert vesz at a szolgaltato.
-
tisn
addikt
válasz
martonx #99505 üzenetére
a szaldos elszamolas nem napi szintu emlekeim szerint.+
[link]
Éves szaldó elszámolás
Az éves szaldó elszámolás azt jelenti, hogy évente csak egyszer kell összesítenie azt a fogyasztónak, hogy mennyi áramot vett ki a hálózatból, valamint mennyit töltött vissza. A kettő közötti különbséget attól függően, hogy pozitív vagy negatív, a fogyasztónak ki kell fizetnie az áramszolgáltató felé, vagy plusz esetén ő kap valamennyi juttatást a szolgáltatótól....
Kezdjük azzal, hogy kire nem vonatkozik a bruttó elszámolás! Azok, akik 2023. szeptember 7-ig jelezték a napelem-telepítési szándékukat, és 2026 január 1-ig beüzemelik a rendszert, azok még az éves szaldó elszámolás kategóriájába tartoznak az üzembehelyezéstől számított 10 évig, tehát rájuk nem vonatkozik a bruttó elszámolás.
tehat a tippem az, hogy szaldos vagy, es eves, vagyis penzugyileg mindegy mikor mos az asszony, meg jo par evig.
-
tisn
addikt
-
tisn
addikt
válasz
SirRasor #99386 üzenetére
igen, biztosan igy volt.
en allatmenhelyet uzemeltetek, engem is kerestek hogy szerzodnenek velem az uzemi etkezde alapanyag beszallitasra(munka torvenykonyve szerint nem letezik ilyen munkarend)
de nyilvan kemeny lesz, szalagmunka eleve nem ecceru, de egyik rokonom dolgozott japan gyarban, hat az sem az a konnyu es laza melo volt.
-
tisn
addikt
válasz
Stylewars_kp #99384 üzenetére
kozlekedes ott borzaszto.
-
tisn
addikt
válasz
Stylewars_kp #99379 üzenetére
mercedest lattad mar? bmwt?
autokat szerelnek ossze, mi bajunk lenne tole? kecskemet, gyor is oriasi fejlodesen ment keresztul, debiben is az lesz, nalunk is remelhetoleg.
-
-
tisn
addikt
erdekel esetleg valakit izuletvedo por, beszerzesi ar alatt 20%-al?
minimalis fogyott belole, nem birom sem megenni sem meginni, de hatha masnak bejon. -
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #99259 üzenetére
persze. csak nem rossz oraber
es nem raktak fel a centirozos porgetore ellenorzesre. (de amugy nincs vele gond)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Automata kávégépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- EAFC 25
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest