Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Ted_Beneky #101061 üzenetére
Aha, 4, 6 mm-es furatokhoz vettem ilyet, megtelt a közepe és nem lehetett kivakarni onnan, a szivacs se fért be.
-
SirRasor
addikt
válasz
Ted_Beneky #101037 üzenetére
Zseniális ötlet, találtam pár tartalék csempét, majd azzal kipróbálom. Sőt, mivel azoknak nincs rendes alátámasztása (max föld), ha azoknál megy, menni fog a falon is.
csoszogi köszönöm a felajánlást, kaptam ma kölcsön fúrót. Illetve van egy régi Black&Decker fúrókalapács, amihez van több falfúró szár, közte 3mm-es is!
-
szabzoltan1
tag
válasz
Ted_Beneky #101018 üzenetére
Az Szte a komplett tetőt keresi.
Amibe bele tudott kapaszkodni a szél azt elvitte.
-
mAtech
aktív tag
válasz
Ted_Beneky #100985 üzenetére
Akkor a tankkal közlekedés biztonságos lesz
-
veze
őstag
válasz
Ted_Beneky #100945 üzenetére
-
veze
őstag
válasz
Ted_Beneky #100936 üzenetére
Nálunk van vízszűrő , plusz a kazán előtt is van még külön a melegviznek is meg mágneses szűrő is, lehet azért nincs vele probléma..
-
pulutodurumo
őstag
válasz
Ted_Beneky #100869 üzenetére
Ennyi.
-
tisn
addikt
válasz
Ted_Beneky #100869 üzenetére
nekem is ez volt a std utvonal.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Ted_Beneky #100601 üzenetére
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Ted_Beneky #100588 üzenetére
Én autómhoz komplett donort veszek annyiért.
gondolom casco fizet. Nem?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Ted_Beneky #100260 üzenetére
Én is úgy emlékszem. Négyen emelték a teraszról, egyedül húztam be az erkélyajtón keresztül.
-
quailstorm
félisten
válasz
Ted_Beneky #100258 üzenetére
Emeleten van, úgyhogy ez sajnos nem opció.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Ted_Beneky #100258 üzenetére
Havernál az erkélyen ment be a háromajtós szekrény, mert a lépcsőfordulóban nem fért el.
-
martonx
veterán
válasz
Ted_Beneky #99841 üzenetére
Köszi! Mostart egyébként is terveztük megnézni!
-
válasz
Ted_Beneky #99532 üzenetére
Hát igen. Ha beleszámolod, hogy bármilyen szakinál csak a kiszállási díj 20 k körül van, akkor a 25 az még baráti...
-
martonx
veterán
válasz
Ted_Beneky #99483 üzenetére
Tudod mi az igazán vicces? Hogy elnézve az immár 7 éve velem lévő 1070Ti-t, valóban be fogja hozni az árát, és tudom poénnak szántad, de igaz lesz, hogy a végén még olyan lesz mintha ingyen szereztem volna. Mert az a havi 1000 Ft, amit villanyszámlában megspórolok vele (őszintén fogalmam sincs mennyi forintálisan, lehet hogy kevesebb, lehet, hogy több), az évi 12.000 Ft, és tekintve az áfa visszatéritést (azaz nettó 90 párezerért vettem), 8 év alatt nullára kihozhatja az árát.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Ted_Beneky #99393 üzenetére
Az fantasztikus…
-
lorcsi
veterán
válasz
Ted_Beneky #99123 üzenetére
Tx!
nem ertem miert olyan nagy kunszt a sulymot eltakaritani
nagyon jo hely lenne amugytisn:
3 eves
telen meg osszel voltunk algyon babauszason, jo voltelmentunk delutan a sargara
nem is rossz
homokozni meg az elejen pancsolni egesz jo
de bentebb nem is lehet menni senkinek
jetski-n jott a rendor es figyelmeztetett aki bentebb volt, 60k is lehet a buntetes -
DarkByte
addikt
válasz
Ted_Beneky #98974 üzenetére
Lehet kicsit gonosz vagyok, de azzal hogy nem a legkisebb belépési küszöb Facebook Marketplace-en árulsz valamit, hanem kicsit rejtettebb helyeken, az átlag idióták mosdatlan hordáit jól megszűröd.
(Kíváncsi lennék mennyivel jobb a helyzet mondjuk egy Jófogáson.)
Az totál meglátszik a Facebook-on hogy kb. közmű lett idehaza és boldog-boldogtalan ott éli ki magát, ott vezeti le a napi feszültséget. -
Stylewars_kp
őstag
válasz
Ted_Beneky #98783 üzenetére
Nem ördögtől való, de tény, hogy kell hozzá gyakorlat.
-
SirRasor
addikt
válasz
Ted_Beneky #98657 üzenetére
Amúgy a megoldás az, hogy nem azon a felületen kell kiválasztani. Már nem tudom hol, de eljutottam egy időpontfoglalásos portálra és ott már ki lehetett választani a megfelelő ügymenetet.
Agyrém. -
válasz
Ted_Beneky #98646 üzenetére
Jóvanna! Amikor megrendelték, akkor ilyenkor még sötét volt
-
mAtech
aktív tag
válasz
Ted_Beneky #98346 üzenetére
Szép egy világ...
-
válasz
Ted_Beneky #98346 üzenetére
Régen sok segédmunkás volt mert sok embernek megfelelt az a kereset is.Igaz nem is voltak a bérekben ekkora szakadékok.Kőműves segédmunkások,kocsi kísérők,átviteli technikusok(rakodók) stb-stb.
A munkaerőpiac is teljesen megváltozott és az elvárások is mind munkaadók és munkavállalók tekintetében.
Megkérdezünk egy 14-éves fiatalt akkor vagy orvos,mérnök,technikus,vadász pilóta,ügyvéd akar lenni és csak kevesen választanak cső szerelő,villanyszerelő stb. szakmát. -
pulutodurumo
őstag
válasz
Ted_Beneky #98243 üzenetére
Ha jól emlékszem, a
Köjál,ÁNTSZ, NNK-nál lehet panaszkodni, ha közegészségügyi problémát jelent. Más lehetőség asszem' nincs. -
martonx
veterán
válasz
Ted_Beneky #98172 üzenetére
Kértem. A régi nekem is minimum 6 éves volt, de lehet, hogy 8. Szerződést módosítottam, és egyúttal kértem modem cserét.
-
válasz
Ted_Beneky #98023 üzenetére
Nálam mindig retró napok vannak
Van még jópár cucc, amit selejtezni kéne.
-
GrotESC
aktív tag
válasz
Ted_Beneky #97840 üzenetére
"A SZÉP-kártyát tehát 2024. január 1-től ismét csak vendéglátó- és szálláshelyeken, illetve szabadidős programokon lehet használni."
Spar-ban úgy tudom van ilyen szendvicses rész az Árkádban, ahol elfogadják. Tegnap le volt halva mindenhol. -
válasz
Ted_Beneky #97840 üzenetére
A helyszínen biztos kiderül de tegyél kp-t a zsebbe is
-
SirRasor
addikt
válasz
Ted_Beneky #97685 üzenetére
Most már mindegy, de jövőre nézve:
Helyi házirendkezelőben (gpedit.msc - Computer Configuration > Administrative Templates > Windows Components > Windows Update -en belül valamerre)
Funkciófrissítések eltolása: 365 nap
Biztonsági frissítések eltolása: 7 nap (nem csak biztonsági frissítések jönnek és 3-4 napon belül visszahívják, ha van vele probléma)Nincs szopatás; legyen más az MS béta tesztere.
-
válasz
Ted_Beneky #97685 üzenetére
Most az van, hogy átváltoztat minden nyomtatót HP-vá. Elvileg van rá javítás, de gyakorlatilag nincs...
-
martonx
veterán
válasz
Ted_Beneky #97548 üzenetére
Mi most vettünk mosogatógépet, és a hozzá adott Finish valami tabletta helyett pár hete Auchan-os saját márkás tablettával használjuk, ami fele annyiba kerül, mint a Finish. Viszont nulla különbség van közöttük végeredményben
Öblítőt is lecseréltük valami olcsóbbra, de azt (még) nem saját márkásra.
Lehet, hogy mosogatógépe is válogatja, de szvsz ez az egész sokszor csak placebo, hogy megveszed a legdrágábbat, és megnyugszol. Miközben csak dobod ki feleslegesen a pénzt, mert a fele annyiba kerülő is pont ugyanazzal a végeredménnyel jár. -
ShadowX
őstag
válasz
Ted_Beneky #97550 üzenetére
Én is meg tudom erôsíteni, szerintem is a legjobb. A sima platinum is meg a platinum plus is tökéletes.
-
válasz
Ted_Beneky #97548 üzenetére
Tapasztalataim szerint ez a legjobb!
-
r0by
addikt
válasz
Ted_Beneky #97040 üzenetére
Konkrét appot én nem ismerek, de ha Samsungod van, akkor az üzemmódok és rutinok menüpontnál fel tudsz venni ilyen jellegű szabályt.
-
Williamgrant
nagyúr
válasz
Ted_Beneky #96729 üzenetére
Örülnek neki! Addig ki tudnak menni pisilni, megkavarni a lassan fővő húslevest, meglocsolni a muskátlit stb.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Ted_Beneky #95345 üzenetére
-
csoszogi
tag
válasz
Ted_Beneky #95345 üzenetére
3390ft transzporter, kis kocsi az pedig 2500 ft ert hirdette magat
-
válasz
Ted_Beneky #95202 üzenetére
[link] De ez sem volt rossz sorozat."Szálka hal nélkül"
-
csoszogi
tag
válasz
Ted_Beneky #95202 üzenetére
Ja rákerestem, nem emlékszem, hogy láttam volna...lehet jobban járnék én is, habár kicsit idős vagyok "dobbantani"...
-
SirRasor
addikt
válasz
Ted_Beneky #95170 üzenetére
Ez egy fos; van ilyenem is.
A párát vagy 15%-al aláméri, de a hőmérséklet se stimmel.
..vagy a xiaomi méri félreDe abból legalább 2 konzisztens..
Mondjuk ennyiért megválok tőle szívesen
Annyi előnye van, hogy egész nagy. -
macilaci78
nagyúr
válasz
Ted_Beneky #95170 üzenetére
A Mija előnye a bt, appon keresztül jó régi mérések is elérhetőek, de az elmúlt 24 óra adatai órás lebontásban is kinyerhetőek grafikonon.
Felújítás után jól jött, hogy a fűtéshez a hőmérsékletet tudtuk ellenőrizni, vagy hosszútávon a páratartalom min, max értékeket.
Egyik télen fagyveszély ellenőrzésére is használtam, egy telet az aknában töltött mágnessel a vízcsövön.
-
csoszogi
tag
válasz
Ted_Beneky #94984 üzenetére
Szerintem a navigációs rendszerük lesz a ludas....engem is volt, hogy jól elkavart..
-
válasz
Ted_Beneky #94814 üzenetére
Azt nem tudom, de mi tettünk rá telefont és az anyukámnak is van rajta és a nyugdíjasok hívogatják is egymást.
Fel is szoktam venni nappal, ha szabin vagyok, meg választáskor és félreteszem az automatát.
Hadd keressenek pár guruló fillért! -
sss
őstag
válasz
Ted_Beneky #94744 üzenetére
Lehet, hogy valami kisebb/takarékosabb célszerűbb lenne helyette igen.
-
válasz
Ted_Beneky #94569 üzenetére
Egyre több a csaló,szélhámos
-
DarkByte
addikt
válasz
Ted_Beneky #94508 üzenetére
Ha megteheted nyilván.
De én nem járok otthon szülőknél minden nap, havonta egyszer kb. Egyedül nem tudják megcsinálni, a 4G netükkel Teamviewer-el távirányítva meg valahogy még annyira sem volt kedvem szenvedni vele.
Egyébként 9 felé elült a vihar és utána végig lehetett tolni. -
tisn
addikt
válasz
Ted_Beneky #94508 üzenetére
elso este siman megvolt
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Ted_Beneky #94434 üzenetére
A cégnél egyik feladatom a nemzetközi fuvarszervezés, szóval nem lennék megijedve egy külföldi magánszemélytől, ha venne valamit.
Egy bútorszállítás beárazásához 3 dolog kell: város irányítószámmal, van-e súlykorlátozás és hogy jut el a bútor a kocsira. Minden további pontosítás ráér azután, hogy a vételár a számlámon van.
Ha ez neki nem felel meg, nem ezt a bútort keresi.Nekem is van egy becsípődésem egy bizonyos bútorgyártó egy bizonyos termékcsaládja iránt, nézegetem is a hirdetéseket, de az asszonynak egyelőre megfelel a gyéren bebútorozott "kis szoba".
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Ted_Beneky #94432 üzenetére
Én klímakompresszort vettem Spanyolországból. Mivel olcsóbb volt a postaköltség, mint maga a termék, kettőt rendeltem.
Egy régi, de jól működő hőcserélőben ment ki a háromfázisú motor és égen-földön nem találtunk fizikailag illeszkedő motort. Ez ugyan csak egyfázisú, de áramerősségben belefér és fizikailag passzol. 50€ volt a motor darabja és 80€ volt a fuvar 1 és 2 darab esetén is. Itthon a javítás lett volna 40k+idő+fuvar a 320 Ft/€ árfolyamos időszakban. -
vizslakutya
senior tag
válasz
Ted_Beneky #94391 üzenetére
Jó ötlet,amúgy meg ingyenes a csere.
Ráadásul új típusú lesz,ami kiváltja a TB meg Adókártyát is.
[link] -
nap
addikt
válasz
Ted_Beneky #94380 üzenetére
Cellux + pillanatragasztó?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Ted_Beneky #94380 üzenetére
Nincs. Új személyi, új okmány azonosító.
-
martonx
veterán
válasz
Ted_Beneky #94369 üzenetére
Pontosan, 2014 óta az asszony soha be se kapcsolt gépében pihent. Ja, nem. Privátban leírtam őszintén a Nas-os használatot is.
-
fradi81
veterán
válasz
Ted_Beneky #94265 üzenetére
Anyám se kapta meg, valamit variáltak, aztán beléptem a számla felületére és ott volt egy értesítés hogy átállították hőmérsékletfüggő számlázásra.
-
r0by
addikt
válasz
Ted_Beneky #94183 üzenetére
Köszi. Azt az egy méteres koax darabot kipróbálom előtte
-
nap
addikt
válasz
Ted_Beneky #94030 üzenetére
Nyugi, télen sokkal kevesebb lesz a gáz kalóriatartalma.
-
tlac
nagyúr
válasz
Ted_Beneky #94028 üzenetére
ha diktálsz, akkor az addigi időarányosan el nem használt keret nem vész el
-
válasz
Ted_Beneky #93741 üzenetére
Diána virágboltot tudom ajánlani. Évek óta oda oda járok, nagyon szép csokrokat kötnek.
-
Rawulf
őstag
válasz
Ted_Beneky #93547 üzenetére
Van, csak jó ideje nem posztoltak benne.
Sportfogadás (bukmékeres fogadás) : az utolsó már két éves.
[Re:] Hallatlanul népszerű lett nálunk az e-sport-fogadás : az utolsó poszt tavalyi.Tippmix : ez viszont egyenlőre még pörög.
-
válasz
Ted_Beneky #93272 üzenetére
Nézd meg az új verziós gmail-be
-
válasz
Ted_Beneky #93270 üzenetére
Nézd meg másik böngészőbe is.A Chrome levelezője most van "átalakulóba" ....
-
lorcsi
veterán
válasz
Ted_Beneky #92535 üzenetére
-
veze
őstag
válasz
Ted_Beneky #92460 üzenetére
nekem tegnapelőtt ez jött ( hosszú, nem kötelező elolvasni csak akit érdekel...))
Az a bajom ezzel, hogy már annyi ötmillió dolláros doboz van elásva a kertemben, hogy nem tudom ezt már hova tegyem
A következő válasz az szokott lenni hogy a küldeményt feladta és a szállítónak utaljek el pár ezer dollárt a szállítási költségre.(. liszaboni bankszámlaszámott adott névvel.) és azonnal küldi a csomagot, irtam neki hogy elutaltam, jöhet a csomag.
de mégsem küldte a csomagot, jött ujabb válasz hogy az utalási bizonylatot küldjem el neki mert látni szeretné, ahogy megkapta jön a csomag ( közben adoitt már csomagszámot is ami egy ( általuk üzemeltetett ) kamu oldalon valóban aktivnak mutatat a szállítmányt különféle bejegyzésekkel)
Elküldtem neki a hitelesbanki bizonylatot is az utalásról pdf.ben. ( ezt ügyesen megcsináltam egy pecsétes eredetit felhasználva pdf szerkesztőben) írtam, menjen be a bankba és kérdezzen rá mert ott kell lenni, talán a közbejött hétvége miatt késik..
nem irom le a történetet most végig , mert voltak még fordulatok mire leesett neki hogy ugy 10 nap mulva hogy itt most nem ő szivat mást ,hanem őt szívatják)
Szia, jó napot,
Köszönjük a választ. Örömmel értesítem leveleiben, hogy hirdetése továbbra is elérhető; Abszolút kíváncsi vagyok arra, hogy a héten megvegyem Öntől a hirdetést, jelenleg nem az Ön országában élek, hogy lehetővé tegyem azonnali fűtést a hirdetés ellenőrzéséhez, mielőtt fizetnék a személyzetéért. Jelenleg Szíriában állomásozom, bár a lehető leghamarabb át akarok költözni az Ön országába, ezért szeretném megvenni Öntől a hirdetést, hogy befektetést hozzon létre országában.
A férjem szíriai iparos volt, és szíriai üzletemberek tagja volt Damaszkusz tanácsában halála előtt. Családomat Bashar al-Assad elnök fenyegeti, mert határozottan támogatjuk egy valódi demokratikus kormányt Szíriában.
Bassár el-Aszad jelenlegi elnök tiltakozása miatt az országban, amint azt számos híroldalról és hálózatról megtudhatja szerte a világon. Sok család drága életért fut, mivel katonáik és lázadó csoportjuk, valamint az ISIS (iszlamista állam terrorista csoportja) civileket, nőket és gyermekeket gyilkolnak. Szeretném tudomásul venni, hogy a birtokomban van (ötmillió -ötszázezer dollár) összeg, amely 5.500.000 dollár. Ez az a pénz, amelyért a férjem megmentette az életét, mint iparos. A házamban tárolom, mert a pénz bankba helyezése nagyon nagy kockázatot jelenthet egy olyan országban, mint a miénk. Ezt a pénzt egy dobozban rögzítettem, és konzultáltam itt egy damaszkuszi követdel, aki segít abban, hogy a dobozomat elvigyem Szíriából a biztonságos megőrzés és az esetleges befektetések érdekében.
Ezért van szükségem egy megbízható és megbízható személyre, aki megkapja a dobozt, rögzíti és védi az érkezésemig. Ki kell használnom ezt a lehetőséget, mert nincs más alternatívám, mint bízni valakiben.
Árva vagyok, nincs testvérem, ezért nem kockáztathatom itt az életemet, hogy ne érjen véget a családom. Csak a két gyermekem van. Megérdemelnek egy tisztességes életet, mivel azt akarom, hogy békés környezetben nőjenek fel.
A családommal áttelepülök az Ön országába, és a pénzt a törvénynek megfelelően, tanácsát és segítségét fektetem be. Együtt dolgozhatunk, és jobb jövőt érhetünk el családjaink számára. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a követ nem tud arról, hogy a dobozom pénzt tartalmaz, és ez biztonsági okokból történik.
Csak annyit kérek, hogy engedélyezzem, hogy családi kincsként regisztráljam a szállítmányt az Ön nevére, és várhatóan visszaszerezi azt, amint Európában/Amerikában megérkezik. Ebben az üzletben nem lesz kockázat; Megtettem a szükséges intézkedést a szállítóláda biztonságos szállításához az Ön által preferált helyre. Feltételezem, hogy képes vagy kezelni egy ekkora ügyletet, és bízom benned, hogy megtartod az abszolút titkosságot és titkosságot, hogy megvédd ezt a nagyszerű eredményt. Kevesebb mint 4 nap múlva a doboznak a birtokában kell lennie, ha gyors a maga részéről, és azonnal csatlakozom Önhöz. Vigyázat, óvintézkedéseket tettem a pénz biztosítása érdekében.
A dobozt egy nagy biztonsági modul kódolja, és csak én rendelkezem a megfelelő kombinációval a kombinációs kód feloldásához. Ön jogosult lesz az 5 500 000 USD teljes összeg 20% -ára, míg 80% -a az enyém lesz. A pénz 20% -át adom neked, 80% -át a segítségért és az együttműködésért. Úgy gondolom, hogy ez igazságos üzlet. További részletekért írjon nekem az (e -mail cím) címre, ha egyetért abban, hogy velem partner legyen ebben az üzletben.
Várom pozitív válaszát, és az információ kézhezvétele után további részletekkel szolgálok. Nincs luxusunk arra, hogy ilyen kedvesen vesztegessük az időt. Válaszoljon ASAP.
Üdvözlettel,
Mrs. Ayman. -
macilaci78
nagyúr
válasz
Ted_Beneky #92469 üzenetére
Az óvatosság ritkán okoz bajt.
Nekem mondjuk könnyű, van 2 alig használt feltöltőkártyás telefonszámom és nem otthonra szervezem az átadást, hanem egy semleges helyre.
Vásárlóként pedig virtuális bankkártyát használok, vagy paypal-t.A törtmagyar Szegeden nem idegen, egyetemi város, népszerű a külföldi diákok közt is, mindamellett Szerbiából, Romániából is lehet piaca a közelség miatt. És ne felejtsük el a helyesírási szabályzatot hírből sem ismerő magyarokat sem...
csoszogi: az egyik kártyás számomat egy lakáseladás hirdetésnél adtam meg, így tudtam, hogy ha az csörgött, mivel kapcsolatban kerestek. Persze hiába volt a hirdetésben, hogy ingatlanosok ne keressenek...
Kedvencem az volt, amikor köszönés után "XY vagyok, AB vállalkozás megbízásából telefonálok, a hívást rögzítjük. A ... ingatlannal kapcsolatban keresem..."
Válasz: napszaknak megfelelően köszönök. "Nem járulok hozzá a beszélgetés rögzítéséhjez."
És itt vége is. Az eladást követő 6. hétben is ugyanezt mondtam az ismerős hangnak a telefonban, az inaktivált hirdetést a legtöbb oldal már törölte is addigra.Másik sztori: anno a diákoknak az egyik biztosító ingyen adott balesetbiztosítást, természetesen én is kértem. Majd olyan 30 évesen hívtak telefonon a biztosítótól, hogy kiajánlják a biztosító szolgáltatását. Ismertem a biztosítót, de más okból kifolyólag, a diákkori jogviszonyt el is felejtettem. Megkérdeztem, honnan van meg a telefonszámom, meg tudta mondani (már ezen is meglepődtem), majd kértem, hogy töröljék az adatbázisukból. Semmi kellemetlen szájízt nem fedeztem fel a hívó oldaláról, tök korrekt volt.
-
csoszogi
tag
válasz
Szerinted mennyire megbízható egy magyar ember? Rohadt sok helyen megadjuk egy csomó adatunkat, ami vagy kikerül vagy nem, bele se gondolunk. Lásd netes rendelések, sokszor a csomagon levélen rajta a teljes név cím telefonszám email, oszt dobod ki a szemétbe a dobozt, vagy ahány kézen átfut bárki láthatja.
De megértem aggodalmadat. Én csak a rossz magyarra reagáltam, hogy kik lehetnek ők. Erre jó tartani egy kártyás mobilt, amit csak erre használsz, ha nagyban űzöd az üzletet.
Saját sztori: én a szülészeten (18 éve) adtam meg, hol elérhetnek ha valami baj lenne, a feleségem nevéhez az én mobil számomat plusz nevemet persze, sehol máshol, mert nem kellett. Azóta évente 3-5 alkalommal (lehet több) keresik a feleségemet a számomon. Mikor rákérdezek, honnan tudják ezt az infót, csak hallgatnak.
-
válasz
Eleve minden webes használt kereskedési,adok-veszek oldalakon érdemes résen lenni mert az adott oldal nem fog megvédeni.Nem véletlen írnak végeláthatatlan szabályzatokat amiket sok esetben értelmezni sem lehet és ha meg is érted akkor 1-2 havonta változtatják.
Sajnos az elmúlt években igen csak elszaporodtak az "ügyeskedők" és egyre többen lesznek(lásd hírekben szinte minden hétre jut valami csalós figyelmeztetés)
A Facebook-nak amúgy is volt elég jogi ügye (szerintem nem véletlen)... -
Stylewars_kp
őstag
válasz
Ha eltudja mondani a telefonba, hogy: sárga bögre, görbe bögre, akkor nincs semmi gond.
-
csoszogi
tag
válasz
Nem lehetnek kulfoldi egyetemistak, PhD hallgatok, esetleg ittenni kulfoldi munkavallalok? Foleg az egyetemistak, vagy akarmilyen kulfoldi osztondijasok nincsenek nagyon elengedve penzzel. Az egyetem par hete kezdodott, hasznaljak a Google forditot oszt csa. Masreszt milyen adathalaszat lenne?
-
válasz
Szinte biztos,hogy "nem legális" dolog van a háttérben.
-
válasz
Ted_Beneky #92183 üzenetére
Fürdőszoba és Csempe Stúdió, Konyhabútor Stúdió
Szeged, Makai út 216, 6771
Most úgy gondolom figyelmetlenség, de szerintem akkor is komoly hiba egy szakbolti eladótól. Főleg úgy, hogy nem az utolsót hoztuk el.
De mondandóm lényege: mindenki figyeljen erre! -
válasz
Ted_Beneky #92176 üzenetére
Új fejlemény: A boltban ahol a lapokat vettem két különböző évjáratból adták a lapokat. Én nem vettem észre. A színeltérés minimális, de a méret az észrevehető. A mester feltört egy lapot aminek sokalltam a szinteltérését és egy másikat nem tudtunk visszatenni a helyére a fugakeresztekkel. Pár összehasonlítás és van ahol 1,5 mm a hossz és 0,5 mm a szélesség eltérés.
Mint írtam a boltban több lapot is megnéztem a kiállítottak közül, hogy egyenes-e. Nos, a "másik" kissé sza@abb. Csak a lapban van 1 mm kurfli teljes hosszban (50cm).
Sajnos így csak azért moroghatok, hogy nem vették észre az elején vagy nem szóltak, mert visszavihettem volna a régebbi pakkokat.
Mindegy sokat felvett, sokat épen. Most zajlik a lerakás az új infók fényében.
Újra tanultam valamit. Minden dobozt egyenként átnézni! -
tisn
addikt
válasz
Ted_Beneky #92047 üzenetére
+1
-
fradi81
veterán
válasz
Ted_Beneky #91948 üzenetére
Országosan elment minden, tv már van.
-
DarkByte
addikt
válasz
Ted_Beneky #91611 üzenetére
Én általában voltam rá kíváncsi, akinek saját e-rollere van, hogyan oldja meg ezeket a szituációkat.
-
Pirosász
aktív tag
válasz
Ted_Beneky #91591 üzenetére
A szolgáltatás 3000 első hónapban, nem az adott roller.
Tölteni se tudnád, mert nyilván nem kapsz hozzá töltőt.
Beviszem a házamba, és barkács módszerrel feltöltöm?
Szerintem éjszaka összeszedik, és visszaviszik tölteni.
Tehát ha pl. Tápén laksz, reggel akkor is buszozni kell. -
ShadowX
őstag
válasz
Ted_Beneky #91591 üzenetére
Nem hiszem. Ha befejezted a használatot az app elérhetőnek fogja jelezni és más simán elviheti. Gondolon egy idő után automatikusan kijelentkezik, szóval az sem játszik.
-
ShadowX
őstag
válasz
Ted_Beneky #91582 üzenetére
Vidéki városok közül elsőként Szegeden tesztelnek 200 rollerrel. 4 hónapos próbaidőszak lesz. Ha jól láttam a cimkén, akkor 3000HUF az első hónap korlátlan használattal. Elég nagy területen használható.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Ted_Beneky #91509 üzenetére
Akit tudtam (egyik barátom családtagja) már nyugdíjba vonult. Most kaptam a választ tőle.
-
mimi82
aktív tag
válasz
Ted_Beneky #91507 üzenetére
Szia!
Kettő gumigolyókat ,vagy vasgolyó kiszedni és takarítgatni.Ezzen szoktam kivenni. -
veze
őstag
válasz
Ted_Beneky #91509 üzenetére
van az alján kb 70cm mélyen egy "lábszelep" csak egyszerü műanyag és abban egy gumigolyó. Na már most.. az vagy leragad vagy átereszt. Ki lehet felülről venni. általában azza a csönek a másik végével amit bele kell nyomni légtelenítés céljából.
Utána venni kell egy másik ilyen golyót mondjuk az skf boltban a kálvária ( volt tolbuhin marsall) sgt
A kútfúró persze kiássa és kicseréli mert igy elkérhet jó sokat a "látványos" munkáért, mert miért ne
persze az is lehet hogy szétrepedt, belefészkelt az egér elrágta a vakond, sőt egyszerre mind a háromvagy bármi más, ilyenkor nem biztos hogy segít a golyó csere, de mielőtt nagyobb költségekbe menne az ember érdemes ezt lejatszani
-
SirRasor
addikt
válasz
Szüleimnél (Tápé) van fúrt kút, ami...talán 5-10 éve készült el.
Telefonban még benne van az emberke:
Kővári - nincs keresztnév beírva - 30/375 3873
Egy próbát megér. -
macilaci78
nagyúr
válasz
A hivatalos utat akarod végig járni?
-
válasz
Ted_Beneky #91227 üzenetére
Igen, én is úgy tudtam, nyaralás alatt meg tudnák ezt is csinálni, csak kellene valakit találni, aki beengedi és felügyeli a mesterembereket.
#91246SirRasor: a fene tudja, lehet, hogy nappaliba/hálószobába én is ilyet tennék, de előszobába, illetve konyhába én a járólapot favorizálom, alapból ezt szoktam meg és kezelni is ezt a legegyszerűbb. "Szerencsére" olyan gondom még nincs, hogy saját lakást kellejen felújítani, így én csak ötleteket tudok adni
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Ted_Beneky #91208 üzenetére
Kérd benzinkútra.
-
martonx
veterán
válasz
Ted_Beneky #91111 üzenetére
Francba, pedig de rühellem az állítgatást
-
veze
őstag
válasz
Ted_Beneky #90748 üzenetére
akkor birka
-
kraftxld
félisten
válasz
Ted_Beneky #90746 üzenetére
Kb hasonló nagyságú kertünk van a "vidéki" házunkban a világ végén. Amikor ott laktunk egy ilyet használtam, 2-3 alkalommal kellett tartályt űrítsek, nem volt gond a fűnyíróval
[link] -
Ezekiell
veterán
válasz
Nekem 140 nm2-re nagyon bevált az OBI sajátmárkás robotfűnyírója, az LX790. Nem olcsó (140k), de jól dolgozik, szépen vág, nincs vele semmi macera. 1 teljes szezont ment eddig, nagyon megérte sztem.
-
-Tsaba-
tag
válasz
Leginkább attól függ mennyit szánsz rá, meg hogy milyen sűrűn nyírod, gaz is van közte vagy szép füves az egész... Ha leginkább fű és ráérsz sűrűn nyírni, akkor valami minél szélesebb olcsó is megteszi (saját márkás nagyáruházas, max úgyis csak pengét kell majd cserélni (pár) évente). Komolyabb terepre meg ha árban többet szánsz rá, akkor meg valami makita (havernak nagyon bevált).
-
válasz
Ted_Beneky #90748 üzenetére
Én szivesen megmondanám mert vagy 25 éve van egy 1-1,2kW-os kis fűnyírónk de a márka jelzés már rég lekopott.Talán MTD lehetett...de meg is talátam egy videón [link]
20x50m-es a telek ebből az épületek területe kiesik de helyette még ott az utca olyan 20x8m lehet.Eddig 3 pengét fogyasztott el és 2 garnitúra kereket.1x csapágyaztam és még 2 kapcsolót is elfogyasztott a 25 év alatt. -
ritkaság
aktív tag
válasz
Szia!
Szerintem ilyen kis területet inkább kaszálj és gereblyézd. Nekünk volt régebben kertünk ott tanulgattam kaszálni (igazi kaszával, nem elektromossal) 980m². Egész jó szórakozás volt. -
ShadowX
őstag
válasz
Ted_Beneky #90547 üzenetére
Nálam sem. Ez is egy sikeres sztori.
-
-Tsaba-
tag
válasz
Ted_Beneky #90461 üzenetére
Jah sajnos "kimaradt" egy hét így. Én kiraktam szorgalmasan 4.-én, és most is hátha
Mondjuk pont a szolgáltató honlapjáról töltöttem le "hulladék szállítási naptárat" és azon még be volt jelölve a 4.-e is.
De mint kiderült a 365 tudja jól (köszi R0by)... -
veze
őstag
válasz
Ted_Beneky #90463 üzenetére
Alsovároson is tele vannak az utcák kihelyezett sárga gyüjtökkel
két hetente vitték, most volt eedékes a második hát ezért szorgalmasan mindenki kirakta.
gondolom most akkor hogy egy hetet kihagytak és a havi 2x alakalom helyett januárban csak havi 1 alkalom valósult meg a gyakorlatban, ezért majd a számlán jóváírásra kerül az elmaradt szolgáltatás dija -
r0by
addikt
válasz
Ted_Beneky #90461 üzenetére
Majdnem eltaláltad
[link] -
SirRasor
addikt
válasz
Ted_Beneky #90210 üzenetére
Néhány étel esetén akár 8 óra is lehet
Akkor most térjünk vissza arra, hogy a jógikus étrendben legalább 8 óra lukat kell hagyni az étkezések között. Talán nem bízzák a véletlenre -
válasz
Ted_Beneky #89958 üzenetére
Számot is mondasz?Köszi
-
ShadowX
őstag
válasz
Ted_Beneky #89906 üzenetére
Mikor eladtam az irodaszékem (13k) az egyik vevő azt kérte, hogy vállaljak 1 év teljeskörű garanciát az egészre. Kötötte az ebet a karóhoz még azután is, hogy elköszöntem.
-
veze
őstag
válasz
Ted_Beneky #89845 üzenetére
Az öregeket védik tőlünk az idősávval, jkérdem én engem nem kéne védeni az öregektől????
Ök jöhetnek bármikor rám fertözni, de sajat maguknak külön idősávot tartanak meg..
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Le Mans Ultimate
- Automobilista 2
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Battlefield 6
- PlayStation 5
- Android szakmai topik
- Path of Exile (ARPG)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest