- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
XtremLor #25813 üzenetére
Ja, ezt vettem észre én is. Nálunk a Young NFC mellett egy Xperia X8 volt a legendás Abu ROM+nAa-14 kernel kombóval. Egyrészt a hardver minőségkülönbsége ütött, másrészt az alapfunkciók sebessége.
De ez itt nagyon off. Mindenesetre ezért vettem én is SGS-t, nagyon olcsón még éppen használható.
-
-
wiERHcSc
tag
válasz
XtremLor #24256 üzenetére
Igazából arra gondolok hogy mindig mikor hozzaadok egy könyvjelzőt a gyari böngészőhöz, akkor a gugli le menti v.hova. mert ha romot frissitek es az elején rakattintok a visszaallitasra akkor ő v.honnan vissza állítja, de mar sok a szemet benne, es azokat is visszaállítja ha kigyomlalom Legközelebb Újra az egészet visszaállítja. V.mi ötlet?
-
SFAkos
aktív tag
válasz
XtremLor #23434 üzenetére
Hát igen, csak ugye csomagban olcsóbb, csak azért van telefon is, amúgy nem használom. Én csak azt figyeltem meg amikor a TV megy vagy éppen felvesz az vesz el egy kb 0,3Mb/s-t a letöltésből
Más. Az hogy van hogy 4 óája húztam le a telefonom töltőről, 96%-on van, és a legnagyobb fogyasztó a WiFi 32%-al, ami szerinte végig ment, közben sose volt bekapcsolva
Slim
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest