- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- A Sony Xperiának annyi?
- Apple Watch
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Mobil flották
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
XtremLor
őstag
-
XtremLor
őstag
válasz
quailstorm #25812 üzenetére
Ne is mond a szomszedom 2-ot kapott ingyen elofizu melle t-nel, mondtam neki hogy probaljunk valami romot keresni ra, mivel igy hasznalni is nehez, de nem hallgat a jo szora
Durvan levan zarva par alap dologedit;
Anya minije meg mindig jobb, miota feldobtam a cm-et amit irtal hasit .... -
XtremLor
őstag
válasz
quailstorm #25719 üzenetére
Ahh sok pihent ember van vagjak mirol van szo
Mijauuu -
XtremLor
őstag
válasz
quailstorm #25631 üzenetére
Nalunk is sII-ert ha adnak annyi a mobilosok....
-
XtremLor
őstag
válasz
quailstorm #25533 üzenetére
+1 Jobban jar ha elpasszolja igy torotten, lassan tobbe van a teljes eleje mint a telo, mashogy en se fognek neki. Teljes elejet csereltem mar, ebay-rol volt, a 3. volt hasznalhato
-
XtremLor
őstag
válasz
SteveJobs #25310 üzenetére
Valami gond van azzal ahova kasper_h feltoltotte, a kommentek kozott is irjak ha megnezed gondolom meg nem frissitette, mivel uj keletu a dolog!
Mackay_ROM
KK44_BigMem -
XtremLor
őstag
válasz
Remus389 #25236 üzenetére
Nekem se nagyon volt kedvem szorakozni a kerettel, igy inkabb eladtam vele egyutt, igaz tokban amugy sem latszott..... Ismerosomnek kellett rendelnem kijelzot anno(kompletten az eleje), az produkalt hasonlokat mint a tied....de az utangyartott volt, egy kalap sz@rt se ert.......
-
XtremLor
őstag
Az akku ha kuka az nem csoda x eves telefonnal amit 2 naponta tolteni kell, nekem cm 10.2 van fent most, sema kernel+ voodoo app, igaz nekem csak egy xe200pro fulhallgatom van, de ezzel jo parost alkot hala a WM8994-nek
Kicsit temahoz kapcsolodik a Poweramp 225huf most!
-
XtremLor
őstag
Nem rossz ez a DMORE 3.6 se, par napja ez van fent, kivancsi vagyok lesz e erezheto lassulas idovel.
(#23688) ( V ) : Mááá késő
-
XtremLor
őstag
válasz
SFAkos #23433 üzenetére
Erdekes koncepcio, tuti meglehetne oldani hogy wifin keresztul halozaton mukodjon egy jo fajta routerrel, de ilyet a T tuti nem adna, ingyen meg foleg, nalunk a voipot vissza kellet mondani mivel azokkal a routerekkel amit adtak nem lehetett kihasznalni a netet se, maximalis sebessegu letoltes eseten a telefon recsegett szaggatott, max fel evig birtak utanna kuka volt vagy 3 -4 fele, hivni oket mindig az elejen fel-egy ora is volt a varakozas, beszelni a techinfoval, es elmagyarazni nekik hogy ertsek meg hogy nem vagyok analfabeta, nem a gepem rossz, nem virusos, es igen bevan dugva a kabel etc.
Erdekes miota analog a telefon, es egy wdr3600 szolgal ki semmi gond nincs -
XtremLor
őstag
Hi
Szerintetek a honap vegere lesz mar stabil 4.4? Eleg sok bug van meg a mostaniakban....
-
XtremLor
őstag
-
XtremLor
őstag
-
XtremLor
őstag
válasz
laragirl83 #15881 üzenetére
A folyamat az azonos, csak keves rom van S pluszra, eppen ezert nem erte meg megvenni, sokan megszivtak e miatt.
(#15882) Karee11:Az a forumresz elegge halott, a pluszosok eleg sokszor jonnek ide kerdezoskodni, mivel ott valaszt nem kapnak.
-
XtremLor
őstag
Nekem egy masik fajta volt, nem rossz amugy ha szorosan fogja a kezed, nalam az volt a gond hogy kicsi volt igy inkabb eladtam, ismerosom varono o lehet megoldotta volna, de nem foglalkoztam vele, a zsebemben is kenyemesen elfer, a fules kabel kabat ala es go! Foam bogyo jott be futashoz az nem esik ki akar mit csinalok.
-
XtremLor
őstag
Hi
Tsuna 2.5 utan mit erdemes felrakni?
Gondom nem volt vele viszont kezdem unni johetne valami uj, persze stabil legyen az is -
XtremLor
őstag
válasz
GrooveHero #641 üzenetére
bingo
-
XtremLor
őstag
válasz
viktorhmv #117 üzenetére
nem tudom hogy most mi van fent, de ha GB akkor a 2.5 semaphore kernelt leszeded elso hozzaszolast elolvasod...a lenyeg hogy odinban a pdahoz megy a tar file repart nelkul rakd a kernelt, a wipe-olni szoktunk de nem mindenki ...
utana ments efs mappat nehogy elkezdj romolni(root explorer)
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Battlefield 6
- Subaru topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest