Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
garga pista #101011 üzenetére
Én is Erstés vagyok egy jó ideje, MasterCard és mellette virtuális bankkártya, ami Visa. Néhány hete, pár hónapja kaptam levelet, hogy a MasterCard le lesz cserélve Visa-ra, nem várják meg a jövő télen esedékes rendes cserét.
-
tisn
addikt
válasz
garga pista #100919 üzenetére
igen, pontyosan.
-
tisn
addikt
válasz
garga pista #100916 üzenetére
de kell, kb. kozepallasban van a csap. vizko volt takaritva vagy 3 eve.
-
tisn
addikt
válasz
garga pista #100914 üzenetére
asszonynal 80 literes van, vellany, nem tudom milyen hofokra rakva.
a fia ki szokta hasznalni, mi varhatunk fel orat, hogy legyen valaminekem jo az atfolyos, az biztos nem fogy ki
-
tisn
addikt
válasz
garga pista #100912 üzenetére
furdokadhoz keves, en heti 3-4x lubickolok 1-2 orat a kadban olvasgatva.
3 ember zuhanyzashoz egy 80l mar keves, nagyobb nem is tudom van e. -
macilaci78
nagyúr
válasz
garga pista #100468 üzenetére
Miből veszi meg, az nem is annyira érdekes. Már ott elakadok, hogy jó állapotú, az adott célt kiszolgáló eszközt dobat el, csak mert van újabb.
Mintha a tegnapi kenyér ehetetelen lenne csak azért, mert sütöttek frisset. -
SirRasor
addikt
válasz
garga pista #100466 üzenetére
Igen, jelenleg még aktív ez a kiskapu, ahogy Win7->Win10 is legális volt.
martonx MS szerint ami nem éri el a minimum követelményt, azt le kell adni egy hulladéklerakóban. Akkor már inkább az, amit macilaci78 is írt.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
garga pista #100422 üzenetére
Mondjuk ha minden szomszéd 2,4-es WiFivel tolja, akkor azért lehet gond a sebességgel. De valóban, egy rendes router, és jó csatorna választás esetén azért meg lehet oldani.
-
martonx
veterán
válasz
garga pista #100422 üzenetére
Pontosan. Nehogy már másfél szobába jelismétlő kelljen :D hacsak nem Faraday kalitkában lakik valaki
Egy szál rendes router (2025-ben akkor már WiFi7-es), és minden probléma megoldva. Sőt még a szomszédoknál is lehet wifizniNekem második emeletről még az udvaron, utcán, lépcsőházban is van WiFi jelem :D pedig nincs repeater.
-
quailstorm
félisten
válasz
garga pista #100393 üzenetére
Igen, ezt a módot javaslom én is a Discordnál, Win 7 óta biztos van ez a beállítás.
Arra oda kell figyelni, hogy a discord a kommunikációs eszközt a saját beállításaiban felül tudja írni. -
válasz
garga pista #100378 üzenetére
Azt megköszönném!
Korábban felraktam, de le is töröltem, mert elvesztem benne... -
válasz
garga pista #100372 üzenetére
És a Discord tujda azt, hogy külön hangszórón csöng a hívás, de a beszéd már a fülesen megy?
Meg nem kell mindenféle szobát létrehozni, meg meghívni partnert meg ilyen hülyeségek, hanem csak kiválasztom a partnert, rányomok a hívás gombra, és nála kicsöng? -
mAtech
aktív tag
válasz
garga pista #100149 üzenetére
Esetleg itt meg lehet kérdezni, bár porszívó bolt, de rengeteg cucca van. Hátha...
-
_Petya_
őstag
válasz
garga pista #100149 üzenetére
Konyhai szagelszívóba való szűrő esetleg? Az van pl a Media Markt-ban is.
-
martonx
veterán
válasz
garga pista #99868 üzenetére
Semmi gond, túltárgyaltuk.
-
martonx
veterán
válasz
garga pista #99863 üzenetére
És megint sikerült félre érteni. Ugyanis a délre alatt nem a trópusokat értem, hanem csak tőlünk délebbre, mint pl. idén Szarajevó, vagy 2 éve Zlatibor (kellemes 15 fok volt nap közben két ünnep között). Tervezem Albánia, Görögország, Törökország meglátogatását is szigorúan télen.
-
martonx
veterán
válasz
garga pista #99852 üzenetére
Strandra se nagyon megyek, pont az általad leírtak miatt
Nyáron délre tengerpartra menni pont ugyanolyan szívás, mint télen hegyekbe rohanni síelni.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
garga pista #99816 üzenetére
Apám címével.vam regisztrálva.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
garga pista #99814 üzenetére
Édesanyám miatt kérdezem. Még emailcíme sincs...
-
tisn
addikt
válasz
garga pista #99804 üzenetére
thx
-
válasz
garga pista #99753 üzenetére
Valami amerikai díjátadón mondta egy színész amikor kérdezték az AI-ról,hogy mennyire veszélyezteti a munkájukat.Majd akkor beszéljünk inteligenciáról ha lesznek valós érzelmek is az AI mögött.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
garga pista #99715 üzenetére
10 is csinálta. Meg még sok más tökéletlenséget, mint a 11 is.
-
zsotesz81
senior tag
válasz
garga pista #99604 üzenetére
az még mindig van, én ott szoktam venni mindig
-
válasz
garga pista #99594 üzenetére
Na, úgy tűnik siker!!!
Feldugtam a sárgán villogó régebbi példányt a lan-ra és a miwifi.com-on bejött a router beállító oldala a 192.168.31.1 címen. Akkor mégsem lett tégla.
Mostmár csak a helyes bootloader nvram paramétereket kellene eltalálni hogy az openwrt egy áramszünetbe ne haljon bele. -
válasz
garga pista #99594 üzenetére
Ha ez flipper zero kiírja képernyőjére a soros konzolról hibaüzeneteket, az már nagyon jó, akkor legalább lehet sejteni mi a gond. Le is lehet menteni a konzol üzeneteket sd kártyára ? Vagy hogy működik ez ?
Ha a soros porti pin-ek fixen be vannak forrasztva az nem okozhat a későbbiekben zárlatot ? Az jó lenne ha lennének beforrasztva pin-ek, akkor egy olcsó ttl adapter elég lenne, amihez adnak pinre rádugós vezetékeket. Ezt néztem, ehhez adnak pin-eket, de elég drága szállítással együtt: https://www.rpibolt.hu/USB-2-0-UART-TTL-3-3V-5V-Serial-konverter-CP2102-USB-Type-A Még megpróbálok valamit hogy hátha mégis bebootolt csak eddig nem vettem észre. Vettem még egy példányt, csak nem bírtam magammal, hiába kíváncsiságMikor bedugtam folyamatosan világított egy ideig sárgán majd sárgán villogott. Vártam pár percet, majd rádugtam a lan kábelt, és bejött a router beállító oldala miwifi.com címen(net nem volt rádugva csak lan) tehát amíg nincs beállítva a net addig sárgán villog ezekszerint. A tftp utáni folyamatos kék villogás azt jelenti hogy sikeres volt a flashelés, és egy kihúz bedug után elvileg bootolnia kellene. A ledről nem látni mikor áll fel a rendszer(a gyárinál legalábbis, ha nincs beállított net). Futok még egy kört a brickelt példánnyal, újra tftp-zem ha kell és várok egy 10-15 percet hátha feláll.
-
quailstorm
félisten
válasz
garga pista #99586 üzenetére
Dorozsmán is van optika pár helyen. Ahol már van coax ott viszont nem akaródzik áthúzni nekik.
-
válasz
garga pista #99586 üzenetére
Bordányban lakom itt 1-2 éve húzták be.
-
DarkByte
addikt
válasz
garga pista #99580 üzenetére
Van lakás szinten túlfesz. védő a kismegszakítóknál.
Amit pluszban vettem a kazán elé átmenő dugós megoldást, azt legutóbb a szaki kivette, mert hogy szerinte nem szerencsés, a Fi relés érintésvédelmi részbe bele tud szólni, vagy mit mondott, nem egészen értettem, de hát jó, legyen.
Egyszer már volt amúgy alaplap csere a kazánban, mert random újraindulgatott. Állati minőségi dolgok ezek. Pedig Baxi.Persze nyilván fűtésidőszakban történik ez, hogy az orosz rulett pöröghessen.
-
DarkByte
addikt
válasz
garga pista #99577 üzenetére
Valami hasonló volt most is, r/szeged szerint ismét érintett egy nagyobb városrészt.
@macilaci78: egyedül a home server-en van UPS-en, mert eddig nem volt jellemző, évekig nem fordult elő erre ilyesmi; előre bejelentették ha hosszabb leállás várható, arra tudtam készülni. Most egy héten belül volt vagy 4-5x ilyen pár perces kimaradás.
Az hogy kiesek Teams hívásokból melóban emiatt, azt túlélem
Viszont az hogy tönkreteszi az ilyesmi a kütyüket, na az már kevésbé. Kazán alaplapja pl. szaki mondta hogy érzékeny ezekre a brownout-okra. -
DarkByte
addikt
válasz
garga pista #99575 üzenetére
Vasárnap este 10-kor nem hiszem furkáltak bármit is, de persze lehet igazad van.
-
válasz
garga pista #99556 üzenetére
"De egyébként tipikusan azok az eszközök döglenek meg ilyenkor, aminek a tápegysége már amúgy sem volt teljesen hibátlan és a lökéshullám adta meg a végsőt neki"
Teljesen új alig egy hetes router volt. Mostanában kezdték valamikor az EU-s forgalmazását. Szóval a tápjával biztos nem volt gond, kb egy hetet stabilan üzemelt rajta az openwrt míg nem jött ez az áramszünet.
-
Joci93
senior tag
válasz
garga pista #99363 üzenetére
Köszi mindenkinek, felírom ezeket!
-
macilaci78
nagyúr
válasz
garga pista #99343 üzenetére
Nem emlékszem, pontosan mikor kezdtem el használni a Digi mobilnetet, ezt tudta anno Battonyán. Munkahelyhez tudom kötni az emlékeimben, 2014 aprilisában kezdtem, akkor még Pannon GSM-nek hívták.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
garga pista #99341 üzenetére
Amikor Digi mobilnetet használtam, akkor még Pannon GSM adta hozzá a SIM-kártyát.
-
SirRasor
addikt
válasz
garga pista #99245 üzenetére
+DarkByte Thx, így már világos. Csekkolom az AF-et és bekapcsolom, ha támogatja.
Stylewars_kp nemrég volt róla szó: télen nem használhatom casco miatt, télit nem akarok venni, mert nem akarom cserélgetni, tehát ez így nem opció. Jelenleg úgy állok, hogy kb. 3000/év.
-
SirRasor
addikt
válasz
garga pista #99241 üzenetére
Nem egészen értem. Ami pölö 97.632 MHz mindenhol, az mégse annyi mindenhol? Legalábbis MHz-nek mindkét városban ugyanazt írja ki.
Pontosítás a hirdetéshez: Continental EcoContact 6. Csak megtaláltam a feliratot
Azért ez elég dühítő: ez egy jó gumi. Miért nem engedték, hogy én válasszak gumit a kocsira? Ebben semmi profitja nincs a gyárnak. Kb. ugyanannyiba kerül a nyári meg a 4-évszakos és most semmi dolgom se lenne vele
-
azbest
félisten
válasz
garga pista #99053 üzenetére
lehet eszköz vagy openwrt verzió függő, de máshol is azt írják, hogy a wifi szabvány nem támogat magától mindent, hogy csak úgy össze legyenek bridgelve. Kivéve ha wds módot be lehet lőni [link]
Fordított irányban, lanról wifire bridgelni nem szokott gond lenni, de az olyankor AP. Nem pedig wifiről le lanra net.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
garga pista #98936 üzenetére
Azt lehet mondani, hogy folyton eldobálja a hálózatot, melegszik, zúg, cicereg...
Nem szoktak ezzel foglalkozni, hogy csak tápot adnak, cserélig az egész hóbelevancot.Ha azt mondják, menjek be személyesen, akkor már az eszközzel a hónom alatt mennék.
-
SirRasor
addikt
válasz
garga pista #98936 üzenetére
Ahogy nézem a hirdetményt, az nem +1 cucc, hanem abba megy az optika.
-
SirRasor
addikt
válasz
garga pista #98934 üzenetére
Igazából a mostani 2,4 GHz-s ZTE-vel sincs semmi baj, csak a nyers letöltési sebesség nem valami combos és laptopot is etetnék róla, meg majd egy asztali gépet is.
Amúgy a lefedettségre sincs panasz. 1+2-es panel közepére raktam és minden szobában megvan a 4 guriga (20 MHz channel width). -
SirRasor
addikt
válasz
garga pista #98912 üzenetére
Legközelebb ha megyek a Lidlibe, kérem az üzletvezetőt és hivatalos panaszt vetetek fel a kattogás miatt: felhallatszik a lakásba és baromi idegesítő.
Viszont napelemes cucc lehet, mert akkor erős a kattogás, ha tűz a nap. Minél sötétebb van, annál kevésbé lehet hallani, de azért éjszaka is van hangja. -
hodigy
tag
válasz
Lidl-nél a kattogás nagy valószínűséggel a bevásárlókocsikhoz berendezkedett kéregetők ellen van, amióta van a hang eltűntek onnan.
-
tisn
addikt
válasz
en is hallom
-
pulutodurumo
őstag
válasz
garga pista #98674 üzenetére
Persze, van ilyen. De almának nem hívja senki az piszkét. Vagy egrest?
Nekem ebben a szamóca - eper dologban csak az fura, hogy az eper egy létező, teljesen másik dolog. -
macilaci78
nagyúr
válasz
garga pista #98674 üzenetére
Szerintem a piszke büszke erre.
-
Valkűr
addikt
válasz
garga pista #98599 üzenetére
Teljesen jók, az én villanyszerelőm is azt használta! Ár érték arányban rendben vannak. De jók az Obi Zöld luxos termékei is. Két év cseregarancia van rájuk, és mindig van külön akku és töltő is ezekhez a gépekhez!
-
szabzoltan1
tag
válasz
garga pista #98428 üzenetére
Igen van egy rugó, de be szokták kenni valamilyen anyaggal a fogaskereket, hogy lassitsa a kicsapódást. Csak a szilikon Zsír nem jó mert az nagyon csúszik.
-
válasz
garga pista #98161 üzenetére
Nekem egy TP Link routert adtak, amennyibe havonta kerül, annyit bőven megért, emellett nem vennék saját routert.
-
válasz
garga pista #98161 üzenetére
Nekem is saját routerről menne a wifi, sajnos már megtanultam, hogy a szolgáltató által adott eszköz nem igazán képes az alap dolgokra sem.
Köszi amúgy a gyors választ, remélem lesz még pár arc, aki a környéken lakik és van pozitív tapasztalata. -
válasz
garga pista #98157 üzenetére
"Én amennyire tudom, a Digi ugye megvette az Invitelt és ő üzemelteti az Invitel optikát is."
Amikor a digi megvette az invitelt akkor voltak olyan utcák/házak, többek közt az én lakhelyem is ahol egyszerre volt digi és invitel optika. Azokon a helyeken ahol egyszerre volt jelen a két cég optikája a digi nem tarthatta meg az invitel optikát(nmhh/gvh döntés azthiszem), az ezeken a helyeken levő invitel optikát kiszervezték az invinetwork nevű cégbe. Arra gondoltam hogy ezt az invinetworköt(vagy legalábbis a szegedi hálózatát) kellene megvennie a telekomnak, és ahol koax is van párhuzamosan az invinetwork optikával azt a koax hálózatrészt megszüntetné a telekom, így talán a gvh/nmhh engedélyezné az ügyletet, és végül egy rövidebb átmeneti időszak után be is vezethetnék a telekomos iptv-t/netcsomagokat a volt invinetwork optikán.
"Szegeden sok helyen már 1000/200-at tud a koax"
Random címkereséseim -a telekom oldalán- alapján csak szőreg városrészben érhető el az 1000/200. Melóhelymen -szőreg- 1000/200 koax van, megmértem, lefele hozza a 800-900-at, felfele mindig megvolt a 200. -
válasz
garga pista #98028 üzenetére
Boldogul high-end PC CRT monitorokkal is?
-
válasz
garga pista #98012 üzenetére
Szerintem hajlandóak, patron most van bennük, csak azon belül tinta nincs. De ebben a felállásban szkenneltem még az egyikkel legutóbb. (Ezekben a patron és a fej külön van.)
Bekapcsoláskor kiírja, hogy lejárt vagy üres a patron, bla-bla-bla, ezeket le kell okézni magán a nyomtatón, és utána működik a szkenner rész.Mikor tudnád elvinni, és melyik kellene? Van még egy érdeklődő privátban, azért kérdezem.
Szerk.: meg kell nézni a munkahelyen, de lehet, hogy van hozzá valamilyen színű patron (fekete tuti nincs, arra emlékeznék mert egyedül az kellett volna nekem is). Azokat adom vele annak akinek kell, azt nem garantálom, hogy csinál is vele valamit. Négy szín való bele, lehet hogy egy vagy két szín van a szekrény mélyén.
-
DarkByte
addikt
válasz
garga pista #97839 üzenetére
Rookie numbers
(nem is tudtam van ilyen stat-ja már)
-
martonx
veterán
válasz
garga pista #97745 üzenetére
+1
Csapvíz, plusz igazi szódát szoktam 3 palackonként becserélni az alsóvárosi szódásnál. Mondhatni én már hosszú évek óta élek a betétdíjas rendszerben.
1,3 literes egy palack szóda, ebből nincs ideje kimenni a buboréknak, ráadásul az igazi szódás üveg jobban is zár, és sokkal több is a gáz az igazi szódában, mint a sima szénsavas ásványvízben. Fröccshöz alap
És még a környezetet se szennyezem. -
veze
őstag
válasz
garga pista #97700 üzenetére
Nem kompatibilis lapra is fel lehet tenni a win11 -et..
nekem 10+ éves (asrock Z68 , i72600K és 16 ram) simán megy, játékra nem használjuk, amire kell, több mint elég. és még a Sound Blaster X-Fi Xtreme Fatal1ty hangkártya is működik vele -
tisn
addikt
válasz
garga pista #97698 üzenetére
nekem ez a fos allandoan karantenba rakja az xmrig-et, hiaba mondom, hogy ne csinalja
a masik, hogy allandoan leallitja a winyokat, idegesito, meg hamarabb ki is nyiffannak, kerestem neten ra megoldast, persze az sem mukodik.
fos ez a w11, meg mindig w7-et hasznalnek, ha lehetne
-
válasz
garga pista #97695 üzenetére
A frissítés után érdemes újra telepíteni a Windowst és előtte leformázni a tárolót.Ha ráfrissíted egyik op rendszert a másikra akkor a régi rendszerből maradhatnak nem kívánatos fájlok amelyek problémákat okoznak.
Maga a windows is termel saját magának elég sok hibát amelyek csak szaporodnak az évek alatt tehát azt sem árt újra telepíteni van aki azt mondja évente(én is ebbe a táborba tartozom) van aki hosszabb időt ad a windows-nak és közbe javítgatja magának amíg el nem kezd kék halálozni. -
SirRasor
addikt
válasz
garga pista #97693 üzenetére
Csak a lényeget nem írtad le:
Home/Pro/Enterprise/LTSC?
Ha tippelnem kéne, Home-t használsz és abban ilyen nincs. De ha registryn keresztül belehackeled, akkor se fog működni, mert...home.A home verzió az, aminek ingyenesnek kellene lennie, ha már pofátlanul telerakják reklámmal.
A Pro meg fele annyiba is kerülhetne, mert ott a motorháztető alatt megy a reklám.Tűzfallal lehet nézegetni a forgalmat: brutális mi megy a tudtunkon kívül. Nálam az az első lépés, hogy TinyWall telepítés, utána meg mindent blokkolok, amit nem ismerek.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
garga pista #97414 üzenetére
Annak idején ide jártam gépi hajvágásra. Bár én csak 5-össel kértem felöl, körbe pedig 2-essel. Nyári frizura, mikor még volt hajam...
-
válasz
garga pista #97407 üzenetére
BarberKing Vér Roland weblapon tudsz foglalni időpontot Sándor Déneshez, nekem ő a fodrászom. 3500 jelenleg egy nyírás, hosszú idő után sikerült végre egy olyan embert találnom, aki konstans módon hozza, amit kérek tőle
-
-Tsaba-
tag
válasz
garga pista #97414 üzenetére
Az Anna kúti fodrászatot és ajánlom (vagy az Árkádban vagy a Napfényparki Tescoban a Biohair ha nem számít a pénz
), ha nem kell semmi extra csak tényleg ez a "ledúrás". Időpont sem kell kérni ha minden igaz, max várni kell egy kicsit.
Estleg vmi panel aljában lévő fodrászat ha az van közel (Rókusi krt.-on van pár)... -
válasz
Haverodat meghívod 2 sörre és megkéred, hogy nyomja le 0-val. Ehhez nem kell szaktudás. Tüskét csak a végén igyatok azért, ha már kész van...
-
macilaci78
nagyúr
válasz
A félhosszú tarkopaszt bárki meg tudja csinálni, ezt nemigen lehet elrontani.
-
stopperos
senior tag
válasz
Én magamnak borotválom. Habot rá és mehet...
-
tlac
nagyúr
válasz
nullást nem tud a gép?
az is már közel lenne borotvához -
martonx
veterán
válasz
garga pista #97344 üzenetére
Nálam is saját routerrel van digi. Mondjuk a DNS szerverre már nem emlékszem, hogy át állítottam-e.
-
lorcsi
veterán
válasz
garga pista #97344 üzenetére
A digi merfoldekkel jobb mint a t
csak jel tovabbitonak hasznaltam, tokeletesen mukodott 13 evig.. mogotte sajat routerrel
Aug-ban eljoltoztunk…itt csak a t tudott oszlopot allitani… a tv az egy nagy nulla
letelik a huseg megyek vslsmi normalis szolgsltatohoz
azt neztem tegnap az arkadbsn, h a yettel is tud mar tv-t adni
vajon milyen minosegben ?ShadowX:
ok, azert rakerdezek -
Rawulf
őstag
válasz
garga pista #97296 üzenetére
Azért jó lenne tudni, hogy mi a rák okozta ezt az áramszünetet. Eléggé semmitmondó az MVM nyilatkozata szerintem.
-
válasz
garga pista #96981 üzenetére
Köszi a felajánlást, lapkát végül vettem a közelben, jól lehúzott, a 2db volt összesen 2800 forint, holott 10*5cm méretűek kellettek
Holnap nem leszek Szegeden, de lehet, hogy majd keresni foglak valamikor az adapter kapcsán.
-
Bogyi007
veterán
válasz
garga pista #96739 üzenetére
Vasárnap a Dorozsmai vásárban. Sokszor vettem már aprópénzért akár Cat6-os kábeleket is kint.
grizlisandor #96753 - Pékségnek a Vasútállomásnál a Csiga pékséget tudom ajánlani, jók az áraik és finomak is.
-
stopperos
senior tag
válasz
Ne a mostani használatra tervezz, hanem ami lehet 10 év múlva. 10 Gbps-ben gondolkodj. Vegyél CAT6 F/UTP kábelt, amin van árnyékolás, meg hozzá megfelelő csatlakozókat. Én a 100 m-t 30 000 Ft-ért vettem, Cat5 kábeleket cseréltem le rá a falban meg a padláson, mert nem akart a Gigabit összeállni 10 m felett.
-
martonx
veterán
válasz
Bármelyik villamossági szaküzletben. Arra figyelj oda, hogy minimum Cat 5-öst vegyél, bár így 2023-ban a gigabites neteknél, már lehet, hogy Cat 6-ost érdemes?
Villamossági szaküzlet pl. MixVill a Vásárhelyi Pál utcában. -
válasz
garga pista #96626 üzenetére
Köszi mindenkinek!
Igen, Digihez. TV-n néha szétesik a kép és azt olvastam ez megoldás lehet, ha túl erős a jel.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
garga pista #96563 üzenetére
Rezeda szagú kisfalunk (város) határában digesztor is üzemel. Vagy alább hagyott a kapacitása, vagy fejlesztettek, de elég régen reztem a jellegzetes szagot.
Viszont akkoriban volt, hogy 80-120 hízó is volt nálunk. Most már csak kettő van, saját felhasználásra. Meg 15 tyúk és 1 macska. Régen, volt csirke és liba is tartva a húsáért, meg persze a telek fele veteményes, pár gyümölcsfával, az első kert meg szőlővel.
De akkoriban az összes szomszéd tartott valami állatot étkezési céllal.Kollégám is kiköltözött vidékre, mert neki az volt a mániája. Tizenpár birkát tart, egy kuvasz, egy macska.
-
fradi81
veterán
válasz
garga pista #96536 üzenetére
Hali,
Amikor ilyen kellett csak alin találtam ezt a nem rozsdásodó fajtát emberi áron kb 600ft/db. -
zsotesz81
senior tag
válasz
garga pista #96465 üzenetére
Ilona utcában van digi, de még nem optikás, lakásba síma utp jön be
-
SirRasor
addikt
válasz
Szerintem biztosan van digi.
Makkosházi körúton vagyunk diginél, ahol a digi szerint nincs szolgáltatásuk -
macilaci78
nagyúr
válasz
Inkább a Digi topikban kérdezz, vagy az ügyfélszolgálaton.
-
válasz
garga pista #96389 üzenetére
Inkább azt, mint az albit. Legalább örökölhetnek a gyerekeid egy házat.
-
quailstorm
félisten
válasz
garga pista #96377 üzenetére
A szokásosat tudom adni most is.
-
veze
őstag
válasz
garga pista #96312 üzenetére
ugy néz ki a kovacsautonal van...
[link]
60gr 932,-
(uszó fékes tárcsafékben betéteket kell cserélni)
még a vihar/eső stb előtt gyorsan elugrok érte, délután már eshet, szerelni a garazsban attól még lehet -
tisn
addikt
válasz
garga pista #96127 üzenetére
detto, rokuson, marx ter kozeleben.
-
-Tsaba-
tag
válasz
garga pista #96047 üzenetére
Kifejezetten Őt javaslom a Csillagnál, nagyon jó oktató (megtalálta közös hangot a feleségemmel is, az pedig nagy szó
)...
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Én és öcsém is a Stop Autósiskolánál szereztünk jogsit, az öreg Dudásnál. Beléd veri, mire kell odafigyelni.
A másik tipp: olyan, vagy hasonló autót válassz, amit később vezetni fogsz. Kis kompakt, nagy kombi, vagy SUV, nem mindegy. Felszereltségben is érdemes odafigyelni, mert szép és jó dolog a radar, kamera, de ilyenkor már nem veszed hasznát. -
martonx
veterán
válasz
Itt a PH!-n volt (van?) egy autós és motoros oktató szegedi topiklakó.
2-3 éve, amikor 18 év kihagyással újra motorozni kezdtem, nekem ő segített. Viszont a neve sajnos nincs már meg. A Stop autósiskolánál dolgozott. -
válasz
A Csillagról jókat hallottam, de nyilván ott is van sok oktató, melyik milyen...
-
lorcsi
veterán
válasz
garga pista #95767 üzenetére
+1 a heavy-re
MÁS:
belteri ajtot honnan vettetek ? -
Gergello
addikt
válasz
garga pista #95705 üzenetére
Szemészetre (makula ambulancia) 14-15 között lehet telefonon, ez egyfolytában foglalt.
Bőrgógyra H:11-14 K-P:10-13:30, na itt amikor véget ér a zene, akkor kicsöng, de 3 csörgés után lebont.Várólisták nem hosszabbodnak legalább.
-
zsotesz81
senior tag
válasz
garga pista #95640 üzenetére
Mars téren a buszállomáson ott a pénztár, ott lehet venni tömbjegyet.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
garga pista #95626 üzenetére
+70 forint,az tényleg odaver🤔😄
-
válasz
garga pista #95614 üzenetére
Én ha nagy ritkán tömegközlekedéssel kell valahova menjek, akkor a simple appban szoktam jegyet venni, az a legegyszerűbb.
-
csoszogi
tag
válasz
Erről van szó:
[link]Kormányablak: itt kitárgyaltuk többször, környező településeken egyszerűbb foglalni, és igen, Szegeden, ha szerencsés vagy akkor ha odamész és húzol sorszámot behívnak, de ez sincs mindig így.
Amúgy magam is tapasztalom, évenkénti egyszer-kétszer igénybevett dolgokról, hogy teljesen meg tudnak változni....
-
Bogyi007
veterán
válasz
Lejárt valami szerződés az üzemeltető és az SZKT (vagy a város) között és nem lett meghosszabbítva...
-
válasz
garga pista #95527 üzenetére
Nagyon köszi, megkereslek privátban!
-
macilaci78
nagyúr
válasz
garga pista #95385 üzenetére
Ha a kártyabirtokos az XX aláírásra azt mondja, hogy az övé, akkor az hiteles, hiába egy óvodás véste oda.
-
hodigy
tag
válasz
garga pista #94705 üzenetére
Ha találsz forrást DB9 anya csatira engem is érdekel, 4 db C64 joyt akarnék mikrovezérlőn keresztül illeszteni.
-
válasz
garga pista #94705 üzenetére
Holnap szétnézek. Dobok privátot ha találtam valamit.
-
válasz
garga pista #90905 üzenetére
Köszi, bár a linken nem látok árlistát...
Ha van még bárkinek ötlete, akkor szóljon nyugodtan.
Az lenne a legegyszerűbb nekem, ha valami hardveraprós emberke lenne itt, aki átveszi magánszemélytől. Ha nagyon nincs más megoldás, akkor le tudjuk valahogy papírozni, hogy cég vagy egyéni vállalkozóként adjam le a hulladékot, de sokkal legegyszerűbb lenne ha nem kéne ezzel vesződnöm és tőlem mint magánszemélyként átvenné valaki, ahogy régen már többször is sikerült ezt megoldani.
Csak tényleg az a baj, hogy ráírtam mindenkire már aki átvette tőlem régen, de egyik sem foglalkozik már ezzel azóta...
Üdv! L.D.
-
SirRasor
addikt
válasz
garga pista #84883 üzenetére
STOP autós iskola - Dudás László, ha még vállal ilyet.
De szerintem bárhova bemehetsz, csak külön szólj, hogy ilyen igényed van és extra türelmes oktatót adjanak melléd.macilaci78 na megelőztél, de akkor +1 a Lacinak
Nála csináltam kismotor, nagymotor meg autós jogsit is.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
garga pista #84883 üzenetére
Én a Stop Autósiskolánál csináltam a jogsimat 20 éve, Dudás Lacinál. Nekem bevált az oktató.
Ahhoz hasonló autót válassz, amit később is vezetni fogsz, vagy valami nagyot, hogy megtanulj parkolni is.
Esetleg érdemes lehet a télen a friss hóban is venni egy-két órát...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest