- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sss
őstag
válasz
macilaci78 #100224 üzenetére
Ne is mondd, nekem is épp aktuális a dolog a III. kerületben. Választék alig, de cserébe legalább aranyáron.
-
sss
őstag
Gondoltam beköszönök a békéscsabai topikba... de látom már késő.
-
sss
őstag
Nem értek a systemd-hez, de ha csak azzal nem működik akkor esetleg crontabba is be tudod tenni a scriptet, ott is van opció, hogy start/reboot után fusson le. A fájl jogosultságok legyenek rendben, esetleg azt is módosítsd majd a scripttel. Illete fájlt csak létrehozni a touch commanddal is tudsz.
-
sss
őstag
Monitorokhoz ért esetleg itt valaki? 50-60k körül újonnan 24" vagy felette kellene egy IPS monitor. Melyik gyártót érdemes preferálni?
Monitoros topikban is megkérdeztem de nem jött válasz.
FoxiestFox: autókat fognak gyártani.
-
sss
őstag
válasz
Ted_Beneky #94744 üzenetére
Lehet, hogy valami kisebb/takarékosabb célszerűbb lenne helyette igen.
-
sss
őstag
Szerintetek 15-20 éves hűtő (konyhai, nem cpu
) szerelésével érdemes még foglalkozni?
Ha igen, akkor tudnátok rá javasolni szerelőt? -
sss
őstag
válasz
ShadowX #92186 üzenetére
Ez lesz az igen, köszi.
Tehát akkor korlátozott számban vannak 40%-kal illetve 25%-kal olcsóbb jegyek (2400 és 3000 Ft-ért) kizárólag az appból/online vásárolva. A teljes árú (és ilyen kedvezmény nélküli) Bp-Szeged jegy pedig 4000 Ft. Ezt jó tudni."Először az 1. díjszint legkedvezőbb árai válnak elérhetővé, majd ha elfogy az előre meghatározott mennyiségű Okosjegy, akkor a 2. díjszint árain vásárolhat még továbbra is kedvező áron. Tehát megéri minél előbb és online csatornáinkon megvásárolni a jegyeket"
Külföldön láttam hasonlót, mondjuk ott egy utolsó pillanatban megvett jegy... elég drága tud lenni. -
sss
őstag
Megkérdeztem ezt a miért lett olcsóbb a vonatjegy dolgot a vonaton is, de nem lettem okosabb.
Nekem úgy tűnik, hogy a szabad helyek számával függ össze: korábban megvásárolva olcsóbb, ahogy meg egyre több jegyet adnak el arra a vonatra akkor lassan elkezd felfelé menni az ára. -
sss
őstag
Sziasztok,
MÁV-val utazott valaki mostanában? Egy éve kb 4000 Ft volt egy Szeged - Bp intercity jegy, sima gyorsvonat pedig néhány száz forinttal olcsóbb. Most meg ezeket az árakat látom:
intercity:
II. osztály: 2399 Ft
I. osztály: 3299 Ft40%-kal csökkentek volna a jegyárak?
Van külön gyorsvonati jegy az meg 3705 Ft-ért. Az egyetlen különbség, hogy az nem egy adott vonatra szól.
-
sss
őstag
Én is mostanában gondoltam rá, hogy újra el kellene kezdeni kerékpározni. Beszéltem egy haverral aki jobban képben van, elég gyorsan eljutottunk oda (miért MTB?, ne acél vázas legyen, stb), hogy az eredeti összeg háromszorosáért használtan talán lenne valami ami szerinte jó is.
Nekem is ez a gondom, nem merném ott hagyni pl bolt előtt egy gyors bevásárlás idejére sem. -
sss
őstag
Ilyen kutat lehet akárhol fúratni?
Illetve ugyanúgy be lehet vezetni a házba mint a hagyományos vezetékes vizet? -
sss
őstag
válasz
vizslakutya #89608 üzenetére
itmedia.sk is elég jó.
-
sss
őstag
Tegnap ismét megpróbáltam, és sikerült paypass-szel fizetnem. Egy olyan önkiszolgáló kasszánál, ahol pár napja még nem működött. Nem mondanám, hogy értem a dolgot.
-
sss
őstag
válasz
macilaci78 #88504 üzenetére
Jó lenne ha működne, de azért nem létkérdés. Főleg, ha csak pár hónapról lenne szó.
attilav2: szemezgetek már egy ideje egy Redmi Note 8T-vel. Most legalább lenne rá indok.
-
sss
őstag
Köszi mindenkinek a hozzászólásokat.
Nem OTP.
Néhány "bedugós" pin kód megadós fizetés után sem javult meg a paypass. -
sss
őstag
válasz
sarkanyolo2 #88496 üzenetére
Az elmúlt egy évben napi szinten kb 2 alkalommal fizettem így vele. Az nem tudom soknak számít-e.
Azbest: nem volt semmi ütés/hajlítgatás. Még három hónapig érvényes, szóval lehet, hogy akkor addig használom így.
-
sss
őstag
Valaki találkozott már olyannal, hogy a bankkártyában "elromlott" a paypass?
Boltban vásároltam volna, de nem érzékelte a kártyámat. Semmi hibaüzenet vagy ilyesmi. A boltos mondta, hogy mostanában gyakran van náluk ilyen. Viszont chippel és mágnescsíkkal sem működött, fizettem végül kp-val.
Azóta kipróbáltam két másik helyen: a paypass továbbra sem megy, viszont chippel "bedugósan" működik rendesen.
Minimálisan google-öztem még csak utána, de létezik, hogy a paypass-ért felelős dolog tönkremegy a kártyában? Semmilyen fizikai hatás nem érte a kártyát vagy ilyesmi.
-
sss
őstag
Boldog új évet mindenkinek.
-
sss
őstag
Hali,
Eladó cuccok:
Gigabyte GZ-M3 Micro Tower Black ház
Samsung 740N monitor
HP 2570p subnotebook
valami noname ház + ismeretlen állapotú chieftec táp + benne vmi nem induló félgép -
sss
őstag
Lecserélnénk pár ablakot hőszigeteltre. Tudnátok esetleg ajánlani megbízható szegedi céget/szakit?
Illetve csinálnak egyáltalán ilyesmit télen? -
sss
őstag
válasz
ShadowX #84771 üzenetére
Idén én is jártam Olaszországban vonattal, és az München-Bologna vonalon közlekedő DB/ÖBB vonatnak eléggé máv feelingje volt.
A Trenitalia (Frecciarossa 1000) az tényleg szuper, csak ott nem 4000 huf volt a kettő órás út, hanem 60 euro. Cserébe az is megállt a semmi közepén majdnem két órára.
Németországban meg tényleg végtelen mennyiségű pénz el lehet költeni vonatjegyekre.
-
sss
őstag
Én ezért (is) szeretek ph-n hirdetni, az elég jól megszűri az érdeklődőket.
Az más kérdés, hogy lassabban kelnek el a dolgok. -
sss
őstag
Most nézem pont 5000 napja regisztráltam. Gyorsan telik az idő...
Volt egy korábbi regem, de annak elfelejtettem a jelszavát, és megszűnt ez email cím szolgáltatója is. -
sss
őstag
válasz
finest #83766 üzenetére
Otthon ha jól rémlik a "belső" router wan portját kötöttem össze a "külső" router egyik lan portjával, úgy is működött.
Vagy pedig lan-lan porton, de akkor a "belső" routeren dhcp off, és akkor kvázi switchként üzemelt. De ez már jó régen volt, a tévedés jogát fenntartom. -
sss
őstag
Hali,
Lenne két eladó monitor. Nem igazán voltak az elmúlt pár évben használva, nemrég kipróbáltam őket, és látszólag rendben működnek.
17'' - Samsung 740N - 5000 huf
22'' - Samsung 2232BW - 15000 huf -
sss
őstag
válasz
Ted_Beneky #81806 üzenetére
Nem, semmi hegy vagy sziget.
-
sss
őstag
Hali,
Külföldi csomagküldéssel van esetleg valakinek tapasztalata? Átnéztem a posta + pár futárcég oldalát, de egyelőre nem igazán sikerült dönteni.
-
sss
őstag
Hali,
Lenne két eladó monitor. Nem igazán voltak az elmúlt pár évben használva, most gyorsan kipróbáltam, és látszólag rendben működnek.
17'' - Samsung 740N
22'' - Samsung 2232BWHa esetleg valaki holnap elviszi valamelyiket/mindkettőt, akkor odaadom ár alatt.
-
sss
őstag
válasz
sarkanyolo2 #80351 üzenetére
Ha csak munkáltatótól volt jövedelmed, akkor elvileg a NAV elkészítette. De sztem ekkor is jobb bemenni, és átnézni.
-
sss
őstag
válasz
macilaci78 #80334 üzenetére
Értem, köszönöm.
De azért most már csak bemegyek hozzájuk. -
sss
őstag
válasz
Ted_Beneky #80332 üzenetére
Igen, csak munkáltatótól van jövedelmem. Akkor ezt mindenkinek megcsinálják, csak meg kell erősíteni? Nem vagyok már elkésve vele? Illetve, akkor nem is kell ott elkészíteni, csak leellenőrizni?
-
sss
őstag
Miért van az, hogy mindig az utolsó pillanatra hagyom az adóbevallást, és főleg az hogy teljesen fogalmatlan vagyok hozzá?
Ha bemegyek a navhoz a munkáltatótól kapott papírral akkor ott segítenek/megcsinálják? Nézegetem ez a "Regisztráció nélküli online felület" a nav oldalán, de nem akarom elrontani.
-
sss
őstag
Itt árultam 2x4 GB DDR3 ramot, és a kutyának sem kellett.
-
sss
őstag
Lenne egy eladó asztali (fél)gépem:
Asrock H81M-GL lap
G3220 cpu
1x4GB (vagy 2x4GB) kingston DDR3 ram
fekete micro atx ház -
sss
őstag
Milyen notebookot vegyek topik?
Ha munkára használná, akkor vmi workstation gépeket nézegetnék, CAD alkalmazásokhoz való vga-val. -
sss
őstag
válasz
regvoltrossz #77448 üzenetére
Én a helyedben thinkpad/elitebook vonalon nézelődnék: T420/T520, 8560p/8570p ilyesmik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Keresünk dokkolókat
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest