- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Android szakmai topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laross
csendes tag
válasz
petymeg #8465 üzenetére
De én egyáltalán nemtudom hogy kell több fájlt küldeni bluetooth-al. Gondolok itt képekre amit spanomnak akarom átküldeni például
igy gondoltad hogy akkor a telóra rárakni a total commandert, és azon keresztül küldeni
vagy hogy te a számítógépről küldöd becsomagolva a fájlokat a telóra?
-
Peti N95
aktív tag
válasz
petymeg #8445 üzenetére
Ez a Mobil shell a sense skinnel szerintem baromira ramzabáló.
Nagyon jól néz ki, de használhatatlan.
Én is kipróbáltam, és bele is szerettem, de fagyogatott miatta rendesen!
Ezután döntöttem a rom cserénél, és felraktam rapid romját az igazi sensével, ezután a TF3D-vel, eddig ez a tuttti
Nem annyira testreszabható, mint a sense, de sok a szabad ram, és nem fagy netezés és más progik futtatásakor sem! -
-
hito
nagyúr
válasz
petymeg #8098 üzenetére
Köszi, ettől féltem...sajnos a TG01 erősebb. A PSX emuhoz meg nagyon nem mindegy, hogy 800, vagy 1000MHz-es a CPU. Tudom, mert N900-al én is szerencsétlenkedtem az emuval és csak akkor akart normálisan működni amikor 600-ról felránottam 1000MHz-re a procit.
Na de ennyit a PSX emuról, várom a tapasztalatokat, véleményeket más fronton is
-
-
nasinas
tag
válasz
petymeg #7787 üzenetére
Köszi!
Amúgy sikerélményem van: már Omnián is tudok e-mailezni.
Igaz, az eredetileg rajta lévő Outlook E-mail nevű fiókkal sehogy se tudtam mit kezdeni, de létrehoztam egy újat, azon lejönnek a Gmailes levelek, a Gmailre meg rámennek az eredeti e-mail címre érkező levelek, tehát mindent látok.
És ha minden érkezett levélíró címét elmentem, akkor tudok rá válaszolni is.
Hurrá!
Ja, és azért így, mert a t-online-os fiókot sehogy se tudtam jól beállítani, mindig jelszót kért és valami hitelesítés izéje volt, de letojom, ha egyszer a gmail meg nem szarakszik...
Lehet,hogy kicsit bonyolult, sőt, most azt gondolom, hogy talán eleve a már rajta lévő fiókot kellett volna így beállítani - haha - na mindegy.
Fő, hogy ez működik.
( Asszem) -
fairi
őstag
válasz
petymeg #6824 üzenetére
zenefül az lassú,várni kell míg megjelenik..
beállítások is lassú,2-3 sec míg válaszol az érintésre..
kedvencek is türelem játék míg bejön,másodpercekig nézheted a hátteret míg kedvencek rész megjelenik...
naptár is hagy kivetnivalót maga után,egy találkozó hozzáadására másodpercekig vár......zene,beállítás,kedvenc na ott gyilkos a lag...
-
kigyi_23
addikt
válasz
petymeg #6657 üzenetére
Eddig elég biztató a kábel. 16:9 és 4:3 is tökéletesen élvezhető. A hang kicsit halknak tűnik, de ezért van a tv-n még hangerő
A házimozihoz még nem kötöttem, de ki fogom azt is próbálni így is. Gyorsan beraktam pár filmet próbára eddig nagyon jó
Most már nem kell dvd-t vinni amikor valahova megyek és tudom ott tv lesz. Elég csak a kábelt vinnem pluszban. Itthon is néha lusta vagyok kiírni egy-egy filmet most meg csak rárakom és nézhetem -
kosturica
őstag
válasz
petymeg #6648 üzenetére
Én használok ilyet. Itt tudsz venni például. Kb 1300 Ft
-
viewdetails
addikt
válasz
petymeg #6099 üzenetére
Én csak annyit mondanék, hogy a rotring cerkának két vége van, egy szúrós és egy gömbölyített. Kiegészítésként hozzátenném, hogy nem került még a kezembe olyan program, ami 1*1 pixelen történő képernyőérintést igényelt volna, szóval köztes megoldásnak pörgesd meg a cerkát 180 fokban, mielőtt böksz vele, és nem lesz gond.
-
zack
nagyúr
válasz
petymeg #6099 üzenetére
"vizuális élmény akkor rossz ha már karcos a fólia"
Még 1x leírom. Más a szinek reprodukálása egy gagyi fóliával mint a Brando-val. A vizuális élmény pedig ez által máris "csorbul", mint ahogy a torzítástól is csorbulhat a fólia anyaga miatt. A fólia sérülése megint egy más kérdés. December óta még nem sikerült megkarcolnom a Brando-t. Persze nem is nyomkodom Rotring cerkával. Mondjuk ilyet még nem is hallottam. De ezt az igénybevételt egyik fólia se fogja bírni, szóval felkészülhetsz a 2 hetes intervallumokban történő fóliacserére.
Megkérdezhetem hány éves vagy?
-
nyikszi
őstag
válasz
petymeg #6095 üzenetére
Én nem használok tokot, arra ott van a zsebem
Fólia pedig a brando ultraclear. Vettem egy fóliát még előtte 1800 pénzért, de sz@rt se ért, mert két hét múlva pöndörödött a széle és amikor ráraktam már akkor is volt 3 buborék alatta, pedig nem én voltam a béna. Ráadásul a fényérzékelő és első kamera is el volt takarva, pedig kifejezettem O2-es fólia volt.
Valaki heeelp
Éjszaka nyomogattam egy kicsit és 77%-on állt az akksi. Reggelre teljesen le volt merülve. Feltettem töltőre és angol lett
Nézegettem az interwriteot, de ott a mégsére nyomtam, akkor nem volt elég? Aztán a start menübe se tudok belépni
Valahogy vissza lehet állítani? Nem akarok HR-t vagy romot megint
-
zack
nagyúr
válasz
petymeg #6049 üzenetére
Szuper. Köszi! Utána fogok nézni.
A Crash Bandicoot egyébként is az egyik kedvenc játékom...az összes kiadott részét végigtoltuk a csajommal, nagy feeling volt.
De tényleg jól néz ki! A pár száz mega nem gond...van 16Gb helyem. 4-5 játék csak el fog férni valahogy. Bár most az SD-n nekem is van vagy 4 film... -
zack
nagyúr
válasz
petymeg #6045 üzenetére
Ez az emulátoros dolog engem is érdekelne...
Honnan töltötted le?
Mekkorák a játékok?
Nem kell nekem sok játék...elég 1 is egyszerre. Úgyse játszom annyit, főleg nem O2-ön.
De a WinMo-s játékok igényességben tényleg elég gyengére sikeredtek. A G szenzoros játékokból meg nincs nagy felhozatal. -
zack
nagyúr
válasz
petymeg #5767 üzenetére
Ez egy hülyeség.
8Gb kb. 5-7k környéke bolttól és hozzá adott kártyaolvasótól függően, a 16Gb bőven 10k felett van, kb. 12-13k környékén.
Szóval ezért a mizéria. Bár igazából én meg azt nem értem, hogy aki nem a T-nél veszi, és O2-öt akar, a 82k vs. 89k közötti választásban miért bizonytalankodik.Igaz, hogy kb. 7k az a + 6Gb belső tár, de nem hasonlítsuk össze a MicroSD-vel, mert az a PDA-hoz tartozik, és így jóval kompaktabb, hiszen beépített memóriáról beszélünk. Nagy hibát követ el aki a pár ezer forinttal olcsóbb 2Gb változatot veszi, a későbbieket tekintve, használat és eladhatóság aspektusából.
Azt sem értem második körben, hogy akinek van 82k annak hogy hogy nincs egy 8Gb verzióra 89k?Ez nem egy 20k telefon, és nem is az a réteg veszi, ezért nem értem mi ez a görcsölés pár ezer ft miatt.
-
tsaby76
aktív tag
válasz
petymeg #5577 üzenetére
Egyetlen hibája, hogy az MMS-t nem fogadja, viszont küldeni tudja, illetve nem tudom mekkora probléma, hogy jelenleg csak magyar verzió van, angol csak később lesz.Nekem úgy néz ki tartósan marad, mert nagyon jól kezelhető, pedig én nem voltam sosem egy manilla-rajongó.
-
viewdetails
addikt
válasz
petymeg #5574 üzenetére
SOC Reset
Ésszel. Ez a State Of Charge vagyis a töltés "viszonyszáma", elvileg ha teljes töltöttség mellett 100%, (vagyis mikor jön a bubi, hogy mostmár le kéne venni töltőről), amúgy meg annyi, amennyit tud az akksid, ha ilyenkor lehúzod, megnyomod a soc resetet, majd visszarakod, még egy kis pluszt rátölt. Amiért ez érdekes, hogy nekem a SOC olyan 95 körül volt, nemrég néztem, és 91 volt, megcsináltam, és újra felment 95 környékére.
igósok
tesztelgetem én is rendszeresenm de a JA1 phone óta nincs rendes jeltartás, a JB3 pda / JB2 phone kombó a legtürhetőbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Xbox Series X|S
- Android szakmai topik
- Gumi és felni topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest