- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Elköszönök tőletek mert váltottam s advance-ra!Köszönöm a segítségeteket, főleg neked V ! Sziasztok
-
-
Imi1981
veterán
Én úgy vettem észre ha art-ot használom lassabb a teló ,főleg ha hosszabb ideig használtam.De amúgy a cyanaosp kitkat nagyon jó kis fürge rom ,jóval gyorsabb szerintem mint a nighlty!Szerintem tégy vele egy próbát mert főleg ha grenify-t is használsz sokkal folyamatosabb laggmentesebb mint a nightly.
-
Imi1981
veterán
válasz
Williamgrant #24065 üzenetére
Én pl csak azért ódzkodom tőle ,mert mikor már 1200-ra húzom néha bafagy a teló!Ez nagyon idegesítő tud lenni,ha pedig 1600-ra húzom azonnal befagy és tök mindegy milyen romot milyen kernelt hssználok.Lehet csak az én telóm csinálja nem tudom ,de igy nem érdemes a processzor orajelét piszkálni .
-
Imi1981
veterán
Ma felraktam a cyanaosp legújabb kitkat-et és már látom jóval gyorsabbak a kitkat-ek mint voltak eleinte.Persze greenify pro kell azért ,hogy ezt mondjam de gyors és folyamatos a rendszerem! Slimkat frissítés mikorra várható ?Szerintem az mégjobb lesz .
-
Imi1981
veterán
Létezik olyan alkalmazás ami olyan vagy hasonló mint a greenify csak gb-n is megy ?Haveromnak nagyon tetszik de ő gb párti és azon sajnos nem fut.
-
Imi1981
veterán
-
Imi1981
veterán
A greenify fizetős veziójában lehet rendszeralkalmazásokat is hibernálni?
-
Imi1981
veterán
Ezt írtam én is nagyjából
!Én a legújabb t-mobilost (sammobilról letöltött)használtam mikor megvettem a telót egy jó ideig,ext4-re konvertált fájlrendszerrel és jól kipucolva piszok gyors volt és stabil is,csak azt utálom a gb-nél h folyton újraindúlnak az alkalmazások még ha a feladatkezelőbe kényszerleállítom akkor is, és esznek 50 -60 mb-okat a ramból,meg ugye gb-n nem megy a grefy sem sajnos,meg jópár alkalmazás sem megy már gb-n.Nekem tetszik most így a slim beam ,egész gyors is és stabil is nálam!Remélhetőleg fejlesztik még a kitkat-et is ami még jobb lesz ,de eddig amik kijöttek kicsit lasabbak laggosabbak még.
-
Imi1981
veterán
válasz
gfpeti #23638 üzenetére
Ha teljesen tiszta telepítést csinálsz belső sd formázással nincs vele gond és stabil is!Viszont tény ,hogy egyik ics se jb nem olyan gyors mint a gb,de bőven használható.Nekem is most slim bean van fent csak én mindent formázva (a belső sd-t is) telepítettem és egész jó.
-
Imi1981
veterán
-
Imi1981
veterán
Á kösz!Dolgozok úgyhogy csak otthon próbálom ki.És hozzá való modemet hol találok? Keresgéltem xda-n de nem nagyon találtam meg nem tudom melyik jó hozzá.Amúgy most szerintem abbahagyom a rommolást mert úgyérzem ez a legjobb jb rom amit eddig használtam,csak telepítésnél szereti ha minden formázva van ,beleértrve a belső sd-t is,mert múltkor a sokadik rom után szörnyű volt de így meg nagyon frankó.
-
Imi1981
veterán
Tettem még1 próbát a sleam bean 4.3 legújabb stabil verzióval és most érthetetlen módon nagyon gyors!Vagyis lehet ,hogy tudom miért mert formáztam a belső mem kártyát és utánna felraktam a 3 fájlos gb és arról egyből a sleam beam 4.3-at ,és most ég és föld ahoz képest mint amikor előszőr próbálgattam!Így nagyon tetszik tényleg gyors!Viszont devil kernellel amivel picit még jobbnak éreztem nincs wifi valamiért,majd holnap még megpróbálom vele ha nem lesz jó marad a sema kernel .
-
Imi1981
veterán
Download Link
ROM(CM layout) - Download
ROM(SN Base) - Download
CyanAOSP Gapps - DownloadMi a különmbség a fent látott cm layout(111 mb) és sn base(100 mb ) között?Vagy mindkettőt telepíteni kell ?Itt [link] található a rom amúgy .
És még 1 kérdés! Ezek közűl valamelyiket telepítem
DPI Mods:
1. 210dpi - http://www.mediafire.com/download.php?40tqcu89f33f631
2. 180dpi - http://www.mediafire.com/download.php?9t1lc76l75g9umk
3. 160dpi - http://www.mediafire.com/download.php?9qh6v0cynhnjvjp
az a ikonok és betük nagyságára van hatással?Vagy mi is ez pontosan ? -
Imi1981
veterán
válasz
Strauss #23523 üzenetére
Fagyás lassulás nálam sincs!És azt sem írtam, hogy nem használható !A sebességgel összeségében nem vagyok elégedett!Nem nagyon lassú de pl gb után nagy a visszaesés,és az előző hozzászólásomban írt jb rom is gyorsabb szerintem.De ez csak az én véleményem ,másnál másnak lehet jó .
-
Imi1981
veterán
Hát most tegnap óta kipróbáltam három kikat romot is de egyik se győzött meg!Érezni h nehéz sok a telónak ,az art se segített sokat ,szinte alig venni észre.Lehet vagyis remélem azért mert még nagyon kezdetleges,mert nem érzem azt amit kiemeltek, h könnyedén fut 512 ramon.Nekem eddig egy két 4.2.2 rom tetszik ,4.1-et nem próbáltam még,meg a gb rom EXT4 re konvertálva a leggyorsabb legkönnyebb az fekszik legjobban a telónak,csak a gb meg unalmas nekem .Kipróbálok még pár 4.1-est meg ics romot is hátha,szeretem ha pörög rendesen a rendszer.
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Próbálta már valaki ezt a kitkat romot [link] ?Van hozzá gaaps is!Csak érdekelne wifi működik e ,meg ,h milyes hiányosságok vannak még benne ?
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Olyat lehet csinálni ,hogy 4.2.2-ről visszamenni gb-re recocery-ből ?Most nem vagyok gépközelbe de ki szeretném próbálni V által linkelt gb romot [link]
-
Imi1981
veterán
Én úgy is próbáltam(az aláírásod szerint ) meg sema kernellel is de nálam a leglassabb rom volt .Pedig miindent jól csináltam szerintem .Egyedűl a nova launcher miatt éreztem kicsit gyorsnak ,de amint appot futtattam vagy beállításokba léptem lassú volt és laggolt !Vagy valamit elrontottam telepítésnél ?Leírása szerint is próbáltam meg full wipe-al is de mindig ugyan az lett az eredmény .
-
Imi1981
veterán
válasz
Kurrens #23392 üzenetére
Az es file explorer látja,többi nálam se látta!De ott úgy kell h felül az sd feliratra rányomsz és ott lehet váltani a kettő SD közt.De szerintem lassú és döcögős a 4.3-as slim,én erre[link] esküszöm (persze eddig kb 4 jb romot próbáltam) mert stabil gyors és szép is,és ennél a romnál van úgy h ha telerakom se lassűl be mint állat(Kicsit még kipucoltam ezt is!).!Még aCyanAOSP-JB43-v3.0.0 4.3-as rom se rossz ,de ha azt telepakolom sokat lassúl. !
-
Imi1981
veterán
Sziasztok bajban vagyok! Odinnal fel akartam rakni vissza a legújjabb sammobilos 2.3.6 t-mobilos romot de mindig bootlop lesz!Miért van?Segítsetek mert most kicsit betojtam
.
1 fájlos a rom,azt az odinba a pda-hoz kell beilleszteni ugye?Telefon download mod rádugom start.? -
Imi1981
veterán
válasz
lizakattila #23315 üzenetére
Már sikerűlt de csak úgy h mindent vipoltam és mindent formáztam amit csak lehetett!Most próbálgatom és rohadt gyors!Nagyon gyorsan reagál mindenre!Eddig nagyon tetszik.Persze most szereztem a telót úgyhogy még biztos kipróbálok mást is de eddig ez a leggyorsabb jb amit próbáltam .
Amúgy ez nem új rom?Mert eddig nem láttam ,vagy csak frissítették? -
Imi1981
veterán
Ezt [link] az új 4.3.1 romot akartam kipróbálni mert 6000 antutu-t ért el a kép szerint.Nem vagyok egy antutu mániás de erre kiváncsi lettem volna,de recoveryben telepítésnél mindig aborted lesz !Mitől lehet ez ?
Sikerűlt!Mindent viopoltam meg formáztam amit lehetett így telepűlt,remélem nem lesz bootzlop.
-
Imi1981
veterán
Az a kedvenc fájlkezelőm szóval egyből azzal próbáltam,de a total commander se ES se a sajátjanem látja. Tamás88 Tudom mit kell keresni 4.2.2-őn normálisan mutatja is,itt nem pedig már újra raktam a romot is,sőt kiveszem berakom a mem kártyát akkor mutatja h beolvassa de mégse látja a total commander.
Es file eplorert újraraktam az most látja!Kipróbálom h a total c is újrarakom hátha jó lesz .
A total commander továbra se látja sajnos pedig azt jobban szeretem.Na mindegy ez legyen a legnagyobb gond.
-
Imi1981
veterán
Nálam lassúcska ez a 4.3-as slimbean,de a nagyobb gondom vele az hogy nem látják a fájkezelők a külső sd kártyám !Megpróbálom minimal gaaps-al hátha úgy gyorsabb mert amit most ráraktam 146mb.
-
Imi1981
veterán
-
Imi1981
veterán
És melyik rommal/kernellel hssználod ?Mert az előző telefonomnál (xperia arc)volt olyan rom aminél alig tudtam húzni és már 1200 instsbil volt,de volt olyan jb rom amivel az 1600MHZ is stabil volt!Ha tudsz mondani olyan elsősorban jb romot amin talán jobb az érdekelne !Már 1200 elégedett lennék!Ez a rom amit most használok főleg az s4 téma miatt tetszik.
-
Imi1981
veterán
Sziasztok !ti meddig gudjágok húzni a ptocit ?Nekem már 1200 befagy és újraondúl egy idő útán,1400-on meg kb rögtön befagy !Pedig régen olvastam valahol h ez a telo nagy jól viseli a procihúzást.Cyber s4 style 4.2.2 romban rajta mackey kernel 0.333-mal.
-
Imi1981
veterán
A 4.2.2 romban hol a fejlesztés menü?Egyszerűen nem találom!
-
Imi1981
veterán
De most 2.3.6-os sammobilos t-mobilos rom van rajta,van cwm és root is mert tegnap megcsináltam!De nem kell kernelt csrélni ha jb-t rakok fel ?Bocs tényleg h ennyit kérdezek de előtte sony ericssonom volt és ott mindig kellett kernelt cserélni ha váltottam gb -ics -jb között!És a romokhoz oda van írva álltalában az ajánlott kernel hozzá!Van olyan kernel amivel lehet húzni a procit ,és rdemes húzni?
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Jelly bean romok felrakása így történik? : rom és gaaps felmásolása sd kártyára ,telefon kikapcs download mód ,kernel telepítése odinnal (odinba betallózzuk a pda részhez a kernelt, pit kell?)és telepítem a kernelt .Telefon bekapcs és cwm-be lépünk és onnan full vipe uitán telepítjük a romot és a gaaps-ot.Jól írtam a folyamatot?Ha valami hiba van benne légyszi írjátok meg mi az ! Köszi.
Ja és még 1 kérdés,amit ajánlanak a jb romhoz kernelt azokot rootoltak és cwm is van rajtuk ugye ?És hol találtatok 4.3-mas romot?Itt a lista [link] csak 4.2-ig van ! -
Imi1981
veterán
Az van és kérte is amit megadtam .Akkor már csak még 1 kérdéásem van és békénhagyok mindenkit
.Most ugyebár 2.1-es rom van a telón ,én egyből a sammobilról letöltött t-mobilos 2.3.6-os romot szeretném feltenni,a romot letöltöttem kell még valami?És az odinba hova kell másolni?Bocs h értetlen vagyok de az első hsz-ben nem találtam 2.3.6-os romról telepítési leírást .Kösz a segítséget előre is !
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Végre van egy kis időm a telefonra.Szeretnék kérdezni pár dolgot!Az efs mappát átmásolom pl es file explorer-el a sd kártyára 1 mappába az úgy jó?Vagy máshogy kell ,mert a root explorer amit itt írnak nincs 2.1-es androidra !Legalábbis a market nem találja.
-
Imi1981
veterán
Igen bejön és a recoveri mód is működik!Az arhívum 1-re gondoltál?Mert ott nem tudom letölteni mert egy link se működik!És nem lehet egyből 2.1-ről sammobilról letöltött 2.3.6-ra telepíteni odinnal?És ha lehet hogy mert már fáj a fejem annyit olvastam de nekem túl van bonyolítva az egész !Egyszerűen csak az érdekel h odinnal hogy kell feltelepítenem,drivereket ,kiest felraktam és letöltöttem a sammobilról a legújabb t-mobilos romot !Ez előtt egy sony ericsson arc-om volt hát azzal pofon egyszerű volt minden.
-
Imi1981
veterán
Már néztem de pont ilyet nem találtam!Csak ezt : 2.1-ről (Éclair) ill. 2.2-ről (Froyo) 2.2.1-re történő átállás esetén mindenképpen egy 3 fájlos ROM-mal (pl. JPU) kell kezdeni!De a romra mutató link már nem él
.
De 2.3.6 ról nem találtam semmit!Régen volt egy ace telóm de már nem emlékszem h volt.
És nem akar a kieshez csatlakozni,ez miért van ?Cak pörög h csatlakozás de semmi -
Imi1981
veterán
Lenne még1 kérdésem!A telon most 2.1 van ,tudom én ezt egyből 2.3.6-ra frissíteni odinnal?Kösz a választ előre is!
-
Imi1981
veterán
Sziasztok!Most szereztem be egy ilyen mobil és szeretném frissíteni odinnal,de nem tudok regisztrálni valamiért a sammobile oldalra!Már ezzel szarakodok 1 órája de vagy az oldal nem jó vagy nem tudom de maga az oldal is alig reagál!Máshonnan lehet letölteni romot?
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest