- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
glacious
addikt
válasz
wiERHcSc #24470 üzenetére
Jaaa, az meg azért van, mert ott több kattintható elemre nyomtál egyet (nem elég gyors a duplaérintés), és ki kell választanod, hogy melyiket szeretnéd. Szerintem ez jó funkció, mert régen, simán félre tudtam nyomni a linkeket, ha nagyon sűrűn helyezkednek el. A duplakopp érzékenységét kellene állítani valahogy.
-
-
( V )
veterán
válasz
wiERHcSc #24460 üzenetére
eddigiekben egy stabil bugmentes verzió mihamarabbi kiadásán dolgoztak, uh valószínűleg a következő verzió(k)tól jönnek ezek a megszokott "extrák" mint a power toggles és power ribbon ill a ram mutatása, témázó stb. CM11 alatt ezek megvannak már egy ideje, uh sztem nemsokára a Slimre is megérkeznek.
-
Yany
addikt
-
( V )
veterán
válasz
wiERHcSc #24283 üzenetére
az Android 4.3-tól felfelé már nem su binárissal oldják meg a rootot ezért a SU app se fog működni. szerencsére a romok továbbra is előre rootoltak, a beállítások / fejlesztői lehetőségek / root hozzáférés-t kell átállítani ADB és appok - ra.
A_ScHuLcZ
nem, elég csak a TiBa visszaállítás után egy wipe cache + dalvik és jó lett.
ha 4.3-ra akarsz vissza váltani akkor szerintem elég a 3 wipe és install zip, a partíció kiosztás úgyis ugyanaz mint a 4.4-nek. -
pinceajto
csendes tag
válasz
wiERHcSc #24283 üzenetére
Root hozzáférés a Beállítások/Advanced options fül alatt találod. Belelépsz és eredetileg engedélyezve van. (ha nem akkor még menj be ott is a beállításokba és lépj ki)
A Dpi-re ha nem megy az alap beépített állítóval akkor pár kattintással a
[Build Prop Editor]-ban keresd ki a ro.sf.lcd_density részt és írd át amire szeretnéd -
( V )
veterán
válasz
wiERHcSc #24246 üzenetére
a Mackay kernel patch-ét használom azzal nincs gond:
720p Bigmem libs for any kernel
(#24247)
a low ram settings miatt ennyi csak, de elvileg ezzel csak javulnia kéne a dolognak. sztem még nincs kiforrva a 4.4 hogy olyan sima legyen mint amit már a JB-n megszoktunk, de remélhetőleg a SlimKat stabil verzióinál már hasonló lesz az élmény. -
( V )
veterán
válasz
wiERHcSc #23853 üzenetére
na ráakadtam pawitp válaszára ezzel kapcsolatban:
Since Google has replaced the stock Browser with Google Chrome on official devices, they no longer provide a sync adapter for bookmarks.
magyarul: mivel a Google a hivatalos KitKat eszközökön a gyári böngészőt lecserélte chrome-ra, ezért nem támogatják a szinkronizációt
-
( V )
veterán
-
Oldman2
nagyúr
válasz
wiERHcSc #20445 üzenetére
Örömteli nap ez számomra, ma ugyanis megérkezett az új tok-pakk a nemrég vásárolt i9000-esemhez.: keret-középső rész-hátlap valamint új gombok és USB fedél.
Tudnátok-e ajánlani egy olyan tapasztalt szakembert, aki a tokcserével járó nekem kényes munkálatokat megbízhatóan és nem aranyáron elvégezné?
-
tybsen
addikt
válasz
wiERHcSc #20301 üzenetére
Nem tudom, megnezem. Amugy megint felraktam a tigrist es az ujabb wipe-ok es a rom ujraflasheles sem segitett, legalabbis ugyanugy ido, mire betolti az app drawer-t ill. programokbol kilepesnel elgondolkodik, mire kilep. Alapvetoen smooth, de neha belassul, meg leginkabb ez az ujrabetoltes zavaro.
Valaki tud ajanlani valami mast, ami teljesen gyors, vagy ez osszefugg az 512 rammal? Mert a halalom, hogy mindig ujra es ujra toltodik be minden. Koszi
-
SFAkos
aktív tag
-
Vic61
senior tag
válasz
wiERHcSc #18627 üzenetére
...elvileg jó, de valóban nincs benne G-mail...a Slimben viszont asszem van...Már belinkeltem egyszer, használd a keresőt...Slim Gapps
Mégegyszer...váltassz 240 dpi-re, reboot (újraindítás) bemész a playbe, beállítások, előzmények törlése.
Ha úgysem akarja feltelepíteni a Gmail-t akkor maradt valami töredék az előző Gmail után. Ezt meg kell nézned a sys/data könyvtárban, és törölni onnan...ezért jó, ha új ROM telepítésekor a systemet, datát, datadatát leformázzuk, nincs ilyen gond... -
Vic61
senior tag
válasz
wiERHcSc #18624 üzenetére
Most nem az van fent, de ha jól emlékszem Beállítások/Interface/General/LCD Density ott megnyomod az 1-est, és beállíthatod a szokásos 240-et. Itt választ találsz a következő problémádra is - bár, ha a G-mail-t akartad a play-ből feltelepíteni, akkor valószínű, hogy nem raktál fel Gapps-ot - ugyanis a reboot után a play/beállításokban törölni kell az előzményeket. És kész. A Slim Gapps-át ugyancsak belinkeltem.
Más:
Changelog:
What is New.?Semaphore 2.9.15s [With Big Mem. Patch]
Dark C-RoM
Fix lockscreen timeout and SMS security
Power Widget
Option to set notification icon opacity
Auto Keyboard Rotation
Dark C-RoM Toggle
Missed Call Breath icon
Volume Toggle
AOSP Download/Upload animation
Dark Keyboard [With Dark C-RoM]
Dark E-Mail [With Dark C-RoM]
Dark SMS/MMS [With Dark C-RoM]
And More…
ROM NOT HAVE GAPPS YOU NEED TO FLASH AFTER THE ROM.!!! -
Oldman2
nagyúr
válasz
wiERHcSc #17255 üzenetére
Ezt már én is feltettem kérdésként, egyelőre nincs rá magyarázat.
Képtelen voltam eddig rájönni, hogy mikor teszi vissza őket, mikor nem...
Általában CM 10.1 -et használok, az alatt mindig visszatöltődtek. A hétvégén feltettem a legfrissebb gyári ROM-ot (i9100-ra), ott istennek sem akart beindulni ez a folyamat.
Amikor visszatettem a CM10.1 -et, megint lejött minden automatikusan.
:-)???
-
-
bAtt001
addikt
válasz
wiERHcSc #13439 üzenetére
GB-n van rendes rádió, azutáni verziókon a driver hiánya miatt csak tákolt. látod az eredményét. annyit nem ér az egész, még mindig ez a véleményem. inkább teszek fel 60 mp3at és nem kell fizetnem semennyit
mellesleg cm10-ről mennék már másikra mert olyan tetűnek érzem, na majd estére nézek valami 4.2-t
-
Tonyk
veterán
válasz
wiERHcSc #12936 üzenetére
Ez a patch kell hozzá:
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=30725734&postcount=61
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest