Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz
vizslakutya #101098 üzenetére
Tápén is behalt.
Nekem ma déltől a RaiPay se működik.
-
lorcsi
veterán
válasz
vizslakutya #101053 üzenetére
elvileg lesz ott szerszám is
meg viszek monoblokkot...hátha sikerülne megszerelni helyben -
válasz
vizslakutya #101033 üzenetére
És nem fog elrepedni a csempe?
17-ben költöztünk panelből magánházba, addig elég volt egy pár szerszám. Most meg már teli a garázs szerszámokkal, mert hol ezt, hol azt kellett csinálni... De jobb így, mert ha kell valami azonnal, akkor itt van helyben.
-
válasz
vizslakutya #100879 üzenetére
Ja, már értem hol beszélünk el egymás mellett. Ha a 47-esen megy végig, akkor nem kell bemenni Furtára. Ha Vésztő/Komádi felé megy, akkor igen. Szerintem.
Bár fogalmazhattam volna úgy is, hogy keresztülvitt Furtán.
-
válasz
vizslakutya #100874 üzenetére
Nem értem, miért nekem írtad? Ezt mondtam én is.
-
DarkByte
addikt
válasz
vizslakutya #100526 üzenetére
Az én béremet csak ne fűrészelje sehova..
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
vizslakutya #100526 üzenetére
Köszi, ezt sem ismertem csak a Káplárt.
-
válasz
vizslakutya #100499 üzenetére
Köszi! Nagyon vicces, mert venni akartam füstbombát és mit ad isten, pont ő árulja azokat is. Szóval valószínűleg ő fogja intézni majd a klímaszerelést is.
-
SirRasor
addikt
válasz
Mennyiért takarították, illetve beltérit és kültérit is?
-
válasz
Nálam is ők szereltek és tisztítanak klímát. Őket én is ajánlom!
-
lorcsi
veterán
válasz
vizslakutya #100164 üzenetére
Koszi, valoban
-
SirRasor
addikt
válasz
vizslakutya #100121 üzenetére
Picit offként, de hátha a hozzáértők fontos infót adnak:
Miért LED, ha lehet venni +100%-os hagyományos izzót?
Osram Night Breaker Silver H7 +100% 2db/csomag -
válasz
Nincs még olyan LED izzó Magyarországon, amit legálisan beszerelhetsz. Az Osramnál engedélyezés alatt állnak. Jó, ha tudod, hogy balesetnél simán rád húzhatják emiatt a vizes lepedőt.
Én még várok vele mindenképp.
-
ritkaság
aktív tag
válasz
vizslakutya #100118 üzenetére
Autóvillamossági szerelőknél kellene lenni. Kérdez rá telefonon.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Előbb tedd bele a ledet.
Én pár hete cseréltem izzót, halogént halogénre, azonos típust, de így is állítani kellett.proper: nekem más a tapasztalatom. Legalábbis sima műszaki vizsgaállomás nem vállalta a fényszóróállítást, mert nincs gépük.
-
proper
őstag
válasz
Ahol van műszaki vizsga ott van lámpa állító kézikészülék
-
SirRasor
addikt
válasz
Mit/miért kell rajta állítani? Ez minden autónál ajánlott X év után?
Más: gyapjú ruhákat a cserepes soron kívül hol lehet kapni?
Köszönöm a Vinted-es tippet 4ron, már van onnan 2 gyapjú pulcsi, csak azért fel kéne próbálni vásárlás előtt... -
válasz
Kovács Autónál voltam ilyennel jó pár évvel ezelőtt. A mostani árat meg tudod kérdezni telefonban is.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
vizslakutya #100106 üzenetére
Ilyenünk van nekünk is, most indukciós tűzhelyen használjuk. Hiámnyzik, hogy az oldalát nem melegíti a gázláng.
Berőkanállal, tálalókanállal nyúlok csak bele, ami fém, amúgy általában fa lapáttal van benne egyengetve a minden. Szerintem már 15 éves is elmúlt... -
csoszogi
tag
válasz
vizslakutya #100040 üzenetére
Köszi ha megadod felhívom, majd meglátjuk mit mond. Ha alaplap hibás lenne, akkor az USB portban sem lenne áram? Vagy rosszul gondolom?
DarkByte : gondoltam rá, már régebben is, de elmaradt. -
martonx
veterán
válasz
vizslakutya #99880 üzenetére
Köszi! Majd elmesélem milyen volt.
-
martonx
veterán
válasz
vizslakutya #99845 üzenetére
Szarajevóban lesz 4 éjszaka a szállásunk, onnan fogunk erre-arra szétnézni. Valami vízesés már tervben van, valami vár is. Testvérem a nagy program szervező.
-
martonx
veterán
válasz
vizslakutya #99835 üzenetére
Jól értem, hogy idén december 3-ra készült el az új magyar határátkelő, miközben január 1-el eltörlik a határt?
Ismét sikerült hasznosan elkölteni a pénzünket. -
tisn
addikt
válasz
vizslakutya #99837 üzenetére
tudom, harmashatar, mint irtam jartam ott
-
tisn
addikt
válasz
vizslakutya #99835 üzenetére
na akkor mar a magyar is szebb lett, amikor en voltam a nyaron akkor meg az is csak egy atlagos atkelohely volt. es ha jol ertem bekoltoztek a szerbek is, mar nem kell kontener + sator
-
DarkByte
addikt
válasz
vizslakutya #99757 üzenetére
Az hogy a Win10 alapból ismeri a WiFi rádiód, szimplán szerencsés együtt állas.
A wireless adapter pont egy problémásabb hardver mert sokszor gyártói bináris firmware is tartozik hozzá (nem csak OS oldali driver), amit induláskor be kell töltenie a modulba az OS-nek, hogy egyáltalán az elinduljon és csináljon valamit, nélküle csak egy papírnehezék.Két régebbi Tp-Link n-es USB-s WiFi stick-em is van, amihez alapból nincs driver Windows-ban és kanócos netet kell átmenetileg adnom a rendszernek, hogy lerántsa Windows Update-ből.
-
válasz
vizslakutya #99757 üzenetére
Akkor a hdd-t kirakod külső usb-s tokba, helyére meg beraksz pl egy ilyen vagy egy ilyen
ssd-t, és mehet fel a linux, a telepítés idejére a fő helyen levő windowsos ssd-t kikapnám a gépből a biztonság kedvéért. Wifi-re meg veszel valami olcsó usb-st amit a linux alapból támogat(előtte körbekérdezel a fórumon melyik az ami 100% működik).
A windows 10-nek azthiszem jövő év vége felé lejár a támogatása, egy támogatott frissített rendszer azért biztonságosabb, főleg ha online bankkártyával vásárolsz. -
válasz
vizslakutya #99691 üzenetére
Ja hogy laptop, erre általában megoldás az odd/hdd caddy, ekkor a dvd író helyére be lehet rakni még egy hdd/ssd-t. Derítsd ki a laptop típusát. Lehet hogy csak alin / ebayen lesz hozzá odd/hdd caddy.
Most olvasom hogy odd sincs benne, a helye sincs meg ledugózva ? Második lemeznek nincs hely ? -
martonx
veterán
válasz
vizslakutya #99745 üzenetére
Sebaj, majd jövőre hátha eljön a linux éve.
-
válasz
vizslakutya #99745 üzenetére
Ha továbbra is próbálkozni akarsz linuxxal akkor erősen javaslom a külön lemezre telepítést(ez a legkezdőbarátabb megoldás szerintem) és erre a célra egy olcsó sata ssd beszerzését. A linux telepítés idejére pedig lehúzod a windowsos ssd-t a lapról, így nem piszkálhat bele a linux telepítő. Amíg nem jutsz el arra a szintre hogy a grub-ot rávedd indítsa a windost a másik lemezről addig a windowsos lemez legyen az elsődleges boot eszköz, és a linuxot pedig a bios gyorsindító menűjéből tudod kiválasztani(valamelyik F gomb hozza elő, alaplapod kézikönyvében benne van).
-
martonx
veterán
válasz
vizslakutya #99726 üzenetére
Én mondtam, hogy Linux-on a mai napig se mennek pöccre a legalapabb funkciók sem, lásd WiFi
A Linux power usereknek nem szabad bedőlni. -
tlac
nagyúr
válasz
tedd fel a gparted-et, aztán nézd meg, hogy meg van-e még a win-ed
lehet a wifi-hez is telepíteni kell még valami extra csomagot
keresd meg, hogy milyen chip van benne (pl. konzolból azlspci
parancs segíthet) -
válasz
Én mindig külön lemezre telepítem a linuxot, sose szoktam az ssd-t kettépartícionálni. Így minden rendszernek külön efi-je lesz nem akadhatnak össze. Érdemes a linuxnak egy olcsó ssd-t beszerezni(Milyen ssd-t topik). Ha külön lemezre rakod akkor ha telepítés után a linux indul, a biosban ki tudod választani hogy a linux vagy a windows induljon. Illetve a későbbiekben ha tartósan fenn hagynád a linuxot akkor a grub-ban be tudod állítani hogy a windowst is indítsa a másik lemezről, így be lehet állítani a linuxos ssd-t elsődleges boot lemeznek.
-
SirRasor
addikt
válasz
vizslakutya #99709 üzenetére
Tegyél a pendrive-ra egy Ventoy-t (beállításokban állítsd be, hogy NTFS-be formázza, ne FAT32-be) és másold simán rá a linuxos ISO-t. 99%, hogy működni fog.
-
quailstorm
félisten
válasz
vizslakutya #99709 üzenetére
És indulás közben ilyen "popup menüből"? Asszem tán F12-re jött elő korabeli lapokon.
-
quailstorm
félisten
válasz
vizslakutya #99707 üzenetére
Ugyanúgy felmegy rá a legfrissebb Mint, de erre tényleg csak XFCE-t ajánlok.
Csak CD-ről? Biztos? Az a korszak már tudott USB-ről. Ha mást nem, akkor CD-ről bebootolsz egy plop bootot és onnan tovább USB-re. -
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #99697 üzenetére
Közben életet leheltem az asztali masinába,elég gyengécske szegény,de gondoltam ezen gyakorolhatok, telepítést,használatot,stb.
Intel Pentium dual CPU E 220@2.40GHz
Memória RAM 2GB
32 bites operációs rendszer
Erre felmenne még régebbi Linux?
Csak CD ről lehet bootolni.
Tárhely 170 GB szabad.
Köszönöm. -
GrotESC
aktív tag
válasz
+1 Linux Mint + Cinamon. Mivel a Cinamonnak a 4 GB RAM az ajánlott minimum, ha lassúnak érzed, akkor XFCE, ahogyan írták is előttem.
Néhány éve én is Mintet használok Cinamonnal. Ez volt számomra az a változat, amit feltettem és kb. pontosan minden ott volt, illetve úgy működött, ahogy akartam. Előtte Xubuntu (XFCE + Ubuntu). A kezelő felület, illetve az alap programok egyszerűbbek, de még pont nem fáj. Viszont olyan szinten nincs hardver igénye, hogy azt amikor használtam sem hittem el. -
nap
addikt
válasz
Inkább Lubuntu, az lájtosabb gépigényű, mint a sima.
-
quailstorm
félisten
válasz
A Mint Ubuntu alapú, szóval a telepítése olyan, mint az Ubuntunak. Viszont a kinézete sokkal megszokottabb a Windows felhasználónak, mint egy natúr Gnome3, vagy XFCE lenne.
-
veze
őstag
válasz
linux Mint [link] talán az egyik ami a legjobban hasonlit a windowshoz
itt találsz az oldalon képernyőképeket is és magyarul okosodhatsz ha az elején van egy két kérdés
én a Mint verziót használom már egy ideje -
tlac
nagyúr
válasz
én is linux mint-et mondanám, kezdőknek a legjobb ismerkedni
[link]
írd ki egy cd/pendrive-ra, aztán telepítés nélkül is lehet nyomkodni
a 3 féle verzió között az a különbség, hogy más a grafikus felületek, plusz az alapértelmezett programoka cinamonn vagy mate verziót ajánlanám belőle
-
SirRasor
addikt
válasz
Nézz meg egy youtube videót arról, hogy milyen linux disztrók vannak és tedd fel azt, ami tetszik. Felületnek azok közül válogass, amik nem fogják annyira a rendszert pl: xfce, kde plasma vagy ilyesmi.
Én Debian+KDE plasma párti vagyokVAGY: Win10 LTSC, amit pont fentebb tárgyaltunk.
-
quailstorm
félisten
válasz
Linux Mint legfrissebb + ttf-mscorefonts-installer hogy a Microsoft betűtípusok meglegyenek.
Lehet én erre nem a Cinnamon verziót tenném fel, hanem az XFCE-t, mert nem sok a RAM. -
válasz
vizslakutya #99591 üzenetére
Ma megcsinálták.Amúgy amit viccnek szántam lehet igaz volt mivel akkor rontották el amikor egy újabb lekötést csináltak a szomszédnak.
Remélem 10 évig nem kell hibát jelentenem -
macilaci78
nagyúr
válasz
vizslakutya #99525 üzenetére
Engedd el, a villanykazán rossz hatásfokú, fűteni meg akkor kell, amikor a napelemek sem járnak épp csúcson. Elektromos fűtés hőszivattyú elvén működtethető hatékonyan.
-
martonx
veterán
válasz
vizslakutya #99529 üzenetére
Ez a villany kazán, ha jól látom 15kW-os fogyasztású!!! Ehhez a 2kW napelem olyan, mint erdőtűzhöz a vizipisztoly. Szerintem.
Miért kerül 1,5m-be a kazán csere. Kémény bélelés a társasház közös bulija.
Lakásonként fél misi körül ki kellene jönnie.
Új kondenzációs kazánt simán lehet 300k alatt venni újonnan. -
tisn
addikt
válasz
vizslakutya #99529 üzenetére
szerintem delejjel tobbszoros aron futenel
kell egy co erzekelo, meg egy jo lakasbiztositas, es nincs gond a gazzal.
-
tisn
addikt
válasz
ez zart egesteru?
ha az megtartanam, hiba eseten javitas, vagy felujitott ugyanlyan.
ha nem valami olyan hasznaltat rakatnek fel, gazterv es varia nelkul.kondisra akkor valts ha nagyon nagy a gazszamla, de valoszinuleg ugy sem terul meg soha.
-
martonx
veterán
válasz
"Gázkazán csere többe lenne, mint a villany kazán+ napelemes rendszer".
Ez most kérdés akart lenni?
A napelemes rendszer megúszható 2M alatt. Ehhez jönne egy hőszivattyú, ami másik 2M. Plusz a munkadíj, padlás átalakítás. Egy hőszivattyú rohadt nagy, mágneses leválasztóval, puffer tartállyal stb.vel kb. háromszor akkora helyet foglal el, mint egy gázkazán.Vs. egy kazán csere: 300K körül van a kazán, ehhez jön pár tíz K munkadíj. Persze nagy kérdés, hogy a kémény fel van-e készítve a kondenzációs kazánokra.
Gyanítom mindkét esetben kell terveztetni, dokumentálni, jóvá hagyatni ezt-azt itt-ott.A napelem nappal fedezni fogja a hőszivattyú áram fogyasztását, de este nem. Nem lesz gázszámlád. Neked kell kiszámolnod, te ismered a házban a lehetőségeket.
Ez csak egy tipp, de a végén azt fogod látni, hogy fűtés szezonon kívül csökkenni fog a jelenlegi villanyszámlád 30%-kal. Télen pedig nem lesz sokkal több a villanyszámlád mint most (kb. 20%-kal saccolom többre), de nem lesz gáz számlád.
Neked kell átgondolnod, hogy megérheti-e, esetleg pontosabban megpróbálhatnál utána számolni. -
válasz
vizslakutya #99501 üzenetére
Köszi, közben megvettük a Bodrogi Bauban.
-
fradi81
veterán
válasz
vizslakutya #99161 üzenetére
Láttam van több antares, akkor ide biztos benézek.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
vizslakutya #98882 üzenetére
Ő nem jutott eszembe, de most hogy írod, mi is javíttattunk már vele. Tényleg jó.
-
-Tsaba-
tag
válasz
vizslakutya #98752 üzenetére
Hmm, valóban barátibb talán egy kicsit. Valószínűsítem akkor ez a "Szőlőskert lakópark" lesz. 10-15 misi között.
-
tisn
addikt
válasz
vizslakutya #98752 üzenetére
mennyi a telek?
-
DarkByte
addikt
válasz
vizslakutya #98748 üzenetére
Kíváncsiságból ehhez van valami linked? (Sose találok meg semmi új lakópark hirdetményt, nem tudom hogyan szokták ezeket emberek idejében észrevenni. Gondolom leginkább élőszóban megy a híre.)
-
lorcsi
veterán
válasz
vizslakutya #98582 üzenetére
Itt neznem meg:
https://ribizsarautohifi.hu/ -
adrian14
tag
válasz
vizslakutya #98246 üzenetére
Szuper, köszi
-
válasz
vizslakutya #98176 üzenetére
Kossuth Lajos sgt. 60. az új címük.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
vizslakutya #98080 üzenetére
Felvásárlás, biztos a legjobb árat adja majd érte.
-
mcharles
csendes tag
válasz
vizslakutya #98047 üzenetére
Köszönöm!
-
veze
őstag
válasz
vizslakutya #97963 üzenetére
le a kalappal, hogy ennek ellenére, ha kell, ilyen áron is ,de elviszi sétálni.
Látszik hogy laza pórázon van és a kutya is megszokta már ezt a módit.
Gondolom ha kiérnek a közutra , kinyitja neki az ajtót és bepattan egy kettőre .)
Az én drótosfoxim olyan, hogy ha kinyitom az ajtót vagy a hátsó ajtót (kombi) akkor (még) nem ugrik be, csak vár és néz rám Aztán amikor mondom neki hogy: hopp.. abban a pillanatban már ugrik is
Ez a vezényszó, amíg el nem hangzik addig csak vár, jó kutya módjára -
válasz
vizslakutya #97908 üzenetére
Én még mindig Fehér Lajost ajánlom.
-
ritkaság
aktív tag
válasz
vizslakutya #97908 üzenetére
Szia!
A Bajai út, ahogy átmegyünk a Kálvária végén, a benzinkútnál volt egy ilyen cég, akik jég kár meg egyebeket javítottak. -
válasz
vizslakutya #97910 üzenetére
Az élekben nehéz lesz festés sérülés nélkül javíttatni
-
lorcsi
veterán
válasz
vizslakutya #97358 üzenetére
Koszi, meglett
tenyleg mintha gyorsabb lenne
-
lorcsi
veterán
válasz
vizslakutya #97353 üzenetére
Merre vannez az opcio ?
szetneztem… de sehol nem talaltam -
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #97079 üzenetére
A végén a Nova szerviz lett a befutó,szalagkábel+ nyomógomb csere 15 ezer lett és két óra alatt megcsinálták.
-
Rawulf
őstag
válasz
vizslakutya #97087 üzenetére
Régen még úgy voltak ezek összerakva, hogy műszerész csavarhúzókkal az ember maga is ki tudta cserélni a modulokat, mint például a Jiayu telefonoknál. Most meg már mindent ragasztanak és azt is forrasztják, amit nem kellene.
-
Rawulf
őstag
válasz
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz
Volt gond a fiam Xiaomi mobiljával az idén és neki a Lugas utca környéki mobilost ajánlották. Végül is nem ment el, így nem tudok róla konkrétabbat, se helyet, se árakat, de kiindulási alapnak hátha jó.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
vizslakutya #96853 üzenetére
Köszi, ráírtam.
-
azbest
félisten
válasz
vizslakutya #96488 üzenetére
ó, ez az új fajta kerek kapszulásuk, amit csak azért találtak ki, mert lejárt a régi alakúról a jogvédelem. Így kizárólag csak tőlük lehet venni kapszulát még jópár évig ahhoz.
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
vizslakutya #96488 üzenetére
Ugyanitt használt Vertu Next eladó. Írjatok ha érdekel! Nekünk nem vált be.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
vizslakutya #96480 üzenetére
Ha az előkészítést megcsinálod, ezt a nincs por dolgot azért gondold át...
-
proper
őstag
válasz
vizslakutya #96478 üzenetére
Kérsz árajánlatot mindkettőre és gyorsan kiderül
Kell az előkészítés így is úgyis mert a fólia kiadja a hibát ami alatta van
tapadni meg fog de nem lesz simanekem motorháztetőn volt hasonló miatt
fogtam egy rezgőcsiszolót és nekiestem, kapott egy alapozó réteget azon meg átmentem még kézzel és ment a fólia rá -
proper
őstag
válasz
vizslakutya #96475 üzenetére
Vannak páran
tetőre szokás rakni a fekete tükör fóliát
kb olyan lesz mint egy üvegtető
de azt akkor elő kell készíteni mintha festenék mert a fólia alatt is kell a sima felület
Google keresés autó fóliázás -
Gergello
addikt
válasz
vizslakutya #96475 üzenetére
Ha pereg a lakk nem biztos, hogy rajta marad fólia. Elvileg csak sérülésmentes felületre lehet minőségben rátenni.
-
nap
addikt
válasz
vizslakutya #96164 üzenetére
Ez BMW lehet, mert nincs indexe.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #96139 üzenetére
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Kb 10 éve a házunk előtt megállt egy füstölgő e46. Mire megálltak már lángolt a motortér. Gyors kiszálltak, kiszedték a cuccukat és lekötötték az utánfutót. Mire hátra tolta a futót a rajta lévő cross motorral már égett az utastér. Szerintem ott már felesleges elővenni a porral oltót... Elkezdtek felrobbanni a kerekek, amik ráadásul még jobban szították a tüzet.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Olyan ez, mint a pótkerék. Általában holt súly, de ha nincs, nagyon tud hiányozni. A teljes értékű pótkerék annyira kiment a divatból, hogy a legtöbb új típusban helyet sem alakítottak ki neki.
-
-Tsaba-
tag
válasz
vizslakutya #96114 üzenetére
Melyiket javaslod/javasoljátok inkább? Makó - Apátfalva - Nagylak vagy Makó - Mezőhegyes - Battonya?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
vizslakutya #96114 üzenetére
Pályán Csanádpalotáig, onnan Mezőhegyesig új aszfalt van. Mezőhegyes-Battonya közt 110-zel is járható, de én is inkább csak 70-nel megyek. Battonyától Aradig vállalható az út, az átkelőig kb 6 km, utána még 20 km Arad.
Valóban Nagylak felé közelebb.Ha jó az idő, Battonyán egész korrekt a strand, feszített víztükör egy 6-sávos 25 méteres medencén, egy harmadekkora, derékig érőn. Van egy gyerekmedence is és egy jó termálmedence. A fű vállalható, sok fa ad árnyékot és sövények díszítik a plázst.
-
fradi81
veterán
válasz
vizslakutya #96034 üzenetére
Igen van hozzá egy ilyen
-
válasz
vizslakutya #95938 üzenetére
Az MBH belépő számláját nézegetem, ez jónak tűnik nekem és fiókjuk van a városban, a számlakivonatot elektronikusan küldik, nincs kötelező jövedelem jóváírás, 1000ft-os számlavezetési díj, 7000ft/év mastercard standard, és ha jól értem minumum 6 hónapig kell életben tartani a számlát, ezután lehet megszüntetni. Egész tűrhető feltételek. A deepl-re nagybátyám kártyájával előfizettem közben(belement végre), de azért jó lenne egy saját bankkártya pl tramtrain jegyet fizetni -egyszer elnyelte 1000ft-omat a máv automata és majdnem 2 hónap után adták vissza- így inkább kártyával vennék jegyet. A nyáron járok mártélyra fürödni, így kényelmes a tramtrain, felszállok a széchenyi téren kerékpárral és leszállok a vásárhelyi kossuth téren, onnan már csak 10 km mártély.
Magnetnek nincs helyben fiókja, ha megszüntetem a számlát akkor nem tudom készpénzben kivenni a rajta levő pénzt, valakit meg kell kérnem hogy elutalhassam a számlájára. -
Polemius
senior tag
válasz
vizslakutya #95941 üzenetére
Köszi!
-
lorcsi
veterán
válasz
vizslakutya #95894 üzenetére
A ret- nel nem volt
de ezt is ajanlottak meg a m.pincet
ha lesz idom delutan elmegyek -
fradi81
veterán
válasz
vizslakutya #95854 üzenetére
Közben rádugtam a nagyobbikat a felső párjára, a kisebbik zárója lehet már kukázva lett, de talán most már jó lesz köszi
-
vizslakutya
senior tag
válasz
vizslakutya #95762 üzenetére
Köszönöm a segítő válaszokat
,ma betértem a Kálmány utcai kisboltba,szervizbe és teljesen normál áron kaptam mindent,amire szükségem volt.( 1 alap első komplett patkófék 1900 froncsi).
-
garga pista
őstag
válasz
Én is az Urban Legendbe szoktam járni alapból. Illetve voltam párszor a Heavy Peadálban, segítőkészek ők is és kaptam amit akartam.
-
stopperos
senior tag
válasz
Én a Kossuth Lajoson lévő Maniac-be szoktam alkatrészt venni, illetve szervizeltetni.
-
mAtech
aktív tag
válasz
Decathlon mennyire lehet alternatíva alkatrész ügyben?
Csongrádin Prolog, meg a Lacibike? -
SirRasor
addikt
válasz
Én a bicikliboltokat tenném hozzá, mint kérdést.
Urban Legendhez szoktam vinni teljes generálra, de egyre bénábbak: most már egy szimpla kattogást se tudnak 1 év alatt megoldani, 2 különböző biciklin
Előtte a Kerékpár - Szigethez hordtam és sose volt semmi gond, de a mostani guglis értékelések miatt nem merem odavinni -
macilaci78
nagyúr
válasz
vizslakutya #95748 üzenetére
Lehet, az átjárhatóságoz rosszul tudtam. Románia felé mind útbaesik. Nem volt pontosabb úticél megadva.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
vizslakutya #95746 üzenetére
Kis határátkelőhelyre kell menni, ahol csak a szomszédos 2 ország állampolgárait kezelik, nincs se busz, se kamion. Igaz, nincs is nonstop nyitvatartás.
Üdvözlettel Battonyáról. -
lorcsi
veterán
válasz
vizslakutya #95740 üzenetére
ok
Megprobalunk meg husvel elott elmenni hatha szerencsevel jarunk -
lorcsi
veterán
válasz
vizslakutya #95733 üzenetére
Próbálok valami ajánlott helyet találni beltéri ajtó és padlóburkoló (vinyl, laminált, hideg) témában
több helyről hallottam már, h érdemes románokig elmenni..de konkrét céget senki nem tudott mondani -
veze
őstag
válasz
vizslakutya #95726 üzenetére
köszi, akkor ezt megjegyzem magamnak ( családnak) hátha egyszer szükség lesz rá.
Nálunk volt már példa rá hogy mailt küldtünk képpel ( valami 7ezerpárszáz x 5000 kürüli felbontásban, tűéleset, ami jól nagyitható volt) az oldalukon megadott címre bőrelváltozásról
4 nap alatt megválaszolták hogy ártalmatlan, és kezelést nem igényel, mert nem a veszélyes kategoria.
Ez most vagy egy tipus válasz volt és mindenkinek ezt küldik..
vagy tényleg így van és el kell hogy higgyük ( egy orvos adta a nevét a válaszhoz, aki megnézte) -
veze
őstag
válasz
vizslakutya #95724 üzenetére
ez? [Tanács utca 8]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Fotó állvány eladó
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest