- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
cultfeca
tag
válasz
BogyóBP #9277 üzenetére
Gyárilag független az Omniád.Ezt az szoftver verziószámból látszik,hacsak valaki nem mókolta,ha esetleg használtan vetted volna.De szerintem gyárilag független nekem is ez a szoft volt az enyémen is amikor megvettem.Csak az enyém fekete volt
Ajánlok egy ROM frissítést erre a kombinációra
DA:I8000NXXJJ1 CSC:I8000XHEJG5 Phone:I8000XXJJ1 Így sokkal jobb és stabilabb lesz mint a JB3-al.Regisztrál be ide és mindent megfogsz tudni a frissítesről: [link]
-
cultfeca
tag
Válaszok:
A navigációs kérdésekre:Eredeti IGO volt az Omniákhoz 2Gb-s mem.kártyán ha van valakinek ilyen akkor nem lehet gond.Minden más warez és tiltást von maga után....((google) utánaolvasást ajánlok+kicsi keresgélést)
Appok:A hivatalos marketplace hamarosan leáll,vége a windowsmobil 6.5 támogatásának.Azt hiszem a Phonearena-n vannak cuccok hozzá,én sohase tettem rá onnan semmit amíg használtam,mivel mindent tudott amire szükségem volt.
Független a szoft vagy nem:A szolgáltatós készülékek mind 2Gb-ek voltak ez az előlapon azt hiszem fel is van tüntetve.A függetlenek voltak 2,8 és 16 Gb-s változatban.Szoftveresen pedig a Product code-ból lehet megtudni:THM-Tmobil,VDH-Vodafon,PAN-Telenor.Bocsi az egyszeri válaszért a három kérdésre csak így egyszerűbben tudtam válaszolni mindenkinek.
(ha valaki pontosabb infókat tud nyugodtan javítson ki) -
cultfeca
tag
válasz
Grande Ale #9094 üzenetére
Hello! Nem az.Érdemes rá fóliát tenni!
-
cultfeca
tag
válasz
nagy.tomas95 #9083 üzenetére
ROM csere elsősorban.
-
cultfeca
tag
válasz
kisocsi #8704 üzenetére
A sebességbajnok az azt jelenti hogy ha pl t-s rom van még rajta (inkább úgy mondom,hogy szolgáltatói gyári rom) akkor érdemes frissíteni.Simán elboldogul a winnel.Csak objektiv képet akartam róla mutatni,nekem gyári független,és még romot se frissítettem mert nem láttam szükségesnek.Picit szivárog a ram-om de ezt egy heti 1x-i újraindítással simán kilehet küszöbölni.
Én őszintén ajánlom!!!!!!!!!
És ha segít a döntésbe:Én csak 1 év múlva tervezem a cseréjét. -
cultfeca
tag
válasz
kisocsi #8702 üzenetére
Abszolult rendbe van minden!Egy konstrukciós hiba van:az első omnia2-nél porosodik a kijelző mert a kijelzőnél van egy szivacs csík ami nem jól van ragasztva.De ezt gariba javítják.
Más minden ok!!Nagyon jó készülék(nem egy sebesség világbajnok de mindenre van megoldás) Csak ajánlani tudom!!! -
cultfeca
tag
Kellemes Ünnepet minden kedves fórumtársnak!!!!
-
cultfeca
tag
válasz
dancsuri #8316 üzenetére
Rápróbálok egy újratelepítés után.Jelen állapotban semmilyen sys változtatásra se reagál.Csak az újratelepítésbe vagy a másik verzióju IGO-ba bízok.De mindenképpen a sys file-odat felhasználom.Vagy ez hülye ötlet??Mert ha nem akkor feltenném rá azt ami a Wayteq-emen van.
-
cultfeca
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Problémám a következő:Telepítettem az Igo-t és csak a kijelző bal felső sarkában látszik,magyarul nem tölti ki az egész kijelzőt.Amúgy működik rendesen csak kicsi a kép.Először pedig túl nagy volt a kép.
A sys.txt-m így néz ki:
[project]
name="igo8_pda"[folders]
app="%SDCARD%/iGO8"[interface]
show_exit=1
show_minimize=0
vga=1
maxzoom2d=6000000[Rawdisplay]
HighRes = "1"
screen_x=800
screen_y=480
class = "landscape"
driver=gdi[gps]
port=7
baud=4800
set_messages=0[timezone]
sync_os_timezone=0
reset_os_timezone=0[warning]
speedcam_warning="1"[Interface]
show_exit = 1
resolution_dir = "800_480"
screen_x = 800
screen_y = 480
extra_settings=1Valaki segítsen hogy mi lehet a hiba.Utána olvastam már de sajnos nem sikerült rájönnöm,és a PFC-n se találtam semmit.
Előre is köszönöm!!! -
cultfeca
tag
Volt már régebben szó hasonló dologról.Akkor azt ajánlották hogy egy kicsit határozottabban dugd be és húzd ki a jack dugót egy párszor,vagy kikacsolt állapotba piszkálj bele az aljzatba,mert van ott egy kis fémérintkező ami valószínűleg beakadhatott.
Nekem nem volt ilyen problémám még és ezekről a lehetséges megoldásokról csak olvastam!!!
Vagy marad a szerviz. -
cultfeca
tag
válasz
Napfénysüti #8025 üzenetére
Igazság szerint nekem nincs bajom a jelenlegi ROM-mal csak hát izgalmas ,hogy itt van a JG5.Még egy kicsit várok a tapasztalatokra.
Neked köszönöm a tájékoztatást!! -
cultfeca
tag
válasz
Napfénysüti #8023 üzenetére
Leírnád a tapasztalataidat a ROM-ról?Kíváncsi vagyok rá,cserélnék ROM-ot ha meggyőző lenne a JG5.Nekem most JB3 van fent.
-
cultfeca
tag
válasz
Napfénysüti #8016 üzenetére
Hello!
Már hivatalosan megjelent a JG5? Vajon a kies miért nem ajánlja fel a frissítés lehetőségét,egyáltalán valamikor lehet hivatalosan frissíteni? -
cultfeca
tag
Hard resetet kell csinálnod.
"a hard reset:
Telefon kikapcsolva (a letevő gomb hosszó lenyomásával)
Majd: hangerő fel gomb + lock gomb + felvevő és letevő gomb folyamatos nyomása (tehát egyszerre mind a négy gomb) amig meg nem jelenik a formázásra vonatkozó üzenet. Ezt a felvevő gombbal kell jóváhagyni vagy a letevő gombbal elutasítani." -
cultfeca
tag
válasz
elias71 #7778 üzenetére
"ha jól bánsz vele egy kis csoda de ha nem értesz hozzá csak bosszúság."
Ez tökéletesen igazÉn a megjelenése óta készültem,olvastam róla mindent és mégis amióta megvan(1.5 hó) még mindig vannak olyan dolgok amik nem teljesen tiszták.Sokat lehet tanulni a fórumokból,csak valaki lusta olvasni( haverom is vett egyet de ő is lusta,és csak ámul,hogy mi hogy miért amikor mutatom neki a dolgokat).Amúgy ez az órás dolog nekem is fejtörés volt és magamtól nem is jöttem volna rá.
Az a lényeg,hogy aki nem szeret vele foglalkozni annak be kell látni,hogy az OMnia nem neki való. -
cultfeca
tag
Sziasztok!
Honnan tudnám letölteni az activesync 4.5-öt win7-re?Nem találom
Más kiírta a múltkor kb.2 napja hogy valami frissítés és csatlakoztassam a hálózatra AS módban.Frissíteni akart 6.5.3-ra megjelent már?Másnak is akar valamit frissíteni? -
cultfeca
tag
válasz
madarasz92 #7362 üzenetére
Nem próbáltam nekem nincs is bajom igazán a hangerővel.Neked halk?
Tag lettem
-
cultfeca
tag
Valaki mondja már meglegyen szíves,hogy hol találom az adatforgalom számlálót!
Fél napja azt keresem a neten és az Omnián,de nem találom. -
cultfeca
tag
válasz
DonMedve #7353 üzenetére
Hát ezt neked kell eldönteni melyiket szeretnéd én már nem birtam tovább várni a Wave-re.6 napja vettem az Omniámat.Win7-re update-nem lehet ahhoz komolyabb hardver kell.Én eddig megvagyok vele elégedve,mondjuk nem vásároltam vakon,mert megjelenése óta olvasok minden írást ami megjelent az Omniáról.Igaz a Wave-et is figyelemmel kísérem!
-
cultfeca
tag
válasz
DennisX #7348 üzenetére
Lejárt a szerkesztési időm!!
Javítok,mert hülyén fogalmaztam!!
DennisX:
Én ezt a videót rendesen a youtube-on néztem,nem streaming-on és a streaming az rtsp-s linket generálta a videóhoz.De gondolom az rtsp:// lesz a jó link kezdet.Többet nem tudok segíteni.meg csak ismerkedek az Omniámmal. -
cultfeca
tag
Nem változik semmi ezt mire érted?Én ha belépek a névjegyzékbe,billentyűzettel indul.Megnyomom az xt9 gombot és eltűnik a billentyűzet.Ha újra megnyomom akkor előjön.Ha egy nagyon kicsit a mellette lévő nyilacska irányába nyomom akkor előjön az xt9 menüje.
Adatforgalom számlálót hol tudom megnézni? Ellenőrizném a nodata-t.Nem kéne nagy számlaDennisX:
Én ezt a videót rendesen a youtube-on néztem,nem streaming generálta a linket.De gondolom az rtsp:// lesz a jó link kezdet.Többet nem tudok segíteni.meg csak ismerkedek az Omniámmal. -
cultfeca
tag
Én most próbáltam de szerintem nem lehet beállítani.A legegyszerűbb megoldás,ha megnyomod az xt9 gombot és eltűnik.Igaz ez +1 gombnyomás.
Adatszámlálót hol találom?Nem tudod megmondani?DennisX
evés tapasztalatom van az Omniávál,de most ezt is megnéztem és www.akármivel nekem is érvénytelen URL.Próbáld meg a rtsp:// megadni a címet.Nekem van egy ilyen címem avval ment!
rtsp://v3.cache4.c.youtube.com
Írj ha próbáltad kíváncsi vagyok az eredményre! -
cultfeca
tag
Sziasztok!Hol találom a generált adatmennyiség számlálót?
-
cultfeca
tag
Én is vacilláltam.Nálam az döntött,hogy nem kifejezetten irodai a munkám,féltem,hogy koszolódott volna a fehér.Feketét vettem emiatt,de úgy vigyázok erre is mintha egy darab arany lenne nálam
-
cultfeca
tag
Sziasztok!Újra segítségre van szükségem!Eddig a hívásfogadásoknál úgy volt,hogy volt egy zöld téglalap fogadás felirattal és volt alatta egy piros mellőzés felirattal.Csúsztatni lehetett őket.Az előbb volt egy hívásom és nem ez a kép fogadott hanem teljesen más most a alul volt a fogadás és a mellőzés felirat és érinteni lehetett.Nem állítottam ma rajta semmit,nem volt időm nyomogatni.Délelőtti hívásoknál még csúszka volt.Hogy lehet visszaállítani a téglalapos megoldást?Mert nagyon tetszett az.
-
cultfeca
tag
Na megvan az első(remélem az egyetlen)ami nem tetszik.A töltője.Nem akar stabilan benne maradni rendesen az elosztóba,ki kellett pöckölni egy kis papírral,hogy rendesen érintkezzen.De ez legyen a legnagyobb baja!Nektek is ilyen?
-
cultfeca
tag
Én is kipróbáltam nekem megy,ez a rom van fent.
PDA: I8000NXXJB3
CSC: I8000XEHJB3
Telefon: I8000XXJB1 -
cultfeca
tag
válasz
Napfénysüti #7243 üzenetére
Köszi!Már reggelve vagyok régóta olvasom is,de most mindent elölről kezdek.Mert eddig csak olvastam,de nem tudtam nyomogatni a készüléket és a sok info csak átfutott az agyamon.Sok okosságot tudom hogy létezik de az információtengerbe elveszett,és újra elő kell halászni!De az alapok a legfontosabbak!!
Röviden:Tanulok és Ismerkedek!! -
cultfeca
tag
válasz
Napfénysüti #7241 üzenetére
A nodatat már keresem de nem igazán találom.A Battery azt nem olyan régen linkelted be?Jól emlékszek?
-
-
cultfeca
tag
Segítségeteket kérem!Hogy tudom újra láthatóvá tenni az akku kijelző ikont felül?Nem találom,és az eddigi keresgélésem a fórumon e járt sikerrel!
Előre is köszönöm!! -
cultfeca
tag
Sziasztok!
Ma végre beléptem a klubba egy 8Gb-s fekete készülékkel.
Most mehet a fórum újraolvasása 1000-el,és az ismerkedés!
Már az akksi ikont sikerült is eltüntetniHogy lehet visszahozni??
-
cultfeca
tag
válasz
Calogero #7161 üzenetére
A szállítással nem nagyon van bajom mert most pesten lakok és azokat a boltokat keresem,ahová elmehetek személyesen érte,mondjuk ez nem elsődleges.Megbízol a bolti gariba?Vagy már ez a teljeskörű bolti gari megint mást jelent?Igaz 7 éve csak Samsung telefonom van,ami a sajátom(sajnos a céges az sony)és soha nem volt baj velük!De csak fele annyiba kerültek mint az Omnia,és ezért szeretnék valami jó üzletet csinálni.
-
cultfeca
tag
válasz
CHIPman #7157 üzenetére
Nekem inkább a garancia tengerrel van bajom.Bolti,Gyártói az gondolom ugyanaz mint amit úgy hirdetnek,hogy Samsung garancia,Magyarországi.Ebből melyiket vegyem?Bolti az kizárt,Magyarországi garisat meglehet venni?Mit jelent?Az is Samsung garancia,vagy bujtatott boltit jelent?
-
cultfeca
tag
Sziasztok!
Kérdésem a következő lenneagaszkodjak a gyártói garanciához vagy elég a Magyarországi?8 Gb-st szeretnék igazság szerint,de a garancia is fontos.Ha a gyári garanciát ajánljátok akkor a 2 Gb-vel is elleszek max 16-os kártyát veszek bele később.
Röviden ez a problémám.
A válaszokat előre is köszönöm!!!üdv:cultfeca
-
cultfeca
tag
Sziasztok! Egy kérdés vajon az omnia2-őt ugyanugy meglehet szabadítani a korlátaitól mint ahogy az omniát avval a módszerrel ami a pda fan clubbon le van írva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest