- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hodigy
tag
válasz
gabesz82 #20203 üzenetére
Hoványnál annyi volt, hogy odamentem előre telefonon lebeszéltem, hogy 2 autót kipróbálnék, erre "ügyféllel volt" és mégsem tudtam kipróbálni az autókat.
Viszont volt olyan autó amiben a km órában 250e van és közben meg makulátlan a belseje (100e-t letagadhatna), szóval talán nem tekergették... -
Vigyori74
csendes tag
válasz
gabesz82 #20203 üzenetére
Én a Hoványnál vettem a kocsimat 3 éve.Nem volt velük gondom és a kocsi is olyan állapotban volt ahogy azt mondták kikértem tőlük a bevizsgálásuk munkalapjait. elvittem egy másik szervízbe az autót és minden stimmelt amit ők állítottak.az autó azóta is megvan és tök jó nincs vele semmi gondom.gyors volt az ügyéntézés és egy kis alku is belefért.
egyszóval én akkor meg voltam elégedve velük. -
-
-
Ubul86
őstag
válasz
gabesz82 #19399 üzenetére
most kaptam egy infót hogy SKPC-nél reflow-oznak egész korrekt áron. Egy próbát megér, úgy vagyok vele,más kérdés,hogy tovább rontanak -e esetleg rajta,mert mint írtam,perpill használható,csak várni kell egy bő 15-20 percet,mire biosig eljut,és utána minden máshová
Ezt is csak azért tudtam meg,mert a saját fórumában ugyanehhez a típushoz írták, hogy ugyanilyen probléma volt,és vártak kicsit, bejött,de attól még a vga -val voltak gondok
a gép utódja ugyan megvan,még ha használtan is találtam egy normális gépet,de úgy vagyok vlee, hogy ha megmenthető 20K alatt, akkor miért ne. Ebay-en nézegettem,nem igazán találtam 40K alatt...Vaterán meg egyáltalán nem.
-
Rick4
félisten
válasz
gabesz82 #18874 üzenetére
Írása szerint a gyilkosság miatt felerősödött a fajgyűlölet Pécsett, pedig egyetlen egy ember miatt nem okolhato a többi roma.
Az a baj, hogy ennél a népcsoportnál az arányok eltolódtak, és a többség miatt nem okolható az a néhány, aki valóban igyekszik és teszi a dolgát.
-
kispéé
senior tag
válasz
gabesz82 #13613 üzenetére
Ja, a 2.0-ás TS-eket dicsérték/dicsérik nagyon, csak sajnos sokan fejre is álltak vele vagy TK-zták őket, ugye a sok lóerő és kevés súly átka.
Én jó múltkor vezettem egy GTV-t 3.2 V6-ost, húúú ,az már komoly, 3 ezer fölött mint akit seggbe rúgnak, nagyon jó volt.Ne csak alfát mondjak, volt egy 89-es BMW is, sorhatos 3.5 feles, automata váltós gép, na hát az se volt rossz, főleg hogy nem kellett váltogatni
-
-
-
-
-
-
válasz
gabesz82 #11511 üzenetére
Ok: Magyarországon nem valami mellett hanem valami ellen tudnak csak az emberek szavazni. Plusz ha emlékeim nem csalnak, akkor a választási rendszer is átalakult az új alkotmánnyal, aszerint módosítva a választási területek határait hogy egyéni körzetben, az ország területére vetítve kb a 2/3 meg van-lesz a Fidesznek, akkor is ha élő ember nem megy el szavazni.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
gabesz82 #11327 üzenetére
Köszönöm!
Gugli első találata 16$-os árat mondott + pk.
Árgép 3,2k-tól indul, 4k-ért a SpeedShopot látom itt. Ennek tekintetében a 11-12k-t pöppet sokallom.
Tapasztalat van-e azzal kapcsolatban, hogy az ilyen olcsóbb, utángyártott akkuk meddig bírják, kapacitás, élettartam, folyik, sérül, rongálja-e esetleg az eszközt?
Nem nekem kell, egy barátom idén vett ilyen fényképezőgépet, neki gondolkodok valami hasznos ajándékon. -
rt06
veterán
válasz
gabesz82 #11010 üzenetére
igen, es imho pontosan azert nem erdemes a szoban forgo modszereket eroltetni, mert akkor meglesz az ellenszenv is..
malaj: folytasd, ha gondolod, viszont nalam egy aramszunetet legalabb fel, esetleg tobb oras karbantartas kovet, amit ha nem en magam vegzek, nem 3 forintra jon ki (es ekkor meg nem esett szo a kieso munkaidorol)
Rhino666: es megis mikent? megvered, aztan tabort versz kozte es a telefonja kozott? hagyjuk mar a suletlensegeket
-
izomhod
őstag
válasz
gabesz82 #11010 üzenetére
nekem az a bajom, hogy a fenti szomszéd óránként cigizik, hol az erkélyen, hol a konyhaablakba kiállva
találtam csikket is leesve az erkélyemen, felmentem, szóltam neki, hogy leszáll, igen, LE a füst, és a csikk is, nem szeretném ha valami kigyulladna, és az ablakot sem akarom pihenés közben meg kaja közben csukogatni. oké, mondta, majd másfele fújja a füstöt. persze ugyanugy jött be hozzám. szóltam neki még1x, aztan felmentem hozzá, koogtam, de csak a kémlelőnyíláson nézett ki. 2x is, de csak csendben. nem nyitott ajtót. lementem a lépcsőházba, tettem-vettem, jött le a lifttel, elkaptam, hogy jónapot, kopogtam, nem nyitotta ki. óó, nem halllottam. ó a buzija,! mondtam neki, hogy nem akarok minden nap szólni, de ez így nem jó. válasz: költözzek el, ha zavar a füst.. most kérdem én, hogy mekkora faszfej az, aki a saját lakásából KIfújja a füstöt a más lakásába be és még hazudik is?!
mit csináljak vele?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
gabesz82 #10993 üzenetére
Japp.
Még annyit, hogy ha ő éjszakánként legény, nyilván nap közben aludna. Reggel munkába menet nyugodtan ki lehet ékelni fogpiszkálóval a csengőjét, esetleg a kaputelefont ha nem kell folyamatosan nyomni... Minderre például az üzenőfalon fel lehet kérni a lakóközösség többi tagját is. Ez a nyikhaj úgysem tud olvasni... -
-
Zoli1222
addikt
válasz
gabesz82 #9452 üzenetére
de az androidban sokkal több a potenciál szerintem,
legalább olvasnád vissza a hsz-eidet...
És áruld már el, h neked mire kell a 2 mag telefonon...
Androidra van 1 rakat program, ami vagy nem, vagy akadozva fut. vegyel 30K-ért, akár 50K-ért 1 androidos telót és rögtön a fele app nem fog rajta futni amit a marketen találsz...
Ingyenes app-okhoz nem kell kártya. Azt meg nem tudom, h miért gáz, h csak bankkártyával lehet fizetni... mivel szeretnél kp-val? Mert nincs paypal? Ugyan már...(#9453) Rick4: ezért is írtam korábban, amit írtam. Valakinek az android, vkinek wp7 stb... Tény és való, h az androidot jobban személyre lehet szabni, sok alkalmazás van hozzá... ...a wp7 zártabb, kötöttebb, de nekem teljesen megfelel. Sok hibája van, de melyiknek nincs? Kevesebb az app is hozzá. Ami nekem kell, megtaláltam. A csempés elrendezés nekem tetszik.
Ezért is tartom hülyeségnek a vitát. Mindenkinek mások az igényei... Ennyi. -
Zoli1222
addikt
válasz
gabesz82 #9445 üzenetére
Jó. És? Mit csináljak vele? 100K-ért kapsz egy 2 magos telót. Mivel van benne több "potenciál"? Ja bocsánat ez (persze nem a 2 magnak köszönhetően) megbirkózik a flash-sel. Komoly érv...
Nem a wp7-et védem, csak nem értem, h miért kellene hasra esnem az android előtt. De akkor már 60K körül is mutass 1 jó androidos telót kérlek, mert 65K-ért független lumia-t is kapni 2 év gyártói garival...(#9447) Rick4: hidd el, h találnék, csak semmi értelme nem lenne. 3,3"?
Tudom szubjektív a szépség, de nekem nem jön be külsőre...Győzködhetnénk egymást napestig, h melyik a szebb-jobb-gyorsabb, de értelmetlen. És nem is akarok senkit győzködni.
-
Zoli1222
addikt
válasz
gabesz82 #9434 üzenetére
illetve a túlzásba vitt menügrafika lassítja sokszor a rendszert - ebből nekem az jött le, h még csak nem is volt a kezedben...
Azt meg különösen imádom, amikor jönnek, h nézzél meg 1 sgs2-t meg htc sensation xe-t...
Mennyibe is kerül?
Okés én pl 90K-ért vettem a telefonomat, de ne egy 130-140K-s telót hozzál már fel példának... -
-
-
macilaci78
nagyúr
válasz
gabesz82 #7262 üzenetére
Abból kiindulva, hogy van, ami passzos és van, amit betuszkolni sem tudok a lámpámba, nem szentírás. Nyilván van egy szabvány, de az szvsz inkább intervallumot definiál. Meg ott van az ipari cellára ráhúzott fém köpeny, zsugrocső, matrica, kupak. Ezek már gyártónként eltérnek.
-
válasz
gabesz82 #1669 üzenetére
Múltkor is ezt mondtad, oszt tessék...
De csak viccelek, most vettem egy új 23" LG LED IPS-t kicsit olcsóbban bruttó.
Viszont az 16:9-es, ami mozizni/játszódni jó, de amúgy nagyon lapos nekem, jobb lenne a 16:10-es.Szóval sose lehet tudni, van az az ár, amiért elvinném
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- BMW topik
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest