Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz
macilaci78 #101080 üzenetére
Ja igen, Szegeden vásárolnék
-
SirRasor
addikt
válasz
macilaci78 #101077 üzenetére
inkább püt írok
-
mAtech
aktív tag
válasz
macilaci78 #101072 üzenetére
Jelentsen ez bármit is
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
macilaci78 #101062 üzenetére
6ostól fölfelé fúrtam mindig, a közepét szöggel tudod kilökni. Vagy óvatos satu + szög, ha nagyon makacs.
+@Pulutodurumo: A keményebb greslapjaink a fürdőszobában 1cm vastagok, a gyémántos hengeres vált be a legjobban.
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
macilaci78 #101042 üzenetére
A mostanában divat kemény greslaphoz gyémántfejű fúrószárat javasolnak, olyan mint egy kis henger, lyukas a közepe és gyémántreszelék van a végén. Kb. 4-5 ezer egy készlet vagy Temun 3,5. A hűtésnek a szokásos vizespohárba mártod 20-30másodpercenként megfelelő, egy idő után úgyis ráérzel mikor kívánja.
-
Jimmy8
senior tag
válasz
macilaci78 #101026 üzenetére
Lehet tudni, hogy pontosan milyen szünetmentes invertert vettél?
-
válasz
macilaci78 #101026 üzenetére
Ez a jövőre jó ötlet. Nem célravezetőbb. minden weboldalon azt írják, hogy előtte hívják fel mielőtt elindulnak. Amúgy dolgozom, csak úgy nem tudok elindulni a kocsiért, stb.
-
garga pista
őstag
válasz
macilaci78 #101010 üzenetére
Én 2010 óta Erstés vagyok. Kb. egy hónapja kaptam új betéti kártyát, de még Mastercard Start-ot kaptam, előtte is Mastercardom volt. Van hitelkártyám is, az Visa volt mindig. Mondjuk sztem nincs nagy jelentősége manapság a kártya gyártónak, mindenhol elfogadják mind a kettőt. Talán ebay-en vagy vmi más külföldi oldalon jártam úgy 1x, hogy csak az egyiket fogadta el. De jó ideje ahol lehet PayPal-al fizetek inkább, vagy ott a Revolut.
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #101005 üzenetére
Jo de azt mar nem hasznalod csak a chipet...
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #101003 üzenetére
mit erdekli a magnes a chipet?
-
martonx
veterán
válasz
macilaci78 #100989 üzenetére
Van egy-két jobb szakasz Baja felé, vagy akár a 47-esen is, de általában szar a magyar utak minősége. Mostanra bármelyik, de tényleg bármelyik másik országból jövök haza, mindig lehet érezni az út minőségén, hogy ó igen, hazaértünk. Na jó Ukrajnában még nem jártam, amúgy is ők az aktuális főgonoszok, náluk lehet, hogy szarabbak az utak, mint nálunk (különben is miattuk szarak az útjaink).
Amit sajnálok, hogy a közelben volt egy ismerős kátyú. 8 év alatt annyira jól megszoktam, hogy pont az út vonalvezetésén nem szabad menni. Erre a napokban megcsinálták. 8 év után!!! Újra kell tanulnom az útvonalat. Szemétség. -
SirRasor
addikt
válasz
macilaci78 #100977 üzenetére
Köszi mindenkinek a választ (meg privit is), szerintem meglépem a legésszerűbb megoldást:
Nem nyúlok a klímához. Működik, kitakarítottam a beltérit, fúj valamennyi hideget (amennyi kb. elég).
Igaz, hogy közben fixen 1 kW-ot bekajál, de egy inverteres átlagfogyasztása is ~0.5 kW.
Egyszerűen nem éri meg kicserélni, ha a plusz áramszámlát nézem. Majd ha bedöglik, cserélem, addig meg elrakom a klímások elérhetőségét. -
SirRasor
addikt
válasz
macilaci78 #100974 üzenetére
5 éve 40k-ért szereltek klímát. 4 éve óccón' már 60k-ért rakták be nekünk a panelba. Most meg 100+k? Mi a fene...
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
macilaci78 #100964 üzenetére
Nagyjából ép állapotút, valami közel gtk hibával, kis vagy lejárt műszakival szokta venni b5 bontós haverom 200-250k-ba. Szóval jó áron adtad el.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
macilaci78 #100961 üzenetére
Mennyibe ment el?
-
SirRasor
addikt
válasz
macilaci78 #100927 üzenetére
Köszi,4-ből végül csak 3 kellett, de 2-t vettem, mert a harmadik nem egészen olyan volt, mint amilyet szerettem volna.
Erre elmentem ma az Elzett bolba: Kértem 40x25-öset. Olyan nincs, csak 40x30. Oké, jöhet. Szerelném be, túl rövid. Lemérem centivel: 25x30-ös. Nézem a dobozt: 40x30. Nyitott dobozt kaptam, nyilván nem az volt benne
Kíváncsi vagyok mit mondanak erre holnap. Biztos én cseréltem ki direkt -
SirRasor
addikt
válasz
macilaci78 #100927 üzenetére
Thx, holnap elmegyek ide.
-
tlac
nagyúr
válasz
macilaci78 #100917 üzenetére
vezérelt sem csak éjszaka megy, hanem egész nap fűtöget, amikor épp úgy alakul
másrészt, akkor a bojler volt kicsi vagy nem zuhanyozni kellett volna -
válasz
macilaci78 #100851 üzenetére
Köszi mindenkinek. Akkor nézem a Dell topikot meg az aprót.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
macilaci78 #100833 üzenetére
Aztán 4- en lettünk így arra esett a választás. Nem volt rossz.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
macilaci78 #100829 üzenetére
Végül bowling lett.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
macilaci78 #100796 üzenetére
Persze, sok tényezős a dolog. Nem tudom az alap adatokat. Nekünk pont mákunk volt.
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #100790 üzenetére
en mindent veluk vitettem (a tv-t pl. pont azert mert be se fert volna az autoba), pont a torekeny cuccokat nem biznam magamra.
-
DarkByte
addikt
válasz
macilaci78 #100756 üzenetére
Semmi sem akadályoz meg abban hogy az alap okos szoftverét a TV-nek minimumon használd és rádugj HDMI-n egy Android TV okosítót. Én is így használom a Samsung TV-m kezdetek óta, Mi Box-al. HDMI CEC miatt akár elég csak a TV távirányítója vezérelni az egészet.
Egyébként szerintem a következő TV-m TCL lesz. Szüleimnek vettem egyet tavaly ajándékba és teljesen meglepett mennyire használható és fürge rajta az Android TV rész.
Talán ami az Android TV ellen szól hogy nem tetszik az egyre több kikapcsolhatatlan, átrendezhetetlen szponzorált ajánló kontent amit kirak a home screen-re. De persze ezt a többi gyártó is sajnos egyre jobban építi befelé.
Kb. csak Steam Link-et próbálgattam amúgy a Samsung TV saját szoftverén direktben, a Steam Controller dongle-jét rá lehett szúrni a TV USB portjára és tök jól működött; de közben vicces módon azt a Samsung száműzte erről a 2017-es TV sorozatról, Android TV-n pedig lett rá kliens.
Egyébként ha valaki teljesen natúr TV-t akar az okosítások nélkül, annak egy digital signage kijelzőt kell szereznie. Itt egy igen hosszú, de marha érdekes videó egy ilyenről. [link]
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #100754 üzenetére
nalam is digi van tvnek, filmet meg n***e-rol geprol nezek.
-
válasz
macilaci78 #100754 üzenetére
Van egy még szinte első kiadású 55”-os Samsung okos tv az gyors de egy fiatalabb szintén okos LG már lényegesen lassabb. Olyan mint ha nem is egy országba készültek volna. Az tény,hogy egyik okossága sem ér semmit.
-
tlac
nagyúr
válasz
macilaci78 #100749 üzenetére
ha érdeke lenne a tv-gyártónak, akkor a szoftvert is tudná napra készen tartani és akkor még a kütyü sem kellene
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #100736 üzenetére
az mar a koltsegmernokok miatt van
-
válasz
macilaci78 #100701 üzenetére
Ilyen esetben én is szoktam 2 rövidet dudálni. Lakóknak meg elmagyaráznám miért is van ez. Vagy ha nekik ez nem felel meg, jöhet segíteni a kiállásomat minden reggel.
Inkább ez, mint egy elütött gyerek. -
Stylewars_kp
őstag
válasz
macilaci78 #100697 üzenetére
LL Junior.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
macilaci78 #100587 üzenetére
Oké, de nem mindenki lakik a mogyoródi út mellett. Vannak garázsok mellék utcákban is...
-
lorcsi
veterán
válasz
macilaci78 #100575 üzenetére
írtam pm...
-
lorcsi
veterán
válasz
macilaci78 #100573 üzenetére
Mikor jossz szeged iranyaban ? Kb..
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
macilaci78 #100523 üzenetére
Szögödön hun tanálok...
Így jobb?
-
martonx
veterán
válasz
macilaci78 #100487 üzenetére
Inkább úgy mondanám, hogy próbálja finoman ösztökélni az embereket. De amíg a régi cuccok működnek, és nem használhatatlanul lassúak (ez meg teljesen egyén függő, hogy ki mit érez lassúnak), addig nyilván nem fognak az emberek tömegével váltani csak azért, mert dobott már fel az MS értesítést, hogy esetleg lehetne váltani (emlékeim szerint 8.gennél régebbi gépeken olyan nagyon értesítés se jön).
Pláne, hogy MS esetében ott van a veszély, hogy ha már vált valaki, akkor az Linux vagy Apple irányba vált, ami nekik szintén nem jó. -
martonx
veterán
válasz
macilaci78 #100485 üzenetére
Ebben egyetértünk. Én végig a problémás eszközökről beszéltem. Ha valami elromlott, és régi, elavult, akkor nem látom semmi értelmét mindenáron ahhoz ragaszkodni.
Nekünk is van 2002-es autónk, meg 10 éves laptop. Amíg gond nélkül működnek miért dobnám ki?
De, mihelyst elkezd gond lenni velük, bennem fel se merül, hogy jaj hogy lehetne tovább tákoltatni, meg jaj vajon mik lehetnek ezek a fura hibák, hanem kuka, és már lépek is előre, jöhet egy sokkal újabb.
-
martonx
veterán
válasz
macilaci78 #100481 üzenetére
Minden csak nézőpont kérdése. Van aki szerint pazarlás, más szerint meg felesleges gyűjtögetés, múltba ragadás.
-
mAtech
aktív tag
válasz
macilaci78 #100455 üzenetére
Tyű!
-
martonx
veterán
válasz
macilaci78 #100465 üzenetére
Igen, kapitalista vagyok, bármikor vállalom. Az otthon gyűjtögetés nem én vagyok. Totya a megmondhatója, mi mindent kihordok hozzá. Legutóbb is vittem neki 8.gen inteles laptopot.
-
csiszy
csendes tag
válasz
macilaci78 #100465 üzenetére
Az én félálomban TV-mellett netezgetős laptopomhoz képest az kész erőmű.
Sajnos nekem már nincs mozgásterem.
A max. RAM (2x4GB), max. intel proci (2 mag 4 szál) már belekerült, a HDD helyett SSD van...
Ameddig eldöcög, már nem háborgatom... néha türelem kell hozzá, de 16"-es, nem 13", ami az ilyen olvasószemüvegeseknek mint én egyre nagyobb előny. -
garga pista
őstag
válasz
macilaci78 #100469 üzenetére
Na igen, az meg a másik, miközben meg másik oldalon védjük meg a környeztet, ők meg a tervezett elavulást zokszó nélkül az arcodba tolják
-
válasz
macilaci78 #100455 üzenetére
Tehát lassan mozduló clumsy fórumozó, pont a veszélyes fajta
-
veze
őstag
válasz
macilaci78 #100450 üzenetére
poloskát
-
SirRasor
addikt
válasz
macilaci78 #100450 üzenetére
-
válasz
macilaci78 #100385 üzenetére
Szóval az a helyzet, hogy van 3 gép, amik között most Skype-ot használunk.
Egy telefon van, szóval akkor kell mennie mind a 3 gépnek azzal az egy telefonszámmal úgy, hogy mind a 3 gép különböző user, mind megy egyszerre, és időnként egymást hívják fel. Fog ez így menni? Tudni fogja a Signal, hogy hiába egy telefonszámon vannak regisztrálva, ez mégis három külön user? -
Gergello
addikt
válasz
macilaci78 #100363 üzenetére
Nekem most kell egy lakás tulajdonrész ajándékozást intéznem, állam szerint kb. 3 millió az értéke. Kíváncsi vagyok mennyit akarnak majd elkérni a munkáért.
-
SirRasor
addikt
válasz
macilaci78 #100310 üzenetére
Pár sora után már csak felületesen olvastam az írását.
Ha nincs jogsi, nem is akar vezetni, akkor meg no comment; kár volt azt a pár sorát is elolvasni. -
veze
őstag
válasz
macilaci78 #100306 üzenetére
ez utóbbi azért kevésbé életveszélyes önmagára és másokra nézve
-
martonx
veterán
válasz
macilaci78 #100300 üzenetére
Használhatót úgy értettem, hogy elkezd motorral meg ilyen fő elemek cseréjével szórakozni, akkor jó eséllyel az az autó már a garázsban fog maradni örökre.
Ettől még miért ne vághatna bele? Ha valakinek az autó bütykölés a hobbija, akkor hajrá! -
Ted_Beneky
senior tag
válasz
macilaci78 #100259 üzenetére
Az is egy jó buli
-
ritkaság
aktív tag
válasz
macilaci78 #100243 üzenetére
Bocs, azt nem írtam PC. Win10/11.
-
tisn
addikt
válasz
macilaci78 #100238 üzenetére
tisn: ha nincs gyereked, akkor a nyugdíjadat sem teremeli meg. Persze előre tudsz gondoskodni a saját vagyonodról. De mi lesz a maradékkal, ha nincs örökösöd? Vagy mi van, ha előbb éled fel, és tervekkel ellentétben tovább élsz?
akkor mar kapsz allami nyugdijat, illetve hat a toket nem biztos, hogy fel kellene elni. es rahagyod egy fociklubra vagy kutyamenhelyre.
A gondoskodást el is engedem, nagyon vegyes tapasztalatokat lehet látni, hallani.
ha penzed van, gondoskodas is lesz, a gyerekeket ilyen szempontbol meg hagyjuk.
(de en nem is varnam el, basszus,pelenkaztam mondjuk masfel evig a kolkokt
, o meg pelenkazzon engem 15 evig cserebe?!)
mindegy, ket gyerekem van, ezt mar elbasztam. epp ket jogsiszerzest fizetek epp, meg egy sitabort
(ez also hangon 1-2 evi megelhetes nekem nyuggerkent.)
-
ShadowX
őstag
válasz
macilaci78 #100230 üzenetére
Igen, ennek Csudapesten nagyobb a lehetősége, de itt a tanyán még vadkelet van. Tényleg horror sztorikat hallok vissza és tapasztalok személyesen is. Komolyan már az a kategória, amire azt mondod ez tuti kamu, aztán történik veled is egy hasonló és már nem lepődsz meg semmin...
Barátnővel kerestünk egy nagyobb helyet, hát amit levágott a tulaj az durva volt. Pedig ez az 500+ rezsi kategória volt. A hirdetés a valóság közelében sem volt sajnos még ennyi pénzért sem. Gondolom mondanom sem kell, hogy a "hátrányok" egy az egyben ki voltak hagyva.
-
mAtech
aktív tag
válasz
macilaci78 #100227 üzenetére
Mintha ilyesmi lenne a németeknél. Most az oda vezető kulturális hátteret hagyjuk. Lásd kolléga által leirt agyzsibbadásokat.
-
ShadowX
őstag
válasz
macilaci78 #100227 üzenetére
Nagyon kevés a normális tulajdonos/bérbeadó. A legtöbben ugye a saját tulajdonukat adnák bérbe, ami kb. az egész családi vagyon (esetenként több generációnyi vagyon). Erős érzelmi kötelék van tehát a tulajdonos és a tulajdona között, azaz képtelenek üzleti tranzakcióként tekinteni a bérbeadásra. Ergó te csak ne furkáld össze az ő falát (bumm, a tv már nem is mehet a falra, vagy egy kép akár), mindent viselj el úgy, ahogy ő kitalálta (szobaszín, függönyök, berendezési tárgyak, stb.) és ha lehet akkor ne is hívd olyanokkal, hogy kiégett az izzó és kellene másik, mert őt csak az érdekli, hogy a vaskos bérleti díjat fizesd meg és húzd meg magad, mert hát ő bérbe adott neked. Legtöbbjük bérleti szerződésről és utalásos fizetésről hallani sem akar, mert akkor adózni kellene és ők is elszámoltathatóak lennének. Arról ne is beszéljünk, hogy előzetes egyeztetés nélkül felbukkannak, hiába kéred, hogy ne tegye, hiszen felnőtt ember vagy...
Hallottam én már olyanról, hogy a tulaj időnként megjelent, hogy hozott a bérlő hűtőjébe ezt-azt, mert az övéké már megtelt és a mamától kapott pucolt csirkét el kéne rakni valahová, aztán majd időnként elvinne egyet, amikor épp szüksége van rá.
Vagy eleve bérbeadásra/befektetésnek vették a lakást, de úgy lett berendezve, ahogy a tulaj a saját (már meglévő) lakását akarta berendezni, csak hát az asszony nem engedte.
A legalja az volt mikor az egyik ismerősnél megjelent a tulaj a szennyesével!!! mert nem jött még meg neki a megrendelt mosógép a tönkrement helyett.
Nincs a bérbeadásnak megfelelő kultúrája itthon, kevesen tudják tényleg üzletként kezelni, hogy a tulaj bérbead dokumentált feltételek mellett, a bérlő pedig bérel szintén feltételekkel, és ezek tiszteletben is vannak tartva mindkét oldalon.
-
sss
őstag
válasz
macilaci78 #100224 üzenetére
Ne is mondd, nekem is épp aktuális a dolog a III. kerületben. Választék alig, de cserébe legalább aranyáron.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
macilaci78 #100089 üzenetére
Diabetológus+ belgyógyász jobb lesz a cukor problémához.
-
Gergello
addikt
válasz
macilaci78 #100089 üzenetére
Aranyklinika, Dr. Palotás
-
válasz
macilaci78 #100063 üzenetére
Ja, értem. Ez a magyar biliárd, ilyet szeretnénk játszani.
-
válasz
macilaci78 #100058 üzenetére
Teljesen jó, de fás biliárd ott nincs. Azt szeretnénk játszani. A Kis Csikóban nem valami jó az asztal. Nem mintha profik lennénk...
De régen Battonyán nagyon sokat játszottunk. Minden kocsmában volt egy biliárdasztal.
-
válasz
macilaci78 #99817 üzenetére
2db angol nyelvű szoftvert ajánlanak(ez ismét nagy segítség az oroszt tanult időseknek)
-
garga pista
őstag
válasz
macilaci78 #99815 üzenetére
Ha nincs mailcíme, akkor üf kapuja sincs valszeg...
-
garga pista
őstag
válasz
macilaci78 #99813 üzenetére
Van pc-re is 2fa program, az ügyfélkapu oldalán van is rá javaslat.
-
tlac
nagyúr
válasz
macilaci78 #99773 üzenetére
értem mint mondasz, de mégis az a helyzet, hogy a lakossági fogyasztás megemelkedett
-
tlac
nagyúr
válasz
macilaci78 #99733 üzenetére
egyébként ez tényleg működik ha van egy usb-s madzag, meg egy androidos telefon a közelben
de amúgy ez linux-on is -
szabzoltan1
tag
válasz
macilaci78 #99561 üzenetére
Köszönöm.attix82 kollégát még megprobálom.
Mágus nem tudott segíteni,rasotamasnak is be kellene kapcsolni,azért vetettem fel ismét a problémát,Neki sem sikerül pedig ő is probálkozik,én már 2 éve probálom ,de a lendület néha alább hagy.🥺 -
szabzoltan1
tag
válasz
macilaci78 #99551 üzenetére
Szeged vonzáskörzete lenne a leg ideálisabb, de mivel senki hozzáértőt nem találtam ezért rugalmas vagyok.
Állitolag a vcds nem elég (az van itthon is és sehogy sem sikerült beállitani, vagy beállitatni) a másik forumban ahol már nem vagy annyit fent azt mondják VCP-s emberke kell mert át kell irni valamit.
Más is szeretné ha működne a hátsó DRL. -
DarkByte
addikt
válasz
macilaci78 #99413 üzenetére
Mana korrekt, használt monitort vettem tőle nem rég.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
macilaci78 #99389 üzenetére
Arra gondolsz amikor a kátyús, hiányos és repedezett útburkolatú útra festenek egy sárga csíkot, hogy ne kerékpár út?
-
csoszogi
tag
válasz
macilaci78 #99359 üzenetére
Köszi megnézzük.
Joci93: mi pár éve a Fehértóiba szerveztünk kb ennyi emberre egy érettségi bulit, kaptunk egy sor asztalt, saját tortánkat felszolgálták, előre volt lebeszélve a halászlé+sültestál. Maradékot csomagolták. Szeged étteremben az esküvőnk volt 22-23 éve..
-
garga pista
őstag
válasz
macilaci78 #99345 üzenetére
Jah, most esik le gondolom akkor "virtuális" szolgáltatás volt mobilos Digi, mint az Aldi meg Tesco mobil meg a többi ilyen. Mert saját tornyuk és frekvenciájuk csak pár éve lett, aminek ugye már vége is.
Ettől függetlenül a Pannon GSM-nek 2014-ben rég vége volt. -
garga pista
őstag
válasz
macilaci78 #99342 üzenetére
Inkább a Telenor... 2010-ig volt Pannon GSM. [link]
-
zolda
tag
válasz
macilaci78 #99329 üzenetére
köszönöm, de sajnos 5.5x2.5 méretben nem volt nekik, csak darabokból, forrasztani meg nem tudok :)
-
Gergello
addikt
válasz
macilaci78 #99294 üzenetére
Az baj
-
Gergello
addikt
válasz
macilaci78 #99289 üzenetére
Akkor minek lesni a nyomást ? Szinte az összes levegős gépnek 6 bar körüli az üzemi nyomása.
-
válasz
macilaci78 #99288 üzenetére
Köszi mindenkinek!
-
válasz
macilaci78 #99279 üzenetére
Tegyél fel egy ilyet [link] a falra és lehajolni sem kell megoldódik a vízleválasztás és a nyomásszabályzás is.Egy flexibilis csővel összekötöd és megmarad a kompresszor mobilitása is.
-
válasz
macilaci78 #99277 üzenetére
Én felteszem a szemüveget és leolvasom
-
Gergello
addikt
válasz
macilaci78 #99274 üzenetére
Ez nagyon jó márkájú kompresszor. Jó választás
-
veze
őstag
válasz
macilaci78 #99259 üzenetére
Sajat tapasztalat hogy a gumis nem nyomatékra húzza, hanem állatmód,
Ugy hogy otthon véletlen se bírd levenni átlagos eszközökkel. ( el kell menned vele egy gumishoz..)
Egyszer dorozsman cserélnem kellett jobb elsőt , volt pótkerék de a rendelkezésre álló mezei kerékkulcsokkal nem sikerült levenni .ha megtoldottam akkor csavarodott a gyári kulcs de nem lazult meg. Felhivtam a gumist akinél addig cseréltettem ha kellett, azt mondta sajnálja de ö nem tud mit csinálni... (eljönni sem hogy levegye)
elgyalogoltam egy gumishoz ott a dorozsmai uton ugy egy km -re, ő adott egy combos kulcsot méteres szárral ( személyit kért cserébe amig vissza nem érek vele, pénzt nem)
Na itt befejeztem a gumissal a kapcsolatot, acél felnin van azóta a téli , az alufelnin a nyári, krokodilemelő 7ezer volt az obiban, nyomatékkulcs 9 ezer , kompresszorom már tizenéve volt , egy lidles légkulcs azt hiszem 8ezer volt
Azóta magam cserélgetek, és a gyerekem se jár gumishoz azota , neki is felnin van a másik szett,
Jön tavasszal jön összel, és együtt megcsináljuk mind a két kocsin a cserét. Szerintem bő egy óra alatt végzünk a kettővel. Több év óta csináljuk már, szerintem azóta rég kiforogta a szükséges eszközök árát, amit mellesleg másra is használhatunk.
( nem is tudom most mennyi egy sima le/fel a másik kerékcsere javítgatás nélkül) -
SirRasor
addikt
válasz
Leírtam már rengetegszer, hogy nem fogom félévente cserélgetni.
Se én, se gumis. Ezen hiába matekozni. -
Stylewars_kp
őstag
válasz
Igen, főleg annak tükrében, hogy 3000 ezret megy vele évente.
Nekem a nyári az utolsót futja, télit is utoljára rakom fel. Szóval tavasszal kell egy új szett a B5-re. 4-5 éves gumik, minta még jó lenne, de már nem az igazi. Szóval majd matekolok Én is, hogy évente a 20 ezer km-re melyik lenne az érdemesebb. Hegyekbe nem járok télen, nem is tervezek menni. Havi 1x600km pálya. A többi az alföldön pörög bele.
-
tisn
addikt
válasz
persze. csak nem rossz oraber
es nem raktak fel a centirozos porgetore ellenorzesre. (de amugy nincs vele gond) -
Gergello
addikt
válasz
macilaci78 #99142 üzenetére
Így igaz.
Pontatlan volt a korábbi információ. -
martonx
veterán
válasz
macilaci78 #99158 üzenetére
Igen, pont a gari és az utólagos évekig tartó szervíz háttér a nagy előnyük. Ha valami garin kívül tönkre is megy, akkor is egészen olcsón meg lehet csináltatni.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
macilaci78 #99112 üzenetére
Ismét hasznos hozzászólást sikerült írni, ami sokat segített a kérdezőnek. Nem mintha zavarna, csak ez a közléskényszer számomra idegen.
Vagy most én is ebbe a hibába estem? Na megyek is, és inkább hallgatok egy kis zenét. -
tucsok.
senior tag
válasz
macilaci78 #99100 üzenetére
Én is Olymp (hosszított ujjú) és BOSS ingeket hordok amikor szükséges viszont ezek nem az olcsó kategóriák szerintem.
Peace
-
tucsok.
senior tag
válasz
macilaci78 #99094 üzenetére
Ez az olcsó kategória?
Én is tudtam volna javasolni Szegeden a Somogyi utcán lévő férfi divatüzletet....
-
ShadowX
őstag
válasz
macilaci78 #99094 üzenetére
+1 ha sokáig kell az ing. Minden forintját megérte az összes ilyen márkájú ingem.
-
válasz
macilaci78 #99085 üzenetére
Szerintem az a "bátorság próba"
-
SirRasor
addikt
válasz
macilaci78 #99025 üzenetére
Nem tudom mi az, de drágán hangzik
Meg macerásan. Köszi, tolmácsolom neki.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
macilaci78 #99011 üzenetére
-
lorcsi
veterán
válasz
macilaci78 #98994 üzenetére
Nem vagy semmi, tisinhez intezek egy kerdest es olyan szinten belefolysz…
mi kozod van ehhez az egeszhez ?
nincs eleted vagy mi ?
ja, nem
beszeltuk mar grafomsnia…
ideje kezeltetni -
lorcsi
veterán
válasz
macilaci78 #98992 üzenetére
Ha neked mindegy, akkor miert valaszolsz helyette ?
-
szabzoltan1
tag
válasz
macilaci78 #98931 üzenetére
Nekem egyszerűen lemerül.
Neha amikor kinyitom a tokot, akkor feltölti max 80-90% ig, de mivel ritkán használom, igy kicsit idegesítő.
Ezért gondoltam, hogy meg kellene javittatni. -
mAtech
aktív tag
válasz
macilaci78 #98757 üzenetére
Sajnos...
Kollégám ezért ment át Hódmezővásárhelyre, mert ott olcsóbb az albérlet mint Szegeden. -
Land
veterán
válasz
macilaci78 #98735 üzenetére
"Újszegeden a Holt-Maros partja nagyon szép, padok, árnyék is akad."
Ez a rész honnan indul?
-
tlac
nagyúr
válasz
macilaci78 #98691 üzenetére
igen, azzal lehet jó lett volna
de minimalizálni akarom, hogy hol legyen elmentve (telefonon meg nem szeretném bepötyögni) -
tlac
nagyúr
válasz
macilaci78 #98687 üzenetére
néha szoktam használni, utóbbi fél évben már kétszer is úgy jártam, hogy nem tudtam vele fizetni a simple-ön keresztül
-
lorcsi
veterán
válasz
macilaci78 #98687 üzenetére
Koszi, szerencsere ezt toltottem le
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest