Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
Leginkább telefonálás és GPS üzemmód a cél. Meg hogy legyen egy normális telefonom. A jelenlegi SE W850i már eléggé időrágta és kezd megzavarodni.
Ha frissitem a romot rajta elveszthetem a garit? Mivel ujonnan veszem ha elrontom vagy valami nehogy elzavarjanak a moddolásért. -
goodboy007
senior tag
Regisztráltam, de ezek szerint fogalomzavarban vagyok vagy legalábbis nem tiszta ez az egész.
Azt tudtam, hogy vannak a custom ROM-ok, amik teljesen átvariálják a felületet, de azt feltételeztem, hogy a gyárira egyszerűen, frissítésként rá lehet telepíteni az újabb verziót. Igazából még nem sokat olvasgattam a Windows Mobile-al kapcsolatban, de az gondolom sok mindent elárul a szakmai tudásomról, hogy vagy ötször átnéztem a beállításokban minden opciót, mire utána megtaláltam, hogy az óra ikonnál kell beállítani a dátumot és az időt
. Igazából jó nekem ez a felület, gépen sem szeretem a mindenféle Blade Edition meg Winter Edition XP-ket (mondjuk azok szarok is), úgyhogy szerintem maradok a gyári megoldásnál. Unokatesóm is kb. 3 hónapja vett Omnia II-t, majd maximum ő megmutatja, hogyan kell ROM-ot cserélni.
Jut eszembe, a felső kis ikonok mellett nincs ott az óra. Oda lehet varázsolni valahogyan?
-
HIJ
őstag
hát jelenleg az O2 felé húzok én is. A navigáció használhatósága elég fontos számomra, amiben a wave kihívásokkal küszködik még... Az hogy 720p videót tudjon meg amolyan "celebség"... Ahogy ismerem magam nem használnám max csak míg megmutatom a haveroknak, hogy ilyet is tud. Ára is jobb most így, mondjuk még kell hozzá egy turbosim (apropó használ valaki ilyet?) de az nem nagy píz.
Viszont akkor bele kell ássam magam a topicba, mert gondolom egy ROM frissítéssel kell kezdeni!? Jelenleg a gyári
XXIL3. Vagy érdemes erről egyáltalán frissíteni?Mert gondolom akkor a gari is ugrik...
Beszéltetek itt un. porosodásról. Ez mit takar pontosan?
-
CHIPman
nagyúr
Dehogynem jellemző. Eddig akivel beszéltem, mindenkinek volt, a topikban voltak csak hárman, akinek nem. Mellesleg sokat érek a garival, ha Pesttől 300km-re lakom, és nincs gyári garim. És azt sem mondhatod, hogy elhanyagolható mennyiségű a bolti garis o2 tulajok száma. A porosodást igenis figyelembe kell venni vásárlásnál.
-
0Balazs
csendes tag
Hát én a 3G-t nem is használom, wifit sem használtam ezek alatt az 1-2 napok alatt. Csak azt nem értem hogy haverom omniája miért merül 3X lassabban? Mert amíg nekem készenlétbe merült 32%ot addig neki 11%ot. Ez bosszant fel. És az egész 12órás műszakban ugyan azt csináltuk a telókkal. Néztük rajta mennyi az idő néha.... ennyi. A 12órás műszak alatt úgy hogy semmit nem csináltam vele csak az időre kuksiztam lemerült 32%ot..... És nincs semmi futó alkalmazás se wap se wifi se bt.
-
0Balazs
csendes tag
Hát ez egyszerűbb aligha lehetett volna
. Köszi megint Mind2tőknek. Na már annyira belejöttünk kérdezek még. Ebben van G-sensor? Mert tettem rá poénból olyan alkalmazást amihez az kell, de nem érzékel. Lehet hogy ebben csak dőlésérzékelő vagy vízszintérzékelő van? met ugye a 2 az nem ugyonaz. Egyébként az alkalmazás neve shoot me.
-
törölt tag
Eddig több Fukar boltban és Hülye azért nem vagyok boltban is néztem és azt mondták mindenhol a fehéret alig viszik, mindenki a feketét keresi. Én meg ha egymás mellett nézem a kettőt, a fehér sokkal jobban megfog. Érdekes helyzet. Pár ismerősömnek van fekete és mind azt mondta max a csajának venne fehéret...
-
subidu
tag
Sziasztok!
Új telefon vásárlása előtt állok. Érdemes még beruházni egy Omnia2 -esbe , vagy várjam meg a 3-ast, vagy vegyek inkább HTC Touch Diamond 2-est (mondjuk ez 60K-val drágább.)
Az IGO fontos lenne. Hogy működik a készüléken? Használható? Nincs erről valami videó a neten, mert már keresgéltem, de nem találtam.
Köszi előre is a segítséget.
-
Napfénysüti
nagyúr
Pontosan. Emiatt felesleges is tovább tölteni amikor már fullra feltöltött. Ugyanígy totál lemeríteni se tudod mert ott is véd az elektronika. Mikor azt hiszed hogy nincs már az akksiban kraft mert kikapcsolt a telefon akkor még valójában van csak saját védelme érdekében lekapcsol a készülék.
-
CHIPman
nagyúr
Kapásból fellőném a legújabb ROM-ot, hogy ha már tanulsz, akkor ne a régi rom miatt legyenek gondjaid.
Ja, és üdv, használd egészséggel.
@all: ma kipróbáltam a wmwifiroutert, és azzal átadtam gépre a netet USB-vel. Megközelítette a maximumot(5Mb/500kb). Viszont a PDA-n való torrentezés csak kb. 2Mb-tel ment. Seeder volt, korlát nem volt, közvetlenül a router mellett sem ment feljebb. Ötlet? -
hegyesidr
tag
Nem mindegy, hogy 12500 ft-ot kell az asztalra letenned, és utána havi 5000 ft-ot egy évig, vagy egyszerre 80000 Ft-ot ! Valamiből a családot is el kell tartani, a PDA nem létszükséglet, az emberek kisebb részének munkaeszköz, ezeknek jó a szolgáltatói is részletre, a nagyobb résznek státuszszimbolum, villogás, mert telik rá, hát miért ne lenne !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- iPhone 16 Plus 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest