- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
Viszont a Li-Ion akksikban van beépített védő elektronika ami meggátolja hogy teljesen lemerítsd. Magyarán ha a telefonod kikapcsol és te azt hiszed hogy csutkára lemerült még van benne töltöttség csak az elektronika a saját akksi védelme érdekében kikapcsolja(gondolom olyan jelet küld a készülék felé mintha lemerült volna holott nem).
-
kigyi_23
addikt
Ezért használom a beépített zöld órát az ébresztéshez. Tudom nem azért rak fel az ember más programot, mert a gyárit akarja használni, de tökéletesen működik így nincs értelme másra váltani az ébresztéshez.
Rapid Sense-el is előjött nekem ez, hogy az e-mail és SMS érkezéskor csak félig játszotta le a beállított hangot. Aztán amikor hívtak akkor meg a felső hangszórón a fülemre játszotta a többi részt -
A_ScHuLcZ
addikt
Pedig én mondom továbbra is, hogy nem szól olyan jól, mint az innov8, pedig az is csak 1 telefon!
Nem hallok zúgást, nekem a basszus irtózatos eltúlzásával van a bajom a wow hd-nál, elnyomja a közepeket és a magasakat is, valamint hosszútávon már a fülemet is bántja, annyira erőteljes. (ehhez mondjuk hozzájön még az is, hogy külön basszuskiemelős fülesem van, sennheiser cx55, mert a korábbi telefonok/lejátszók nem adtak le ilyen erőteljes mélyeket..)
Ha nem kapcsolom be a wow hd-t, akkor pedig egyszerűen olyan semmilyen hangja van -
törölt tag
Nem az egész PDA-t fikázom, hanem hogy sistereg. Ez irányban még jó hogy fikázom, ez tűrhetetlen így.
Dehogy viszem vissza, eladom a francba ennyi elég is votl belőle.
Csak ezt néhány fanboy nem bírja elviselni,hogy nem is olyan jó ez az egész.Mint írtam, nem vagyok igényesebb, csak annyit várok el, hogy ne sisteregjen. Azt csak megemlítettem, hogy úgy egyébként is rengetek PDA nyújt e téren többet... Nemhogy recseg... Ezt még egy 10 éves hülyegyerek is észreveszi és zavarja.
Na kész, ennyi elég volt. Látom a fától nem látszik egyeseknek az erdő.
VAgy csak nem volt előtte PDA-juk és most nagyon örülnek ennek.
-
törölt tag
Nekem a számok közt nem zúg. Ha nem alatta. És ez még elmegy, de nem tudom, próbáltad-e a rádiót. Ott sokkal erősebb.
Azért egy 80K-s készüléknek nem így kéne szólni, így még egy 10K-s noname mp3 lejátszó sem szólt 5 éve.
Elég nehéz ezt elfogadni egy SE w810i, Nokia N78 és Ipod Touch után. Egyik telefonom sem szólt így. -
törölt tag
Az a helyzet, hogy mindegyik nagyon sistereg.
Meg úgy alapvetően még egy Nszériás nokia xpressmusic után nagyon gány az egész hangzás. Akkor az ipodomat meg már meg sem említem...Számváltás közben nem sistereg, csak mikor ráadhatja a feszültséget az egészre. Amikor hallom, hogy kezdődik a szám.
Rádiónál még zavaróbb, ott nagyon erőteljes, és nem a gyenge vétel miatt van. Ráadásul főként rádiót szoktam hallgatni.
Most akkor lehet egy nappal a megvétele után el kell adnom.
Csak nem értem, hogy azért egy nem olcsó készülékbe ennyire gány hangkártyát integráltak volna? Van egy ez ilyen win mobile sajátosság? -
CHIPman
nagyúr
-
viewdetails
addikt
Teljesen elfedi a Sense az Androidot, tehát aki a Sense-t szereti, annak mindegy mi fut alatta. Nekem méretben a Legend megfelelő lenne (Arena sem volt nagyobb), a dőlt rész pont jó hogy megtámasszam a tenyeremben a kis gombokhoz, kellemes fém háza van (SAR érték...?) ellenben a tepsi, műanyag Desire-al, ami ráadásul akadós volt. Mindkettőnél nagy mínusz pont a lokalizáció hiánya (szláv nyelvek vannak bennük), magyar ékezetes karaktert nem tudtam előcsalni belőlük (én vagyok biztos a béna) pedig próbáltam több módon is. Fényképezés szintén nudli, én meg szeretem a kompakt dolgokat, 70-ért talán megvenném (egyelőre másodtelefonnak, játszani), annál többért nem, vigyék a HTC/Android fanatikusok.
-
animoo
senior tag
Hát, most ellent kell mondjak a többiekkel. Nekem a Brando is 1 hónap múlva tök karcos lett, mert sokszor kezeltem körömmel a kijelzőt. Aki így használja, annak szerintem majdnem mindegy, el lehet intézni a jó minőségűt is elég hamar.
A kapacitívon még nincs karc. Ha ujjal kezelitek, akkor bírja biztos. Én a rezisztívet nem mindig tudtam úgy, ill. nem volt kényelmes, körömmel jobban reagált. -
nyikszi
őstag
Sajnos tudom, hogy az a nyamvadt interwrite kavart be, még pfc-n olvastam, hogy ne birizgáljuk mert simán átvált angolra és még meg is bolondítja a pda-t. Egyébként rapid jc1-ese van fenn mint Neked, ugyanúgy.
A_Schulcz! Hiába írtam a jc1 javaslatot?
Na megyek megnézemezt a jd3-as romot, ha már megint égetni kell. Remélem nem alsó start menüs!
-
petymeg
addikt
a korom nem releváns. viszont a samu mérnökei kifejleszthettek volna egy betolható stylust az o2-höz (tanulva az i900 hibáján) mert nem minden winmo progi ujjbarát, az idétlen fityegős stylust meg nem kötöm rá. így azzal nyomkodom ami kézközelben van az irodámban: rotring vagy toll.
-
petymeg
addikt
-
Napfénysüti
nagyúr
Ezt a tanácsot akár az első hozzászólásba is be lehetne tenni.
Nekem is első PDA-m az O2 de még mielőtt megvettem már 1-2 hónappal előre átrágtam magam fórumokon hogy mit hogy kell. PFC Gyik, FAQ része meg rettentő hasznos egy kezdőnek csak venni kell a fáradtságot és alaposan átolvasni.
Szóval mint kezdő PDA-s is azt tudom mondani hogy ha keresgél az ember és szán rá időt akkor hamar bele lehet tanulni. Persze nem ROMfőző szinten.
Persze ha valaki elakad valahol segítünk ahogy tudunk. -
-
Peti N95
aktív tag
Sziasztok!
Erre a proci dologra egy észrevétel: Ha autómatán van, akkor nekem eléggé akadozik!
Például a Mobil shellnél a körhinta 3D-ben, szemmel láthatólag akad!
Viszont ha alacsonyon van akkor már sokkal gördülékenyebb!
Én amúgy eddig normálon használtam, nagyon nem vettem észre hogy jobban zabálná az akksimat mint azelőtt autómatán! 1-1hónapig volt így is úgy is! -
nyikszi
őstag
Franc se tudja, én se magamtól jöttem rá, hanem a PFC-n olvastam, de a srác is valahol olvasta.
Na hypergps is fenn van, megint én voltam a hunyó, mert a my storage nem lett törölve és ott már fenn volt, nem engedte feltelepülni magát újra. Sajnos továbbra is lefagy be- és kilépéskor. Egyébként a TMC-hez kell.
-
CHIPman
nagyúr
Resco Screen Capture miben különbözik az SPB Screenshottól?
nyikszi: Nekem felment a HyperGPS, pont az, amit múltkor mondtál. Ugyanaz a "hiba" fennáll(működése leállt, elnézését kérjük stb.), de megy ugyanúgy. A wifi valamiért nem megy. Csatlakozik, de nem nyit meg semmi oldalt. Meg illik ismét a flash, ott maradt a főképernyőn az SPB Home felirat uninstall után.HR is lehetne, de akkor már inkább feldobom a TF-s Rapidot.
Schultz_A: Neked is az IK5/IK5/IK3 kombó lehet. Sehol sem találom esetleges gariztatás céljából neten.
Secany-ból találtam ugyanilyeneket, de gondolom az nem magyar. Vagy igen?
A kérdéseidet szívesen várjuk, sok dolog nem egyértelmű a winmo-ban, az alapokhoz jó, ha van kitől tanulni. -
nyikszi
őstag
Miért, most a PDA-n torrentezel?
Másik, a Rapid JC1. Jó, tényleg gyors, bár a kilépés a programokból elég lassúnak tűnik néha. Viszont a wifi nem akar menni akár mit csinálok
Már szenvedek vele egy órája. Emlékszem elsőnél is szenvedtem és már nem emlékszem mi volt a kínja akkor.
-
viewdetails
addikt
Nem tudom, mit szeretnétek vele, de itt egy leírás XP-hez
A távoli Windows XP Professional alapú számítógépen az alábbi lépéseket kövesse:
1. Kattintson a Start gombra, majd a jobb gombbal kattintson a Sajátgép elemre.
2. A megjelenő helyi menüben kattintson a Tulajdonságok parancsra.
3. Kattintson a Távoli használat fülre, majd jelölje be a Távolról is kapcsolódhatnak a felhasználók ehhez a számítógéphez jelölőnégyzetet.
4. Amikor a rendszer a változtatás jóváhagyását kéri, kattintson az OK gombra.
5. Kattintson a Távoli felhasználók kijelölése gombra, majd kattintson a Hozzáadás gombra azon további felhasználói fiókok megadásához, melyek számára lehetővé kívánja tenni a távoli elérést.
6. A felhasználói fiókok hozzáadásának befejeztével kattintson az OK gombra. Győződjön meg arról, hogy az éppen hozzáadott fiók valóban létezik a távoli számítógépen. Ha a fiók nem létezik a távoli számítógépen, hozza azt létre.
7. Kattintson az OK gombra, majd még egyszer az OK gombra.Windows 7-nél ezek a Control Panel - System - Advanced System Settings alatt találhatóak meg.
Ha ez ok, és nincs külön tűzfal beállítva a gépen, akkor az Omnia távoli asztal alkalmazásában megadjátok a gépetek IP címét, és már lehet is csatlakozni.
Ha router van, és mindketten belső hálón vagytok (gyk másik szobából akarod lekapcsolni a médialejtszót a PC-n) akkor nincs nagy etwas, a gépnek van egy IP címe (pl. : 192.168.1.100 vagy hasonló) azt kell megadni. Ha viszont megy otthon a gép, és a cégből akartok ránézni, akkor be kell állítani, hogy az RDP portot kívülről forwardolja a gépetek felé a router.
-
CHIPman
nagyúr
Állatság ez a Sense. Nem tudom, mi miatt nem végleges, de hogy szép és nem akad, az biztos. 65MB-tal indultam, de végignyomkodtam a Sense össze dolgát és így maradt 50MB. Ha ez nem folyik el, akkor bőven elégedett leszek, mert a régin nagyon folyt.
Egyébként így, hogy csak a PDA-t meg a Phone-t toltam fel, az Octans nem állította le a flasht, nekem kellett lehúzni, mert már teljesen bekapcsolt. Meg megmaradt a My Storage tartalma is. Van 135MB szabad ROM, nem fogok belehalni.
Most JC1/JB3/JB2 van JB3 eBoottal.
Majd indítok egyszer Sense nélkül is, kíváncsi vagyok, hogy úgy mennyi a RAM.
A távoli asztal nekem is jól jönne. -
CHIPman
nagyúr
Volt mar winmos pdam, tudom, mi hogy mukodik. Bezarom az osszes programot mindig, csak az activesync nevu fut, igy szoktam nezni a ramot.
Egyebkent van arra lehetoseg, hogy a kepernyot teljesen kikapcsoljam, de a programok ne alljanak le mogotte? Teszem azt fut a wmtorrent, megy a letoltes, es kozben a tolton pihen kikapcsolt kijelzovel. -
CHIPman
nagyúr
[link]
Itt van a "Today képernyő tiltva". Ez akkor jó, amikor külső todayt használsz. Kb 5MB RAM-ot felszabadít SR után, viszont valamilyen mértékben befagy, ha az SPB-ben a jobb gomb/Show Today-re mész. Egyébként nekem MobileSense(SPB MS3.5 alatt)-el 33,72MB szabad van úgy, hogy ki van kapcsolva a Today és kb. 16-18 órája megy. JB3/JB3/JB1 ROM-om van, érdemes lenne felraknom a Rapid JC1-et? -
Napfénysüti
nagyúr
Olvastam a hozzászólásaid a Desire cikknél. Mondjuk sokmindenben egyetértek veled. Lassan tudom hogy ha ANdroidos eszköz érkezik az már hatalmas előnnyel indul itt és kevés kivételtől eltekintve bőven ajánlott lesz. Kissé furcsállom ezt. Viszont úgy vélem a Desire kezdő ára nem vészes az O2 is hasonló magasságból startolt persze mehetne majd később lejjebb ez is. Na mondjuk a Nexus1 az tényleg túlárazott és szerintem aki olyat vett most kicsit fogja is a fejét...
-
viewdetails
addikt
Whatever, azért szóltam, hogy ne legyen félreértés. A főzött ROM-oknak egyébkélnt van egy olyan tulajdonságuk, hogy véletlenszerűen javulnak bizonyos teljesítménymutatók is a repack mellett.
Ami a JD1-et illeti, ódzkodom a 6.5.3-től én is, de a tacchan23-féle skinek meggyőzőek, lehet rá szép külsőt varázsolni, és elvileg jó a WP is rajta, szóval nem kell SPB-vel memóriát locsolni.
-
Napfénysüti
nagyúr
Ja az igaz hogy közvetlenebbül jutnak a hangok be az agybadugósnál. De én meg pont olvastam valamikor arról hogy például a régi walkmanek fejhallgatója volt káros mert ahhoz hogy normálisan halljad bömböltetni kellett mert a fele hang nem a füledbe ment hanem a szabadba. Mondjuk ebben a hangerő hozzászokásban igazad lehet. Én mondjuk igyekszem nem bömbölve hallgatni a zenét melóhelyen meg ott van az AKG fejhallgatóm az szépen is szól meg kevésbé káros.
Off: ez a Desire lett az első készülék amin elgondolkodnék ha most kellene készüléket választanom.
-
A_ScHuLcZ
addikt
CX 400 II-t én is ajánlom!! De kizárólag a II-es változatot, talán az a legjobb vétel most ár/érték arányban. (kb 1 hónappal ezelőtt elhallgatott a cx55-öm jobb oldala és akkor merült fel, hogy talán újat kell majd venni, mert nem úgy tűnt, mintha szét lehetne szedni..de haverral megoldottuk, most úgy szól mint előtte. De ha vennem kellett volna cx400 II-t választottam volna)
ROM kérdés: rapid féle JB3-at bátran felrakhatom majd, igaz?
De hallottam van már JD1 meg winmo 6.5.3 is, azt nem érdemes esetleg megpróbálni? (főleg a több felhasználható ram miatt szimpatikus, bár lehet annyival többet meg is zabál a rapid JB3-hoz képest, akkor pedig ugyanott vagyok..) -
petymeg
addikt
16 gigás 6k, itt a ph-n is lehet venni ( vagy vatera 7k.) T-mobilos 2 gigás 82k. (én 78-ért elhoztam mert volt pontom)
tehát 82+6k=88 k és van 18 gigád szemben a 8-cal ami 89k és még marad egy ezresed, meg még kapsz egy igo-t.
szerintem az hogy ez nem része a telefonnak nem akkora hátrány. hátrány lehet pl jogtiszta igo8 használatánál, le kell venni a hátlapot és kicserélni a kártyát, ezt egyszerűbben is megoldhatták volna vmi ajtós megoldással
de van előnye is pl. egy hr-nél csak simán kikapod a pda-ból és mehet a hr.
a jobb eladhatósághoz nem tudok mit szólni. -
nyikszi
őstag
Köszi A_ScHuLcZ Neked is, olvasgattam a topicot egy kicsit. De azért még mindig fennáll a kérdés, hogy ezek mennyire kényelmesek és nem-e esnek ki a fülemből?
Zack! Köszi, jöhet akitől vetted. A 400-ast 5,6k-ért adja egy srác, az gondolom hasonló paraméterekkel rendelkezik mint a 300-as, tehát, nem lesz kényelmetlenebb?
A rommal kapcsolatban, a simát tetted fel, vagy sense-est? Rapid könyvtárából szedted az egészet?
-
A_ScHuLcZ
addikt
Látom, de én is hallgattam már az O2 hangját, és nekem nem tűnt olyan jónak, mint a mostani innov8-am hangzása. Mintha kicsit el lett volna túlozva a basszus és olyan érzésem volt, mintha tompák lettek volna a hangok (ugyanazzal a cx55-ös fülessel néztem természetesen!)
Majd meghallgatom megint
jó h visszatértél!
-
A_ScHuLcZ
addikt
Füleseket előszeretettel hamisítják, ez tény! Főleg a sennheisereket, 1 évvel ezelőtt vettem az enyémet, és bizony láttam, hogy sok a hamisítvány, de szerencsére nekem sikerült kifognom bolti árhoz képest fél áron egy eredetit. (van 1 oldal, ahol vannak fenn minták, hogy milyen apróságokat kell megnézned rajta, azokból kiderül eredeti-e vagy nem) Bár az utóbbi időben egyre jobban hamisítják és egyre nehezebb már megkülönböztetni, de azért meg lehet
Ilyen sztorit én is olvastam egyébként, valaki a hülyeazértnemvagyok-éknál vett Sony fülhallgatót, és visszavitte, mert kiderült, hogy hamisítvány, borzalmasan szólt, és az ottaniak meg sem lepődtek ezen... Ha érdekel megkeresem a cikket, nem rég olvastam.
Visszatérve a kártyákra ez a 16-os SanDisk márka, ami szerintem egyáltalán nem rossz, sok-sok éve gyártanak már memóriakártyát, megbízhatóak szvsz.
De nekem személy szerint elég a 8-as kártya is, de ettől függetlenül szívesebben veszek olyan telefont, amibe 8 eleve be van építve, jobb érzés, mivel az a telefonhoz tartozik, ahogy írtad
-
fairi
őstag
öhöm..
http://www.modaco.com/index.php?s=&showtopic=306222&view=findpost&p=1240626Talán a hozzáadott csc-vel kéne próbálkozni....
ahogy láttam egy magyar tettél fel,és várható volt h gubanc lesz mivel 6.5.x még nem létezik magyar nyelv...Aki 6.5.3 akarja használni egy skin nem árt alapból irtó rondák a buttonok..
http://www.modaco.com/content/i8000-verizon-sch-i920-omnia-ii-http-i8000-modaco-com/301363/28mar-dusk-g-b-r-taskbar-black-theme-extras-tacchan23-edition/ -
Napfénysüti
nagyúr
Meg is válaszoltad amit kérdezni akartam.
Akkor nem etszem fel a JD1-et.
modflow: 0 perces használt az egy törvényi kiskapu kihasználása. Használtként könyvelik így nem kell áfát fzietni de ugyanúgy teljesen új készülékek. Csak így olcsóbb igaz áfás számlát nem kapsz. Szerintem a GSMLine is így adja áraikat elnézve. Én is XXL-től vettem meg kollégám is. Nem volt eddig semmi probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest