- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ST05
őstag
Z87i-pro-t csökkentettem 39k
szeged-bolti garos cerkával 45k ,vagy, a majd 3 év garis 1TB purple WD-vel 50kmely 20k számlás máshol is hírdetem, jövőhétig eladók! Köszönöm
-
-
ST05
őstag
z87i-pro + 2133venge pro + 1TB purple + haswell Intel celeronG1820 : 100ezer Ft-nyi számlás friss garos (3,5évek) mindössze 70 ért valaki ?
Aki viszi ezen az áron ,az viheti hozzá a független iphone4-est 25 ért, amiről vezérelhető a kis wifis cucc -
-
tisn
addikt
kutyaiskolás környéken pedig szerintem egész nyugodtan görkorizhatnál, jól nevelt és okos kutyák teremnek errefele
szabadon szaladgalnak, az eleg veszelyes
de voltunk parszor ott isgörkorizni keményburkolaton pl: pláza, árkád, passzázs
az arkad teteje nagyon jo volt, de a biztonsagior eccer elzavart, azota nem megyunk oda
belvaros/diszko nekem nem jo, csak a gyerekeknek, veluk szoktunk is (mi gyalog/ok gorivel) -
tisn
addikt
nem poenkodom, szoktam gorizni a regi hid-szerb hatar szakaszon, es a kutyaiskolanal is a toltesen
(bar mostanaban egyik helyre sem jarok, az elson mentunk volna a gyerekekkel, mikor megallt egy srac autoval, es mondta, hogy ne menjunk arra, ott megharapta futas kozben a gator kutyaja/kobor kutya, a masik helyen meg eleve sok dog van.)
a szort kavics az nyilvan nem jo...
-
Rawulf
őstag
Én is találkoztam vele, de csak a feltelepítés után dobta a kék halált két gépen, majd reboot után beállt.
Szerintem egy hó közbeni frissítéssel orvosolni fogják.Egyébként érdekes módon mindkét gép inteles volt.
Megjegyzem, hogy az alaplapi driverek telepítése is feladja sokaknak a leckét.
Általában nem elég egy setup.exe futtatás hozzá. Manuálisan is mókolni kell.
A legszebb, amikor egy wifi driverrel kellett bohóckodni, mivel a windows update olyan drivert telepített fel, amivel csak pár percig megy az internet.Az Apple iOS-nek is megvannak a maga sz*p*s problémái. Ott igyekeznek fű alatt megoldani.
-
sp3rhead
tag
Igazabol annyi a lenyeg nekem -mint sokaknak- hogy leerjen a labam kenyelmesen a foldre, kitudjam teljesen nyujtani a labam tekeres kozben (eroteljesen talp felso reszevel), de kozben a nyereg ne legyen vazig leengedve, szoval ne ugy nezzek ki mint egy dirt biciklin. Caprine cherooke "fel ferfi" vazu bicajom volt ilyen, nagyon szerettem, csak bidambidam kezre kerult a "zart lepcsohazbol".
-
-
-
-
Rick4
félisten
oc-sek köreben jó ismerős<-- Hány %-ot lehet húzni a vezérlőn?
Maradjunk annyiban, mindenki azt vesz amit akar, de az én sokéves 96GB-os V200-asom a mai napig hiba nélkül üzemel más gépében, és az se volt drága.. Amúgy itt egy teszt ahol épp ezt a két modellt tesztelik. Ciki vagy sem, de ugyanaz az SF-2281-es vezérlő van benne, mint a Corsair-ben.
Az élettartamról meg annyit, hogy itt valahol már számolgatták, és alapból tizenévekről volt szó...
-
-
-
Igen de ez van az Árkádban is (Latin Negyed). Ugyanaz a termékkínálat, csak mivel kisebb az alapterület, valamivel szűkebb. Viszont pl egy nagyon jó ajándékötlet amit Rick is írt a sokféle különböző tea, de ugyanez van kávéban is pl.
Én adtam már ajándékba kimérve csokis ízesítésű kávét (ezt úgy kell elképzelni, hogy maga a pörkölt kávészem van valahogy ízesítve, valami bevonat, vagy nem tudom - persze le is darálják ott, ha kéred), az nagyon nagy tetszést aratott. Nem is annyira az ízén, inkább az illatán lehetett érezni a csokit. Hát egy ilyet most meginnék -
pmheros
őstag
Jó hír !
Napokban a Klauzál téren lezártam a biciklimet. 10 perc múlva a visszamentem és látom, hogy a mellettem álló kerékpárnak elvitték az ülését. Éppen elkezdtem sajnálni a tulajt, mikor észrevettem, hogy az enyémről meg a sebességmérőm órája tűnt el.
Biztos atomtudós volt a tolvaj, mert a többi részét, mint küllőmágnes, impulzus számláló, vezeték, azt ott hagyta. Így legalább én sem, és ő sem tudja használni a nála lévő felét. -
-
ST05
őstag
dehogy Voltcraft hülyeséget írtam, hanem SliverCrest a márkája : IAN: 66149
, a másik is ugyanennyiért volt, kisebb kijelzővel, és gagyi kemény müanyag gombokkal,
szval ez meggyőzőbb volt... -
Syl
nagyúr
-
SirRasor
addikt
Igen, volt egy 350 wattos régi FSP tápom, és kíváncsi voltam: mi lenne, ha nem kéne lecserélni
Bekapcsolom, működikTerhelem brutál játékokkal, működik
Azóta vagy..X hónap eltelt és sose volt semmi gond.Mondjuk nem húzom! Az előző C2D 65 wattot kajált; ez 77 wattot, tehát nem kap sokkal nagyobb terhelést.
-
ebegab92
senior tag
Nem a rendőrséghez van beregisztrálva a kerékpár, hanem a Magyar Kerékpárosklubhoz. Ugyanis ha megtalálnák a biciklit pl. Tokajnál, akkor a rendőr kolléga ráérdeklődik az MKK-nál, és így gyorsabb a beazonosítása a tulajnak
Mikor májusban én is bereggeltem, megkérdeztem, onnét tudom ezt
-
vizslakutya
senior tag
Dova = Dovalovszky András őt keresd.
bicajblogVolt regisztrálva a rendőrségen,ha igen van egy kis esélyed,hogyha meglesz,legalább tudják ,hogy a tiéd.
#38431) Lacielvtars
Az enyémet meg 6 hónap után Tiszakécskén találták meg és vissza is került hozzám (regisztrált bringa volt ) -
Lacielvtárs
nagyúr
okés értelek
hogy mennyit ér valami az mindig is az határozza meg hogy a tulajdonosának mekkora érték
a hiánya a gond, gondolom, mert eddig mindig ott volt és rápattantál és mentél
most belassul az élet
tudom, én is jártam már így
de igaz sajnos a mondás hogy kis hazánkban ami egy tonnánál könnyebb és nincs lebetonozva, azt ellopják, mindegy mi is az -
-
Hát akkor azonnal tiltsuk be a közlekedést például. Tudod mennyi baleset van az utakon?
Nem lehet minden bajt megelőzni. Szvsz simán vállaltam volna a felelősséget, ha én döntök, mert egyértelmű volt, hogy fél órán belül nem lesz vihar. De aki a döntést hozta nyilván nem volt ott, és nem is ért hozzá, csak kapott egy meteojelentést, hogy 10% esély van rá, hogy lesz vihar a következő órában. Nem vállalta a felelősséget, ennyi.
Nem lehet mindenkit mindentől megmenteni. Ráadásul még ha ki is tör a vihar, max vizes lett volna a nép, akkora zivatarra 0% esély volt, amilyen pesten volt anno... -
A nickem talán mutatja, hogy valamilyen szinten képben vagyok a meteorológia tárgykörében, de ha nem mutatja, akkor szólok, hogy képben vagyok
Ott ültem a rakparton, lófasz nem volt nemhogy szél. 30 km/h is semmi, nem a tűz miatt fújták le, hanem mert lehetett volna zivatar is akár. De nem lett, és nem is nézett ki annak, jóval arrébb volt.
Csak mióta volt pár éve pesten az a vihar, azóta egyetlen bürokrata sem mer döntést hozni, mert félnek, nehogy felelősséget kelljen vállani bármiért... -
ebegab92
senior tag
Én nem dohányzok, aztán mégsem változik a testsúlyom
Talán később jobb lesz. De a biciklit nem akarom letenni, hisz városban az a legideálisabb közlekedési eszköz. Olvastátok az új kerékpáros KRESZ változásokat??
-
lorcsi
veterán
-
-
Minel kisebb mennyisegu hovezeto van a cpu es a huto kozott, annal jobb a hoatadas
Nem lekvaros kenyer, hogy megkenjetek, mint az allat..
A hovezetonek a cpun es a huto aljan levo mikroporusokba kell bejutnia,es ezeknel is megoldani a hoatadast
Ezert hoz par fokot a polir, mert eltunik a mikrokarcok,repedesek,egyenetlensegek nagy resze, es kozvetlenebb lesz a kapcsolat huto es hutendo felulet kozott.
Ha kepesek lennenek a tukornel is simabb cpu kupakot, es hutot csinalni, paszta sem kene -
A noti prociknál is gond lesz a 100 fokkal mert ugyebár az újabb notiknál 1 közös hűtőt kap a proci,chipset és VGA is.(ismét a csak 2 évet bírjon ki kialakítás) Ennek már látható nyomai vannak a hibás notik mennyiségében is.Meg az új iparág,hogy lángszóróval vissza gányoljuk az vagy jó lesz vagy nem 10-20.000-ért.
Első benyomásom,hogy mind 2 gyártó egy helyről vette a ragasztót is és a szürke pasztát is (Opteron 939 és E4500)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- Automata kávégépek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest