Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yany

    addikt

    SlimKat + GApps problémára ezt találtam:

    "For those experiencing issues with certain applications not installing when using the full gapps package it is likely because your phone has the 'old' smaller data partition size so it is running out of space.

    A previous poster mention that installing CM11 (or also in fact CM10.2) first fixed the issue. This is because it reformats the phone with the 'new' larger data partion layout.

    Before the fix and using the full AIO gapps package I was also noticing all sorts of other random issues due in part to no more space, such as the home button not working. I hope this helps everyone."

    Röviden: ha feltelepítek egy CM-et, az újraparticionálja a telót úgy, hogy utána minden SlimKat-os anyag rendesen elférjen.

    Már csak az a kérdés, hogy hogyan telepítsek CM-et, mert se a net, se a gplay, se semmi nem megy a telefonon, csak az USB-n keresztül tudok bemásolni rá anyagot a telóra, azt is csak ADB push-on keresztül. Viszont CM telepítő APK file-t meg nem sikerült találnom. Szóval gördíti elém az akadályokat ez a huncut slim... egyem meg.

    Egyvalaki azt írta ott, hogy felrakta a minimal GApps-ot és az megoldotta neki. Természetesen nálam ez sem használt. :( (gondolom előtt vhogy el kellene távolítani a teljeset)

    [ Szerkesztve ]

    Építs kötélhidat  -  https://u3d.as/3078

Új hozzászólás Aktív témák