- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A korábban említetteken kívül a Kovács autót is megkérdezném, emailben adnak árajánlatot. Nagy előnyük, hogy nem nyerészkednek brutálisan az alkatrészárakon. Múlt hónapban cseréltettem kuplungot, kézifék kötelet és üzemanyag szűrőt egy Golf 5 ben, írtam pár szerviznek, 3 válaszolt: a Kovács, a Marso és az Orcsik műhely, utóbbi kettő 350k körüli ajánlatot adott, míg a kovács 225-öt...
-
Van egy Amazonról pluszban vásárolt Sandisk Extreme Pro 256 GB-os microSD kártyám, ha érdekel valakit, 14k, bontatlan.
Ingyen vihető egy ilyen kupon, ha valaki esetleg vásárolna az OBI-ban januárban:
-
Olvassátok el Bitpork felhívását és ha tudtok segítsetek Rawulfnak.
-
válasz
macilaci78 #98406 üzenetére
A BYD gyár.
-
Van egy ilyen ülőlabdám, 65 cm átmérőjű, 7,5k-ért vihető. [kép]
-
Ajándékozásból megmaradt néhány nasi/csoki:
3
db Lidl sajátmárkássós, pörkölt pisztácia, 250g-os. Csak egyben vihető, 3000 Ft-ért. (Lejárat 2024. május)2 db Lindt csokigolyó, 200g-os. Csak egyben vihető 2000 Ft-ért. (Lejárat 2024. szeptember) -
Na ilyen sem mostanában volt, 15 perce volt egy áramszünet, de kb az egész várost érintette.
(Kereszttöltés utcában a 10.-ről szépen belátni a várost) Belváros, Dóm, Makkosháza, Tarján, Tiszapart teljesen sötét volt.
-
válasz
sarkanyolo2 #96089 üzenetére
Rókusi krt-i tescoban biztosan van, de a múltkor láttam a makkosházi krt-on lévő Aldiban is a legszélső pénztárnál.
-
válasz
garga pista #95614 üzenetére
Én ha nagy ritkán tömegközlekedéssel kell valahova menjek, akkor a simple appban szoktam jegyet venni, az a legegyszerűbb.
-
válasz
macilaci78 #95473 üzenetére
Olvasd el a címet is.
-
Annyival egészíteném ki ShadowX-et, hogy jelenleg nem keresnek juniorokat, nyilván a gazdasági helyzet miatt most minden cég próbál takarékoskodni. Korábban (akár 1 évvel ezelőtt) havi szinten 5-10 juniort vettek fel nálunk. Később ez is vissza fog menni a normál mederbe valószínűleg.
-
Vegyetek Xiaomi-AX1800 wifi 6 routert.
-
Van egy 10%-os OBI kuponom, ha valakinek szüksége van rá, szívesen odaadom. 15k felett jó.
Elkelt. -
-
válasz
vizslakutya #93562 üzenetére
Ajánlani én sem tudok, csak a hova ne tábort erősítem: a pláza alatt lévő kozmetika.
Belső tisztításra vittem az autót lakatolás után, de nem végeztek alapos munkát, az ülések is több helyen porosak maradtak, ajtó zsebek szintén. Szóval nem ajánlom őket.
-
Felsővároson nem tudja valaki mik lehetnek ezek a durranások? Kb 10 perce is volt egy, meg múlt éjjel 3-kor 3db is. Mostanában elég gyakran hallani.
-
válasz
macilaci78 #93421 üzenetére
Ő nem cikket írt, hanem blogbejegyzést, ott nincsenek oldalak, ahogy korrektúrázás sem.
-
válasz
Lacielvtárs #92344 üzenetére
Én a MM-ba vinném vissza. Eddig jó tapasztalatom volt velük, fülhallgatót gariztattam, ott helyben kipróbálta, látta hogy tényleg rossz, már adták is vissza a pénzt.
#92345 Vicoo
Nálam nincs gond vele. (Felsőváros)
-
Eladó egy Philips 22"-os FullHD IPS monitor.
-
Köszi mindenkinek a kábel felajánlást, kaptam
-
Van esetleg valakinek sör/csoki árfolyamon egy elfekvő d-sub kábele?
-
Boldog új évet mindenkinek! 🥂🍾🎉
-
-
válasz
sarkanyolo2 #87320 üzenetére
Nálunk is megadta magát a Flip.
-
Kérlek titeket, hogy a koronavírus témát a továbbiakban a két topik valamelyikében folytassátok: A koronavírusról komolyan vagy Koronavírus topik. Köszönöm.
-
-
válasz
viperabácsi #83747 üzenetére
A homokszórást Ungi Jani csinálta? :D Őt tudom, hogy dorozsmán csinálja. Ironékat néztem én is, de ők szintén szórnak is elvileg, nem?
-
válasz
viperabácsi #83743 üzenetére
Hol újíttattad fel őket? Én is szeretném a nyári szettemet megcsináltatni majd a télen.
-
Politika csak a politika topikban megengedett, máshol nem. Ezt kérlek, hogy tartsátok szem előtt a továbbikban, köszönöm.
-
válasz
Doggy dog #82883 üzenetére
Én meg vagyok elégedve vele, szintén a Kereszttöltés utcában használom. 2017. szeptemberben kötötték be, azóta maximum 3 db kiesés volt, de mindegyiket pár órán belül javították. Az általuk adott HGW-t használom, azzal sincs gondom, 5GHz-es wifin mindig meg van a 120-as sebesség, bármikor mértem. 4k-ért szerintem nagyon jó.
-
Sziasztok!
Van valakinek elfekvőben egy 400W-os PC tápja? Eddig egy ilyen volt a szüleim netezős gépében, de elfüstölt. Megvenném, ha van valakinek.
-
válasz
sarkanyolo2 #81944 üzenetére
A Kereszttöltés utcában is ugyanez a helyzet, elvileg már dolgoznak rajta.
-
Sziasztok!
Ismertek a környéken olyan szakit, aki vállal helyszíni autó átvizsgálást? Tehát megbeszélt időre eljönne a kereskedésbe megnézni a kiszemelt autót.
-
válasz
kispéé #81224 üzenetére
Mi egy F80-at vettünk tavaly szeptemberben, és rá 3-4 hónapra már megjelent egy kis mélyedés az egyik oldalon, mostanra meg már elég mély lett. Szóval én nem ajánlom semmiképp. Egyelőre írtam nekik emailt, hogy hogyan történik a garanciáztatás, de nem válaszoltak. Majd személyesen kiderül mit ajánlanak.
-
válasz
FoxiestFox #80793 üzenetére
Dupla hozzászólás volt.
-
Van egy eladó Tp-link wdr 3600 routerem, 8000 Ft-ért vihető.
-
válasz
pulutodurumo #79467 üzenetére
totya694-et ajánlom, a Laptopszalonban dolgozik a Mérey utcában.
-
Költözéshez alkalmas papírdobozokat keresek, akinek esetleg van néhány és megválna tőle, vagy akár csak kölcsönadná, jelezze privátban. Köszönöm.
-
Kiadó albérletet keresek Makkosház, Rókus, esetleg Tarján városrészben. 1 vagy 1,5 szoba, elsődlegesen bútorozottan. Maximum 55-60k/hó bérleti díjért. Ha valakinek vagy ismerősnek van kiadó ilyen lakása, akkor jelezzétek.
-
Egy fekete színű ZTE MF190 típusú mobil stick-et szeretnék venni, hátha van valakinek elfekvőben, csak ez a típus érdekel, függőség lényegtelen.
-
Aktiváltam a spoiler gombot a topikban, most már tudjátok használni .
-
Ezen a ponton ezt akkor be is lehet fejezni. Többször lett már jelezve, hogy a menekültkérdésnek a politika topikon kívül nincs helye a fórumon. Ott folytassátok.
-
válasz
vizslakutya #65240 üzenetére
Ma éjféltől délig fog tartani, utána helyreáll.
-
válasz
Lacielvtárs #64939 üzenetére
Ha úgyis jelentkezett, akkor pedig tényleg szolgáltató oldali hiba lesz, modem vagy STB eszközhiba.
Pech, hogy pont akkor nem jött elő, amikor a szerelő ott volt.
-
Ebben igazad van, de ha már TV cserén is gondolkodik, akkor nagy valószínűséggel nincs rajta HDMI.
(#64937) Lacielvtars
Értem, azt hittem még nem volt szerelő. Egyszer ki kellene próbálnod úgy, hogy minden más cuccot kikötsz a rendszerből, hogy úgy is akadozik-e. Bejövő kábel -> Telekom modem -> set top box -> TV. Ha így is, akkor már valószínű, hogy Telekom oldali a gond.
-
válasz
Lacielvtárs #64923 üzenetére
Ha a digitálist is szeretnéd nézni az IPTV mellett és alkalmas rá a készülék, akkor elvileg annak is ugyanolyan minőségűnek kell lennie mint a MindigTV szolgáltatásnál. Viszont itt fontos megjegyezni, hogy ez a digitális adás egyfajta grátisz, amiért nem fizetsz, csak az IPTV-ért, így erre nem minden esetben biztosítanak teljes hibaelhárítást ha gond lenne.
IPTV akadozásodra nem olvastam vissza, de ott próbálj meg, ha még nem volt esetleg, egy sorrendi újraindítást: összes STB áramtalanítás, modem is áramtalanít, csak a modem vissza, megvárni míg visszajelentkezik a hálózatra, ezután vissza lehet kapcsolni a boxokat. Mindegyik STB-n jelentkezik az akadozás? Ha igen, és nem segít a sorrendi, akkor 1412->4-es menüpont hibabejelentő.
(#64924) blt.62
HD csomagod van? Hány STB-vel rendelkezel? Ha esetleg többel is, akkor azt tudni kell, hogy a Telekom több streamet biztosít itt Szegeden általában 2 SD és 1 HD streamet, tehát ha az egyik boxon nézed vagy rögzíted HD-ban az adást, a másik két box valamelyikén nem tudod HD-ban nézni az adást. Ha csak 1 boxnál jelentkezik ,akkor meg leeht próbálni egy HDMI kábel cserét, de előtte egy sorrendi újraindítás(fent írtam) segíthet.
(#64925) vizslakutya
Azon a kábelen jelenleg is ott van a digitális adás, ha a TV jelenleg nem rendelkezik DVB-C átalakítóval akkor elég venni egy médiakonvertert (Telekomtól 8990 Ft) és azon keresztül tudod nézni az adást, digitálisan. Nem kell csak emiatt új TV-t venni.
(#64932) szumoo
Ha sűrűn előfordul, mondjuk nem két hetente egyszer, hanem sűrűbben, akkor szintén 1412->4-es menüpont hibabejelentő és kicserélik a modemet.
-
válasz
pilóta #64917 üzenetére
A digitális adás marad, nem lesz lekapcsolva. Egyedül a jelenleg analógon lévő közszolgálati csatornák lesznek majd szintén lekapcsolva, de a digitális marad.
Médiakonverter pedig csak annak jár ingyenesen, akinek csak Analóg TV előfizetése van és nem csak az alap csomag. Egyéb esetben nem kapnak ingyen, ha pl IPTV mellett nézték az analógot, akkor nem jár.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Autószerelők, autószerelés
- Star Trek
- Robotporszívók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest