- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Netfone
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Senki nem használ a PDA-ján androidot? Elvileg pár hete elkészült a teljes értékű 2.2 rá, kíváncsi lennék rá, hogy mennyire használható rajta. HTC HD2-mön a végén már csak droid volt fenn annyira jó volt vele. Pedig eredetileg winmo fan vagyok és egyben droid gyűlölő is. Amióta HD2-t így használtam inkább megfordult a dolog (legalábbis a HD2 használata alatt így volt)
-
hito
nagyúr
Még egy kérdés: hol tudom megváltoztatni a főképernyő témáját? Csak flash után ajánlja fel egyszer és ha kiválasztottam akkor már úgy is marad
-
hito
nagyúr
Van már egyébként valami dual-bootos félig kész android a gépre? Nekem elég lenne ha wifi és telepítés működne benne és már mehetne is a NFSS
-
hito
nagyúr
válasz
hegyesidr #8757 üzenetére
Na befrissítettem minivel, Orange-os logó van az elején és ráadásul nincs magyar
Meg tudod mondani, hogy JG5 fájlok közül melyiket kell letöltenem hogy megtanuljon magyarul a cucc? Tehát melyik JI1 fájlt kell lecserélnem melyik JG5-re? Csak mert ragaszkodnék a 6.5.3-hoz ha már létezik...vagy valamelyik 6.5.3-as esetleg magyart is tartamaz?
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Visszatértem O2-höz és frissíteném a PDA-t. Kerestem topicban, de részletes leírást nem nagyon találtam. Valaki le tudná írni step by step? Topic elejére nem lenne rossz egy GYIK egyébként. Active Sync 4.5 van fenn gépen (XP) + leszedtem a Samsung CDMA modem-et és az Octans mini-t. Melyik rom-ot érdemes feltolni rá? Esetleg valami jófajta főzött cucc van amit ajánlanátok? Elvileg egyébként XOP alatt nem a Windows Mobile eszközközpont 6.1-nek kéne autómatikusan megnyílnia?
-
hito
nagyúr
Nekem ez a beszélgetés egy kicsit vihar a biliben...az legyen a legnagyobb baj a készülékkel, hogy 1.5-2éven belül bedobja a türcsit az akksi
-
hito
nagyúr
Asus N554-es egerem van, azzal teszi a dolgát
Még a Mio A701-es korszakomban volt egy Stowaway Bluetooth billentyűzetem, azt még szinte a fűnyíróval is össze tudtam párosítani, mindennel kompatibilis volt (A701, E90, stb...). Esetleg azt ajánlom, de sajnos nagyon ritka és drága...
-
hito
nagyúr
válasz
dancsuri #8190 üzenetére
Tettem egy próbát de nálam nem működik egyelőre a trükk. VOB fájt másoltam át, átneveztem .mpg-re de azt írja, hogy: "a fájl nem lejátszható. Sérült, vagy a lejátszó nem támogatja a lejátszandó fájl formátumát."
Esetleg valami spéci lejátszó kéne neki hozzá? Vagy elégnem kéne lennie a gyári Media player-nek?
-
hito
nagyúr
válasz
dancsuri #8188 üzenetére
Akkor mostmárt csak egy BT-os billentyű és egy TV kábel kell és hajítom is ki a DVD lejátszót meg a PC-t
Egyébként valahogy rá lehet venni az eszközt DVD fájlok lejátszására, vagy az még sci-fi? HD-videókat már a snpdragonos masinák gond nélkül lejátszanak, Omniáról olvastam hogy sajnos nem bírkózik meg velük, de talán a DVD-vel igen
-
hito
nagyúr
válasz
dancsuri #8185 üzenetére
Jelentem működik
Gyönyörűen bazsevál a készülékkel a BT mouse. Szívesen csinálnék videót róla mert marha jó, de sajnos nincs mivel.
Mindenkinek ajánlom, szerintem pl. office-hoz (excel) kötelező. Azokba a kis cellákba lehetetlen beletalálni.Akinek van BT-os egere annak muszáj kipróbálnia!
-
hito
nagyúr
Tudna valaki olyan programot ajánlani, ami BT-os egeret tud kezelni. Magyarul nem csak párosítani kéne, hanem azt szeretném ha megjelenne a képernyőt a kis nyíl és lehetne egérrel mókolni...
-
hito
nagyúr
válasz
Napfénysüti #8166 üzenetére
Hát én is megcsináltam a Grind féle leírást és ugyanolyan tetü
Viszont egyvalmait megfigyeltem: ha kijelzővel lefelé fordítom a tenyerem felé a készüléket és hátlappal az égen akkor kb. 6mp-en belül talál jelet.
Mondjuk ezt csak egyszer tapasztaltam, el fogom játszani egy párszor, ha így van akkor súlyos árnyékolási gondjai vannak a GPS-nek amit az újabb kiadásoknál javítottak. -
hito
nagyúr
Hát nyomtam neki egy hard resetet első körben (már amennyiben a beállítások => memóriabeállítások => memória törlése = hard resest), úgyhogy elvileg most minden gyári és nekem tetszik
Idővel azért biztos kipróbálgatom majd ezeket a kotyvasztott romokat is, de előbb azért betyárbecsületből a gyárit is használgatom
Szerintetek megéri 6.5-ről 6.5.3-ra váltani? Azt nagyjából tudom, hogy miben különbözik a 6.5-től, de kérdés hogy van-e árnyoldala is az újabb verziónak?
-
hito
nagyúr
Próbálok ismerkedni a rendszerrel, tudtam hogy nem lesz egyszerű és tényleg nem az
A legnagyobb problémám most az, hogy mindenre kiírja hogy kevés a memória. Megnéztem a beállításoknál, fő tárhely tényleg dugig van (én még nem telepítettem semmit, előző tulaj cuccai).
Folyamatosan képezem magam a pdafanclub fórum olvasgatásával, de eddig nem állt össze a massza a fejemben, tehát előre is elnézést ha butaságokat kérdezek.Azt olvastam, hogy a legtöbb alkamazást lehet, sőt érdemes is memóriakártyára telepíteni. Ez így van? Mert akkor törlök mindent a fenébe a fő tárhyelről és megy át kártyára minden. Ami dühít, hogy beállításokból ugyan lehet törölni az alkamazásokat, de semmi (számomra) fontos infót nem ír ki róla csak a nevét. Nem tudom pl. hogy miért nem írja ki hogy mennyi helyet foglal. Ez az uninstallásnál azért fontos szempont, hisz nem fogok egy 0.01MB-os alkamazást törölni ha jópofa mert semmi helyet nem foglal szinte....
Másik, hogy valami mobile shell rom van fönn a gépen, meg valami iPhone téma is. Ez kb. mennyire lassítja/fogja vissza a gépet? Bőven megfelel nekem a gyári rom is csicsamicsa nélkül ha ezzel többet ártok a gépnek mint használok. A használhatóságot nem szeretném feláldozni a külcsíny oltárán.
Most winmo 6.5 van fönn. Ajánlott a 6.5.3 applikálása? Ha igen akkor ezt meglépvén minden visszaáll gyárira? Van valami olyan Samu firmwarefrissítő amiben a okostelefonok és PDA-k 3 részét (PDA, CSC, Phone) lehet külön-külön frissíteni. Előző telefonomat is (i8320) azzal frissítettem és elég intelligensen tette a dolgát. Ha letöltöm a legújabb i8000 firmware-t akkor az gondolom már a 6.5.3-as winmo-t fogja tartalmazni. Ebben az esetben adat (fényképek, videók, telepített alkamazások) eltűnik a PDA-ról.
Nagyon köszönöm a válaszokat, remélem lesz valakinek türelme végigolvasni, bocsi a terjedelemért
-
hito
nagyúr
válasz
kazan23 #8138 üzenetére
"Szerviz: 30-40 kilométerre." Az szívás, de szerintem nem fogod megúszni, bár szurkolok. Nekem elég emberesen teljesít az akksi. Ha nyúzom is kibír 2 napot. Ha nem nyúzom azt még nem tudom mert tegnap óta van meg a készülék
"(legutolsó tapasztalatom szerint a digitizer alatti port ujjlenyomatokra változtatják)"
Ez "jó" hír nekem, mert tiszta por a digitizer alatt, ma voltam vele Samsung szervízbe (más miatt), mondom rákérdezek. Furcsálottam is hogy egyből készségesen felajánlja az egész digitizer cserét, de rábólintottam hogy miért ne. Jövő hétre rendelik be, akkor gondolom erre figyeljek. Ez típushiba ezek szerint, hogy a por csúnyán bejut az LCD és a digitizer közé?
-
hito
nagyúr
válasz
kazan23 #8135 üzenetére
Esélylatolgatás helyett vidd el szervízbe...szerinted innen ki fog tudni neked ebben tippelgetni és milyen pontossággal
Legegyszerűbb: nagy levegő => szervízbe elvisz => remeg => érdeklődik => innen két felé ágazik a folyamatábra:
- a: örül mert nincs nagy baj
- b: összeomlik mert véres a torka az omniakettőnek -
hito
nagyúr
De jó is ennyi hv-es hibáról olvasgatni vásárlás előtt
Még a végén elbizonytalanodok
-
hito
nagyúr
válasz
A_ScHuLcZ #8100 üzenetére
Jó hír, jó hír
Bár biztos nem ez lenne az első dolgom. Most picit jobban húz a szívem az i8000 felé, bár a TG01-ben még az tetszik nagyon, hogy USB-s cuccokat lehet rá dugni (egér, billentyű, pendrive). Esetleg az Omnia tud ilyet? Gondolom BT-os egeret, billentyűt lehet hozzá csatlakoztatni....
-
hito
nagyúr
válasz
petymeg #8098 üzenetére
Köszi, ettől féltem...sajnos a TG01 erősebb. A PSX emuhoz meg nagyon nem mindegy, hogy 800, vagy 1000MHz-es a CPU. Tudom, mert N900-al én is szerencsétlenkedtem az emuval és csak akkor akart normálisan működni amikor 600-ról felránottam 1000MHz-re a procit.
Na de ennyit a PSX emuról, várom a tapasztalatokat, véleményeket más fronton is
-
hito
nagyúr
Sziasztok!
Épp most állok telefonváltás előtt. Vagy egy ilyenre cserélném le a mostanit (Samsung i8320), vagy egy Toshiba TG01-re. Szerintetek melyik lenne a jobb választás? Abba azért jóval combosabb a proci, kijelző is nagyobb viszont sima TFT és nem AMOLED ami nagyon sokat számít.
Szempont lenne pl. a PSX emulátor és játékok megfelelő szintű futattása, itt a TG01 nagyon jól szerepel, az i8000-ről ilyen infóm nincs.
Szóval várom szeretettel a pro-kontra érveket, köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Elektromos autók - motorok
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- TV antenna és jelerősítés
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Linux kezdőknek
- Tudományos Pandémia Klub
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Napirajz könyv
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest