- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
( V )
veterán
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Linkin #15447 üzenetére
full wipe, format datadata/system, install minden, aztán meg sema konfig, ja ahogy le van írva
1. Wipe data , cache , dalvik cache (recommended)
2. Format system and datadata (recommended)
3. Install CyanAOSP-Base
4. Install Gapps ( for even faster ROM , install Gapps by Fishears )
5. Install both the Addons
6. In Semaphore Manager (necessary, except OC part and Bigmem)
Live OC -110%
IO - ROW
Bigmem - On (dont forget to set video record to 480p before this)
Governor - Tweaked Interactive
Hi Speed Frequency - 1100000
Go hi speed load - 75
Min Sampling time - 40000
Rest Settings - Stockén annyit csináltam még, hogy felpakoltam a 2.9.5-ös semát + bigmem, mert a cyanaosp-ban még 2.9.3-as van, és asszem nem megy vele a bln...
-
( V )
veterán
válasz
Linkin #14189 üzenetére
hááát ízlések és pofonok, de véleményem szerint tök mindegy milyen launcherrel jön ki hisz kb fél perc alatt le lehet cserélni a kedvencre.
régebben amúgy (ICS korszak) emlékim szerint a Zeam volt az alap.
(#14190) jjeahh
persze, az is ugyanolyan launcher mint a többi. bár szerintem a Nova bk ugyanolyan kinézetre és működésre, csak ugye nagyobb tudású ill. több mindent lehet rajta változtatni! -
herni
tag
válasz
Linkin #14113 üzenetére
Én mindenképpen a Vortex-et (Tsunami) ajánlanám, erre is bőven ráfér még a fejlesztés, de szerintem sokkal stabilabb mint az általam eddig sokat próbált 4.2.1 romok (AndroSlim, Elit G8). A fejlődési üteme meg egyenesen kiváló, nem véletlenül lett ilyen népszerü a Tsunami "romcsalád".
-
blakey
titán
válasz
Linkin #13157 üzenetére
CM10 stable vagy az utána következők teljesen rendben vannak. Hétvégen tettem egy kitérőt GB-re, de gyorsan visszajöttem, jobb a JB, nekem úgyanannyit bír az akksi, mint GB alatt, de sokkal kezelhetőbb. Minden eredeti csak a modem nem JVT hanem JVO, ez vált be, de JW1 sem rossz.
-
Viktor89
aktív tag
válasz
Linkin #13157 üzenetére
Én most visszatértem GB-re mert az összes általam eddig próbált JB-nél volt vmi kisebb-nagyobb hiba,arról nem is beszélve,h GB-el kb fél/1 nappal tovább bírja az akksim,használattól függően. Egyáltalán nem lassabb,minden müködik én nem fogok tovább szenvedni ezekkel a mókolt JBk-kel
De az összes közül a CM10 talán a legjobb/legstabilabb,csakhát az meg egy teknősbéka a többihez képest
-
logarithm
őstag
Ahonnan eddig
xda+devil honlap+direct link -
logarithm
őstag
Más:
Olvasom, hogy miui gallery problémák vannak, stb.Miért nem quick pic-et használtok?
Illetve ha hátteret, vagy lockscreen hátteret akartok cserélni, themes manager "mix" menüpont és ott minden letudtok cserélni egyenkéntMás:
Új mackay kernelek jelly bean-re, eléggé jó összetételVC BLN support
[link]
-
-
Vic61
senior tag
Itt van: [SU 3.1.3]
Megerősítem...még sajna sok kívánni valót hagy maga után, de bíztató....
ZEN1TH: Ahhoz képest nagyon más...egy próbát megér kíváncsiságból...a csengő és értesítési hangok is kiforratlanok, egy, ill. kettőből választhatsz...
-
D1L1ZS
őstag
Jó lenne, de kézi kamerásat...NE cam corder appal!
Más: a Google Now ért magyarul? Alapból a ROM tartalmazza a magyar nyelvet?
Egyre jobban viszket...
......hangok azt mondják h tegyem fel!
(#854) kutkut Te nem MIUI v4en (ICS alapú) vagy? Használd az alap böngetőt! Nálam az eddig mindent visz! Lekörözi a Delfin+Opera+Chrome triumvirátust! Olyan oldalakat pikk-pakk betölt, amelyekkel az említett 3 böngető hosszú másodpercekig küzd! Állandó Flash+desktop nézet bekapcsolva! A görgetés ill két ujjas pinch zoom a legszmúzabb!
-
( V )
veterán
↑ (#721) ↑
(#756) Boonen007
ha jól emlékszem az ICS-ben sem volt benne (source) úh nem meglepő! majd ha lesz rom control / egyebek biztos lesz notfi widgetek is!(#758) Remusz911
nem válaszoltál a kérdésre, hogy egyetlenegyszer sem röccent gyanúsjajj komolyan ne fárasszál már, írtam milyen, ha nem hiszed el ez van...
ha meg lusta/nyuszi vagy kipróbálni akkor meg ne kibickedj hanem addig maradj csöndbe amíg ki nem próbáltad, mert nagyon uncsi már ez az okoskodás!
(ha meg életbevágóan fontos telefont vársz addig tedd át a SIM-et másik telefonba, vagy irányítsd át a hívást
- szvsz ez nem lehet kifogás)
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Háztartási gépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest