- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
Ami azt illeti, nekem is kérni kellett a képet, de aztán kaptam jókat, meg még 1080p videót is, tehát tudtam mit kapok.
De amikor én hirdetek akkor általában igyekszek jó képet felrakni. Igaz egyszer sikerült túl jót lőni. Nem látszott a K600 képein hogy foltos a kijelző (kék háttér) és vissza kellett venni.
Egyébként nem vonom kétségbe hogy a tied ér annyit. Olyan mintha új lenne+kiegészítők.
-
quailstorm
félisten
Azt elhiszem de 20 fölött van pár SGS. És nem kapkodnak érte annyira.
Ha én akarnék olyat eladni mint ami neked van én is 22-25k-t szeretnék. De hát én lezúznám. Jó nekem a kopott is, legalább nem én ejtem rá az első karcokat. Hanem a harmadikat és a negyediket, ami legalább olyan idegesítő voltÉn meg kitkattel kaptam, és még nem idegesített fel annyira hogy romoljak, csak frissítgetem.
-
quailstorm
félisten
Mé nem kitkat?
Látom intelligens kommentelő már jött hogy hol a magyar nyelv. Végül is csak két képen vannak magyar feliratok de mindegy... Hozza a szintet.Ha 12 ezer alatt elmegy ideges leszek. Az enyém "kicsit" kopott. Azt az volt annyi. 18 felettre gondolok egyébként a tiedre, de majd a piac beárazza neked.
-
( V )
veterán
a Tsunamiban van magyar nyelv - hogy hogy nem sikerült áttenni?
S4-el? belassul és laggol / mikrolaggol, legalábbis erre panaszkodtak a legtöbben. nincs semmi gond az akksival az N5-nél, gyári romon simán elmegy 1-másfél aktív napot 4-5 óra kijelzővel. (pl radics kolléga eredménye). magam részéről nagyon meg vagyok vele elégedve - kegyetlenül gyors és folyékony a rendszer egyszerűen semmi nem akasztja meg (főleg ART-on). ja és természetesen itt nincs samu féle knox hogy egy sima roottól is már ugorjon a gari - rém egyszerű romolni rajta
-
( V )
veterán
hát sajnos ahogy tapasztaltam kinek ez, kinek az a "legstabilabb" rom. Nálam pl Tsunami 2.5 , vagy legutóbb Slimbean ill SlimKat voltak ezek, de megint másnak meg pont hogy gondjai voltak vele..
mindenesetre sok sikert az új telóhoz!
margóra: uuu ha még idejében rá tudtalak volna beszélni a Nexus 5-re...
sok N5 kolléga S4-ről váltott és adott hálát az égnek a jobb belátás miatt
-
( V )
veterán
hát szerintem ez csak az arra optimalizált készülékre igaz (már ha), de én nem nagyon láttam olyant amiben nem min 2 mag volt az 512 ram mellett lásd a majdani G-310, plusz biztos vagyok benne hogy csak akkor fog tudni domborítani ha már az ART környezet is optimalizálva lesz.
-
g0dl
addikt
Igen, a keret is tanakodás tárgya. Mert vagy veszek valami, ami hosszabb távon megfelel, vagy egy olyat ami helyettesíti a sgs-t, de nem az "örökkévalóságnak" szól.
1GB a minimum, azt nem tudom megér-e többet a 1,5 (s4 mini) / 2GB, vagy a feléért egy core.
De ez itt már sajnos tényleg off.
-
Nospa
tag
-
( V )
veterán
pedig pont ezt írják ők is:
NOTE:
If you get error while flashing, go to advanced->reboot to recovery and flash again.
-
elbandi2
tag
Ma délelőtt raktam fel a slimkat-ot, Tsuna 5.6ra, és ugyanebbe futottam bele. Nekem úgy lett jó, hogy cwm-ben wipe, format, utána a belső tárhelyen levő romot installáltam, és nem indítottam újra, hanem mindjárt ment fel a minimal gapps, és utána restart. Pár perc után felállt a rendszer, és úgy indult hogy bootolás után kérte a szokásos alpbeállításokat (nyelv, fiók, stb.). Utána pedig minden appomat visszatelepített a fiókomon keresztül. Másodikra ment fel hibátlanul, és úgy tűnik minden megy.
-
( V )
veterán
egyedül az FM rádió az amit egy külső appal tudsz csak helyettesíteni (SpiritFM), de ez már az ICS romok óta így van. uh gyakorlatilag minden működik ahogy azt kell.
nem tudom nálatok mi a bibi, rom, slim gapps az oldalon lévő leírás alapján feltéve semmi gondja nincs.
-
( V )
veterán
de arra meg pont azt mondta hogy nem szeretné
-
-
( V )
veterán
én csak pár appot szoktam áttenni, általában 3-4 elég ami a lista elején van (sort by type and size) és így van 77,6 mb szabad hely
(#21668) PS7A
az a JB verzió és azzal sokkal több gond van mint az ICS-vel!ezt szedd le: TsunamICS 2.5
-
libus
őstag
Az enyém még csak most esett át a 2. töltésen, de jelenleg 42%-on van és 18 órája megy, ebből 13 óra wifivel + 1 óra 20 perc képernyővel, s meg kell jegyeznem még, hogy itt nálam elég rossz a térerő.
Tényleg ezen a térerő dolgon nem lehet valahogy javítani???
Mert az előző 4.6-os Tigernél sokkal jobb volt a térerőm. Ennél a 4.7-nél pedig sokszor egyáltalán nincs. -
Tonyk
veterán
2. EU-n kívüli vásárlás (pl. USA, Kína)
Magánszemélyek között:
0 - 45 € között vámmentes
45,1 - 150 € között vámmentes, de 27% ÁFA
150,1 - 700 € között 2,5% vám + 27% ÁFA
700,1 € felett: kereskedelmi vámtarifa + 27% ÁFACég - magánszemély között:
0 - 22 € között vámmentes
22,1 - 150 € között vámmentes, de 27% ÁFA
150,1 € felett kereskedelmi vámtarifa + 27% ÁFAAz ár mindig a postaköltséggel együtt számított ár!
-
k.soma
senior tag
(#13593) k.soma <- ez + a böngésző is előfordul, hogy bezáródik mert kifogy a ramból vagy nemtom
-
gubacsino
aktív tag
Manapság mi az ami garantált?
Szubjektíve a fülemnek hiszek. Nem is tehetnék mást. De ha tényleg csak a ROM változik, minden más marad - telefon, füles (AKG), zene a kártyán, PowerAMP - akkor ICS/JB n valamit nagyon eltrafáltak a zenelejátszásnál.
MONDTAM MÁR, HOGY JÓ! Csoki: Tudod mit, sose volt ilyen jó, azért vagy ilyen! Sokkot kaptál. Érted? Sokkot kaptál ...
Stock vs Custom örök vita lesz itt az most már biztos. És ezzel nincs is baj, mert így halad előre a történet. Néhány dologban (GPS, üzemidő, stabilitás) talán gyengébbek a "piszkált" ROM ok. De zenelejátszásban, én újraélem a 15-20 éves kedvenceimet. Persze az is lehet hogy csak szimplán öregszemÉs néha jó újra az "A" oldalt hallgatni
-
polomaa
aktív tag
Ebben igazad van,hogy itt egy nagyon korrekt csapat jött össze.Asszonyomnak vettem egy xperia mini pro-t.Természetesen azonnal rootolni akartam a fölös progik eltávolítása miatt meghát gondolkodtam egy custom rom felrakásán is. Miután 1-es hsz one,keresőben nem találtam meg pár olyan dolgot amit nem értettem ezért feltettem egy pár kérdést,amiért inkább lehurrogtak minthogy segítettek volna.Tisztelet 1-2 kivételnek.Kis idő után unalmassá vált az xperia kinézet,ezért gondoltam felrakok egy másik custom romot. Feltettem két kérdést,mintha ott sem lettem volna sz@rtak rám nagy ívben Végülis megoldottam hosszas utánaolvasgatás után nélkülük is. Na itt ilyennel még nem találkoztam.
-
janos666
nagyúr
Nekem JB óta igazán meggyőző az Android és amúgy is szeretem babrálni a kütyüjeimet (a routeremre is magamnak fordítom az OpenWRT-t - csak ilyenek miatt van egy Linux partíciü az SSD-men
). Arról nem is beszélve, hogy a Voodoo sound téma miatt amúgy is custom kernel kéne nekem (illetve még utána sem olvastam, de lehet hogy nem elég maga a kernel, hanem fullos custom firmware kell a hangminőség kiaknázásához).
Bár a sebességet és a kernel patcheket leszámítva nem lenne semmi bajom a Samsung felülettel. Sőt, talán jobb is, mint a CM10, de az SII-vel való tapasztalataim alapján összességében nagyon megérte feltenni a CM10-et.
-
MK VII
veterán
Ennyire nem működik jól a gps a telódon?
Egyébként szerintem akármelyik gsm boltban megcsinálják neked,ha nagyon akarod...
Csak megmutatod neki a képet,hogy mit mivel forrasszon össze és megcsinálja... Ha nagyon nem bízol senkiben és mondjuk jársz veszprém felé én 20 perc alatt megcsinálom neked... -
( V )
veterán
semmi különös: a szokásos Gyári Vs Mindenmás "ereszdelahajamat" 15462.-ik rész (ismétlés), azon felül a JB szépen fejlődik: új mai verziók + friss kernelek - egyre jobb lesz!
Spirit UL - azt azért nézd már meg légyszi h pontosan (dátum szerint) melyik verziótól szállt el a hangszóró, csak miheztartás végett...
(#4242) Remusz911
2-3 hét volt az intervallum, nem 2-3 hónap -
( V )
veterán
alap cm9/10 beállítások, csak a /system/gps.conf - ban írtam át a ntp szervert hu.pool.ntp.org - ra *
ill a GPS Test appban toltam egy Clear és Update - et a beállításoknál
* tehát mint itt:
[link](#2246) rasky
nálam is ilyen volt, mikor hazahoztam a szervizből
csak aztán 2 hónap után gondolt egyet és nem akart jelet fogni és akkortól kezdve kellett a papíros fix!
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest