- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
goodboy007
senior tag
válasz
CHIPman #8047 üzenetére
1. Ez elkerülte a figyelmemet.
2. Az lenne az értelme, hogy nem kellene az oldalsó nyilat kinyitogatni, gyorsabban lennének elérhetők a funkciók, ha már egyszer ekkora a kijelző. Mondjuk ez csak kényelmi kérdés, de ha már ennyi mindent tud a telefon, ezt is megoldhatták volna, legalább egy olyan opció formájában, hogy ki lehessen választani, hogy kis ikonok vagy nagy ikonok.3. Max-nek jár a pont, web&walk néven szerepel az opera a telefonban, csak tudnám mi a jó francnak kell t-mobile-os ikont meg t-mobile-os nevet adni egy freeware programnak
.
4. Jó, most már elhiszem, hogy ott van.
Köszönöm amúgy a segítséget neked és Max-nek is
!
-
fairi
őstag
válasz
CHIPman #7981 üzenetére
főzött romok magyarosítása sok bajt szokott okozni,főleg ki tudja mibe nyújt hozzá akészítő...
csc meg lehetne bizonyítani, mivel léteznek nem NXX romok is(pl.: I8000JPJF1 ez afrikai), erre magyar csc tenni és kipróbálni mi lesz...
mert ha csc-ben van a nyelv akkor magyar lesz, -
HIJ
őstag
-
-
Jadro
veterán
válasz
CHIPman #7852 üzenetére
Nem új állapotban vettem, de ettől még nem kell alapértelmezettként porosodnia és szervizbe vinni.
Másrészt:
1.: Nem említette
2: a gari papír is üres
3: még a fólia is rajta volt. Ez fehér telefonon úgy néz ki ugye hogy tele van írva a szuper tulajdonságokkal, tehát nem átlátszó.De a lényeg hogy rosszul hittem akkor.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
CHIPman #7752 üzenetére
Nem kövezlek, ha lett volna pénzem valószínű HD2-őt veszek. S100-at amúgy én is vártam csak nem jelent meg addigra mikorra vásárolni akartam. Lehet ha előbb kiadják most az lenne. Nem bántam meg hogy O2 lett de bevallom ha most vennék ugyanannyiért telefont lehet mást választanék (nekem december óta van meg).
Amúgy mért érzed hogy rossz vétel volt?
-
NoMagix
addikt
válasz
CHIPman #7721 üzenetére
Mennyire gáz a T-s szoft?
párszor már nyomkodtam MM-ben és T-s üzletben is, de mindig vegyesek voltak az érzelmeim...
a legutolsó találkozáskor a Pólus T-nél meglepően gyors volt!
de, volt úgy, hogy az MM-ben katasztrofálisan gáz volt az egész, és el is vette a kedvem a vásárlástól...
én nem akarom szét hekkelni, csak használni rendesen telefonálni, navigálni, netezni, filmezni -
modflow
veterán
válasz
CHIPman #7643 üzenetére
Közben bennem is realizálódott, hogy elég lesz egy 16 GB-os is, mert az is 16k.
Egy ilyenben gondolkodok:
KINGMAX 16GB MicroSDHC Class 6 + Adapter /9B1E-AL16GX16/Filmeket szoktam rárakni, az meg foglalja a helyet rendesen.
-
Calogero
addikt
válasz
CHIPman #7604 üzenetére
Én nem kaptam hozzá gyári fóliát, ami gyárilag rajta volt az meg televolt reklám szöveggel.
2 napig, amíg nem jött meg a Brando, a kijelzőből nem láttam "semmit" A hátlapra ragasztott fólia viszont még rajta van.Valami jó kis övere csatoló tok kéne hozz, de még nem találtam meg az igazit, ami nem horror áron van.
-
kazan23
aktív tag
válasz
CHIPman #7555 üzenetére
CHIPman
Köszönöm! Megint tanultam!
Szinte láthatóan gyorsult63,0MB frree az 50,5 helyett!
Az viszont kicsit egyoldalú, hogy hozzáadni meg nem lehet semmit
"Elvben" tékomos az enyém, talán jobb/gyorsabb a holdkeresés... így a COM4-en, tegnap rakatm át, majd még megvizsgálom.fairi,
Ügyes húzás, soha nem fogynak ki belőle, de amíg amíg a kevés "okos" júzer is csak mosolyog és vesz, vesz, vesz, addig így is marad. Ezek szerint másik rom nélkül marad ez a max. 60 mega szabadság...Peti N95,
A kis pink ecsetjükkel az enyémben sem fognak maszatolni... megy vissza kistigrisékhez -
kazan23
aktív tag
válasz
CHIPman #7542 üzenetére
JD6-ról nem találtam screeneket, esetleg egy-két linket kaphatnék?
(érzem, hogy hamarosan romcsere lesz, de addig próbálok okosodni)Na végre, látszik a lockscreen-nél a wallpaper. (csak nem tiszta, hogy miért sikerült)
Arra is rájöttem, hogy kettő/három háttér nem lehet ugyanaz a kép!
(legfejjebb, ha átnevezek egy/két másolatot)
A registryt is átírtam, most végre 2010 június 28-at ír ki 10/06/28 helyett.Jól gondolom-e, ha felteszek egy theme-t vagy az SPB MS-t az a jelenlegi csoda UI MELLÉ kerül, plusz memóriát zabálni és nem a HELYÉRE?
(tehát SPB mellett is betölti a saját UI-t a háttérbe?)A 256MB RAM / 512MB ROM merre bújkál?
Program memory: 50,5MB Free a 139,1MB-ből
Storage 55,9 MB Free a 149,9MB-bőlA porosodással meg kivárom tisvol mire jut, aztán ha jók a tapasztalatok, összeállunk huszan és beállítunk klijelzőcserére
Köszönöm a segítséget és a türelmet, amig felveszem a ritmust!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
CHIPman #7542 üzenetére
Ízlések és pofonok. Pont a fent említett JD6 Sense van most az O2-n egy ideje. Ennek ellenére azt mondom az SPM MS 3.5 használhatóbb és testreszabhatóbb is. Nem mellesleg a sebesség is mellette szól. Viszont a Sense nagyon szép felület és bár kompromisszumokkal de nekem bejön így egyelőre marad.
-
blt.62
őstag
válasz
CHIPman #7430 üzenetére
Köszi hogy megnézted te is,mert mi is így jártunk.Pedig azt mondták,hogy létezik windows telcsire is.Csak hát hol???
Az volna a frankó ha az Omnia 2-re találnák,mert akkor nem kellene variálni. Mondjuk jó volna egy játszós telcsi ha buli van.Kinéztem most egy kínai telcsit amiben gyárilag benne van a hangmodulátor,a neve: my Phone 6691. Vagy ezek felejtősek? -
rumos14
nagyúr
válasz
CHIPman #7399 üzenetére
hello, igen, még tavaly okt-ben. sarki gsm-es változat, angol WM 6.1-gyel, amit azóta sem frissítettem. teljesen elégedett vagyok. a Touchwiz-t az első pillanatban kilóttem, eddig egy csúnyácska Pocket Plus kezelőfelületem volt, de vmi szebbre vágyoltam. meg is kaptam, csak a memória lett kevesebb. főleg az Opera Mobile 10 az ami nagyon zabál, ezt tapasztaltam.
hát, kipróbálom, amit írtál, de ez sztem csak a proci sebességét állítja. -
Dyingsoul
veterán
válasz
CHIPman #7399 üzenetére
A rumos14 által említett probléma nálam is fennáll, de én a performance beállítást automatán hagytam energiatakarékossági szempontból!
Mellesleg azon tűnődtem, hogy kellene valami olyan progi, ami az egyéb beállításokat profilokba ágyazva változtatná, mint például ahogy a hangerőbeállításokra is lehet csinálni profilokat. Gondolok itt például olyanra, hogy esti használatnál elég a kisebb fényerő, háttérvilágítás felesleges, kontrasztot is lejjebb lehet húzni (AMOLED powa), meg arra, hogy télen a hó okozta nagy fehérségben vagy nyáron nagy napsütésben full fényerő kell, de az is jó lenne, ha ezt ötvözni lehetne egyéb beállításokkal, lásd cpu teljesítménye. Így lehetne több profilt is csinálni: energiagazdaságosat, akku zabálót meg miegymást.
Van ilyen progi emberek? ha nincs gyorsan írok egyet!
-
zack
nagyúr
válasz
CHIPman #7377 üzenetére
Ez csak szoftveres beavatkozás, visznt ha megfőzöd, vagy károsodik a proci, akkor azon a HR se fog segíteni. Amit én tapasztaltam, hogy felesleges kockázat, mert ki tudja mennyit menne el 960Mhz-en...lehet 2 hónap után összefosná magát. A másik az, hogy én nem vettem észre jelentős gyorsulát Win alatt, tehát én pár óra után visszaraktam autómatikusra.
-
blt.62
őstag
-
blt.62
őstag
válasz
CHIPman #7249 üzenetére
Felraktuk és tökéletesen működik.Egyetlen hátránya van,hogy navigálás közben ha ha hívás vagy sms érkezik és nem foglalkozunk vele,akkor kikapcsolja a kijelzőt hogy tudja mutatni a sötét képernyőn a jelzés ikonokat.Mondjuk ez nem olyan nagy gond mert navlgálás közben úgyis ott vagyok és feltudom venni vagy eltudom olvasni az sms-t.
Egyébként nincs olyan program ami a sötét kijelzőre kirakná az órát,dátumot és mondjuk ott a nem fogadott hívásokat,mint a Nokiáknál? -
blt.62
őstag
válasz
CHIPman #7223 üzenetére
Kivettem az aksit,vissza raktam de semmi változás. Hiába állítom be,nincs rezgés.Nem értem mi lehet a baj? Meglehet lenni nélküle de jobb úgy kezelni hogy rezeg.
De hiába állítom hang és rezgésre akkor is csak hang van. Ott semmilyen rezgés nincs. Lehet hogy ez szoftveres hiba? -
cultfeca
tag
válasz
CHIPman #7157 üzenetére
Nekem inkább a garancia tengerrel van bajom.Bolti,Gyártói az gondolom ugyanaz mint amit úgy hirdetnek,hogy Samsung garancia,Magyarországi.Ebből melyiket vegyem?Bolti az kizárt,Magyarországi garisat meglehet venni?Mit jelent?Az is Samsung garancia,vagy bujtatott boltit jelent?
-
modflow
veterán
válasz
CHIPman #7128 üzenetére
Szóval az enyémen ilyen van gyárilag:
PDA: I8000NXXIK5
CSC: I8000XEHIK5
Telefon: I8000XXIK3Ez lenne 2009 novemberi és ez olyan rossz ROM?
Igaz az, hogy nem ajánlott ROM -ot cserélni, mert csak belassul tőle a PDA és csak szarabb lesz előbb utóbb?
Mert ha ez nem igaz, és nyugodt szívvel, minden káros következmény nélkül lehet cserélni, akkor én is szívesen frissítenék egy aktuális gyári (független, mert így is vettem) ROM-ra.
Nem tudom mi az a főzött ROM és társai, de ilyen buherált ROM-ot nem tennék fel így kezdetnek. -
Calogero
addikt
válasz
CHIPman #7109 üzenetére
1 hét használata után megvagyok elégedve a kicsikével, még a "képernyő görgetéssel vannak gondjaim" (néha sikerül elindítani olyan progit is amit nem szerettem volna)
Ami nagy öröm, hogy végre van olyan opció hogy ha sarokban lévő "X"re nyomok akkor ténylegesen bezárja a programot, s nem kell hozzá külön progi, mint az Mio PDA-mhoz.Fotó: az optika méretéhez képest nem olyan rossz minőségűek. A szabadba jobban szeret fotózni a masina.
GPS: a mostani beállítással már viszonylag elég hamar észre kap, de azé Miomhoz képest még mindig lassabb, így erre csak jó minősítést tudok rá adni.
Nem tartom kevésnek az eddigi üzemidőt, csak kíváncsiság hajt.
Vasárnap késő este volt fent számítógépen (ami tölt is) (ekkor volt Full)
Most járok két egységnél (24%)CPU használat: automatikus
Használat: kézzel kellett bepötyögni telefonszámokat és a hozzá tartozó telszámokat (100 db)
Volt egy kis IGO teszt (15km navigálás) (autóstöltő még nincs)
Illetve tegnap volt egy kis Video nézés (45 perc)
Telefonhívás 5 db (hívás/fogadás együtt)
A Hátterem csak egy szimpla fekete fotó, energiagazdálkodás bekapcsolva)Más:
Az gyári időjárás widgethez kell állandó net kapcsolat hogy működjön, vagy csak a frissítéskor kell a internet?
Hogy összekössem a géppel kell nekem WLAn-os routert vennem vagy elég egy a gépbe elég lesz a Wlanos hálókártya (tudomy ilyen kor akkor lesz net ha gép is megy, de az állandóan megy)? Xtra
Wlanon keresztülis letölti a friss adatokat?Röviden ennyi lenne, bocsi a sok kérdésért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Medence topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Futás, futópályák
- One mobilszolgáltatások
- Arch Linux
- Parfüm topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest