- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShadowX
őstag
Hihetetlen milyen gusztustalan lett a város. Gyakorlatilag minden frekventált helyen hajléktalanok, részegek, bolondok vagy brazilok ordibálnak és zaklatják az embert.
Szemét, derékig érő gaz, törött üveg, hányás, húgy- és szarfolt mindenhol.
Ahol egykoron jó volt időt tölteni, onnan most menekül az ember. És nem csak a szigorúan vett belvárosban, mindenhol.
-
ShadowX
őstag
Van még két monitoros állvány is.
Aki eljön érte személyesen annak engedek még 5ezer forintot.
-
ShadowX
őstag
-
ShadowX
őstag
válasz
attilav2 #100289 üzenetére
Azt hiszem erre mondják azt (és ezért nem leszek népszerű) hogy érzelmekkel nem lehet vitatkozni (hiába próbálnak a többiek meggyőzni róla, hogy ma már számításba sem jöhet egy ilyen autó, én az utakra sem engedném ki amúgy). Úgy látom eldöntötted, hogy neked kell egy ilyen kocka lada. Akkor meg kell venni és kész.
-
ShadowX
őstag
Érdekelne valakit egy 160x70-es ikea gyerekágy?
Ágyrács, ikeás matrac és egy lepedő jár hozzá. Helyzetembol adódóan minimálisan volt használva. Kb. 10-15 alkalom lehetett, szóval patika állapot.
Így egyben 10K-ért vihető.
-
ShadowX
őstag
válasz
macilaci78 #100230 üzenetére
Igen, ennek Csudapesten nagyobb a lehetősége, de itt a tanyán még vadkelet van. Tényleg horror sztorikat hallok vissza és tapasztalok személyesen is. Komolyan már az a kategória, amire azt mondod ez tuti kamu, aztán történik veled is egy hasonló és már nem lepődsz meg semmin...
Barátnővel kerestünk egy nagyobb helyet, hát amit levágott a tulaj az durva volt. Pedig ez az 500+ rezsi kategória volt. A hirdetés a valóság közelében sem volt sajnos még ennyi pénzért sem. Gondolom mondanom sem kell, hogy a "hátrányok" egy az egyben ki voltak hagyva.
-
ShadowX
őstag
válasz
macilaci78 #100227 üzenetére
Nagyon kevés a normális tulajdonos/bérbeadó. A legtöbben ugye a saját tulajdonukat adnák bérbe, ami kb. az egész családi vagyon (esetenként több generációnyi vagyon). Erős érzelmi kötelék van tehát a tulajdonos és a tulajdona között, azaz képtelenek üzleti tranzakcióként tekinteni a bérbeadásra. Ergó te csak ne furkáld össze az ő falát (bumm, a tv már nem is mehet a falra, vagy egy kép akár), mindent viselj el úgy, ahogy ő kitalálta (szobaszín, függönyök, berendezési tárgyak, stb.) és ha lehet akkor ne is hívd olyanokkal, hogy kiégett az izzó és kellene másik, mert őt csak az érdekli, hogy a vaskos bérleti díjat fizesd meg és húzd meg magad, mert hát ő bérbe adott neked. Legtöbbjük bérleti szerződésről és utalásos fizetésről hallani sem akar, mert akkor adózni kellene és ők is elszámoltathatóak lennének. Arról ne is beszéljünk, hogy előzetes egyeztetés nélkül felbukkannak, hiába kéred, hogy ne tegye, hiszen felnőtt ember vagy...
Hallottam én már olyanról, hogy a tulaj időnként megjelent, hogy hozott a bérlő hűtőjébe ezt-azt, mert az övéké már megtelt és a mamától kapott pucolt csirkét el kéne rakni valahová, aztán majd időnként elvinne egyet, amikor épp szüksége van rá.
Vagy eleve bérbeadásra/befektetésnek vették a lakást, de úgy lett berendezve, ahogy a tulaj a saját (már meglévő) lakását akarta berendezni, csak hát az asszony nem engedte.
A legalja az volt mikor az egyik ismerősnél megjelent a tulaj a szennyesével!!! mert nem jött még meg neki a megrendelt mosógép a tönkrement helyett.
Nincs a bérbeadásnak megfelelő kultúrája itthon, kevesen tudják tényleg üzletként kezelni, hogy a tulaj bérbead dokumentált feltételek mellett, a bérlő pedig bérel szintén feltételekkel, és ezek tiszteletben is vannak tartva mindkét oldalon.
-
ShadowX
őstag
válasz
SirRasor #100221 üzenetére
Nem tudom mikor lesz az amire azt mondjâk az emberek, hogy csakazértse...embertelen, hogy egy vacak telekért is elkérnek 20-40 milliót...és akkor még egy kapavágást nem csinált az ember. A panelokért is eszetlen ami árat elkérnek. Nem tudom józan ésszel megindokolni, hogy lehet ennyi pénzt kiadni egy panellakásért, vagy egy "újépítésű" tégláért a 70-90 misit.
Erős a gyanúm, hogy ezekben az árakban benne van a tulajdonos érzelmi kötődésének az ára is, meg a vágyai.
-
ShadowX
őstag
Ahogy írtam és ahogy te is írtad az utolsó mondatodban...a 0%-os hitelt igénylők kevesebb, mint 10%-a tudja magát ahhoz tartani, amihez kell (és szerintem jócskán fölélőttem ezzel a számmal). Na nem is ők a hitelintézetek kedvencei. Nem véletlen élik virágkorukat ezek a hitelek, hiszen egyszerűen belebuknak az emberek. Ha az igénylőket megkérdeznéd ott a helyszínen hiteligénylés közben, hogy mi az a DKJ, ETF vagy akár TBSZ, na hát szerintem fogalmuk nem lenne róla ezek minek a rövidítései.
Azt veszem észre, hogy a magadfajtáknak (magamat is idesorolom többek között, szóval nem személyeskedés) akik megtakarítanak és diverzifikálják is a megtakarításaikat, fogalmuk sincs milyen pénzügyi analfabéták az emberek (ezt se vegye senki olyan magára, akinek nem inge). Egyszerűen nem tudjuk felfogni milyen sötétség van ezekben a fejekben. Ezekre utaznak ezek a pénzintézetek a mikrohitelekkel.
-
ShadowX
őstag
válasz
martonx #100042 üzenetére
A legtöbb embernek ez mégsem sikerül. Nyilván tudjuk miért...(most ne magadból indulj ki, bár hála az égnek pont te nem szoktad az ilyeneket magadra venni).
Ahogy írták is fentebb, a kiegészítő termékek elcsábítják az emberek 90+%-át, úgy mint hitelkártya, egyéb "akciós hitelek", csak neked, csak most akciós "pénzügyi termékek", olyan extra (készülék)biztosítások, amik semmire se fizetnek, stb. Főleg, hogy ezek a 0%-os hitelek 24-48 hónaposak jórészt. A legjobb, ha a 2-4 év alatt csak egyszer megcsúszol a törlesztővel (akár csak szimpla feledékenységből,tudom van előre beállított utalás, stb.) akkor olyan költségeket kapsz a nyakadba, hogy az az 50ezer Ft, amit említesz már bukta is.
Szerintem ez egyszerűen az a kategória, ahol nem éri meg ezzel vacakolni. Tippre a 0%-os hitelre tv-t vásárlók közül alulról súrolja azoknak a száma a 0,5%-os határt, akik képesek 10% hozamot elérni a befektetéseikkel. A többi pedig azért vesz 0%-ra tv-t mert nincs megtakarítása egyben kifizetni.
-
ShadowX
őstag
válasz
FoxiestFox #99807 üzenetére
Főleg, hogy a jelszónak is olyan bonyolultnak kell lennie manapság, hogy jelszókezelő nélkül (amihez meg biometrikus azonosítás szükséges) esélytelen a kezelésük és használatuk.
-
ShadowX
őstag
válasz
attilav2 #99783 üzenetére
Bocsánat előre is a paraszt stílusért, de abból amit írtál azt szűröm le, hogy ha így viselkedik és ilyeneket mond, akkor más miatt kellene a rendőrség segítségét kérni. Tudom, nem az én dolgom, ne üssem bele az orrom, de ez azért kemény anyád részéről...autizmus ide vagy oda.
-
ShadowX
őstag
Őszinte leszek, ez a komment pont olyanra sikerült, mint aki épp disznóvágáson van és túl van a 15. pálinkáján, majd ennek hatására felborította az abálót, úgyhogy most keresi az utánpótlást.
Amúgy ha nem sürgős, akkor a Mars téri piacos henteseknél körbekérdeznék a helyedben.
-
ShadowX
őstag
Energiaipar, ki vagyunk téve a piaci fluktuációnak, de azért minden évben csak sikerül egy szép kis summát összelapátolnia a cégnek. Ennek ellenére állandóan átalakít a cég (=burkolt leépítések vannak, ha valaki felmond vagy csapatot vált, akkor nincs pótolva). Mindent a részvényesek érdekében, akik cserébe kicsit sem lojálisak.
Nekem is a legjobban az élelmiszer- és szolgáltatások árainak emelkedése tűnt fel (fodrász 2,5x annyi mint eddig pl) az elmúlt 2 évben.
De ahogy látom mások jól elvannak, mert a céges parkolóba sok ember 2-3 autót is beregisztrált.
Meg most vesznek házat/lakást.
-
ShadowX
őstag
Elkezdték kirakni az egyirányúsító és behajtani tilos táblákat a Bihari/Dankó Pista utca és környékén. Szó szerint senkit nem érdekelnek a táblák.
Egy ember tolatott vissza megnézni, hogy jól látta -e a táblát, majd ő is behajtott a rossz irányba.Durván megszokásból közlekedik mindenki. Van egy olyan gyanúm, hogy sokat fognak itt csövelni a rendőrök.
-
ShadowX
őstag
válasz
macilaci78 #99094 üzenetére
+1 ha sokáig kell az ing. Minden forintját megérte az összes ilyen márkájú ingem.
-
ShadowX
őstag
válasz
martonx #99015 üzenetére
Na pont ez az. Nem akarok építéssel vesződni, hanem csak be akarom dugni a konnektorba és menjen. Kinőttem már a saját próbálkozós korszakomból.
Ugyanazokra a feladatokra kellene, mint neked. Fájlszerver, fényképeknek backup és egy médiaszerver funkciója legyen. Plusz torrentet tudjon kezelni.
-
ShadowX
őstag
Elárulná valaki mi értelme város- és országszerte annak a jelenségnek, hogy leaszfaltoznak egy régóta rossz állapotban lévő út- vagy járdaszakaszt, azt két hónapig használják a parasztok, majd megjelenik a víz- vagy gázmű és széttúrják az egészet, dolgoznak valamit és visszafoltozzák azt a részt ahol dolgoztak, majd persze 20 évig hozzá sem nyúlnak újból és elkezd az egész szakasz tönkremenni?
Nem tudok rájönni miért van ez így, de szándékos szivatást sejtek a dolog mögött. Tucatnyi helyen látom ezt a városban...
-
ShadowX
őstag
Ha már gyerekek a téma.
Érdekelne valakit (vagy ismertek olyat akit érdekelne) egy 160x60-as kókuszmatrac huzattal, matracvédővel és 2 szett lepedővel? Tisztítva van minden. Mindenestől 5000 Ft. -
ShadowX
őstag
-
ShadowX
őstag
válasz
FoxiestFox #98485 üzenetére
Aki nem akar újonnan.
Viccet félretéve azok az alkatrészek, amik miatt úgy gondolod, hogy nem adható tovább, cserélhetőek (fejek).A többi pedig olyan mint bármilyen másik használt termék.
-
ShadowX
őstag
Vegyetek fogkefét és szájzuhanyt.
Fórumtagoknak 1000Ft kedvezmény. -
ShadowX
őstag
Nem tudjátok mi történt a szegedbike-al? Weblapjuk nem érhető el, az üzlet kb 10 hónapja átköltözött a Vásárhelyi Pál utcáról a Petőfi Sándor súgárútra. Ma eltekertem arra, kint a cégtábla, de totál üres az üzlet, meg le van fóliázva az ablak.
Most nézem a google review-kat és az utóbbi 8-10 hónapban csak úgy záporoztak a problémás esetek.
-
ShadowX
őstag
válasz
SirRasor #98227 üzenetére
Én feladtam a por elleni küzdelmet.
Akármennyire is idegesít, tényleg csak az a megoldás mûködhet, hogy van egy jó légcserélô rendszered megfelelô filterekkel (panelban nyilván nem opció). A légtisztítók tényleg csak a nagyon kis szemû port szûrii meg, a többit csak jól felkavarják, aztán ül a bútorokra. Ettôl függetlenül van, mert a szagok ellen jó. Naponta porszívózok egy forgókefés akkus porszívóval, ez azért jó, mert szépen összeszedi a laminált padlóra, kôre ráült port, de ettôl még tömérdek marad a levegôben.
Forgalmas környéken, ablakos szellôztetéssel meg vagy lôve. Társasházakban, panelokban a közös gangok, kürtôk is viszik a port meg a szagokat. Szerintem ilyen helyeken csak minimalizálni lehet, megszûntetni nem.
-
ShadowX
őstag
válasz
macilaci78 #98125 üzenetére
De régen hallottam utoljára a Mistral-t.
-
ShadowX
őstag
válasz
SirRasor #97977 üzenetére
Hogy miért pánikoltak?
Én sportoltam, futottam is (félmaratonokat, Spartan Race-eken voltam, stb.) és akkoriban otthon is fôztem, jó alapanyagokból, egészségesen. Mégis úgy ledöntött az elsô covid hullám a lábamról, hogy 6 hónapig tartott a tüdômnek regenerálódnia, annyira ráment az egészre a köhögés. Az elsô emeleti lakásba 2 pihenôvel tudtam csak felmenni, holott még a 16 emeletes toronyfutáson is részt vettem anno. Nem is vagyok/voltam elhízva sosem, mégis majdnem kórház lett a vége.
-
ShadowX
őstag
válasz
lorcsi #97828 üzenetére
Párhuzamosan nem látom én sem értelmét több szolgáltatásnak egyszerre. Kb. pont annyi idônként jön új tartalom ezekre, hogy lehet rotálni ôket mondjuk 3-4 havonta. Nekem jó ideje már csak HBO max és YT van, a kettô együtt 3300. Ez még a bôven belefér kategória. Ha meg valami olyat néznék, akkor 1 mozijegy (+üdítô) árából elô lehet fizetni bármelyikre 1 hónap erejéig. Amúgy sincs sok idô nézni ôket.
A családiba nem fizet bele senki?
Mert az nem fair.
-
ShadowX
őstag
válasz
lorcsi #97822 üzenetére
Az 1790 Ft-nál is gazdaságosabbat? Addig örüljünk szerintem, amíg nem emelik legalább a duplájára. Én még akkor fizettem elô rá, mikor jóval kevesebb reklám volt rajta és ugye benne van a YT Music is a csomagban, mert már akkor is zavartak a reklámok. Azóta látom az ismerôsi körben a reklámos verziót. Hát minden forintot megér.
-
ShadowX
őstag
Van két eladó apple watch szíjam. Szegedieknek a kettô egyben vihetô 5K-ért.
-
ShadowX
őstag
válasz
macilaci78 #97806 üzenetére
-
ShadowX
őstag
válasz
macilaci78 #97802 üzenetére
Nincs facebookom "sajnos". Azt hittem vannak erre helyek, de tényleg nem marad más opció, mint valamelyik bölcsi/ovi.
-
ShadowX
őstag
Nem tudtok tanácsot adni arra vonatkozóan, hogy hol tudok már nem használt (de jó állapotú) gyerekjátékokat eladományozni? Neten szinte csak ruha adományokat fogadnak mindenhol.
-
ShadowX
őstag
válasz
macilaci78 #97666 üzenetére
El nem hinnéd miket láttam egy-két szeszfôzdében.
-
ShadowX
őstag
válasz
martonx #97655 üzenetére
Az utóbbi két érvedet azért nem említettem, mert itthon egyáltalán nem releváns bő 10 éve.
EU irányelv/követelmény? Hisz onnan csak ártani akarnak nekünk....
A közös jó érdeke (újrahasznosítás) pedig egyszerűen nem működik ebben az országban. Mindenki csak a saját bejárati ajtajának a küszöbéig lát és csak addig hajlandó tudomást venni a problémákról (tisztelet a nagyon kevés kivételnek). -
ShadowX
őstag
válasz
martonx #97557 üzenetére
Én nagyon sok félét kipróbáltam már, pont ezért vettem ezeket a 30-40 darabos kiszerelésûeket. Van egy kategória, ahol tényleg nincs különbség, de a Jar volt az, amire tényleg bármit rábízhattam, mindig minden tiszta lett tôle. De nekem is van egy olyan gyanúm, hogy mosogatógépe válogatja. Só és öblítô viszont tapasztalataim szerint mindegy.
-
ShadowX
őstag
válasz
Ted_Beneky #97550 üzenetére
Én is meg tudom erôsíteni, szerintem is a legjobb. A sima platinum is meg a platinum plus is tökéletes.
-
ShadowX
őstag
válasz
csoszogi #97486 üzenetére
Kit nevezünk szakinak? Anno óraszalonba vittem be egy nagy becsben tartott órámat elemcserére, és a "szaki" a hátlapot úgy távolította el, hogy az erre a célra használt eszközzel összekarcolta a hátlapot, Úgy, hogy a körmöm megakadt benne.
Ennyi erôvel én magam is megpróbálhattam volna.
-
ShadowX
őstag
Valaki emlegette a múltkor az akkugyárat.
Az X280-as laptopra szegedi fórumtársaknak plusz kedvezmény jár.
-
ShadowX
őstag
Valakinek egy Lenovo X280 noti?
-
ShadowX
őstag
Mi szükséges ahhoz, hogy a jelnlegi faék egyszerű szobatermosztátot wifisre tudjam cserélni?
Jelenleg egy Computherm Q3-as van, de jó lenne ha távolról tudnám vezérelni. Kell itt valamit bontani? Tök h*lye vagyok az ilyesmihez. -
ShadowX
őstag
válasz
proper #97190 üzenetére
Hát igen, nekem is Kellys Carson 50-es van, ami már önmagában is drága volt, de azt nem tudja feldolgozni az agyam, hogy egy e-Kellys 1,2-1,8 millió...
Megnézem ezeket a kiteket. Ezek bírják amúgy a vizet/esôt is? Mennyire stabil és hosszútávú az alkatrészellátás? Kínai márkákkal az a bajom, hogy legyártanak egy szériát valamibôl, aztán többet nincs alkatrész, te meg ottrekedsz egy egyedileg átalakított biciklivel.
-
-
ShadowX
őstag
-
ShadowX
őstag
Imádom a biciklim, de pl. azt nem szeretem, hogy nyáron mire beértem a melóba csatak víz voltam. Ez minden másik évszakban megeshet, mert akkor ugye extra ruházat van az emberen. Erre lenne jó egy elektromos rásegítéses bicikli, de abban meg azt nem értem mi kerül ennyibe (3-4x különbség nem indokolt).
Meg, hogy mi az a limitáció a gyártók részérôl, hogy az akkut nem lehet külön tölteni (ez mondjuk klasszikus rollerbetegség is).
-
ShadowX
őstag
válasz
pulutodurumo #97179 üzenetére
Nem -e?
Miért ne lehetne? Ugyanúgy megvan az esélye egy zakónak ott is, csak kisebb mint egy rollerrel (nyilván a 10" és 26-28" közötti különbségben benne lehet, hogy csak a tüdôd szakad le egy biciklivel, ami jobb, mint egy tuti esés). Viszont ha a bicikli alá fordulsz, vagy az az esik rád, az nem igazán kellemes. Simán beletekeredhet a bokád a vázba, stb. Elég régóta csak biciklizek már, nagyon kevés kell egy nagy zakóhoz ott is.
Ésszel kell használni minden közlekedési eszközt és tényleg használni kell legalább sisakot és nagyon jó világítást. És persze nem száguldozni, ami a rollerekre fokozottan igaz.
-
ShadowX
őstag
válasz
lorcsi #97131 üzenetére
Dolgoztam az üzlet/irodasoron, 5 évig. Húgyszag, szarszag (nyilván a végtermékekbôl áradt...gyakran a falra fostak a hajléktalanok konkrétan). Hajléktalanok, a vérfertôzô kéregetô család állandóan rámászott mindenkire. Azon kívül az épület süllyed, nem is kicsit, az üvegtetô beázik és a rozsda eszi meg. Az alatta lévô parkoló pedig drogtanya volt (a kerítés nem tudom segített -e rajta). Az iroda ahol dolgoztam, az épület része volt, de a csôtörések állandóak voltak, a folyosón egyszer bokáig ért a szennyvíz emiatt.
A lakások jórésze ilyen önkormányzati bérlemény igazi alja lakókkal.
Na meg azok a lépcsôk amilyen állapotúak...vicc az egész, a szoci rendszer maradványa, aminek a helyére valami sokkal jobbat is el lehetne képzelni.
-
ShadowX
őstag
válasz
lorcsi #97119 üzenetére
Igen, a múltkor ott ettem és már kint volt a tábla. Azt hittem csak felújítás lesz, de nem.
Még gyerekkori emlékek is kötnek hozzá, mikor különleges alkalmakkor (születésnap, bizonyítványosztás, stb.) bejöttünk Makóról és ez volt az ajándék.Ennek huszonéve.
Szomorú, hogy ~30 év stabil bérlés után inkább belemegy a tulaj, hogy akkor menjen a BK és jöjjenek a kevésbé stabilabb bérlôk. A mohóság legyôzhetetlen...pedig az a környék az egész nagyáruházzal együtt a gettó kategória, amit már el kellene bontani a fenébe.
-
ShadowX
őstag
válasz
szabzoltan1 #96898 üzenetére
Az ecetet beleöntitek az öblítôtartályba?
-
ShadowX
őstag
Múltkor a gyereket vittem át fürdôbe Vásárhelyre. Nekem nagyon tetszett. Munkahelyre bebicikliztem vele, onnan átsétáltunk a megállóba, majd a fürdônél leszálltam. Mindezt 930Ft-ért oda-vissza. Fürdôbelépôvel is feleannyiba került, mint itt egy felnôtt belépô az Aquapolisba...és nem volt tömeg. Ráadásul elég jó tempóval közlekedik.
-
ShadowX
őstag
válasz
SirRasor #96557 üzenetére
Szerintem amit nagyon érdemes átgondolnod, az a gyerek kérdése. Hipp-hopp felnő majd és akkor járhat iskolába. Nyilván valami jobb szegedi intézménybe járatnád majd, de akkor meg vagy hordozhatod te magad be, vagy járhat busszal. Hiába van közel Sándorfalva, macera lesz neki, mert nem helyijáratos busz megy oda 7-10 percenként, hanem távolsági, ami tömve van reggelente és időben el is kell induljon (mindezt télen-nyáron).
De óvoda is hasonló lehet, ha ti mint szülők mondjuk Szegeden dolgoztok. Két esély van, vagy cipeled be minden reggel (a sándorfalvi út minden csak nem jó) vagy járhat oda és akkor meg rohanhatsz érte állandóan.
Ne a saját szemszögedből nézd, próbálj meg kiszakadni abból, hogy mit szeretnél te neki adni majd, hanem hogy mire lenne szüksége (neki) és mi segítene a boldoguláshoz. Annyi embertől hallom, hogy az a folyamatos buszozás kikészítette és soha többé. Ezt bonyolítja majd, ha mondjuk külön foglalkozásokra is viszed/jár a jövőben.
A másik mítosz a kert gondolata.
Addig jól hangzik és tetszik a gondolat amíg nincs. Vagy nem lesz időd levágni a füvet és úgy néz ki 2 hét után mint a dzsungel, vagy telegazosodik, vagy kiég/kirohad vagy csak nem lesz kedved majd gondozni egy idő után vagy sok a talajvíz, vagy kevés a talajvíz, stb... Jól hangzik, hogy a gyerek majd ott rohangál, de meddig? Még 3-5 év? Egy házban nem 3-5 évig gondolkodik az ember, az aztán is ottmarad mikor a gyerek már inkább a haverjaival csinálna valamit (ami nem a kertben rohangászás lesz). Ha meg épp csak szombat reggel érsz majd rá füvet nyírni a sok meló/gyerekbetegség miatt akkor pedig te leszel az a bizonyos faxa szomszéd, aki miatt a többiek szentségelnek majd (elő fog fordulni az ilyen).
Sándorfalván tényleg mindenből egy van és hát az is olyan amilyen (Coop pl.), de gyógyszertár is necces, ha nincs ami kell akkor ugyanúgy jöhetsz be Szegedre (ami még mindig nem biztosíték semmire).
Nyilván a 10 emeletes panel Makkosháza közepén sem jó opció, de azért csak kell, hogy a kettő között legyen valami középút.
-
ShadowX
őstag
válasz
Stylewars_kp #96458 üzenetére
Dankó Pista utca és környéke. Tegnap 4 parkolóőrt számoltam össze.
-
ShadowX
őstag
Hétfő óta csak úgy nyüzsögnek a kopók az új parkolózónákban...
Muszáj mindenkivel tudatosítani egy büntetés formájában, hogy mostmár fizetni kell.
-
ShadowX
őstag
Párásító/légmosót valaki?
Van még egy eladó akkutöltôm is. 5K. [link] -
ShadowX
őstag
válasz
szabzoltan1 #96336 üzenetére
Ehhez csak ez a konkrét típus jó vagy bármilyen 40.685 mhz-es távirányító? Szerintem bármilyen, mert úgyis fel kell programozni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- Suzuki topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest