- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
garga pista
őstag
válasz
Joci93 #99362 üzenetére
Én tavaly voltam a Jobb mint otthon vendéglőben (igaz én csak vendég voltam), kb. 10 fős társasággal nekünk nagyon bejött.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Joci93 #90602 üzenetére
Nem teljesen egyértelmű,hogy mit szeretnél,a régi jelenleg is működő konvektort használt jobb állapotúra cserélni vagy használt konvektorokkal új fűtési rendszert kialakítani?
Az első eset nem igényel engedélyt, csak 1 jó szakembert.
A második eset pedig nem járható út,csak a mai korszerű konvektorra adnak ki engedélyt.
Valamikor a szolgáltató honlapján volt a partner szerelők listája,de ebben a nagy "nemzeti" világban, olyan rendesen megbonyolították a honlapokat,hogy ember legyen a talpán,aki ezt megtalálja.(ha van most ilyen egyáltalán)
Nem tudom az ügyfélszolgálat működik e a Szent István téren(pandémia ? ),talán ott tudnak segíteni. -
válasz
Joci93 #77822 üzenetére
Én azt csinálnám, hogyha az adott márkának van márkaszervize Szegeden, akkor oda vinném. Picit drágább az átvizsgálás, mint egy mezei szerelőnél, de jó drága árajánlatot fog adni a javításokra, ergo jobb az alkupozíciód a vásárlásnál. Aztán majd úgyis elviszed egy olcsóbb helyere ténylegesen javítani, ha esetleg megveszed...
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest