- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
babati
aktív tag
Üdv. Az lenne a gondom, hogy cyanogenmod rom van a telómon (10.1 nightly) és az új 10.2-es nightly-kat nem tudom telepíteni a telefonra gondolom a verzió újítás miatt. Tudna valaki egy ötletet adni? Előre is köszönöm. Üdv.
-
babati
aktív tag
Üdv. Az lenne a gondom, hogy cyanogenmod rom van a telómon (10.1 nightly) és az új 10.2-es nightly-kat nem tudom telepíteni a telefonra gondolom a verzió újítás miatt. Tudna valaki egy ötletet adni? Előre is köszönöm. Üdv.
-
babati
aktív tag
Üdv. Egy kis tapasztalatra lenne szükségem. Régebben egy cyanogen stable volt a telómon ami eléggé szívta az akkut. Valaki ajánlotta nekem a nightly-t ami azóta is bevállt, de már egy januári kiadás. Gondoltam újítok. Stable már nem kell
Láttam, hogy a nightly-nál megbízhatóbb az rc. Ennek van valami valóság alapja? Vagy inkább a legutóbbi nightly? Előre is köszönöm a fáradozást. Üdv.
-
babati
aktív tag
Üdv. Kicsit régen jártam már itt, de tudom hogy egy időben volt téma hogy milyen akkumulátort érdemes venni bele. Valaki tud adni valami jó tippet? Előre is köszönöm. Üdv.
-
-
babati
aktív tag
Üdv. Feltettem a CM 10.1 nightly verziót. Semaphore 2.9.18 nem ment fel hozzá valamiért. Telepítés után próbáltam feltenni közvetlenül, de aborted lett. Elképzelhető, hogy azért nem mert nem neveztem át update.zip-re? Egyébként a CM kernele mennyiben tér el a sema-tól?
-
babati
aktív tag
Ujra
ha felteszem cm 10.0 stable ala a semaphore kernelt valoszinu hogy jobb lesz az uzemidom?
-
babati
aktív tag
Üdv. Ha cm10.0 stable alá rakok egy új semaphore kernelt elképzelhető hogy az akku fogyasztásom megjavulna? És ugye csak annyi hogy wipolok factoryzok és utána a zip kernelt installozom?
-
babati
aktív tag
válasz
GrooveHero #19310 üzenetére
A jwb az elvileg ujabb a jw9tol?
-
babati
aktív tag
válasz
GrooveHero #19306 üzenetére
Miben kulonbozik a jw9 es a jwb?
-
babati
aktív tag
Mindenkinek baja van mindennel. Mostmar erosen elgondolkodtam azon hogy visszarakom a jw9et...
-
babati
aktív tag
Remelem en sem vagom haza a telomat. Akkor osszegezve. Sdre tiger rom illetve semaphore kernel. Utana recoverybol install ROM majd egybol install kernel(zip) es elvileg van egy jol mukodo telom ami 4.2es androiddal mukodik? Gaps kell a tigerbe? Ez az imei szam hogy tud elszallni?
-
babati
aktív tag
Meg annyit had kerdezzek hogy a legujabb sema kernelt hogy tegyem a tiger ala?
-
babati
aktív tag
Tiger ota? Azt nem vágom mi. Akkor lényegében csak annyi hogy a tiger-t felrakom sd-re és recoveryből telepítem. A ROM lecseréli magának a kernelt és annyi. Szóval akkor a recovery-nek semmi köze a kernelhez? Ja és akkor gaps se szükséges hozzá? Bocs ha hülyeségeket kérdezek, de mindennel tisztába akarok lenni
-
babati
aktív tag
Valami médiaszerver zabál sokat a telóm akkujából. Egy szónak is száz a vége, nekem valami stabil működő ROM kéne kernellel és gaps-el együtt ami másnak is jól alakít mondjuk üzemidőben legfőképp
-
babati
aktív tag
válasz
KTHEORIGINAL #19140 üzenetére
Estére nem volt bekapcsolva se a net sem a wifi és 52-ről 33-ra ugrott úgyhogy amien gyorsan tudom leszedem a cm10-et:S
-
babati
aktív tag
válasz
tybsen #19129 üzenetére
Persze nekem is teljesen más lett a telefonom, pozitív értelemben. Gyors, viszonylag egyszerű volt a moddolása. De már sajnos azon gondolkodom, hogy elkél a telóba egy új akku, mert már 2 éves:S egyenlőre használom a cm10-et mert bejön, de ha egetrengetően aggaszt az üzemidő vagy rom csere lesz vagy akku...
-
babati
aktív tag
Hali. Csak nekem tűnik úgy hogy a cyanogen rom jobban szívja az akkut mint a gyári fw?
vagy csak többet nyomkodom és nem veszem észre?
-
babati
aktív tag
-
babati
aktív tag
Üdv. Root meg van. EFS le van mentve, minden le van már töltve sd-re felpakolva DE! nem akara a kernelt frissíteni semaphore 2.9.9 JB van leszedve (a rom CM 10.0) be van téve sd gyökerébe update.zip néven és azt írja a recovery menü hogy aborted:S nem tudja telepíteni. ötlet?
pontosabban: install from sd card...
finding update package...
opening update package
E:cant open /sdcardquodate.zip
(no such file or directory)
insallation aborted. -
babati
aktív tag
Oké. persze minden elismerésem ezeknek az emberkéknek akik leírásokat csinálnak, nem kis idő elmerülni a dolgokban és tesztelni a dolgokat ez evidens. főleg hogy a saját "bőrén" tapasztalja. igazából arra céloztam h a szerkesztőknek szinte már egy root is alap amit ő úgy kezel mint egy rutin feladatot, de! nekem nem alap, van több féle módja is és nem tudom merre induljak el. nem vagyok gazdag így nem szeretném hazavágni a telómat a hülyeségem miatt. almánál tudom hogy nem lehet hazavágni a telót szoftvereléssel, legalábbis én nem tudtam. nekem egyszerűbbnek tűnik egy alma hekkelése, nincs kizárva h azért mert nem látom át robotékat. egyébként kaptam kielégítő választ a kérdésemre amiért hálás is vagyok, de valahol egy kicsit csalódott is vagyok, mert azonnal lehurrogják az embert egy nem komolyan gondolt szóért. sajnos az a baj hogy a profik leírják oké stimm, de van pár olyan defektes egyén is aki kicsit elvesz belőle kicsit hozzárak és máris posztol. nekiugrok, de a vége felé kiderül h neki magentás nekem meg független és már van egy hibalehetőség amit ő nem közölt és meg lehet a baj, ezért nem szeretnék hideg fejjel neki menni a dolognak. a lényeg h kaptam segítséget és el is igazodom rajta bár még nem csináltam meg.
-
babati
aktív tag
Udv. majdnem egy eve van sgs-em. Elotte mar volt desirem szoval nagyjabol kepben vagyok androieknal. Viszont most jutottam el arra a pontra h kell a custom rom!!! lejart a gari szoval mar nem gaz. A problemam az lenne hogy eleg gagyi leirasok vannak arrol h hogy is van a folyamata a tortenetnek. voltam apple boltban szervizes es megcsinaltam tucatnyi almat, nem vagyok debil csak az irasok elkapkodtak. A telom gyari fuggetlen es a legfrissebb gyari rom van rajta. az igeny az lenne ha egy szinte szuz romot tudnek felrakni ami eleg stabil. a legstabilabb erdekel. Lehetoleg 4.0 felett legyen. Ja es meg rootolva sincs a telom. lenne olyan aki annyira szives es leirja nekem privatban a teendoket linkekkel egyutt? nagyon szepen megkoszonnem. Udv.
-
babati
aktív tag
Üdv. De idegesítő tud lenni, hogy gyári állapotában a telefon több mint a fele ramot megzabálja alapállapotban. Na gondolom ezért nyúl mindenki a főzött romcsikhoz. Ha tévedek valaki javítson ki
-
babati
aktív tag
Üdv. Facebook chatnak mit használtok? A friendcaster chat-je mindig megy és szívja az energiát
-
babati
aktív tag
Üdv. Gondolkodtam én is egy rom cserén. Volt nekem nemrégiben egy desire-em és arra oxygen romot raktam ami teljesen kielégítette szükségleteimet, főképp azt, hogy nem volt telepakolva semmilyen felesleges katyvasszal mint most a gyári rom. Akku tovább bírta, gyorsabb volt maga a teló is, stabil, stb.. A kérdésem az lenne, hogy van e ehhez a típushoz valami hasonló rom ami jól működik?! A lényeg, hogy engem a krixkraxok nem érdekelnek, használni vettem nem nézni a menüben csillogó akármiket
Várom a véleményeket illetve a hasznos tanácsokat. Előre is köszönöm. Üdv.
-
babati
aktív tag
fain a friendcaster csak ugy nez ki hogy kell neki a sima facebook mert azt nyitotta meg a bejelentkezeshez. remelem hogy tevedek mert jo lenne letorolni azt a francos facebookot. velemeny?
-
babati
aktív tag
Hali. csak nekem piszok lassú a legújabb facebook app? régen volt egy desire-em azon valamivel gyorsabb volt ez meg alig akar betölteni. ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest