- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motaba78
addikt
Sziasztok
lehet volt már róla szó csak nem találtam meg a megoldást, de meg lehet oldani valahogy, hogy az O2-t adatkábellal összekötve mondjuk notival lehessen netezni a telefont felhasználva ?
ha igen milyen beállítások kellenek a telóba és a gépre egyaránt ?
(nyaraláskor a telo meg a noti lesz és jó lenne nagyobba netezni.)előre is köszi
-
Motaba78
addikt
na kezdjük elölről:
hogy téged idézzelek: "Elnézést tudatlanságomért"
ezen lehet segíteni sokat kell olvasgatni."nem tudnátok valami linket adni,ahonnan letölthető az Aigo 8 hozzá.Most akarok még csak venni ilyen telót,nem ismerem a program lelőhelyeit.Esetleg még 1 link ahol mindenféle progik játékok vannak-főleg ingyenesen, nagyon jó lenne"
amit tiltunk fórumunkban:
-minden olyan hozzászólást, amely jogszabályba ütközik, illetve jogszabálysértésre buzdít.
-minden olyan hozzászólást, amely kimeríti a "Wareztevékenység" fogalmát, vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlanitt bővebben ITT
bizonyos oldalakon minden megtalálható, csak keresni kell google-val.
A te érdekedben írtam ezt a hozzászólást, igaz ma regiztél de ott kijelölted hogy elolvastad a szabályzatot. -
Motaba78
addikt
én sajnos ilyenről nem tudok,de a resco audio recordert ki kellene próbálni én azt használom, minden hívást rögzít és egy gombbal indítható.
próba cseresznye ha jobbat nem találsz.
ilyenhoppá most nézem a screenshotoknál van időzítés beállítás is az új verziónál akkor ez neked megfelelő lenne
[utolso kép] -
Motaba78
addikt
tényleg egy kérdés, ha valaki szolgáltató függő telefonon frissít romot akkor független lesz a telo vagy marad függő ?
-
Motaba78
addikt
válasz
#74266624 #7320 üzenetére
én éppen azért vettem fehéret, mert mindenkinek fekete van, és a fehéren nem látszik annyira az ujjlenyomat illetve a karcok sem, illetve nekem jobban bejön exklúzívabb szerintem.
van egy hasonlatom, mindenkinek fekete van neked legyen fehér, más szóval ha mindenki kólát iszik te miért ne ihatnál traubit
Nőies ? háh, ez most vicc ?
a melóhelyen is mondták mennyira fasza, hogy nem fekete, mert mindenkinek sötét színű van.
-
Motaba78
addikt
akinek nem rezeg mikor birizgálja a kicsikét én itt találom a telefonban:
beállítások - hangbeállítások- érintési figyelmeztetés- figyelmeztetés-és itt hang, rezgés, és vagy hang + rezgés -
Motaba78
addikt
naponta wifizek operával és nekem sosem jött elő ilyen probléma mindig elérhető a wifi (ki-bekapcsolása), illetve pontosítok 2 hete mióta megvan semmilyen problémát nem találtam eddig benne.
(spb mobile shell, igo8, opera telepítve)ezek szerint én szerencsés vagyok ezzel a rommal. (kopp-kopp)
-
Motaba78
addikt
-
Motaba78
addikt
válasz
Calogero #7121 üzenetére
"Az gyári időjárás widgethez kell állandó net kapcsolat hogy működjön, vagy csak a frissítéskor kell a internet?"
csak frissítéskor, ekkor pár nappal előre letölti az adatokat.Hogy összekössem a géppel kell nekem WLAn-os routert vennem vagy elég egy a gépbe elég lesz a Wlanos hálókártya (tudomy ilyen kor akkor lesz net ha gép is megy, de az állandóan megy)? Xtra
elég lesz egy wlanos karesz is de akkor a számítogép lesz az átjáród és a számítógépen keresztül tudsz netezni, tehát a lényeg mennie kell az asztalinak is ha netezni szeretnél.
Régen a cégnél is így volt megoldva az internet megosztás"Wlanon keresztülis letölti a friss adatokat?"
természetesen letölti. -
Motaba78
addikt
válasz
surgery #7084 üzenetére
PDA :i8000nxxik5
csc: i8000xehik5
telefon: i8000xxik3
ezek vannak rajt vételtől és nekem "3" csengetési beállításon is k*rva hangos a telo, fülessel sincs semmi bajom elég hangosan és megfelelően szól nekem, nem lehet hogy amit csengőhangnak használsz az eléggé ramaty minőségű és ezért szól halkan ? -
Motaba78
addikt
-
Motaba78
addikt
sziasztok
Kérdésem:
a telefonom ha internet közelébe van (wlan bekapcs vagy adatkábellel csatlakoztatva a nagy géphez) akkor jön egy üzi hogy win firristések érhetőek el a készülékhez, és javasolt frissíteni, merjem frissíteni ? (arról nincs szó milyen frissítések lennének ezek, és miről mire frissítene, illetve mik lennének ezek a frissítések)merjem vagy ne merjem ? ez itt a kérdés
-
Motaba78
addikt
a telón ezek a verziók vannak (WM 6.5.x HUN)
PDA: i8000nxxik5
csc:i8000xehik5
telefon:i8000xxik3ennél van esetleg jobb, optimalizáltabb verzió vagy ez is már elég jó ?
(jelenleg program ram 28-32 MB körül van, fő tárhely 95-100MB.)eddig nagyon tetszik a telefon, jóval gyorsabb mint a p750 volt, bár a joy nagyon hiányzik
belőle, illetve az oldalsó görgetősáv. -
Motaba78
addikt
sziasztok
ma én is beléptem az O2 tulajok közé egy ceramic white 8GB készülékkel.(egy asus p750 telót váltott)
Alapból WM 6.5.X HUN verzió volt fennt, ezzel egyelőre nincs gondom.
A telefon eszméletlen szép white színben, nem is gondoltam volna, hogy ennyire, a króm keret körbe nagyon exkluzívvá teszi.Pár kérdésem lenne máris:
1. ilyen tokot merrefelé lehet kapni magyarhonban ?, illetve van-e valakinek vele személyes tapasztalata ? ILYENT
2. érdemes egyből tölteni, vagy várjak vele és úgy töltsem mondjuk egy éjszakát ? (tudom li-ion akksit nem kell formázni sokan mondják)a többit meg a pdafc oldalról csemegézem.
Előre is köszi.
-
Motaba78
addikt
válasz
hegyesidr #6723 üzenetére
én is nézegetem a fehér verziót is, de 8gb-os legyen, a króm az tényleg nem rossz körbe rajt.
szólok is a boltban a srácnak ha fehér van és 8gb akkor lehet az is csak lenne már.
1év garival kapom, és díjmentesen frissítik 6.1ről 6.5HUN-ra(ráadásul samsung szakszervíz)
-
Motaba78
addikt
válasz
Napfénysüti #6715 üzenetére
én is gondolkodóba estem, 2gb-ost tudnának holnapra samsung garral, de 8 gigásra várnom kell, nem tudom mennyit, nem tudom megéri-e várni a 8gb-ra.
-
Motaba78
addikt
válasz
Napfénysüti #6710 üzenetére
csak nem te is szfvári vagy ?
ha igen az frankó lenne ha tudnál egy két szakmai fogással kapcsolatban segiteni az O2-vel kapcsolatban. -
Motaba78
addikt
sziasztok
nem lettem O2 tulaj a mai nappal.
xxlgsm tegnap felhív kérdezem van e 8gb fekete O2 válasz igen van több db, megnyugszok.
a mai nap ismét felhívtam őket hogy van-e, mondják van, autóba bepattantam és fel.
ma direkt ezért autóztam fel pestre szfvárról a boltban kiderült nincs 8 gb fekete, csak fehérben vagy 2gb fekete.-7000ft (benzin + matrica)
logisztika nulla, mikor kiderül hogy másfajta (2gb vagy fehér)nem érdekel, le se szarták az embert, nem is foglalkoztak velem, nekiálltak mással foglalkozni.
xxl részemről nem ajánlott, megveszem máshol.mennyire gáz ha csak 2gb és nem 8gb ? fehér van valakinek ? nagyon gázúl néz ki ?
-
Motaba78
addikt
válasz
CHIPman #6689 üzenetére
#6689 és #6690 köszönöm a válaszokat.
nekem telefonban 1 év bolti garit mondtak, de akkor lehet csak 6 hónap lesz mire megyek érte
videózni nem igazán fogok vele, arra van egy kis panasonic digi cam azt szeretem, fényképezni ha jobb nincs kéznél párat biztos fogok.
a gps jelre kapcsolódóan már teljesen megszoktam az asus p750 től hogy legalább 3-5 perc időjárásfüggően amennyit várnom kell a poziciónálásra, addig melegszik az autó vagy egy cigi vagy mindkettő egyszerre.
furcsa lesz fizikai bill nélkül a telókezelés szerintem, illetve az 5 pontos joy hiánya, ami az omnián nincs.
ezen kicsit könnyebb volt a tárcsázás meg minden [link]
-
Motaba78
addikt
Sziasztok
gondolkodok egy O2/8gb megvételén.
Kérdéseim a következők lennének:
1. ahol venném az xxl-nél, mennyire megbízhatóak ? esetleges garanciális probléma a fő kérdés, de minden info velük kapcsolatban jó lenne, esetleges vásárlásnál mire figyeljek oda ?
2. a winmo felület nem idegen jelenleg egy asus p750-et használok, ezzel sincs semmi komolyabb win probléma csak már úgy érzem kinőttem a tudását, illetve a memória elég kevéske már nekem, kérdés ezzel kapcsolatban a romokhoz kapcsolódik igen olvasgatom a pdafc.ot.
Melyik lenne nekem a legmegfelelőbb ROM a gépre, ha magyar nyelvűt szeretnék, természetesen a wifi, blutyúk, gps szempontból. Melyik az a rom ahol nincsenek gondok bekapcsolod és megy magyarul leírva.
3. az O2 esetleges hibái ? amire jó időben felkészülnidióhéjban ennyi lenne jelenleg.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest