Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga pista
őstag
válasz
macilaci78 #101010 üzenetére
Én 2010 óta Erstés vagyok. Kb. egy hónapja kaptam új betéti kártyát, de még Mastercard Start-ot kaptam, előtte is Mastercardom volt. Van hitelkártyám is, az Visa volt mindig. Mondjuk sztem nincs nagy jelentősége manapság a kártya gyártónak, mindenhol elfogadják mind a kettőt. Talán ebay-en vagy vmi más külföldi oldalon jártam úgy 1x, hogy csak az egyiket fogadta el. De jó ideje ahol lehet PayPal-al fizetek inkább, vagy ott a Revolut.
-
garga pista
őstag
válasz
SirRasor #100965 üzenetére
Erre akartam írni, azt elmaradt
Én a Lidl/Aldis állomásokat nem javaslom. Jópár éve volt az egyikből azt eladtam, aztán pár éve vettem egyet ismét, hulladék sz.r a betekintési szöge, olyan mintha merülne az elem benne hiába van új belerakva. Egyszer vettem egy esőmérőt, az meg gyári hibás volt. Mire visszavittem persze nem volt másik, pénzt visszakaptamA mostani Auriol márkájú, a régieket nem tudom mi volt. De amúgy maga a márka nem feltétlen rossz, mert van egy analóg DCF-es faliórám ugyanilyen, szintén a fenti boltokból az meg tökéletesen.
Ellenben szüleimnél van egy több mint 10 éves Emos állomás, annak jó a szöge, évente 1x kell elemet cserélni benne.
Egy ideje nézegetem én is mit kellene a fenti Lidl vacak helyett, Conradban érdemes nézelődni, ott elég jókat árunak, csak minden jóval drágább. Ha ott találsz vmit érdemes Guglizni máshol van-e. Illetve van Otthoni időjárás-állomás topik is ha olvasgatni akarsz -
garga pista
őstag
Sziasztok!
Nincs valakinek véletlen Displayport -> VGA átalakítója eladó?
Van mindenféle átalakító itthon, persze pont az nincs ami kellene -
garga pista
őstag
De mi kevés?
Mamámnál 200 l-es villanybojler van, na az mindenre is elég. 4 ember le tudott kádban fürdeni simán. Nála éjszakai/kedvezményes tarifán megy a melegítés.
Szüleimnél most nem tudom fejből, 100 vagy 120-as van, 3-an simán letudunk zuhanyozni belőle, de kádban fürödve is elég. Persze nem langyos vizet csinál a bojler, hanem rendes forró vizet, keverni kell a hideget hozzá így elég. Ez gázos, folyamatosan melegít ahogy hűl.
Nem meggyőzni akarlak; csak pl. én ha fizetnének se tennék fel semmilyen átfolyóst, csakis tárolóst.
Szerk.: egyébként villanybojlerek között is van nagy különbség, szigetelés tekintetében. Van ami több órán, akár fél-1 napon keresztül is megtartja rendesen; van ami meg jóval gyorsabban kihűl, mennyi és milyen szigetelést raktak rá. -
garga pista
őstag
Pedig szerintem pont a (tárolós) villanybojler amit jól be lehet állítani, h megfelelő legyen a hőfok, meg persze kell egy normális csaptelep mellé. Teljesen jól be lehet állítani a kádhoz v zuhanyzáshoz is a vizet. Szüleimnek tárolós gázos (kémyénes) bojlerja van, az ugyanez. Meg persze el kell találni a méretét, ne túl nagy hogy ne legyen fölösen melegítve és ne túl kicsi, hogy ne fogyjon ki belőle egyszere mind.
-
garga pista
őstag
válasz
SirRasor #100900 üzenetére
Víz- gáz- és fűtésszerelés topikban kérdezd meg sztem.
Én laktam több albérletben is átfolyós kazánnal, full modernnel is, de hogy utálom arra nincsenek szavakMost saját lakásban távfűtés van, de ha lesz házam az biztos h vmilyen tárolós meleg víz lesz...
-
garga pista
őstag
LG 17" TFT panel burkolat nélkül ingyen elvihető a Rókusi krt-ról.
Pár éve nálam van a szekrényben, "majd jó lesz vmire" alapon, de úgyse fog kelleni, csak útban van. -
garga pista
őstag
válasz
fecus #100847 üzenetére
Elsőnek azt kell tudni, a laptopodon pontosan milyen USB-C csati van, mit fogad rajta, több generáció is van és ehhez választani dokkolót.
Dokkolóból meg olyan kell ami tudja az USB PD-t (power delivery). Általában nagyobb táp kell hozzá, mint a laptophoz önmagában, mert a laptop mellett még a dokkolót és az ahhoz kötött cuccokat is el kell látni.
Elősnek én a laptop márkádnak megfelelő topikban érdeklődnék a pontos típusszámmal, mi javasolt. Illetve én inkább vennék itt hardveraprón egy megbízható eladótól használt dokkolót, nekem egy Lenovo és egy Dell van innen, mind a kettő kiválóan műxik, szintén céges géppel. -
garga pista
őstag
Nincs valakinek véletlen egy fölösleges FireWire 4pin-4pin-es kábele, amitől megválna?
-
garga pista
őstag
válasz
SirRasor #100774 üzenetére
Fú, nem irigyellek. Én mikor havertól albérletből költöztem át, volt vagy 2 hónap
De ott csak én voltam egyedül, plusz neki se volt sürgős, meg jutányos áron laktam ott.Olvasgattam a tv témát, nekem van egy kis LG a hálóban, amit 2018-ban vettem, még mindig jön néha rá frissítés, Youtube+Netflix appot használom, azok változatlan módon mennek. Annyi trükköt lehet bevetni, hogy nálam mindegyiken le van tiltva az automatikus frissítés, csak felkínálja bekapcsoláskor. Ha jön egy új sw, jó ideig kihagyom a telepítést, van-e a neten rá panasz és ha egy ideig nincs semmi, akkor engedem fel. De ahogy 4ron írja, nincs buta tv-re igény már. Egyébként meg buta tv-ként simán elmegy, a Samsunghoz amit adnak egyszerű távot, szerintem teljesen jó. De az LG által adott távirányítón sincs túl sok gomb, szerintem 15 évvel ezelőtti távirányítón, de egy CRT tv-jén is több gomb volt
Mondjuk ha nagyon be van lassulva a tv rendszere, lehet egy gyári beállítás segít rajta. Egyébként meg a sok adatgyűjtést nem kötelező elfogadni, most feldobta kb. 1 hónapja nekem is a tv, az 5-ből 1-et fogadtam el úgy emlékszek. -
garga pista
őstag
válasz
szabzoltan1 #100648 üzenetére
Link fomátum: [link]
Műszaki pincét kérdezd meg esetleg telefonon, a weblapon csak átalakítókat láttam.
Esetleg a Ribizsár autóhifisre gondoltam még, nekik lehet. -
garga pista
őstag
Sziasztok!
Klíma szerelőt tudtok javasolni?
2.on kültéri egység takarítás, csöveken szigetelés csere és átnézés kellene mert nagyon zajos lehet a ventilátor csapágyazása adta meg magát. (Nem igazán kapcsolom be, tavaly nyáron kb. 5-ször ha ment, de ha vendég jön azért mégis menjen és ne rúgják rám az ajtót a zaj miatt)
-
garga pista
őstag
válasz
macilaci78 #100469 üzenetére
Na igen, az meg a másik, miközben meg másik oldalon védjük meg a környeztet, ők meg a tervezett elavulást zokszó nélkül az arcodba tolják
-
-
garga pista
őstag
-
garga pista
őstag
válasz
pilóta #100388 üzenetére
Ránéztem most a céges gépen a Teamsre, itt van egy olyan beállítás, hogy "Másodlagos csengetőegység", itt lehet második hangkimentet beállítani a csengésre.
De egyébként az ugrott be még nekem, hogy a Windows10-11-ben (meg talán a 7-ben is így volt már), a hangeszközöknél külön lehet állítani az alapértelemezettet és az alapértelmezett kommunikációs eszközt. Ami a kommunikációs, oda megy a hívás, minden más meg a sima alapért. eszközre. Így ki kell próbálni, de ha külön állítod a hangszórót és fülest (ha külön hangkimenetként elérhetőek), akkor a hívás a fülesen megy, de a csöngés meg a hangszórón. Haver tuti így állította be a gépét, szerintem a Disorddal műxik így a dolog mert ő is azt használja.
-
garga pista
őstag
válasz
quailstorm #100384 üzenetére
Közben ránéztem, igen nincs külön csengetési eszköz Discordon.
Mondjuk "könnyen" meg lehet oldani, alapból a hangszóró legyen a PC-be dugva ha meg jön hívás előtte be kell dugni egy fülest a PC-be és átáll a fülesre a hang... -
garga pista
őstag
válasz
pilóta #100369 üzenetére
Én a Discordot javaslom.
Igazából Teamspeakről Discordra tértünk át haveri körben, fényévekkel jobb szerintem mint pl. a Messenger vagy akár a Skype volt. A többi chat progit én se ismerem, bár van telefonom de a Discord+Messenger kombón kívül nem vagyok hajlandó mást felrakni, aki akar el tud érni.Teamset cégben használjuk, rengeteg memóriát zabál, lassú és tele van haszontalan, semmirekellő és idegesítő funkciókkal. Semmi köze a Skype-hoz, ha a Skype lett volna a céges program a Teams helyett összeraknám a 2 kezem
-
garga pista
őstag
SZTE Füvészkert weblapját feltörték?
Egy orosz karórawebshopra irányít át a link a google-ből is... -
garga pista
őstag
Sziasztok!
Ilyen G4 szűrőanyagot lehet valahol kapni Szegeden (magán váráslóként)?
(szárítógépbe akarok a kondenzátor elé) -
garga pista
őstag
válasz
SirRasor #100120 üzenetére
Én gyapjú zoknit túrázós üzletből rendeltem innen. Nem olcsók, de nekem fázós a lábfejem, megérték az árát. Pólót/aláöltöző felsőt-alsót is lehet kapni az ilyen túra és sícuccokat árusító üzletekben, kevés pulcsit is lehet találni. Az Árkádban van a Dockyard üzlet, oda le tudod rendelni a webshopról ha találsz vmit (helyben kevés ilyen van - de érdemes lehet benézni). Viszont mindig érdemes megnézni, mert ha csak wool/merino van ráírva, még lehet kevertszálas kis %-os gyapjú tartalommal. De árban is kitűnik egyből ami nagyobb részben gyapjú
-
-
garga pista
őstag
válasz
martonx #99862 üzenetére
Na látod, nézőpont kérdése. Pl.: " Télen pedig szigorúan délre megyek", nekem eszem ágában sincs meleg helyre menni télen, viszont ellenben ezt akár lehet sznobériának nevezni. De mindenki arra megy nyaralni/telelni, pihenni emerre akar. Én kimondottan örülök a hidegnek, télen legyen hideg
. Jó is h nem vagyunk egyformák, mert akkor mindig egy helyen lenne tömeg, ahova mindenki menne.
Síelés meg nem csak a hüttézésből áll, persze van aki ott tölti a fél napot. Voltam Franciaországban síelni, tipikus főszezonban egy hetet, akkora hely és pályák vannak, hogy max reggel kellett sorba állni max 10-15 percet a felvonónál, egész nap nem. Hüttébe meg délben mentünk be enni
Életem egyik legjobb síelése volt a Francia, én ide tervezek visszamenni. Igen, nem olcsó dolog a síelés és nem kommersz dolgok közé tartozik, de ha vki 1 évben pár napra elmegy csúszni, nem érzem sznobságnak sem. Évi többször menni tengerre inkább érzem annak... Nincs bajom egyik oldallal sem, csak azért erősen kettős érzésem van h míg a síelést sznobnak tartod, addig a többi nem az
Nyáron kb. semerre nem akarok utazni, max országon belül. Melóhelyen se rossz, mert január-februárban kb. akkor veszek ki szabit amikor akarok, más nem akar menni.
-
garga pista
őstag
válasz
martonx #99850 üzenetére
Nézőpont kérdése
Én meg strandra alig megyek, mert ezekben a nagy melegekben garantált a hering parti a medencéken. (De Lidl-be is egy évben egy kezemen meg tudom számolni hányszor megyek, akármennyire jó, kegyetlen a tömeg nekem ott.) Nem vagyunk egyformák, én szeretem a hideget azért (is) megyek síelni, de igazából minden részét élvezem. Plusz régi haverokkal összejövünk, jó egy hosszú hétvége közös pihenés így haveri körrel.
-
garga pista
őstag
Sziasztok!
Ha már síelés a téma, van aki szokott menni Szegedről a Mátraszentistvánra v Eplénybe? -
garga pista
őstag
válasz
macilaci78 #99815 üzenetére
Ha nincs mailcíme, akkor üf kapuja sincs valszeg...
-
garga pista
őstag
válasz
macilaci78 #99813 üzenetére
Van pc-re is 2fa program, az ügyfélkapu oldalán van is rá javaslat.
-
garga pista
őstag
válasz
attilav2 #99783 üzenetére
99% nem fogják megnézni, nem megy ilyen egyszerűen.
Viszont ha meg úgy ítélik meg, hogy életveszélyes, akkor le is köthetnek teljesen a hálózatról. Nem lehet egyszerű így élned amiket leírtál.
De a legjobb tényleg egy rendes villanyszerelő lenne, akár aki Démász partner, hogy legalább egy ilyen szerelő vizsgálja át a hálózatot. -
garga pista
őstag
-
garga pista
őstag
válasz
Stylewars_kp #99706 üzenetére
Ez nem új dolog, a 10 is rendszeres megcsinálja nekem az asztali gépen.
-
garga pista
őstag
válasz
ritkaság #99619 üzenetére
Érdeklődj esetleg a Háztartási gépek topikban.
Nekem LG elöltöltős dreictdrive-os van, teljesen jól teszi dolgát. Előzőleg albérletben havernál is az volt, 3-an használtuk, neki talán most lesz 5 éves a gép jól műxik.
Felültöltősben nem tudok nyilatkozni, az egy Hajdu Energomat volt amit több mint 10 éve használtam egyetemi albérletben kb. 1 évig -
garga pista
őstag
válasz
sarkanyolo2 #99602 üzenetére
Pár éve a Széchenyi téren a nagy posta melletti bódé ilyen volt, de ez volt vagy 6-7 éve
Azóta biciklivel járok, 10-es tömböt veszek az ad-hoc utazáshoz.
-
garga pista
őstag
válasz
attilav2 #99596 üzenetére
Látom összejött de azért válaszolok
A Flippernek van usb-urart bridge funkciója, rendes soros portként látszódik a PC-n, terminállal (Putty) nézhető vele mit ad ki adott eszköz.
Ha nem dugsz a PIN-ekre fölöslegesen kábeleket csak úgy, nem lesz zárlatRégen nem spórolták le, sok eszközben bele is volt forrasztva.
-
garga pista
őstag
válasz
totya694 #99574 üzenetére
Add le hibára, esetleg kérdezd meg a szomszédokat.
Kezdődik a párás, nyirkos idő, a koaxon meg sok helyen használnak erősítőt, valahol lehet beázik (bepárásodik) és az okoz gondot. Munkatársnál mondjuk a 3. szerelő jött rá a hibára, de addig kell őket hívni amíg meg nem csinálják.
@DarkByte: Ez ellen nehéz mit tenni, h szétfúrják 10 kV-os kábeltLehet volt jelölő szalag, csak korábban már szétszaggaták, ki tudja...
-
garga pista
őstag
válasz
attilav2 #99554 üzenetére
Szerintem semmi értelme, nettó időpazarlás lenne. Helyette keresgélj a kényes cuccok elé túlfesz védő elosztót és/vagy szünetmentes tápegységet. Nálam a router, modem is ilyenben van, meg a PC, tv, konzol, stb..
De egyébként tipikusan azok az eszközök döglenek meg ilyenkor, aminek a tápegysége már amúgy sem volt teljesen hibátlan és a lökéshullám adta meg a végsőt neki
Ez olyan, mint a régi woflram izzóknál, hogy akkor égett ki ált. mikor épp felkapcsoltad és megugrott egy pillanatra az áramfelvétel (hideg indítás, tranziens..) -
garga pista
őstag
válasz
Joci93 #99362 üzenetére
Én tavaly voltam a Jobb mint otthon vendéglőben (igaz én csak vendég voltam), kb. 10 fős társasággal nekünk nagyon bejött.
-
garga pista
őstag
válasz
macilaci78 #99345 üzenetére
Jah, most esik le gondolom akkor "virtuális" szolgáltatás volt mobilos Digi, mint az Aldi meg Tesco mobil meg a többi ilyen. Mert saját tornyuk és frekvenciájuk csak pár éve lett, aminek ugye már vége is.
Ettől függetlenül a Pannon GSM-nek 2014-ben rég vége volt. -
garga pista
őstag
válasz
macilaci78 #99342 üzenetére
Inkább a Telenor... 2010-ig volt Pannon GSM. [link]
-
garga pista
őstag
válasz
lorcsi #99340 üzenetére
A Digis SIM-ek a Voda hálózatát használják roamingban én úgy tudom. Ugye mikor bekerült a 4IG-hez, a Digis hálózat építés le lett lőve. Nekem Yetteles a privát és a céges sim-em is, de arra nincs panasz, mindenhol jó a térerő. Nemrég kaptam 5G-s telót, sok helyen az is megy Szegeden.
-
garga pista
őstag
válasz
SirRasor #99243 üzenetére
Nem ugyanazon a frekvencián sugározzák sem a rádió sem a tv csatornákat az ország 1-1 pontján. Közel lévő tornyok zavarnák egymást. Minden adónak van egy területe amit besugároz, pl. Szegeden a Retro rádió 94,9 MHz-en jön, de Bp-n 103,3 MHz-en. Ahogy mégy az országban, a rádiód átáll a másik, közelebbi erősebb toronyra ha az AF be van kapcsolva. Valszeg a rádiód mindig azt a frekit írja ki (vagy az is), ahol alapból be volt programozva.
Lásd itt egy országos lista. De 1-1 rádiót is meg lehet nézni, hol milyen frekin jön. -
-
garga pista
őstag
válasz
SirRasor #98954 üzenetére
Kölcsönbe tudok adni egyet, nekem is egy van itthon ha kell vmire
Műszaki pince árulja amúgy, csak 2x ennyi mint ahol belinkelted. Esetleg a Méreyn a City PC, náluk vettem korábban 1-2 cuccot reális árak voltak lehet ott is van.Más:
Ingyen elvihető egy i3-3240 pcu, meg egy 99/100%-os 40GB SATA Samsung HDD (típus: HD040GJ). Sokat nem ér egyik se, nálam meg csak a helyt foglalják.Ugyanitt meg vmi normális PC házat keresek, egy GA-Z68AP-D3 lapom van az költözne, Nvidia GT1030 és 2 db 3,5" HDD, 1 db 2,5" SDD és 1 db 2,5" HDD, optikai meghajtó meg egy 2,5"-es multi kártyaolvasó.
-
garga pista
őstag
válasz
csoszogi #98911 üzenetére
Amióta a MOL-nál van csak kavarodást hallani
Ma voltam a Makkosházi Lidl-nél ott is csak gyűlik a használt olaj de nem viszik el.
Amúgy aki jár a Lidl-be, a makkosházinál lévőnél meg ami Severnél van ott is, mi ez az idegesítő hang a bevásárlókocsi tárlóknál, vmi állatriasztó? Vagy túl jó a fülem
-
garga pista
őstag
válasz
totya694 #98694 üzenetére
Utálom mint a sz*rt
Évi egyszer adóbevallást elintézem és itt kimerül a használata részemről.
Ugyanez a NAV oldala is, elvileg lehetne az illetéket kártyával is fizetni (lakás vásárlás után), de 1 órányi keresgélés és olvasgatás után feladtam és inkább utalom nekik, akkor is ha díja van.
Egyszer akartam foglalni időpontot új személyi v jogsi miatt, 3 hét után tudott volna adni időpontot, fogtam bementem beálltam a "nem foglalós" sorba azt fél óra alatt bekerültem -
garga pista
őstag
válasz
pulutodurumo #98678 üzenetére
Szerintem jó szó az eper, csak van földieper meg faeper is
Legalábbis felénk így szokás megkülönböztetni, ha ki akarjuk emelni a különbséget.
-
garga pista
őstag
válasz
pulutodurumo #98672 üzenetére
Miért hívják a piszkét mindenféle más néven is?
De am én sokáig nem is hallottam a szamóca kifejezést rá. -
garga pista
őstag
válasz
norbi2010 #98591 üzenetére
Én a Lidl-ben vettem egy Parskide-ot, nekem bejött. Ad-hoc fúrok vele arra teljesen jó.
De a felújítás során a villanyszerelőnek is volt egy Parkside fúrója, azt mondta jól bírja nagyon, azért is mertem megvenni. Most a pontos típust nem tudom, de ha érdekel megnézem ha otthon leszek. -
garga pista
őstag
válasz
szabzoltan1 #98427 üzenetére
Szerintem abban van egy rugó és az lökheti ki, azért ugrik meg. De ez csak tipp, nézd meg alaposan.
-
garga pista
őstag
Sziasztok!
Nincs valakinek innen tárolós oszcilloszkópja?
Vissza szeretnék fejteni 2 eszköz között egyirányú kommunikációt, valamilyen soros dolog, de PC-ről terminálból vizsgálva nem jutottam előrébb vele. Abban reménykednék, hátha szkóppal kapnék vmi használhatót. Szerviz leírás is azt javasolja a jel vizsgálatához. -
garga pista
őstag
válasz
-Tsaba- #98198 üzenetére
Én a Pulcz utcában vettem, a Teréz utca után egy udvarban lassan 4 éve egy nagyon jó alu KTM-et, igaz a srác nem vállal garit. Németországból hozza be és felújítja, hatalmas választék van. Korrekt volt, átnézve adta el és nincs rá panaszom, az árára már nem emlékszek, talán 40 vagy 50k volt, nem bántam meg eszméletlen jó. Semmi baja nem volt amióta nálam van, csak a szokásos 1-1 defeketem volt, meg fékbetét csere.
Itt kell bemenni, aztán hátramenni az udvarba. Ott a kis kék táblán kint van elvileg a nyitva tartása.
(Szerk.: Amúgy az Urbánban vettem az előző bicómat, de 4 éve mikor vettem ezt a KTM-et, kb 1 db használtjuk volt, nem tudom azóta van-e náluk újra.) -
garga pista
őstag
válasz
SirRasor #98166 üzenetére
Mindenki emel, erről cikkeztek egy jó ideje már. Csak internet van nekem is előfizetve, az emeléssel is egy hangyányit olcsóbb a Digi mint a Telekom, legalább az én címemen, itt más nincs.
Én úgy vagyok amúgy vele, bármennyire jó egy szolga eszköz, amik most lógnak a routeren nem fogja tudni kiszolgálni és nem bízom a szolgáltatóra. (DECT telefon Voip-al a család többi otthoni routere összekötve, VPN szerver, nyomtatószerver, fix IP-ek bizonyos eszközöknek, dyndns, SmartHome eszközök hozzákötve). Kicsit többre van használva, mint egy szolga eszköz meg persze többet is tudVan benne beépített NAS is, USB3.0-val azt is be fogom üzemelni egy HDD-vel.
-
garga pista
őstag
Tavaly év vége (november-december) felé volt egy kis gond, a Digi topikban több szegedi is megerősítette, akkor azért elhúzódott a javítás január közepéig. Viszont akkor végre lecserélték valszeg a hibás elosztót, mert megjavult minden munkatársamnál, akinél Digi van, nálam is jó. Szóval így nincs gond, annyi h nekem sima 1000-es net van, saját routerrel. Arra készülj fel, amit adnak Wifi6-os eszköz, kb. semmit nem lehet állítani rajta. Nekem saját router van, VPN és egyéb finomságok miatt.
-
-
garga pista
őstag
válasz
attilav2 #98155 üzenetére
Nekem volt munkatársam, aki Újszegeden lakik és nála is telekom koax van. Többször volt gond vele, erősítőt cseréltek az utcában stb. Nem nagyon vagyok ismerős arra, de azt mondta náluk földkábel van az utcában és nem nagyon akaródzik felásni a T-nek, mert nagyon sokba kerülne (gondolom beton feltörések, visszaépítés, temetés, stb..) inkább foltozzák a koaxot amíg lehet.
Amiket írtál települések, ott meg gondolom oszlopokon légkábel van azt könnyebb cserélni. Vagy lehet ott régi réz (ADSL/VDSL) volt az optika előtt, azt is hamarabb cserélik mint a koaxot. Nemrég tudtam én is meg, hogy amúgy Szegeden sok helyen már 1000/200-at tud a koax is. Nyilván nem egy optika, de ez már labdába tud rúgni a Digis optikai 1000/300-as nettel (csak ping nem lesz sose olyan kicsi koaxon mint optikán).
Milyen invinetwork optikára gondolsz? Én amennyire tudom, a Digi ugye megvette az Invitelt és ő üzemelteti az Invitel optikát is. Laktam egy ideig a Brüsszeli krt-on, ott akkor még Invitel optikám volt, aki ismerős arra lakott a megvétel után Digis eszközt kapott az Invitel optikán. -
garga pista
őstag
Sziasztok!
Tudtok esetleg javasolni asztalost vagy ajtó/ablakost? Panelben kellene egy ajtó nekem, de úgy, hogy a tokot nem bontanám ki, mert annak semmi baja... -
garga pista
őstag
válasz
FoxiestFox #98029 üzenetére
Monitort kevesebbet javított, de a helyi számtech boltos anno hozott hozzá azt is. Írj egy márka-típust privátban és rákérdek
-
garga pista
őstag
válasz
szumoo #98027 üzenetére
Jó még a füled, a táp haldoklik valszeg benne az szokott ilyen szép hangot adni
Bocs, helyet javasolni nem tudok sajnos, de kíváncsi vagyok én is ki mit mond.
Nekem van szerelő ismerős is, meg faterom is javítgat de ő a CRT-nél maradt, ad-hoc néz bele a laposokba; csak fater meg ismerős sem szegedi. De ha nem találsz senkit, dobj egy privátot. -
garga pista
őstag
Nálam pont "fordítva" van, monitornak is tv-monitor kombókat használok
Van egy Samsung 24" és egy LG 22" is, igaz ezek régebbi modellek és nem smartosak. Az LG-t ingyen kaptam, a Samut vettem, de én szeretem mert van több (és többféle) bement is, 1 PC+laptop van rájuk kötve, kényelmes a váltogatás a bementek között. Az RCA/Scart meg azért jó, mert szoktam régebbi cuccokat javítgatni, aminek a teszteléséhez nem kell tv-hez vinni a cuccot az asztaltól.
-
garga pista
őstag
válasz
macilaci78 #97869 üzenetére
Nyilván ez a Wifin keresztülire vonatkozik, nem az infrára.
-
garga pista
őstag
-
garga pista
őstag
válasz
lorcsi #97828 üzenetére
Nekem pont 1 év 1 hónapja van YT premium, szerintem kihasználom rendesen
Napközben melóhoz rengeteget szól róla a zene, este meg sokszor 1-2 órát elnézem tv-n. Főleg a tv miatt fizettem elő, mert a reklám ugráshoz az OK-t már majd átnyomtam a távirányítón. Mellé még Netflix van, 3-an haverokkal, jobban megéri még mindig a megosztásos "büntivel", mint külön fizetni.
-
garga pista
őstag
válasz
fradi81 #97748 üzenetére
Nekem eddig mindig meghalt amit vettem. Itt Szegeden igaz panelben lakok, de a szüleim kertes házban, ott van fűszerkert mindenfélével, rozmaring, borsikafű, oregano, menta, stb.. mind megmarad de a bazsalikom nekem sehogy se sikerül
Mindig vetek magról is, de 90%-ban ki sem kel. Tavalyelőtt lett pár tő bordó, de legtöbbször ki sem hajt nekem.
De nem adom fel, időként próbálkozok vele. -
garga pista
őstag
Egyszerűen nem akarok foglalkozni, szívni vele, nem érdekel a 11
Majd ha már semmi 10 update és support lesz, foglalkozok a témával, addig jó ez így.
Amit elbír így játékot a gép, arra jó (meg max egy kis torrent), nekem csak arra van a saját pc, minden mást a céges laptopon elintézek. Csak az a kevés játék is update-el és defender-el telik
Marad majd a Winfos újrarakás, hogy szűz legyen, de sztem majd jövő évben amikor nagyon unatkozok
Ennek az update tiltásnak örültem volna, csak pont ez hiányzik
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest