- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Netfone
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kigyi_23
addikt
Ha már így benne vagyunk a progikban. Hátha találkozott már valaki olyannal, hogy távirányító WinMo-ra. SE-n volt ilyen alapból is, de külön is volt rá program. Igaz BT-on, de ment és tudtam használni pl. Zenét hallgattunk winamp-on és ezzel váltottam számot esetleg toltam a hangerőt. Ilyen most is jó lenne, mert a zeneláda nem mindig ott van ahol mi és ilyenkor oda kell menni, de h lenne erre is progi akkor csak pötyögni kellene
-
kigyi_23
addikt
Nekem kicsit beteg a készülékem. Nem kéri ebben a melegben a naftát. Vasárnap töltöttem és még most is 49%-on van, pedig a wi-fi is be van kapcsolva meg telefonálok is, birizgálom is pár percenként. Éjszakára ki van kapcsolva teljesen, de akkor is furcsa ez a hosszú idő töltés nélkül. Még gépre sem volt dugva a héten.
-
kigyi_23
addikt
-
kigyi_23
addikt
Volt akinek az első sikeres pozíció 2 óra alatt jött össze, de többeknek is eltartott 20-40 percig. Szal hagyd 1 helyben jó rálátással a holdakra és lesz pozíciód. Nekem is volt egyszer, hogy nem volt jel. ROM frissítés után és leraktam a szoba közepén az asztalra. kb 1 óra múlva elkezdtek a holdak megjelenni... Azóta fél perc alatt van GPS jel és kb 40-45 sec alatt stabil pozíció.
-
-
kigyi_23
addikt
eBay-ről rendeltem. Itthon nem találtam és főleg nem is kerestem, mert ennél jobb áron itthoni kereskedő úgy sem fogja odaadni.
-
kigyi_23
addikt
válasz
Motaba78 #6803 üzenetére
Én használok, bár nem pont ugyanezt, hanem feketét. Amúgy nem rossz, de ugye inkább a kijelzőt félti az ember meg azt, hogy ha kicsúszik a kézből akkor milyen szögben és hova esik. Fogása sokkal jobb és stabilabb így a készüléknek, de nagyobb is lett (ez nem zavaró nekem). Gombok jól elérhetőek, viszont elég furcsán néz ki így a gyakorlatban a PDA
Én már megszoktam, most kölcsön adtam a főnöknek és ő teszteli.
-
kigyi_23
addikt
válasz
petymeg #6657 üzenetére
Eddig elég biztató a kábel. 16:9 és 4:3 is tökéletesen élvezhető. A hang kicsit halknak tűnik, de ezért van a tv-n még hangerő
A házimozihoz még nem kötöttem, de ki fogom azt is próbálni így is. Gyorsan beraktam pár filmet próbára eddig nagyon jó
Most már nem kell dvd-t vinni amikor valahova megyek és tudom ott tv lesz. Elég csak a kábelt vinnem pluszban. Itthon is néha lusta vagyok kiírni egy-egy filmet most meg csak rárakom és nézhetem -
kigyi_23
addikt
válasz
Napfénysüti #6613 üzenetére
Nekem pl. amennyiben maxon hajtom a PDA-t akkor nem hogy töltené USB-n, de még merül is az aksi
Pl.: Webcam-ként használtam a múltkor, mert csak ez volt kéznél és merült közben az amúgy feltöltött aksi, pedig ugye USB-n a géphez csatlakozott a PDA.
-
kigyi_23
addikt
válasz
scapegt #6588 üzenetére
Nem XEZ hanem XEH. És bizony biztos, hogy te nem csinálsz valamit jól. A start menü elő nem jövetele az bizony max szoftveres probléma lehet. Valami nagyon nem megy neked ezzel a frissítéssel, vagy valami olyat állítasz, vagy raksz fel a ROM-ra amit nem szabadna. És fogalomzavart megelőzendő, mert ezzel valakit lehet összezavarsz. A ROM az amit felraksz. Ez az a szoftver amit frissítesz (flash-elsz így magyarosan
) a PDA-ra. A RAM meg az ami a program memória. Ne tessék ezeket a fogalmakat keverni, mert furán is hangzik és, ha az ember nem figyel akkor semmit sem ért ezek miatt abból amit leírsz.
Rakj fel egy teljes ROM-ot. Pl. Secany valamelyik ROM-ja. Ezek nem NB0-s ROM-ok hanem teljes változatok. Többnyire nagyobb módosítás nélküliek.
-
kigyi_23
addikt
válasz
scapegt #6564 üzenetére
Érdekes nekem nem csipog, sőt nem is rezeg, ha kikapcsolom a rendszer hangokat és a rezgést. Ki lehet azt kapcsolni hidd el. Még a kamera hangokat is, igaz ahhoz már kis buhera is kell. JB2 Phone fent van az FTP-n onnan azt is le tudod kapni. Igaz nem abban a könyvtárban ahol a többi Rapidos cucc van.
-
kigyi_23
addikt
válasz
scapegt #6561 üzenetére
eboot nem szükséges hozzá. Rapid-hoz a JD9 CSC-t rakd fel, ha a JD6-os ROM-al próbálkozol. Phone résznél a JB2-t legalább azzal nekem elég stabilan megy a GPS és a teló rész is. Mondjuk én Sense-s változatot szeretem. SB ROM esetén egyben töltöd le az összes hozzávalót, de ott sem kell nagyon más mint a PDA és a CSC. Eboot frissítéssel állítólag téglát lehet gyártani, de ez csak tévhit. Én frissítem mindig ha lehet, mert nem véletlenül készül belőle új. Sztem amúgy olvasgass még és nyomkodd többet a PDA-t, mert még nagyon nem tudod mi fán terem a WINMO és ezt nem azért írom, hogy leszúrjalak, hanem jó tanács, mert csak így tudod majd rendesen kezelni a későbbiekben. Pl. a nyomkodás közbeni hangok külön kikapcsolhatók.... És még sok más amire panaszkodsz megoldható a beállítások áttanulmányozásával, ugorj neki nyugodtan. Menteni csak egy adott ROM beállításait tudod a SPB Backup-al. Ez csak akkor működik ha ugyanazt a ROM-ot rakod fel újra és abba töltöd be. Ha másik ROM-ra rakod vissza abból csak fagyások lesznek.
-
kigyi_23
addikt
válasz
Napfénysüti #6546 üzenetére
A GPS tényleg nem erőssége, bár mostanában eléggé meglepődve figyelgetem, hogy nagyon gyorsan talál jelet. Többnyire napfényben gázos a kijelző láthatósága, de nem annyira érdekel, mert még használható és bent gyönyörű
Egyik kollégám nekem is vett (ill. főnököm
) Miután meglátta nálam. Aztán most már 1 másik ismerős is vásárolt magának és még 1 biztosan tervezi. Tehát másnak is bejön és szeretnének ilyen készüléket. Nagyon sok alternatíva van már ami ROM-ot illeti. Elég sok program van winmo-ra így ezzel sincs gond. Szinte minden feladatra találtam olyan programot amit jól tudok használni. A fejhallgató megfelelő minőségű és filmek lejátszása közben nagyon szép hangokat hallat a kép pedig húúú
Üzemidő lehetne kicsit több, de ekkora kijelzővel ne várjunk csodákat. Kikapcsolt 3G-vel ha nem nagyon használok wi-fi-t akkor elég sokat képes menni egyhuzamban. Én viszont ezzel szemben egész nap wi-fi hálózatokon lógok. Maileket kapok olvasok és telefonálok sokat. Így kicsit kevesebbet bír, de legalább ki van használva rendesen
-
kigyi_23
addikt
Ezért használom a beépített zöld órát az ébresztéshez. Tudom nem azért rak fel az ember más programot, mert a gyárit akarja használni, de tökéletesen működik így nincs értelme másra váltani az ébresztéshez.
Rapid Sense-el is előjött nekem ez, hogy az e-mail és SMS érkezéskor csak félig játszotta le a beállított hangot. Aztán amikor hívtak akkor meg a felső hangszórón a fülemre játszotta a többi részt -
kigyi_23
addikt
válasz
kosturica #5572 üzenetére
Lol közben használtam kicsit és most ránéztem eltűnt a levegő
Elillant. Nem tudom mitől és hogyan, de tökéletesen áll és nincs levegő sehol alatta és porszem sincs. Ezek szerint mindegy hogy rakom fel kiszökik alóla a levegő. Lehet valami intelligens anyag ami átereszti a levegőt szépen lassan?
Mindegy tökéletes a fólia és még egyenletesen is raktam fel, pedig itt álltak a vásárlók és közben zaklattak a kérdéseikkel
-
kigyi_23
addikt
Na megjött az e-bay-es fólia. Eddig nagyon jó már fel is raktam igaz nem szakszerűen, mert maradt egy kis levegő alatta, de 5db volt 730 FT
És elég jónak tűnik az a kérdés meddig marad meg és mennyire karcolódik. Igaz, ha 1-1 db kibír 1 hónapnál többet már akkor is jó
Ha meg 2-t akkor meg főleg hiszen 700Ft nem a világ 5 db fóliáért.
-
kigyi_23
addikt
válasz
M_Tomi0227 #5412 üzenetére
Bocs nem írtam vissza. Igen kipróbáltam mind két oldal hangját 1:1-ben rögzíti.
-
kigyi_23
addikt
válasz
M_Tomi0227 #5410 üzenetére
Alapból is benne van a rögzítés lehetősége. Amikor hívsz kint van a gomb és csak rá kell nyomni már rögzít is. Még nem próbáltam, de jó, hogy írod ki is próbálom
-
kigyi_23
addikt
Ha rám hallgatsz megveszed a 8GB-os verziót. Én is azt vettem és jó érzéssel tölt el, hogy ezt választottam. Főleg akkor amikor itt a vásárlók egy része mondogatja: 2GB-os változatot vett és kevés a hely
Jó persze lehet bővíteni SD-vel, de mégis minek ha gyárilag is lehet olyat venni és azért hasznos. Valamint a szolgáltatós ROM-ok amúgy is lassúak. Ha meg már mindenképpen lecseréled akkor érdemes a 8GB független változatra rámenni.
-
kigyi_23
addikt
Ne az eszközre telepítsd a játékokat. Amennyiben mégis ezt szeretnéd akkor ajánlott neked egy főzött rom felrakása. Azokon többnyire 130-230MB szabad hely van így lehet telepítgetni az eszközre is. Van egy rakat cucc a PDA-n amit a gyártó felrak, de te nem használod na ezektől is ezzel a módszerrel lehet megszabadulni a legegyszerűbben
Regisztrálj be mindenképpen a PDA fanclub-ra és olvasgass ott, mert nagyon sok és hasznos tanács van már leírva.
-
kigyi_23
addikt
Nagyon jó lett a 2.5-ös Sense
Aminek csak nekilátnak a magyarok az sikerre vezet
Gyorsabban fut mint az 1.3-as és szebb is. Még csak pre alpha, de marha jó. -
kigyi_23
addikt
Készen van Rapid JC1-e
-
kigyi_23
addikt
válasz
Napfénysüti #5265 üzenetére
WMTorrent
-
kigyi_23
addikt
Besz@r@as ez a PDA
Most éppen torrentezek róla. Így mindjárt könnyebb megoldani, ha valami kell napközben letöltöm és estére megvan
-
kigyi_23
addikt
válasz
kosturica #5257 üzenetére
Alaplap hibás volt a készülék. Ez bármely más készülék esetében hibaforrás lehet. Ilyenkor nincs gond hiszen nem javítják, hanem cserélik a lapkát. Vagyis ebben az esetben nem foglalkoznak semmivel, és a flash csak félig megy fel, vagyis sohasem derül ki, hogy főzött változatot akartál felrakni!
-
kigyi_23
addikt
Na rendeltem fóliát e-bay-ről.... Inkább rakok rá, mert a kijelzőt karcolgatni nem jó dolog
-
kigyi_23
addikt
Hogy lehet leszedni a gyári fóliát? Most nézegettem, hogy le kellene cserélni, de sehol sem látom a szélét... Hogy lehet ettől megszabadulni és felrakni másikat?
-
kigyi_23
addikt
Lehet meg kellene mutatni a szolgálunk és védünknek is.
-
kigyi_23
addikt
válasz
runner 125 #5011 üzenetére
Ide az van írva, hogy 2GB belső memória (tárhely).
-
kigyi_23
addikt
válasz
kosturica #4950 üzenetére
Nem tudom tesztelted-e. Nekem még mindig a napfénnyel vannak gondjaim és azzal, hogy emiatt az autóban nem tudok telefonálni, mert nem látom a kijelzőt rendesen és ugye vezetés közben nem lehet annyira sasolni.... Mennyire tükröződik róla a fény? Mert a gyári fóliáról nagyon visszaverődik és fehér pólóban ülve az autóban annyira tükröződik, hogy semmi sem látszik abból mi van a kijelzőn.
-
kigyi_23
addikt
válasz
Napfénysüti #4739 üzenetére
Ja azt én is az első közt telepítem mindig
Amikor vettem az O2-t akkor a főnök is vett rá 1 hétre. Szoktam nézni, hogy neki szinte mindig fent lóg, majd a számlán kiderült
-
kigyi_23
addikt
Nem csak, hogy az O2-k látják egymást, de az SE-m is látja őket és arról küldtem át mindent ami azon volt. A nokia is látta az O2-t és semmi gond sem volt velük. Nem értem hol lehet a probléma. A füles egy James Bond szériából a polcról találomra levett darab volt, de minden mással ami a fiókban volt hajlandó volt dolgozni.
-
kigyi_23
addikt
PDA látható módban van és a füles nem kapcsolódik hozzá, pedig a többi telóhoz simán (NOKIA és SE telókhoz simán csatizik, de más Samuk is gond nélkül használják) Az autós kihangosító a Renault Scenic beépítettje, de más telefonokkal ez is ment eddig. Ezzel egyszerűen nem megyek semmire. Nem vagyok hülye hozzá, de ez most nem jön össze. Még eszközként sem találja meg őket, de ők sem a PDA-t. A kocsi kiírja, hogy nem található telefon..... És mindkét O2 ezt csinálja más más rom van rajtuk.
-
kigyi_23
addikt
válasz
viewdetails #4502 üzenetére
Köszi a választ!
Tudom, hogy a sajátomra vonatkozik. 2 db O2-vel próbálkozok, mert 2 is van, de egyikkel sem megy. Mivel a többi teló simán csatlakozik hozzá ezért nem hinném, hogy a próbálkozás módjával van a probléma hiszen a többi megy rendesen. Csak az O2-k sztrájkolnak.
-
kigyi_23
addikt
Találkozott már más is azzal a problémával, hogy kihangosítóhoz nem tudott csatlakozni? BT láthatóság be van kapcsolva a kihangosító keres, de nem talál és fordítva sem. Viszont a régi telómhoz egyből kapcsolódik. Az autó beépített kihangosítójához szintén nem kapcsolódik. Egyik eszközt sem látja a kereső. Milyen módon lehet ezzel kapcsolódni egy ilyen eszközhöz? Nem működik a BT-s headset-el sem.... Kezdek kiakadni erre a PDA-ra.
-
kigyi_23
addikt
válasz
Napfénysüti #4365 üzenetére
Nem tudom még a gyári fólia van fent mindkét O2-n.
-
kigyi_23
addikt
válasz
viewdetails #4362 üzenetére
Automata és semmit sem látni, de ha kézzel felhúzom maxra akkor sem. Egyszerűen hihetetlen, de semmit sem ér így ha nem tudok változtatni akkor eladósorba kerül pedig marhára szeretem.
-
kigyi_23
addikt
Olyan kérdésem lenne, hogy O2-n lehet-e állítani vagy kicserélni az eredeti tárcsázót? Az a bajom, hogy napsütésben nem látom a számokat és világosabb számok kellenének. Mondjuk inverzben (nembaj ha többet eszik aksiból úgy) Fekete számok hófehér alapon mondjuk. Nem tudom ez megoldható-e. A másik pedig ugyanez a számológéppel, mert kocsiban ülve egy katasztrófa mindkettőnek a láthatósága.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Elektromos autók - motorok
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- TV antenna és jelerősítés
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Linux kezdőknek
- Tudományos Pandémia Klub
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest