- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- A Sony Xperiának annyi?
- Apple Watch
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Mobil flották
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaxys80
veterán
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
-
galaxys80
veterán
Én nem tudom, hogy mit frissítettek a Chrome-ban, de az új verzió tulajdonképpen megöli az SGS-t.
1 perc mire egyáltalán hajlandó elindulni.
Nincs meg valakinek véletlenül egy korábbi verzió apk-ja? -
galaxys80
veterán
válasz
Remus389 #25755 üzenetére
Hahó. Harmadszor irom le, hogy gyàri rommal is hasznàltam sokàig.
Mi az, hogy àjfonos?
Jelenleg èppen azt hasznàlom ès ennyi.
Előtte meg volt S1-2-3-4. Akkor Samsungos is vagyok?
Veled ellentètben èn hasznàltam az emlìtett kèszülèkeket ès úgy mondtam vèlemènyt.
Ebben hol az elfogultsàg? -
galaxys80
veterán
válasz
Remus389 #25753 üzenetére
Kèrlek linkeld azt a tesztet ami tèged tàmaszt alà. Èn szemèlyesen próbàltam, te meg nèhàny netes cikkre tâmaszkodsz. Úgyhogy szerintem hagyjuk is. Nem tudsz objektìven ìtèlni. Làthatóan teljesen elfogult vagy.
Romokról meg ezerszer leìrtam màr, hogy sokàig gyàrit hasznàltam.
-
galaxys80
veterán
válasz
Remus389 #25751 üzenetére
Szinte megjelenése után egyből vettem az SGS-t, amit 1.5 évig használtam, majd úgy 1 éve újra a tulajdonomban van egy készülék másodtelefonnak. Tiszta vagyok minden fortélynak amivel gyorsítani lehetett a telefont. Mindezek mellett sem nagyon éri el GB-el semmi már számomra az élvezhető sebességet. Arról nem is beszélve, hogy mára egyre több app nem is fut el GB alatt.
A zenei képességekről pedig láthatóan, úgy nyilatkozol, hogy életedben nem próbáltad ki az említett készülékeket. Bármilyen DAC is van az S3-ban, akkor is sokkal jobb hangzásban, mint az SGS. (párhuzamosan is volt nálam a két készülék.) Erre még egy lapáttal rátesz az S4 is. Az Iphone 5 pedig az összeset kenterbe veri. (Szinten volt egy ideig párhuzamosan az S4 és az I5).
Aki szerint meg az Iphone-ok zenei képességei nudlik, azok nem vájtfülűek ,hanem hallássérültek.Szóval korának csúcskészüléke volt a kis SGS, amit imádtam is, de mára nagyon elszállt felette az idő ha tettszik, ha nem.
-
galaxys80
veterán
válasz
Remus389 #25746 üzenetére
"nyomkodtam már iphone 5-öst is, gondolom a z10 azon a szinten van, persze nyílván jó érzés ha mindent villámgyorsan csinál, de nekem elég gyors az sgs így is
"
Kinek mi a gyors. Én csak a korábbi nagyon szép emlékek miatt nem vágtam még földhöz az SGS-t.
Azt hiszem a legnagyobb hibája, hogy nem kapott legalább egy nyomorult gyári ICS-t.
A GB-nak megvannak a maga korlátai. A mókolt romok meg néhány hét után tényleg kegyetlenül belassulnak.
A zenei képességei tényleg nagyon jók, bár egy S3,S4, I5 azért már bőven kenterbe verte. Persze itt jóval újabb készülékekről is van szó. -
galaxys80
veterán
válasz
quailstorm #25580 üzenetére
Nem tervezem én I4 vásárlását. Csak azt mondtam, hogy cserélném 1-1-ben az SGS-re.
Várom a megfelelő üzletet és S2 lesz, majd az utódja. -
galaxys80
veterán
válasz
quailstorm #25577 üzenetére
Én meg ott az SGS-el, hogy bármit teszek rá elviselhetetlenül lassú lesz. Fél perc mire egy wordot meg tudok nyitni. Akkor melyik az elfogadhatóbb ?
-
galaxys80
veterán
válasz
quailstorm #25574 üzenetére
Nem. Azért, hogy egyszerű céges telefonnak használjam. Játék engem hidegen hagy.
-
galaxys80
veterán
válasz
quailstorm #25569 üzenetére
Hát én gondolkodás nélkül oda adnám az SGS-em egy I4-ért.
-
galaxys80
veterán
válasz
kraftwerkfan #25486 üzenetére
De most komolyan. Többen, többször leírtuk, hogy mit csinálj.
Ennek ellenére mész a saját fejed után. -
galaxys80
veterán
válasz
kraftwerkfan #25481 üzenetére
Hát szóljál neki, hogy IMRE gyere vissza.
Froyo-ra először 3 fájlos GB romot tegyél Odinnal. Utána mehet a CM.
-
galaxys80
veterán
Az S3-ra ellenben van viper4android.
Volt idő mikor S3 volt a privát telefonom és SGS a céges.
Ugyan azt a számot, ugyanazzal a lejátszóval hallgattam. Egyik telefonból a másikba dugogattam ugyan azt a fülest.
Összehasonlíthatatlanul jobban szólt az S3.Nekem már nincs, miért elfogultnak lennem az S3-al lévén, hogy régóta nincsen már meg.
-
galaxys80
veterán
Csak kamera szempontjából van saját tapasztalat. Sokat javult a N4-hez képest, de még az is elmarad az S3-hoz képest. Szerintem.
Zenében nincs saját tapasztalatom. Bár ha az S3-ban lévő Wolfson DAC-ból (ami egyébként simán verte a nagyon jó SGS-t is) indulok ki, akkor nagyon nagyot kellene szólnia a N5-nek ahhoz, hogy győztes legyen.
A Nexusok nem erre lettek kihegyezve. Más az erősségük. -
galaxys80
veterán
Én használtam kb. 1 évig.
Nagyon szerettem. Semmi gondom nem volt. A sima S3-ra meg még olyan romot raksz fel amit akarsz. (Nincs knox)
De mondom, nálam a gyári rommal sem volt gond.
Az említett Nexus telefonok meg a fasorban sincsenek multimédiában ( kamera, zene) hozzá képest. -
galaxys80
veterán
-
galaxys80
veterán
válasz
grabber #25317 üzenetére
Sajnos valószínűleg csak az emlékeid voltak szépek.
Amikor először volt SGS-em (3-4 éve) imádtam. Csak pozitív emlékeim voltak róla.
Nosztalgiából pár hónapja vettem egyet megint, amit céges telónak használok. (Kőkemény 15.000-ért vettem egy szép állapotút).
Nincs az a rom ami kb.1 hónap után ne lassulna be eszméletlenül. A 2.3.6-nak pedig megvannak a maga korlátai. Nagy kár, hogy legalább egy ICS-t nem adtak még ki rá hivatalosan. -
galaxys80
veterán
válasz
quailstorm #25260 üzenetére
Mackay ICS. De már hónapok óta használom.
-
galaxys80
veterán
Az alkalmazásoknál 1.5 GB, a belső SD-n 4.7 GB szabad helyem van. Mégis kiírja a telefon, hogy kevés tárhely.
Szinte semmi nincsen rajta.
Kezd a púpom tele lenni a telefonnal. -
galaxys80
veterán
válasz
KTHEORIGINAL #25168 üzenetére
Este lehet , hogy megnézem.
-
galaxys80
veterán
Visszatettem a mackay romot és hagytam az eredeti kernelt.
Így már működik a wifi megosztás.
Nstools-ban viszont szinte alig lehet valamit állítani.
Hívásátvétel is működik is működik, de csak akkor ha nem teszi le az eredeti hívó addig amíg át nem veszem a következő hívást.
Ha hamarabb leteszi, mint átvenném, akkor én nem hallok semmit. -
galaxys80
veterán
Meg tudná valaki mondani, hogy az F4k romon működik-e a wifi hotspot?
Nem értem, hogy a Mackay és az AOKP romokon miért nem megy.
Kiírja,hogy aktív a hotspot,de nem tudok semmivel csatlakozni rá.
Látja a megosztott netet,de csak pörög a csatlakozás. -
galaxys80
veterán
Lassan,olyan leszek, mint anno Gfpeti.
Nem bírok találni egy normális romot.
Mackay,Tsunami,CM romoknál a hívásátvétel bug van.
AOKP romnál meg nem működik a wi-hotspot.
Devil kernelen vagyok.Lehet,hogy ott kellene valamit állítanom?
Tényleg nincsen egyetlen hibátlan ICS rom sem? -
galaxys80
veterán
Létezik valami,olyan ICS rom ami még letölthető valahonnan és nem CM az alapja? (MIUI-t kivéve.)
Mert láthatóan ez a hívásvárakoztatás bug minden CM romban megvan, -
galaxys80
veterán
Szerintem csak mások az igényeink.
Soha nem voltam egy romolós fajta.Nem is érzek rá késztetést.Sgs óta csak gyári romom volt.
Én kihasználom a Samu romok adta feature-ok jelentős részét,így számomra ez nem szemét.
Amit meg nem azt kikapcsolom vagy letiltom.
Ehhez még rootra sincsen szükség.
Szóval nálam,ha droid akkor csak Samu jöhet szóba,Nexus semmiképpen. -
galaxys80
veterán
Sosem fogom kipróbálni egyik Nexus készüléket sem, mert nekem rettentő fapados a google rom.
Persze, hogy nem akad, hiszen tized annyi feature sincsen benne, mint egy Samu romban.
A bővíthetőség hiánya meg újabb kizárási ok.
Szóval nekem elég komoly készülék az S4 is.
Ha egyszer váltok, akkor szinte biztos, hogy platformot is fogok.
Androidos készülékek terén nálam nincsen alternatíva az S4-re.
Iphone 5 és a Lumia 1020 ami izgatja a fantáziám. -
galaxys80
veterán
válasz
dvdbackuper #24900 üzenetére
Nekem is az van.
Slim beam alatt az volt a problémám vele, hogy minden egyes újraindításnál elfelejtette és elkezdte szinkronizálni a leveleimet.
Valószínűleg nálunk lehet a hiba, mert még mindig csak a 8-as verzió fut a cégnél.(#24901) ( V )
Ha az S4 laggol, akkor az SGS mit csinál?
El kellene már felejteni ezt a sztereotípiát.
4.3 és 4.4 alatt nyoma sincsen laggnak. Max a szarul megírt (FB,Tapatalk, Google Play) appok akadoznak. -
galaxys80
veterán
válasz
w.miki #24891 üzenetére
Dehogy nincs: [link]
Fenébe.A Mackay romnál is előjött az a bug, hogy hívásvárakoztatásnál nem tudom átvenni a másik vonalat.
Kezdem azt gondolni ,hogy nincsen egyetlen rom sem ami megfelelne az egyébként nem túl nagy igényeimnek.
Stabil, ne legyen tetű lassú és működjön a céges levelező program. (4.1.2 felett nem megy)
Lassan eljutok oda, hogy le kell cserélnem egy Lumia 520-ra.#24894) ( V )
Az XDA-s link szerint odex és deodex romokhoz is jó nem?
Nekem egyébként ez volt fent korábban.
Bár én a deodex-et tettem fel. -
-
galaxys80
veterán
Létezik GB-re Devil kernel?
Ha igen,akkor megvan esetleg valakinek? -
galaxys80
veterán
Úgy néz ki,hogy az én telefonom csak a Tsumaics-ot hajlandó elfogadni.
Többször próbáltam a MIUI-t feltenni,de a wifi állandóan csak villogott, nem volt hajlandó bekapcsolni.
Most feltettem a CM 9.1-et (devillel) ,de itt sem akar működni a wifi az istenért sem.
Alapvetően teljesen elégedett lennék a Tsunával,csak a hívásvárakoztatás közbeni hívásátvétel nem működik.
Nem hallani,olyankor semmit. -
galaxys80
veterán
Létezik erre a telefonra 4.1.2 alapú, magyar nyelvű MIUI?
-
galaxys80
veterán
4.1.2-höz tudna valaki adni devil kernelt?
Sehol nem találtam. -
galaxys80
veterán
Nem tudja valaki,hogy a Tsunamics 2.5--ben be lehet-e állítani a hívásfogadást home gombbal?
-
galaxys80
veterán
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy az SD kártya gyorsítást használja valaki?
Ha igen,akkor mekkora értékig érdemes emelni?
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Battlefield 6
- Subaru topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest