Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veze
őstag
válasz
GrotESC #97846 üzenetére
tudok olyan üzletet ahol most is januar 01 után is mindent lehet vásárolni szép kártyával , kivéve azokat amik eddig is megkötések voltak ( pl mosopor ita stb) akit érdekel privben megirom . biztos van valami más egységük is ami pl vendéglátás és ráhuzzak arra ezeket a vásárlásokat is. ezt nem tudom csak tippelem, mindegy is ez az ő dolguk, , a lényeg hogy felvágott husáru kenyér csoki konzerv stb meg minden élelmiszer vihető érte
-
-
azbest
félisten
válasz
GrotESC #97257 üzenetére
Aha, hát a gyártó nem szokta frissíteni akkor sem, ha támogat újabbat. Bios frissítés előfordulhat, hogy kell. Ilyen kombinációt még mi sem próbáltunk, csak i5-1135g7 és i7-1165g7 vostróba és latitudebe tettünk eddig 2x32GB-ot.
Viszont régebbi dellel volt, hogy gamer ram nem ment, csak a sima fapados kingstone. -
ShadowX
őstag
válasz
GrotESC #85908 üzenetére
Én a Lidl-ben vettem az enyémet, szokott lenni 5990-ért (férfi és női színben is
). Kompatibilis az Oral B pótfejekkel.
Az Oral B-vel csak annyi volt a bajom, higy szerintem szándékosan gyenge akkut tesznek bele, hogy miután tönkrement, vegyél újat. 3-ból 3 megadta magát egy éven belül. Ez a Lidl-ös lassan 2 éve bírja és még mindig 7-10 napot megy egy töltéssel.
Fejjel kapcsolatban viszont csakis a gyárit javaslom, az utángyártottak borzalmas minőségűek.
-
vizslakutya
senior tag
-
veze
őstag
válasz
GrotESC #83252 üzenetére
Lánctakarításra petróleum és ecset vagy ecset helyett ebayes lánctrisztító kefe.. Utána ha letörölted és grafitos olaj vagy láncspray , vagy fehér zsírspray ( biztos van más színben is de én ezt szoktam venni mert olcso és jo.( pl ilyen [link] ) ezt hidd el egy motorosnak, aki nem aprovasakon, letolt már josok kilometert és egy motorosnak jól felfogott saját érdekében a láncot mindig karban kell tartania...
( több mindent kipróbáltam én is, ez lett a befutó) -
kispéé
senior tag
válasz
GrotESC #77562 üzenetére
Szegeden nem hiszem hogy kapsz, ezeket a novatio-s cuccokat én is értékesítőn keresztül kapom, futár hozza.
Itt a honlapjuk:
https://www.tech-masters.com/hu -
vizslakutya
senior tag
válasz
GrotESC #74719 üzenetére
Nagymamánál kapsz kurkumát (meg sok egyéb fűszert is)
-
Rick4
félisten
-
GrotESC
aktív tag
válasz
GrotESC #74660 üzenetére
Még mindig nem állt össze, hogy ugyanarra a régi képcsöves TV-re set-top-boxon és antenna bemeneten is működjön. A jelenség: ha be van kapcsolva a set-top-box, akkor az antennán csak a hang megy át, a kép viszont nem. Ha kikapcsolom a set-top-boxot (áramtalanítom, nem csak standby), akkor van kép is. Mi lehet a megoldás, hogy működjön a kettő együtt?
Más: Kurkuma. Szeretnék ilyet fogyasztani. Lehetőleg fűszerként, de a tablettás megoldástól sem zárkózom el. Hol lehet kapni, Ti hol szoktátok beszerezni?
Ilyesmire gondoltam: [link] -
DarkByte
addikt
válasz
GrotESC #68834 üzenetére
Közben más is válaszolt. Matrix szinkronparódiában
hangzik el. Legalább is ott is, lehet még korábbi forrása is van. Én nem találtam a South Park-os referenciát, de ha tudod pontosan melyikben van, akkor linkeld légyszíves
-
-
quailstorm
félisten
válasz
GrotESC #64533 üzenetére
úgy már küldtem, semmi gáz nem lesz, max bubis fóliába is be kell tekerni
küldtem már úgy is, hogy méretre vágott és kapcsozott zacskó buborékos fóliából, az kissé kockázatosabbaztán egyzer anno egy anyukától vettem a horror ár alatt (tehát kvázi reális áron) 2x2GB-os DDR2 800 Kingmax kit-et
na az jól betekerte uzsonnászacskóba, de legalább puha volt meg csupa por
végülis túlélte, azóta is az ketyeg apám gépében, de azért nem örültem kibontásnálIrinyis gépeken amúgy miért VBOX-ban fut minden? Könnyebb a távvezérlés?
-
válasz
GrotESC #63704 üzenetére
Nekem 743 van, OpenWRT megy rajta, és ha áram alá helyezem, folyamatosan égnek a ledek, de működik rendesen. Az Open telepítése óta van ez így, gondolom ,szartak bele a ledvezérlés megoldásába.
Ha admin felületről restartolom, onnantól a legtöbb led megy rendesen.
Egyáltalán nem megy, vagy csak a ledek miatt kérdezted? -
vizslakutya
senior tag
-
-
-
válasz
GrotESC #43319 üzenetére
ez a "szakértő" csak nekem tűnik furának? Szakértelme szerintem kicsit túl van értékelve... tapasztalatai okés de na... szakértőnek nem szakértő ...
pl.: nem mondom, hogy az ezüstnek van értelme, de azért azt illene tudni, hogy a vízbe oldódó ezüst ionok oxidálnak - oxygén vonnak el a banktériumoktól élő szervezetektől - így fertőtlenítenek...
-
Rawulf
őstag
válasz
GrotESC #42184 üzenetére
Miért nem kérdezed meg a MyPhone-t telefonon?
+36202000770Vagy kiküldöd Kínába. Ott mindent meg tudnak javítani. (Persze nem hinném, hogy megérné egy ilyen low kategóriásnál...)
-
válasz
GrotESC #19884 üzenetére
A sebessége a 32GB-hoz kissé kevés.
Ezen is gondolkodjatok: LEXAR JumpDrive S73Kb. 4-szer gyorsabb.
Ha belefér az együtt-rendelésbe én inkább egy ilyet szeretnék a szülinapomra.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest